Födelsedagen..


Onsdag redan, tycker dagarna springer iväg men som jag sagt innan så klagar jag inte :) Snart är det fredag, då slutar vi kl 12 och kl 13.30 ska jag färga mitt hår :) Utväxten skriker efter färg så den ska jag skona ;)
Mor och far åker till Prag imån så dom kommer inte ner i helgen, vilket jag inte klagar på ;P Lördag ska vi sitta här och grilla och dricka lite, ska fira Rudi som fyller år idag :) Kommer bli himla trevligt :) Hoppas solen visar sig bara så man kan sitta ute ;)

Har inte så mkt mer att tillägga, är rätt lugnt i mitt liv för tillfället ;P

Här kommer bilder från Nellys födelsedag =) Det är Rudi och Cissi som tagit bilderna, himla fina :)


Lilo var där..

Foxy oxå..

Och Troy var ensam karl :)

Födelsedagsbarnet :)

Den smarriga tårtan :)

Belle glufsar..

Nelly oxå..

Foxy oxh Troy väntar så snällt...

Sen var den snabbt slut :)

Vi matchade dagen till ära :)

Fin :)

Buse..



Sötis..

MIN!!


Wiiiiiiiiie :D


Kommer ni ihåg att jag skrev om en lägenhet förra veckan?!
Jag fick den!!!! :D:D:D

Igår var jag hos fastighetsägarna och skrev en intresseanmälan, ingen annan hade ringt och sagt att dom var intresserade och hon sa att jag skulle få besked i veckan iaf. I morse ringde hon och frågade om jag ville ha den!! Och självklart tackar jag ju ja :)
Min första egna lägenhet som jag ska inreda precis som jag vill ha den! Den ska bli så mysig och hemtrevlig :)
Längtar ihjäl mig tills jag ska få packa upp alla mina grejer, packa in i skåpen, fixa inredningen, ja allt!!
Och det bästa av allt är ju altanen!! Stor och fin och som gjord för mysiga grillkvällar och tjöt med fina vänner!!
Här ska jag och hundarna trivas som fisken i vattnet!

Från den 2 augusti ska dom vara utflyttade och jag får tillgång till den. Men när jag var där och kollade på den så sa dom att dom planerar att flytta redan sista juni om inget strular med huset dom ska bygga.. Så vi får se när det blir, men innan jag börjar bära in grejer ska den besiktas och det ska sättas en fondvägg i vardagsrummet och göras om i lilla rummet.

Men gud så fint det ska bli!
Och flytthjälp och handla inredning har jag redan sötisar som ställer upp på :)
Ni är underbara allihop! Jag ska bjuda på en härlig grillning när allt är klart :)

Så nu ska jag börja vara ekonomisk. Jag ska sätta undan pengar och jag ska lägga upp en budget för allt som jag får lägga pengar på. Alla räkningar, mat, bensin, tågkort och så lite på nöje :)
Den enda jag behöver är ju en tv, tvbänk och så vill jag ha en ny säng.. Tv tänkte jag att ju kunde försöka önska mig i födelsedagspresent ;) Ska fjäska lite med mamma och pappa tror jag ;P

Ni kommer få höra längre fram hur det går med allt :)

Nu ska jag göra mig iordning, ska till vårdcentralen kl 15.15 och kolla en knöl jag fått i armhålan, säkert inget farligt men vill kolla upp den ändå, för att slippa oroa sig :)

Ha de fin fint! ♥

Nelly 3 år och kalas!


