Pityriasis rosea


Dålig helguppdatering som vanligt :P

Men det har iaf varit en varierad helg, lite fest, lite vänner, lite mys, lite slapphet =)
En bra helg med andra ord =)

Idag har jag varit hos läkaren igen med min utslag, salvan jag fick hjälpte inte och sist sa dom att jag skulle komma tillbaka efter en vecka om det inte hjälpte. Så jag ringde vårdcentralen i stan och fick tid. En läkare kollade och kunde snabbt konstaterade att det var pityriasis rosea, även kallad fjällros. Inget farligt och smittas inte, men kommer att sitta på min kropp i 6-8 veckor innan det försvinner. Så det är bara att vänja sig vid dom =S
Påvägen hem köpte jag smörgåstårta och gick till Tina och käkade. Slängde av en bit till Eigil och tog med en bit till Michael oxå. Lina kom förbi en sväng och nu har jag varit hos Isa och Lowa och myst med te och pepparkakor och lek i sandlådan =)
Om en timme ska jag hem till Cissi och få mat :) Mums ;P
Men om det återkommer jag imån när jag åter är på jobbet...

Ha en fin kväll!

Puss


Frukost på stan =)


Snart kommer Frida och Mattias och hämtar oss och vi ska bege oss till stan för att käka frukost =)
Sen far killarna till götet för att kolla hockey och vi tar nog en sväng på stan =)

Ha en finfin dag =)

Puss


Bio =)


Japp igår var vi ju på bio, och jag blev inte besviken! Filmen var helt klart bra och sevärd. Och besviken blev man inte heller :) :) Ojojoj, riktigt hett! Haha jag och Johanna drog andan varje gång Jacob kom i bar överkropp, så nu vet vi ju hur våra män ska se ut iaf, det är höga krav ;) Riktigt nice! Tack vännen för en myskväll =)
Och hon säger att fyran är en av dom bättre bäckerna, så jag ser fram emot att läsa den =)




Idag körde jag bilen upp då vi ska till gekås!!! Tycker inte om att köra i mörker men det regna inte iaf så det gick bra :) Men råttan litar nog inte riktigt på mig för hon kan inte slappna av och sova :) Hihi sötis :P
Så om 3h ska jag bege mig hem mot syster och plocka upp henne, och så blir det en liten roadtripp mot gekås :) Musik ska spelas och vi ska tjattra :) Hoppas att det inte är kö :P

Nu ska jag få något gjort här :)

Puss



 


Ser du?


Okej, titta noga på denna bilden nu....Riktigt noga...



Såg du rumpan på tjejen i bakgrunden!?
Ok, scrolla ner...




























Om du svarade "JA" så borde du nog kolla upp din syn....
Titta en gång till och du ser att det är armhålan på tjejen som tar kortet :):)



Bloopers =)

Haha =)




New Moon =)


Japp ikväll ska jag och Johanna bänka oss i biostolarna och se New Moon =) Hoppas den är lika bra som jag förväntar mig =)



Igår var det myskväll hemma hos oss. Jag gick och köpte Twilight filmen då jag lovat Lina att vi skulle se den, och strax innan åtta kom Lina, Mattias och Kajsa till oss och vi kollade på den =) Kajsa hade inte heller sett den :) Lina satt och längtade efter kyssen och blev glad när den väl kom ;) Haha hon är så rolig =)
Sötnosen (Lina) hade färgat håret mörkt och även gjort förlängning, jättefint var det! Vill oxå ha längre hår nu, men det växer fort så kommer nog inte dröja allför länge ;) Isa får klippa mig lite oftare så växer det fortare :)

Imån drar syster och jag till Gekås =)=)=) Kommer försöka att köpa alla julklapparna till min familj, så jag hoppas jag lyckas. Tycker det är så stressigt att gå runt och inte veta vad man ska köpa. Men syster kan jag ju inte köpa till, så det får jag göra en annan dag :) Ska kolla på skor med hade jag tänkt, hoppas jag hittar några...
Sen funderar jag på om jag ska ge mig på att julpynta lite hemma!? Hör och ser när alla andra gör det och det är ju väldigt mysigt! Men är det kul att pynta för sig själv!? Har ju inte jättemycket pynt hemma men kan tänka mig att Gekås har en del. Så jag ska nog kolla efter och se om jag hittar något som tilltalar mig =)

Nu är det jobbdags =)

Puss



Trollunge :)


25 November


Lunchen är avklarad och dagen börjar lida mot sitt slut. Det är grått och mörkt ute idag :( Kan inte solen titta fram lite iaf?! Man blir mycket piggare och gladare då :)