Igår fyllde min lilla favorit 3 år ♥ Tänk vad fort tiden går, tycker inte det var längesen hon var liten söt puppy som hämtades hem och sprang runt på golvet och busade, låg ovanför mitt huvud på kudden och nanade, vägrade vara ute när det regnade. Nu har hon blivit en stor tjej, min tjej! En fin ung dam med ett alldeles eget sätt. Hon lyssnar när hon vill, hon är lydig när hon vill, hon snurrar så fort något gott åker fram, hon älskar att sova under mammas täcke (sålänge det inte är för varmt), hon sjunger, hon äälskar att mysa i famnen och hade gärna legat i knät heeela dagen ;)

Igår var det iaf kalas för lilla födelsedagsbarnet =) Jag gjorde en tårta till hundarna och en kladdkaka till oss. Hundtårtan var nog mest uppskattad för den slank ner på två röda, undra om dom hann känna vad det smaka?! ;)
Solen sken och vi satt ute på altanen och hade det välsgt skönt medans hundarna busade i trädgården. Tusen tack ni som ville fira lilla Nelly! Och hon tackar så mkt för paketen :)

Bilder togs, några med min och några med Rudis så jag väntar på att få dom bilderna :)
Men här kommer en bild på deras tårta iaf ;) Ser himla smarrig ut :S




Theo..


Ja nu har Theo varit här sen i fredags och det har varit full rulle om man säger så :) Munnen går i ett och det ska bytas blöjor hit och kissas dit ;) Det ska köras bilar och det ska sparkas boll, och så lite mer prat :P Men han är himla härlig den ungen och det är väldigt mysigt =) Planen var att pappa skulle sova i soffan natten till idag men igår frågade mamma vem han ville skulle sova i soffan och då svarade han "Frida" så jag fick ju vara en snäll moster och göra det =) Kl 6.30 vaknade han och ville upp, vi satte på Emil i Lönneberga och myste i soffan :) Pappa kom upp och gjorde oss sällskap och jag somnade om en stund ;) Har sprungit på stan hela dagen känns det som, käkat och dom har shoppat =) Jag lyckades hålla i pengarna lite och köpte bara naglar och mascara :) Sen var det en te hos Flisen och sen har jag bara slappat =)

Jag och Isa pratade om att gå ner och ta en öl men hon skulle till sin mamma och grilla och skulle ringa kl 19 och säga hur det blev men har inte ringt än ;P
Så jag funderar på att ta mina vovsar till stranden och gå en sväng istället :)

Imån är det 3års kalas för min älskling Nelly som fyller år =) Så imån morgon ska jag baka både tårta till hundarna och gästerna :) Undra vilken som blir godast ;) Bilder kommer imån!

Ha en trevlig kväll!

Puss

Stranden...


Underbart att ta en promenad på stranden med mina fina vovvar, få rensa tankarna och bara vara..





















Såhär ren blir man när man badar och sen busar i sanden :)

Avslutar med en bild som får mig att smälta...
Aldrig trodde jag att det skulle gå såhär bra
och att jag skulle få se dom ligga såhär.....



Dilemma..


Jag har ett litet dilemma nu.
Det gäller lägenhet, fick ett samtal igår om att det finns en ledig trea i det området jag vill bo i. Det är markplan, bra läge och området är kanon! Så varför inte?! Jag har inte kollat på lägenheten än, ska se om jag kan göra det idag och få se hur den ser ut. Har ju ganska bra koll på hur lägenheterna ser ut där men man vill ju ändå alltid kolla, är det något som behöver fixas, kommer jag få stå för det isf eller gör dom det?! Så jag väntar på att dom som hyr ut lägenheten ska ringa.
Jag bor ju i stugan nu där jag trivs mer än bra, men jag kan ju inte bo där föralltid. Jag vill ju ha mitt eget "place" med mina grejer och där jag kan inreda precis hur jag vill, och som jag är sugen på att inreda min egna första lägenhet!! Lägenheten är på ett av det mest eftertraktade områderna i Varberg vilket gör det väldigt svårt att få lägenhet just där. Så OM jag tackar nej, när kommer jag då att få ett nytt erbjudande!? Det känns väldigt långt bort..
Så varför skulle jag inte tacka ja?!
För jag vet inte om det skulle kännas konstigt, kommer jag kunna starta mitt eget liv där?! Fortsätta gå vidare som jag klarat så bra innan..?

Sen kommer det att bli mycket utgifter om jag tar den. Har inte hunnit spara speciellt mycket och det kostar ju som sagt att flytta. Jag har nästan allt jag behöver för att kunna bo i en lägenhet, den enda som saknas är en tv och tv bänk. Sen har jag allt. Men är ju massa smågrejer som behövs, inredningsgrejer. En ny säng skulle jag behöva oxå, den jag har nu är bara 120 cm bred och det kan vi inte sova i ;) Men de går väl att hitta nån billig bra :)

Ring mig nu då så jag kan få några svar!!!


Update: Kl. 18.30 ska jag åka och kolla på lägenheten. Tydligen har dom något konstig kösystem så jag är inte den enda dom ringt ang denna lägenhet. Får lämna intresseanmälan om den är av intresse och sen får man se. Håll tummarna på att den är något att ha!!


Tänk att få inreda sitt egna sovrum!

 


I Only...






Övertid..


Har inte så mkt att skriva egentligen men min kära syster gnäller så jag får väl skriva ner några rader :)
Helgen förblev lugn och skön, spenderades för det mesta med mig själv och hundarna. Var i rastgården en sväng i söndags så hundarna fick springa av sig.. Alltid lika mysigt att träffa flickorna med hundarna. Isa var nere en sväng på en kopp te och jag fixade hennes naglar så dom blev vårfräscha :) Blev lite L Word med Lina och Ramona oxå =) Igår var det full rulle på jobbet, hem och åka till banken för att fixa ny dosa och sen ut på promenad med Cissi =) Efter den promenaden åkte jag och handla lite snabbt och sen ut till Himle för ytterligare en promenad med Lina =) Så två promenader på sammanlagt ett par timmar fick jag gjort igår vilket var himla duktigt tycker jag =) Alltid mysigt att gå med mina fina vänner ♥ Sen körde jag hem och Lina och Ramona kom en stund efter och så blev det grillat och ett avsnitt L Word.

Idag ska jag och pappa jobba över en stund och det innebär att jag stannar i Göteborg inatt. Har ingen arbetslust men jag får väl leta reda på den så jag kan vara flitig när jag får betalt för övertid ;) Ska iaf bli mysigt att träffa systeryster igen :) Och så är de ju inte helt fel att slippa åka tåg imån :)

Ringträning imån, hoppas Belle är lite mer sugen på att koncentrera sig då så jag slipper gå iväg.. Cissi ska iaf vara med för första gången och det ska bli kul, vi ska låta vovvarna springa i hundgården innan så dom får bli av med lite energi :) Lina kommer oxå med söta lilla Lilo =) Sen vet jag inte vad som händer efter det men blir säkert en lugn kväll!!

Ne nu orkar jag inte mer, ha det fint så hörs vi igen när jag har något vettigt att skriva..

Hej Då !



Tråkigt lördag..


Ja det är det verkligen.. Solen gömmer sig och det blåser halv storm ute!! Har iaf träffat Lina lite idag, först tränade vi lite inkallning med vovvarna och tog oss en kopp te, sen blev det promenad. Men vad ska man göra resten av kvällen då? Maten står i ugnen, fiskgratäng blir det idag, och hundarna sover. Får bli till att rasta dammsugaren och klickerträna lillan sen. Hon är så söt lilla Belle, håller på att lära henne "ligg" och varje gång hon vill ha en godis så lägger hon sig ner ;) Så det ska nog inte bli så svårt att lära henne saker :) Stackarn har fått sina öron tejpade med, dom började bli lite lätta och det måste korrigeras innan tandlossningen om man vill ha korrekta öron(vilket man vill när man ska ställa ut), så nu får hon springa runt med maskeringstejp ;) Hoppas inte dom andra mobbar henne bara ;) 





Igår städade jag (dammsög dock inte) och renbäddade, så härligt med nya sängkläder! Tvättade några tvättar och körde diskmaskinen. På kvällen kom Rudi och Cissi med Troy och Foxy och vi grillade korv med bröd och satt och tjötade =) Var väldigt mysigt så det måste göras om snart och då får det gärna vara lite varmare :P

Imån blir det rastgården och sen blir det väl en tråkig söndag som vanligt. Kan ju hoppas på sol men det verkar inte så. Så vi får se vad dagen har att bjuda på.