Iaf så har jag tagit några dagars ledigt nu vid jul =) så från den 23 december till 3 januari är jag ledig, men det blir bara 2½ dagar som går på semesterdagrna, är det inte kanon =)
Sen finns det ju en del planer gjorda i december med så det kommer nog rulla på ganska bra även om älsklingen är bortrest. Den 11 december är det Idolfinal och detta ska ses med mina flickor, precis som förra året. Sen den 12 ska vi ut och käka med jobbet, och den 13 är det luciafirande hos syster :)
Fick dock veta idag att julen troligen kommer att firas i Göteborg vilket jag helst inte vill, men vi får väl se med det och den 25 är det party med flickorna :) Sen är det nästan nyår och då ska det oxå firas... Ja fullt upp kommer det nog att bli =) Men det har ju aldrig skadat...

Imån ska jag och Johanna gå och se New Moon :) Längtar som satan men skulle nog gärna vilja se första filmen en gång till innan :) Vi kanske kan ta en Twilight kväll!? :D
Fredag ska jag och syrran göra Gekås väldigt osäkert och spendera pengar :) Kommer bli väldigt mysigt att nästan få en heldag med syster ;)

Ne dags att jobba vidare :)

Puss




Soppa..


Japp nu ska jag ge mig på att göra en soppa jag aldrig gjort innan... Vi får väl se hur det går ;) Min karl är och tränar så lite lugn och ro ska jag nog kunna få framför spisen :P Men först en cigg och vila ögonen i boken :)

Känner att värken i armen gått upp mot nacken och satt sig där.. Jag orkar inte ha ont!! Inte nog med att man inte kan röra armen som man vill, ska man bli stelopererad i nacken oxå?! Jaja det går väl över så småningom =) Dagen gick hyfsat fort iaf och armen gav med sig lite när den var van vid att få röra sig :P Hoppas jag får sova i natt bara!!

Ha en underbar kväll!!


Puss puss

Aaaaaj !


Dumma j*vla spruta! Fy faaan vad jag har ont i min arm!! Jag kan knappt röra armen utan att det värker och inatt har jag knappt sovit då jag vaknar av värken såfort jag rört mig!! Och dethär kommer hålla några dagar?! Fy fasen!!
Utöver det så har jag huvudvärk och är allmänt seeeg..
Ne det var väl min klagan för idag! =)

Inge kom hem till oss igår och vi käka fruktsallad med vaniljvisp och kollade på Ullared :) Mycket mysigt.. Fick även slängt mig i duschen en sväng då jag inte var speciellt fräsch efter en dag i soffan ;) Känner mig ju inte vidare fräsch idag heller, men det får väl gå :P

Här kommer bilder från i fredags när syster och barnen var här =)




Utslag..


Japp idag har jag varit och kollat vad det är för utslag som jag fått på kroppen. Upptäckte några i torsdags och sen har det bara kommit fler. Men sköterskan vågade inte svara på vad det var, och hon tyckte de var konstigt att det inte kliade. Men en salva fick jag och hoppas att det försvinner väldigt snart :)

Idag ska vi gå ner och ta sprutan jag och min man. Jag hoppas verkligen inte att det gör ont och att jag inte får några biverkningar! Usch det orkar jag inte med. Isåfall blir det väl till att vara hemma imån.. Det återstår att se. Fattar inte varför jag utsätter mig för detta för jag hatar sprutor. Jag vet att det kommer göra ont för det gör det alltid, och jag hatar smärta! I will let you know ;)


Jag vill gå och se New Moon nu!! Har snart läst ut tredje boken med. Johanna när ska vi gå och se den?! Ska åka ner och köpa twilightfilmen med och se den igen :) Hihi den är bra ;)
 
Ha en bra dag, i detta skitväder!!

Puss

Lördag =)


Klockan börjar närma sig för att göra sig iordning och ta fram partyhumöret =) In i duschen, raka benen och sen sminka sig och fixa frissan =) Kvällen blev inte riktigt som planerat då det är lite sjuklingar med vi ska nog kunna reda upp något riktigt bra :)

Har rännt runt på stan idag med Lina :) Kortet drogs några gånger och lite fina köp följde med mig hem =) Lyckades även med att köpa ett linne som Isa och Kajsa redan hade, haha men det var fiiint så det gör nog inte så mkt =)

Ne in i duschen och sen slänga mig på soffan en stund =)
Ha en underbar lördag...