Gjorde världens klantigaste grej igår, tvättade lite av mina myskläder och när jag skulle hänga upp det så hittar jag min internetdosa i tvättmaskinen!! Åh vad trött jag blev, den funka ju självklart inte så måste till banken och fixa en ny på måndag. Hoppas man kan få en med en gång med tanke på att räkningarna ska betalas på fredag. Sen har jag ju företaget kopplat till den med.. Man kan ju bli irriterad för mindre!!

Nu är maten klar!!







Lilla Nikki


Belle får inte hälsa på puppy än :)

Såå söt!



 


Partypics


Några bilder från i lördags, tagna av Lina =)











Torsdag..


Och jag är fortfarande hemma och är sjuk. Det är bättre men inte helt bra. Så frågan är om man ska jobba imån?! Är ju kort dag och den kommer springa iväg, men kanske borde ta en sista vilodag så man blir helt frisk?! Vi får nog höra med chefen tror jag =)
Har varit underbart väder hela veckan och jag hoppas att det håller i sig. Man mår så mkt bättre när det är sol och fåglarna kvittrar :) Ett leende är inte svårt att fyra av då kan jag lova ;)

Igår var det ringträning och det kunde väl gått bättre. Belle var inte alls sugen på att lyssna på mig och hade ingen koncentration för fem öre så jag gav upp och gick en liten sväng med henne. Blev lite bus med andra vovvar med och det är tuffing jag skaffat mig, även om hon tjuter som en stucken gris så går hon inte direkt därifrån :) Efter det så grillade jag med Lina och Ramona =) Mysigt var det och det är underbart när man kan ställa sig och grilla på kvällarna :)
Isa var här en sväng på dagen med, satt och gotta oss i solen och det var myspys!!

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog träna mina hundar lite och kanske röja i trädgården om jag orkar. Om det är något jag gillar så är det att fixa i trädgården, sålänge det inte är för mkt land och ogräs och skit :P Men plantera blommor och göra det fint är väldigt roligt =)

Nu ska jag sola :)




Bränd..


Haha det är vad framsidan av min kropp är :P Satt ute i solen igår i ca fyra timmar och idag har vi oxå suttit där, och visst har jag fått färg :) Helt underbart! Men även mina fina fräknar har valt att titta fram, vilket inte gillas alltför starkt. Några stycken hade väl varit okej men nu är det liite fler. Men jag får helt enkelt leva med dom :P Hellre brunbränd med fräknar än blek utan fräknar :P
Var iväg en sväng och handlade mat och fler kompostgaller. Så nu står det galler i hela trädgården så mina små busar inte kan rymma :P Men Belle har en tendens att springa under staketet så får komma på en lösning på det där snarast så jag inte behöver passa dom :) Sen kom Cissi med Troy och Foxy på besök och ikväll har Lina och Ramona varit här, vi grillade och hade det mysigt och sen såg vi klart en film :)
Snart ska ja krypa i säng och nana gott, inatt fick jag sova i tio timmar och det var välbehövligt =) Hoppas på en god natts sömn nu med :)