Puss


Fredagsgodis :)


Bjuder på lite fredagsgodis att lägga ögonen på :)







Happy Fredag =)


Äntligen fredag och även solen har bestämt sig för att titta fram =) Så en bättre fredag går nog inte =)
Ikväll blir det hem till Inge och Oiy och käka mat, gissar att Oiy ska stå för matlagningen och då blir det inte annat än GOTT :) Så det ska bli mysigt ;)
När jag anländer till varberg så ska söta lilla Isa klippa mig :) Blir säkert en kopp te och några cigg med?! Inte helt fel :):)

Städa måste det göras med och det ska bli storstädning! Damma, dammsuga och skura golven :) Ska vara finfint imån när flickorna kommer på fest :)

Nu kommer snart syster med barnen på besök till mig =) Eller nja, till alla på företaget då ;) Så bulle är inköpt och även cola :)




Skrattade gott för en stund sen när pappa kom upp med sin mobil och visade den, han hade tappat den i backen och kört över den! Haha någon kallade det skadeglädje men tycker det var lite komiskt, den är ju bara en vecka gammal!!


Inte mkt till telefon kvar =)

Ha en underbar fredag så hörs vi kanske sen :)

Puss


Tidningen..


Japp nu har repotaget om företaget kommit ut i tidningen. Det var inte så farligt och bilden blev hyfsat bra och den är liten :) :) Så jag är nöjd ;)




Twilight


Japp igår fick jag äntligen sett Twilight filmen. Och vad tycker jag då? Hmm helt klart sevärd. Men en film blir ju aldrig så bra som en bok är, just pga att i böcker beskriver dom tankar och känslor och det svårt att fånga på film. Men sen att dom ändrar vissa detaljer tycker jag är kasst. Men jag kommer se den igen och kan nog tänka mig att den blir bättre då, ska inte försöka jämföra med boken. Men Edward kunde ju klart vara lite snyggare :P Kroppen är ju inget större fel på och inte ögonen i vissa delar, men en riktig hunk hade inte varit fel =) =)


Dehär kallar jag hunk!! Hoppas vi får se massa av denna kropp i nya filmen :)

Jag och Johanna ska gå och se New Moon nästa veckan, antagligen torsdag så det ska bli kul =) Boken kommer jag läsa ut idag så snart börjar jag på tredje boken. Skulle köpt den sista igår men den har inte kommit ut i pocket så måste nog köpa den i vanlig bok, men undra om man inte ska köpa dom andra i samma då?!
 


Älskling hade vanlig influensa iaf, så inget svin i honom :D Och det ska inte smitta, förutom genom saliv så jag får väl helt enkelt ge fan i att kyssa honom ;) Men lite pussar kan jag nog gå med på.. Hoppas han blir frisk snart och att jag inte drabbas ändå :P

Snart lunch, undra vad som ska få mätta mig mage idag?!

Puss


Segt..


Det går segt på jobbet idag..Inte direkt något att göra och jag har ingen större lust att göra något heller. Pissväder ute oxå, regnar och är mörkt! Kunde det inte varit snö istället?! Då hade jag blivit glad :) Vill ha massa snö!
Älsklingen fick ingen tid på vårdcentralen så stackaren måste åka och sätta sig å primärvården kl 17 :( Där är helt värdelöst att sitta ju! Segare ställe får man nog leta efter. Hoppas han inte har influensan... Då kommer jag bli orolig, han har ju astma och då är han i riskgruppen..! Älskling, hoppas du kryar på dig.. Ska ta hand om dig sen ;) Men kör inte med mig för mkt :P

Kramar :) 

Jag..



- Får inte bli sjuk nu!
- Kan inte lägga ifrån mig dess j*vla böcker
- Hoppas min huvudvärk försvinner snart
- Vill se filmerna om Twilight sagan
- Vill ligga hemma och mysa
- Vill träffa min syster
- Vill vara ledig
- Köpa tv till sovrummet :)
- Ta en härlig promenad med Isa ;)
- Vill ha lördag och party med mina tjejer

Haha japp det är mina tankar nu! Huvudävrken sitter i och min karl ligger hemma och är sjuk idag, svininfluensa?! Ingen lust att bli sjuk alls, det har jag ingen tid med. Kan jag ha så starkt imunförsvar att jag klarar mig ifrån både halsfluss och influensa!?
Twilight filmen ligger hemma och väntar på mig och jag måste se den snart! Imån har den nya filmen premiär och jag ska nog gå och se den nästa vecka med Johanna och då måste jag ju sett den första. Att ha läst ut den andra boken kommer ju inte vara något problem då jag bara har drygt 100 sidor kvar, och boken är på 460 sidor och jag började läsa den i söndags!? Förstår ni då att den är svår att lägga ifrån sig!? Herregud, snart har jag ju läst alla fyra!? Får nog läsa om dom sen ;)
Lite ledighet hade inte suttit fel, men snart är det jul och då ska jag försöka vara ledig :)
Min syster har jag inte träffat på evigheter känns det som och jag saknar henne massa, barnen oxå!
En tv till sovrummet ska det oxå bli, ska bara hitta en billig och bra först :)
Igår blev det ingen promenad med Isa, jag hade huvudvärk och var alldeles för slapp! Så det får bli en idag istället..
Och på lördag är det fest med mina tjejer och jag hoppas på en kanonkväll, och att jag inte är sjuk eller att Michael inte är sjuk så jag kan slänga ut honom en stund ;)




Ha en bra dag! Puss


Sommar..

Jag vill ha sommar igen! Varför ska den vara så kort och gå så fort? Kan den inte stanna lite längre så man hinner njuta ordentligt!? Så man hinner sola och bada så mycket man vill?! Jag vill ha sommar nu!

Jag vill kunna:

..sitta i stugan med mina vänner sena kvällar,
känna hur temperaturen blir svalare ju längre ner solen går 







..ta härliga nattliga promenader ner till stan




..sitta på min balkong i goda vänners lag och låta solens strålar värma oss



..sitta vid stranden på kvällarna och se solen gå ner över havet




..gå på härliga promenader men vovvarna på kvällen





..se hur grön och fin skogen är


..känna doften av alla blommor


..sitta och ha picknick i gräset med mina vänner och barnen



Längtar inte ni oxå till sommaren?!



Huvudvärk..


När ska denna förbaskade huvudvärken ge med sig? Har dunkat i mitt huvud i en vecka nu och några tabletter hjälper inte. Jo i en timme eller så men inte mer och jag kan ju inte gå och bli missbrukare av ipren direkt. Så det är väl bara att acceptera att det ska dunka i huvudet varje dag :S Eller är jag påväg att bli sjuk? Jag borde ju nästan bli det med tanke på att alla andra i min närhet är det. Sen kommer vissa gubbar tillbaka till jobbet innan dom är helt friska så jag hoppas inte dom smittar mig!! För nu får jag verkligen inte bli sjuk, på lördag är det girlsparty @ my place :) Ska bli kuul ;)

Igår blev det en promenix med Flisan igen, vi ökar takten för varje gång och det känns underbart. Är så skönt att gå där och prata och få skingra tankarna samtidigt som man bränner lite kalorier! Kan ju inte bli bättre :) Och vi ska inte tappa detta nu snuttan! Tror dock inte att lilla Lowa tycker om när jag kommer och rövar bort hennes mamma på kvällskvisten, hon var inte så glad igår när vi skulle gå. Förlåt Lowis ;)

Sen var det hem och laga mat, lövbiff med klyftpotatis och morötter i ugnen :) Mumma.



Idag får vi se vad dagen bjuder på med en promenad skule jag absolut kunna tänka mig ;)
Vi började prata gamla minnen igår på promenaden, det är så kul när man kommer ihåg alla hyss man gjorde som liten. Årtalen är lite sisådär men man kommer iaf ihåg vad man gjort :) Man var nog inte alltid guds bästa barn, haha :) Men tror mina föräldrar tycker om mig ändå ;) Liite misstag måste man ju få göra i livet...

Nu ska jag sätta på kaffe, sen blir det till att fakturera, min far har varit liite flitig när han legat sjuk :P

Puss på er mina vänner och älsklingen där hemma oxå :=)


Här kommer lite bilder från rastgården i söndags :)


Nelly, Bengt och Foxy

Troy och Nelly som flyger



Tilda


Ojdå..


Badbad uppdatering, sorry!!
Men skriver ju inte så mycket intressant ändå så ni har ju inte missat mycket.
Det har iaf varit en lugn och skön helg, precis vad jag behövde.. Ingen alkohol, inga planer och bara få vara. Känns underbart =) Men helgen har varit kanon ändå..
Fredagen blev en promenix med söta Flisen, sen hem och käka och sen begav jag mig ut på landet ;) till Himle och söta Ramona och Lina för att kolla Idol. Min karl var ute på vift och jag ville inte sitta själv.. Så lika snälla som alltid fick jag komma och hälsa på dom =) Blev först en promenad och sedan bänkade vi oss i sofforna, jag i den lilla som jag fick dela med söta Donna, hon gav mig kärlek =) Hann även med två avsnitt av Prison Break innan det var dags för hemfärd vid 12 tiden. Kröp ner i sängen och somnade som en stock :) Till kl var 3.08 och min snälla karl ringde och väckte mig =S Jaja vad gör man inte för fulla människor som inte kan stå på benen!?
Lördagen förblev lugn, låg och läste, var på hockey, kolla film och läste ytterligare.
Igår var det lek och mys med Cissi och vovvarna, även Johanna med Tilda och Sanne med Bengt kom och lekte med oss. Riktigt mysigt. Det får inte gå så lång tid emellan Gumman, Frida saknar dig!!
Resten av kvällen bestod av matlagning, temys hos Isa med Lina och lite mer läsande :)
Nu ska jag se första filmen med, hoppas inte den gör mig besviken!!