Imån ska det iaf bli en promenad, igår blev aldrig nån då jag somnade ute i solen ;) Så det får bli imån och jag hoppas att vädret fortsätter som det gjort de senaste dagarna :) Man blir verkligen lyckligare av lite sol.. Alla bekymmer känns lite längre bort och man lyckas få fram ett leende även om det kanske inte är den bästa dagen.. Just nu känner jag mig ganska tillfreds med mitt liv, allt rullar på och det finns inga större bekymmer som hindrar mig i något. Jag har ett bra jobb, jag har fina vänner, jag har mina underbara hundar, jag har min fina syster och mina syskonbarn, jag trivs med där jag är i livet och jag väljer att leva livet som det är. Jag gör det jag känner för, jag låter ingen bestämma över mig och jag kan vara hur spontan jag vill. Vill jag inte städa så städar jag inte, orkar jag inte tvätta så tvättar jag inte, känner jag inte för att laga nån mat så tar jag en macka istället.
De enda krav jag har, och det är ett krav som jag mer än gärna har, det är att ta hand om mina hundar. Just nu är dom mitt liv och det är underbart. Jag måste se till så dom får sin mat, så dom kommer ut och får gjort sina behov.. Jag måste träna dom, både för min och för deras skull, så att vi tre blir ett så bra team som möjligt och känner oss nöjda med tillvaron.
Visst, jag kan erkänna att jag inte alltid är toppen på att gå dom promenaderna som dom behöver, och då tänker jag speciellt på Nelly iom att Belle fortfarande är så liten. Och jag får ångest.. Men jag kan trösta mig med att jag är mkt bättre än jag varit innan och jag gör allt för att bli ännu bättre. Det kommer att bli bättre nu, det är ljusare och varmare längre på kvällarna, Belle blir större och det innebär att hon kan gå längre sträckor och jag mår bra. Det finns ingen anledning att skylla dålig aktivering på något annan faktor än sig själv, men ibland mår man lite bättre av att göra det. Även om det är såå fel!
Så från och med nu ska jag inte skylla ifrån mig när jag vet att dom inte fått den aktivering dom behöver, förutom om jag ligger i sängen helt utslagen pga sjukdom. Jag ska ta mig i kragen och ge dom den aktivitet dom behöver, antingen genom promenader eller genom hjärngympa. Mina hundar ska vara nöjda när dagen är slut och jag ska lägga huvudet på kudden och inte ha ångest.

Vi har en del att träna oxå. Skällandet är en sak och det har vi börjat med. Så det ska bli stenhård träning med. Belle och även Nelly till viss del behöver tränas på inkallning, båda behöver socialtränas och lite mer lydnadsträning.
Mina hundar är mitt liv och dom ska oxå vara prioritet nummer ett!


Gottar sig

Man måste vara åpen :)

Spanar :P

Myser i mammas knä

Sötis 1


Sötis 2

Hihi

Finns många sätt att sova på :)

Gott lukta rumpa :P

Nackspärr?! :)

Mammas ♥



Mys i soffan =)

Miina Fiina

Rulltårtan äter Råttan :)


Sol och Belle 4 månader


Sitter ute i solen på altanen och bara njuter! Så underbart väder.. Hundarna solar oxå och har det skönt :) Fåglarna kvittrar och humlorna surrar, kan det bli bättre?! Nja lite sällskap hade kanske inte varit fel :P Bakfyllan existerar inte men däremot förkylning. Näsan är tät och jag nyser med jämna mellanrum.. Vad har hänt med mitt imunförsvara?! Jag som aldrig var sjuk förr har helt plötsligt gått och blivit en sjukling!!

Men helgen har varit bra, ledig fredag, var med Cissi på stan och shoppade lite, Isa kom på en te i solen och senare kom Lina och Ramona på besök. Lördagen var minst sagt fullspäckad, städa, handla, rastgården, promenad, göra mat, hämta Isa, fixa sig och sen kom brudarna ;) Konsumera alkolhol och sen ut på krogen :) En underbar lördag med andra ord :P Och idag har det straffat sig med en värre förkylning, men det kan jag ta :P Som jag sagt innan, det positiva med att nysa är att man tränar magmusklerna ;)

Gud jag svettas bokstavligt talat ihjäl här! Men jag ska inte klaga :) Kan ju inte säga annat än att jag blir väääldigt badsugen nu! Hade jag vetat att det var liite varmare i vattnet och jag inte varit förkyld så hade jag inte bangat :)

Har inte en aning om vad som händer idag, blir till att sitta här ute och njuta av solen iaf. Man får ju passa på :P Promenad med vovvarna får bli senare när det är lite svalare och jag förhoppningsvis inte blir helt utmattad av att röra mig.. Ska lägga mig och läsa lite tidningar nu med :)

Idag är det den 11 April och det innebär att Belle blir 4 månader :) Tänk att jag redan haft henne i två månader :) Känns som hon funnits hos oss en evighet :) Våran fina Belle :)


Ut och njut av solen nu :)









Torsdag..


Ja det är det idag för er som inte visste det ;)
Sitter på jobbet och längtar tills jag får åka hem, halsen gör ont och nästan snörvlar så att få åka hem hade inte varit helt fel :P Men jag ska hålla ut, är ju faktiskt ledig imån :):):) Japp det är helt sant, kände att jag behövde en dag ledig och var passar inte bättre än en fredag när mina vänner är lediga ?! Så vill ni leka är det bara att slå en pling, men kl 13.00 ska jag vara på banken :) Ska kolla lite vad ett lån skulle kosta och sådär så vi får se hur det går...
Sen måste jag städa med, mina fina flickor kommer på lördag för party och då kan det inte se ut som det gör nu ;) Så damma, dammsuga och skura golv ska vi göra, eller jag då för hundarna lär ju inte hjälpa till :P

Ringträningen igår gick bra, var inte alls sugen på det men tog mig i kragen och var med, och det var ju inga problem :) En hoppande och studsande Belle som helst ville busa men som lyssnade på mamma då hon förstod att man fick godis ;) Fick höra att hon var en naturbegåvning på att stå på bordet men det vet jag inte, men ska träna henne så kanske hon blir det :P Yammi var i samma grupp som jag med söta Kayla och Lina och Lilo var i en annan grupp, vi saknade dock Cissi och Troy men hoppas dom är med nästa gång :)

Ska jobba på en stund till, sen bege mig hemåt :)

Ha de fint!


Gömmer sig ;)


Framtiden..


"Vad ska du bli när du blir stor?"

Hur många gånger har man inte fått den frågan ställd till sig själv, eller frågat nån annan? Det är svårt att veta vad man ska göra med sitt liv, och ändå tvingas man nästan bestämma det när man bara är 15 år, då du ska välja din gymnasieutbildning. Hur ska man som 15åring kunna veta vad du vill göra resten av ditt liv?! Det finns säkert dom som kan veta långt innan vad dom vill göra med oftast är det svårt.

Jag och Isa pratade i söndags mycket om hur framtiden blir och vad vi vill göra med vårat liv. Självklart är familj en del av det men allt annat då? Vad ska man jobba med, hur och vart ska man bo?! Jag har ett jobb nu som jag trivs med och kommer göra några år framöver, men jag kommer inte vilja sitta här när jag närmar mig 65 år och fortfarande svara i telefon: "Västerservice, Frida." Så vad vill jag då göra?! Jag har haft funderingar på att gå massagekurs, eller utbilda mig till nagelteknolog. Men är det något jag skulle kunna göra på heltid?! Har jag svårt att tro. Massera folk vid sidan om, absolut, jag gillar ju att ge massage nu även om jag inte kan, men vad vill jag mer göra?
En dröm som finns är att bo på en gård med hästar och hundar. Det är väldigt längesen jag höll på med hästar men jag älskar fortfarande dessa djur och skulle kunna tänka mig att ha några stycken, och hundar ligger mig ju otroligt nära hjärtat, och att ha några små skällande Jack Russel på en gård är absolut något jag kan tänka mig!
Men när ska detta ske då? Jag är ju 23 år nu, visst inte speciellt gammal, men man känner ju att man vill bestämma nu vad man ska göra.. Man vill ha ett mål i livet som man sen kan känna sig glad över att man uppfyllt :)
Och när man sitter i sin gungstol när man är 80 år vill man se tillbaka på livet med ett leende på läpparna och vara nöjd med vad man åstakommit.

Hur vill ni att eran framtid ser ut? Tror ni att ni kommer nå dit?!


Ringträning..