Nu ska jag se om här finns något att göra, lite post ligger jämte mig som jag ska ta tag i iaf :)

Ha en underbar Måndag!

Puss



Nelly a.k.a Råttan :)










Planer..


Nu smider jag och Flisen planer, dom är tophemliga än sålänge ;)


Freedag :)


Japp det är det idag och jag är ganska glad för det. Igår trodde jag det var fredag hela dagen, men det var tydligen inte bara jag som var så korkad ;) Men idag är det det och morgonen var kanonfin. Dock inte längre men vad gör det, känner mig på bra humör idag :)


Detta mötte mig när jag gick av bussen vid jobbet :) Ser ni månen?!

Japp igår var det ju "parmiddag" med Lina och Mattias. Tacos stod på menyn och jag och Mattias gjorde oss ett bra team i köket medans Michael satt fastklistrad framför sitt PS3 och Lina satt med näsan i kemiböckerna. Men vi lyckades slita bort dom för att njuta av middagen :) Lina hade gett mig order om att fixa hennes naglar, så det var bara att ta fram allt, koka upp te, bjuda dit Kajsa och ta fram filtar för att bänka oss på utsidan medans killarna spelade mer PS3...



Före

Under

Efter

Så nu Lina hoppas jag att du är rädd om dessa naglar!! ;)

När vi var klara följde vi Kajsa hem och tog en liten promenad runt dammen :) Sen kröp jag ner i sängen och läste min bok. Jag-kan-inte-lägga-den-ifrån-mig!! Jag är verkligen helt fast. Hade det inte varit för att jag behöver dom där 40minutrarnas extra sömn på tåget på morgonen så hade jag läst då med. Men varje tillfälle jag får kryper jag ihop och läser :) Tack igen Johanna!

Idag ska jag och Isa återigen ta en pormenix =) Vi har lovat varandra att försöka göra det varje dag.. Både vi behöver det och den lilla råttan behöver oxå det ;) Så powerwalk, here we come :)

Ne dags att kämpa dom två sista timmarna :) Älskar verkligen fredagar ;)
Idol ikväll med, och dom ska sjung duetter :) Kommer nog bli bra...

Ha en underbar fredag mina vänner!

Puss


3 gubbar..


..är sjuka här på jobbet nu, så det är bara jag och Dennis som jobbar idag :) Ganska lugnt och skönt men kommer nog bli kämpigt sen när allt kommer igång, men då kanske man har och göra för en gångs skull :)

Hmm det här över började jag skriva för lite mer än en timme sen och det stämde ju ganska bra för jag har haft fullt upp. Snart är det lunch och ska bli gott med lite mat i magen :)

Promenaden igår var väldigt skön, 1 timme gick vi ganska raks takt och pratade och hade kul och avslutade det hela med en kopp te och ett par cigg hos Flisan :) Tack gumman ♥

Ikväll blir det tacos med Lina och Mattias och jag ska även fixa Linas naglar :) Kan ju hoppas dom håller lite längre. Jag förstår inte vad det är med Lina och Isas naglar, jag använder samma tippar och lim som till mig men ändå lossnar deras efter bara nån vecka eller två. Mina sitter som attan och det är många som växer upp och blir egen nagel tillslut. Haha antingen så funkar inte limmet på dom eller så är dom slarviga ;)

Ha en kanondag =)

Puss

Flås...


Japp snart ska jag och Flisen fisen arbeta upp vårat flås, det ska bli en liten powerwalk i skogarna :) Så kl 19.00 är det date vid henne och vi ska bege oss iväg på en rask promenad som kommer avslutas med en kopp te på hennes balkong :)

Det blev ingen jävla spruta heller, det var bara för barn denna vecka så det blir nog till att vänta till nästa. Jag som var såå inställd!! Fan oxå! Jaja bara att vänta och inte hoppas man får det :)

Nu ska jag sortera massa kort :)

Puss


Vaccination & Böcker


Japp idag ska jag och Isa bege oss ner till vårdcentralen för att få vaccinationssprutan. Så nu är det ingen återvändo. Fy fan kommer vara nervös ju! Kommer säkert göra skitont.. Isa du får hålla mig i handen ;) Får väl se om vi drabbas av några biverkningar med men det hoppas jag inte!! men ont i armen lär vi ju ha...

I söndags när vi var på Gekås så tipsade Johanna mig om att köpa böckerna som Twilight filmerna är baserade på, sagt och gjort, jag köpt dom tre som dom hade där och började läsa i måndags. Och jag är fast!! Johanna varnade för att man fastnar efter bara några sidor och det kan jag hålla med om. Längtar efter att sitta på tåget och bli helt uppslukad av boken! Och detta är bara första boken! Jag älskar ju att läsa böcker så jag ser spänt fram emot mina timmar med näsan i böckerna :) Haha men tack för tipset iaf Johanna :)





Älskade syster..




Idag fyller du 24 år :) Ett STORT grattis till dig =) Vet att dagen inte kommer bli vad du hoppats på då du har några sjuklingar där hemma och jag önskar verkligen att jag hade kunnat träffa dig.. Men jag tänker skänka dig en tanke hela dagen och samtidigt knåpa ihop ett litet inlägg här till dig ♥

Du är inte bara min storasyster utan även min bästa vän. Att ha dig i mitt liv gör mig så lycklig. Jag vet att du alltid står vid min sida och alltid har gjort. Du är min stöttepelare och jag vet att jag alltid kan vända mig till dig när det är något. Vi har gått igenom mycket i vårat liv, glädje, sorg, lycka och även en del bråk. Vi har festat som galningar, vi har delat vårat privatliv med varandra och ändå står vi fortfarande lika starka vid varandras sida..Och kommer göra resten av livet. Det bästa är att inget kan skilja oss åt, vi kommer alltid vara syskon och dela samma kött och blod :)
Självklart har vi bråkat i våra dagar, men det var förr, när vi var unga och retade gallfeber på varandra. Men vi har fortfarande älskat varandra lika innerligt. Kan tänka mig att mamma och pappa blev galna när vi satte igång, men alltid slutade det i skratt, vi skrattade åt oss själva för hur vi betedde oss :)

Sommaren 2002 är den bästa perioden i våra liv, då vi lärde känna alla underbara människor i Varberg, vi festade varje dag nästan och hade alltid lika kul. Vi tog våran första cigg ihop (efter lite påtryckningar från en viss Lina ;)), första fyllan, första badet i simstadion på natten.. Vi delade allt den sommaren och vi höll ihop som dom bästa vänner. Vi hittade gemensamma vänner, vänner som var (är) dom bästa. Vi rände ute på kvällarna, flirtade med killar och bara levde livet. Vi blev fulla ihop och skrattade åt alla tokigheter vi gjorde. Du däckade på en altan och brände mig i ansiktet med ciggen, du gav mig en örfil en kväll när jag inte ville hem, vi smygrökte genom fönstret i lillstugan, solade och badade =) Du försökte lura mamma den där kvällen när jag blev lite för full att jag ätit en dålig korv..Min snälla syster ;) Det gick ju åt helvete ändå ;)



Nu är du mamma till två underbara små liv, du har gjort mig till en mycket stolt moster två gånger om. Dessa barn kommer jag älska hela livet, precis som jag älskar dig, och jag ska försöka vara den bästa moster. Självklart kommer jag hitta på lite hyss med dom för att reta dig men det gör jag av kärlek ;) Jag kommer ställa upp dom gånger du behöver mig, jag kommer finnas vid deras sida när dom blir äldre och jag ska lära dom allt jag vet :) Vad man ska göra, och vad man inte ska göra :)





Jag saknar dig när jag inte kan träffa dig, ibland känns dom där åtta milen väldigt långa. Jag vill kunna träffa dig närsom! Men vi pratar varje dag, på ett eller annat sätt och det är jag glad för.

♥  Jag älskar dig syster, nu och resten av mitt liv !  ♥




Försov mig..



Japp precis vad jag gjorde idag. Hade som vanligt ställt klockan på 5.20 och den ringde som den skulle. Jag var duktig och stängde av den och skulle bara sträcka på mig. Men tydligen så somnade jag.. Vaknade av att jag låg och kliade mig och kom på att klockan nog redan hade ringt. 5.57 var klockan!!! PANIK, min buss går 6.13 och Michael hade jag lovat väcka när klockan ringde (5.20) för han skulle iväg till jobbet i tid. Det var bara att studsa upp, jag försökte fundera på när nästa buss och tåg gick. Sminkade mig snabbt och klädde på mig. Fick fram att en buss gick 6.21 och då skulle jag hinna med det vanliga tåget. Sagt och gjort, vi halvprang till bussen och kom med. Tåget var i tid och jag var stolt över mig själv för att jag hunnit trots den förödande försovningen på 40 min. Men säg den lycka som vara förevigt. Tåget fick vänta på andra tåg pga signalfel så vi var inte på  centralen förräns 7.30, vilket innebar att jag missade min buss som tar mig närmare jobbet än spårvagnen och var tvungen att ta den förbaskade spårvagnen. Sen tappade jag även mitt vaselin på tåget, hamnade alldeles för långt under sätet för att jag skulle orka lägga mig på alla fyra och krypa efter det. Och ni som känner mig vet att jag får abstinens om jag inte har mitt vaselin. Så de var bara till att köpa nytt ;) Så vi får se hur denna dag slutar.