På onsdag börjar ringträningen igen, på Getterön denna gången. I höstas var jag ju bara åskådare, Nelly är ju inte reggad så kändes inte som nån större idé (får väl erkänna att det berodde lite på mig själv med :)) men nu finns ju lilla Belle, reggad och allt :) Så jag funderar på att ringträna med henne, för att lite längre fram kunna ställa ut henne. Då får jag ju dels tränat henne och sen så får jag lite mer inblick i hur det går till. Jag kan långt ifrån mycket när det gäller utställning då jag inte varit intresserad av det innan, men känner att jag vill lära mig mer, och jag lärde mig en hel del i söndags på utställningen :) Tur att mina kära vänner tar sig långt ;) Så på onsdag och några onsdagar framöver kommer jag att ringträna :) Synd bara att dom delar upp de i stora och små hundar, för då får jag vara själv :P Men kanske är likabra så ingen jag känner kan tjuvkika på mig ;)

Haha får se om jag ångrar att jag sagt detta nu :P


Lina och Lilo

Cissi och Troy


Tragiskt?!


Det är påskafton, klockan är snart halv tolv, och vad gör jag?! JO jag ligger i sängen med datan i knät och bloggar, spik nykter :P Haha är man tragisk då?! Nej, inte om man varit vaken sen 7.10 och varit igång heeela dagen. Gick en skön promenad med vovvarna på stranden. Dom sprang och busade och hade sig :) Mina söta små älsklingar!!











Var iväg några ärenden oxå, jag och pappa åkte dels till Jysk och köpte madrass till sängen i lillstugan, och vet ni, den är färdig!! Eller nja nästan iaf, taket är klart, golvet är klart, elen är dragen, sängen är på plats (är den jag ligger i nu), rullgardinen är uppe, ja vad som återstår är golvlisterna och lister runt dörr och fönster och sen ska det upp en garderob och tv med =) Det är jättefint redan nu och finare kommer det ju att bli då! Så nu gör det ingen att föräldrarna kommer ner! Så en stor eloge till min älskade far som hunnit göra allt, tack Pappa :)




Jag och mamma har planterat blommor =) Vi var på blomsterlandet igår och köpte nya utekrukor och blommor att plantera, så det har vi fixat idag med, tänk vad lite blommor kan göra?!




Efter det blev det en promenix med Lina och vovvarna på en timme. Väldigt skönt med promenader i detta väder! Så idag har mina vovvsingar fått bra motion, med tanke på att dom lekt själv ute i trädgården med :) Så nu är dom trötta! Nelly har äntligen kommit upp och lagt sig i sängen, dom smäller som galningar här och hon är livrädd:( Så hon har legat och tryckt under sängen i över en timme men nu vågade hon sig upp. Tycker såå synd om dom när det är såna här "högtider". Dom kan inte göra något för att det ska bli bättre, utan får helt enkelt genmlida det. Och man ska ju inte dalta eller gulla eller hålla på för då förstärker man deras rädsla, men man vill ju såå gärna!! Ja de är tufft. tur att det inte är för ofta iaf!!

Hmm ja, var ju hos systeryster och nanade onsdag-torsdag, passade på att fota busfröna så här kommer några smakprov :)








Har inte fått med riktigt allt som hänt det senaste, men jag och Lina promenerade i torsdags, som vanligt var jag pisseblöt om fötterna när promenaden var klar men jag får skylla mig själv har jag hört, för att jag inte har några klumpiga gummistövlar =) Men ändå lovar hon gång på gång att inte ta såna vägar, men vips så doppar man lilla fossingen i plurret och får gå med översvämmning i skorna ;) Var ute en sväng i torsdags med, helt okej faktiskt, men blev inte såå mkt alkohol så jag var lagom :) Sen hade jag en date med Cissi igår, först rastgården och sen en te hos henne. På kvällen var jag hos Lina och Ramona..

Ne nu ska jag inte skriva här mer, en cigg, ett toabesök och sen nana med mina hjärtan!!

Hoppas ni haft en underbar påsk!?

Avslutar med en dragkamp, Nelly v.s Belle :)


RSS 2.0