Gårdagskvällen bestod av fika med Lina W, matlagning, promenad med Lina A och Kajsa och sen Desperate hos Lina där även Isa joinade oss :):)

Snart kommer ett heeelt inlägg tillägnat min älskade syster som fyller 24 år idag :) GRATTIS GUMMAN!!!!


Kryssning..


Jag har alltid velat åka på en kryssning och det är något jag fortfarande vill, och ska, göra. Nu det sista har det stått en del i tidningarna om världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Seas. Och det är ju en båt jag skulle kunna tänka mig att kryssa på :) Den är 360m lång, består av 18 våningar, får plats med 5.400 gäster då den består av 2700 hytter. Och det är 37 olika hyttkategorier att välja på, allt från lite enklare till mer exklusiva, beror ju helt på plånbok :) 




Ombord finns sju områden med aktiviteter och bekvämligheter du aldrig sett förut ombord på ett kryssningsfartyg. 


Boardwalk

Boardwalk-området är bla inspirerat av pittoreska engelska kuststäder och nöjesparker som Coney Island. Inom området finns sex sviter och 229 hytter samt ett stort antal restauranger, butiker, aktiviteter och en handbyggd karusell i originalutförande.

 
AquaTheatre
I AquaTheatre, bredvid Boardwalk, kan kryssningsgästerna simma om dagen, ta dykkurser, eller bara slappna av i någon av solstolarna runt poolen. Om kvällen förvandlas området till en spektakulär vattenshow med ljus och musik, med allt från akrobatik, teater till vattenballett.


Central Park
I centrum av fartyget hittar man området Royal Promenade med ett brett urval av butiker och restauranger samt ett promenadstråk under glastak där gästerna kan vandra runt i en inglasad kopia av Central Park.


Moderna designsviter
Ombord på Oasis of the Seas kommer det att finnas hela 37 olika kategorier av hytter att välja mellan. För första gången ombord på ett kryssningsfartyg introducerar Royal Caribbean International lyxiga etagesviter med fönster från golv till tak, med en fantastisk utsikt och stora privata balkonger. 



Resrutten är: Fort Lauderdale - 2 dagar till havs - St Thomas - St Marteen - till havs - Bahamas - Fort Lauderdale.

Någon som är sugen på att åka på kryssning? Säg till isåfall :)


 





10 November


Fortfarande huvudvärk och allmänt seg i kroppen. Hoppas INTE att Michael har smittat mig, orkar inte vara sjuk och halsfluss är det värst jag vet! Har haft det tillräckligt många gånger så det räcker. Får fortsätta hålla mig på avstånd iaf :)

Nelly är hemma med sin pappa idag, han var smart nog att stanna hemma idag, inte smart att springa runt och smitta ner massa andra, och inte i denna tid vi är inne i nu. Så då fick Nelly oxå vara hemma. Kan erkänna att det är tomt, men skönt att få vara lite "ledig" från henne, och tror hon oxå tycker det är skönt att slippa morsan lite ;)
På tal om sjukdomar så har jag nog bestämt mig, det får bli en liten spruta i armen. Jag vill inte riskera att få den här jävla influensan och sen tänker jag på att runtomkring, speciellt barn och äldre. Så ett stick i armen och förhoppningsvis inga biverkningar får jag väl offra. Nån som vill hålla mig i handen? Hatar sprutor!

Flickorna kom förbi på en te igår, Isa, Lina, Kajsa och Frida =) Var mys och vi prata och rökte lite ;) Alltid kul att träffa mina flickor. Sen blev det en dusch och slänga sigi soffan :) Älskar våran nya soffa :)

Idag vet jag inte vad som händer, funderar på en långpromenad. Ska ju som sagt bli duktig nu.. Hmm vi får se.

Krya på dig älskling och glöm inte kissa råttan nu ;)

Puss


9 November


Idag är Frida trött, seg och har en jävla huvudvärk! Inte alls på humör med andra ord.. Får nog knapra i mig en til Ipren och hoppas det försvinner. Min kropp är seg och känns inte som den är så utvilad som jag skulle vilja. Nacken gör ont och ryggen vill sig inte riktig heller..
Min man har åkt på halsfluss och jag hoppas verkligen inte att jag åker på det. Har haft det tillräckligt många gånger i mitt liv och jag hatar det! Gör skitont! Krya på dig Älsklingen, men kom inte nära mig :P

Hade tänkt bjuda hem flickorna på lite te ikväll, får nog bara höra efter med min man först så det är okej :) Men först ska det bli matlagning :) Mums, längtar redan ;) Men nu skulle vi tydligen ta macka bara :) Så maten får vänta tills imån ;) Eller kanske hinner med det ändå :)

Sen ska jag och Flisen börja gå igen. Vi hade ju en period i våras då vi var ute och gick några kvällar i veckan och vi märkte väldigt snabbt skillnad på hur mycket det gjorde både för kropp och själ. Så nu ska vi återuppta detta och vara hurtiga. Jag ska även skärpa mig med en del grejer och bli lite nyttigare. Ska även försöka dra ner på rökningen för just nu röker jag alldeles för mkt =S
Så nu ska Frida ta nya tag =)

Hoppas ni får en fortsatt underbar dag =)
Bjuder på lite bilder här :)

All kärlek till mina underbara vänner!



Vad tror ni kan vara så intressant?

Såhär satt Nelly i 10 min ;)

Ser ni lilla Sune på buren?


Snyggläppen Nelly brukar få till efter en tupplur :P

Älskar våran nya matta :)



Sunday..


Japp och denna söndagen har varit lång. Klockan 6.30 ringde alarmet i morse och det var dags att gå upp för att bege sig till Gekås, jag, Michael och Johanna :) Blev en del och man blev litte fattigare igen. Men vad gör det?!
Även Lina och Ramona var där så dom stötte man på några gånger ;-)


Helgen har varit händelserik precis som jag förutspådde och den har flytit på. Blev Idol och ostbricka i fredags, igår fikade jag och Lina några timmar och sen var det fullt hus här med olika folk. Hann även äta därimellan. Jag tog det dock väldigt lugnt precis som jag lovat, sen skulle jag ju även köra imorse. Men alla andra var rätt bra i gasen och då är det inte alltid jättekul att vara nykter =S Menmen så är det. Så idag var jag seg när jag vakna och det är jag fortfarande... Tror det blir en powernap på soffan sen. Men först är det hem till svärmor för middag :)

Nu orkar jag inte skriva mer, och bilder hinner jag nog inte slänga upp heller...Får bli när jag kommer hem.
Sorry för rörigt inlägg..


Här kommer dagens låt..





Freedag :)


Äntligen fredag :) Underbart med lite helg igen :)

Kvällen igår var supertrevlig! Vi satt i nästan 4 timmar och bara pratade igenom dom åren som gått :) Tre koppar te och några kakor slank oxå ner i våra magar :) Det var jättekul att träffa Johanna igen och hon var lika go som jag kom ihåg henne ;-) Så tack för fikan vännen, nästa gång är det min tur att bjuda dig..



Ihelgen blir det lugnt. Första helgen på länge så det behövs verkligen. Bara att njuta av ledigheten och vara med sina nära :) Så hoppas inte helgen springer iväg nu som den brukar göra.. Men ikväll blir det Idol och ostbricka till iaf. Sen på söndag ska vi hem till Michaels mor och bli bjudna på middag och nångång därimellan ska vi nog hinna med Gekås oxå ;) Helgen kanske kommer springa iväg iaf?!

Fick ett meddelande av syster i morse på lilla Thilda i kläderna hon fick av mig. Sötnosen då. Mosters älskling :) Har även lovat att passa dom små busfröna nångång nästa år :) Haha vi får väl se hur det går ;)



Sen fick jag plåstra om lilla pappsen igen. Sju stygn fick dom till. Vi var snabbt framme med våra mobiler och tog kort på den skadade chefen. Tur man inte gjorde det igår, då hade jag inte vågat lägga upp det här :) Men nu ser det lite fräschare ut, så ni som är känsliga bör inte kolla :) Så nu har man två sjuklingar till päron :P


Theo har oxå bildragit med ett plåser för att läka morfar :)

Vi hörs i helgen :)

Puss


Sjuksköterska?!


Haha ja det får jag nog ta och utbilda mig till snart om jag ska fortsätta jobba här. För nån månad sen kom Jimmy och hade dragit en skruvmejsel i näven, så det var till att tvätta rent och plåstra om. Några veckor senare var det Sebbe som kom och hade slintit i slipmaskinen och skadat två fingrar, så där blev det strips och rengöring några dagar. Och nu kom far upp för en stund sedan och hade snubblat eller något och dragit upp hela smalbenet, ända in till benet!! Herregud det äckligaste jag sett, fy fan! Så det blev till att slänga på lite alosolsprit och kompresser och skicka iväg han till sjukan för att sys... Stackarn han var ju alldeles kallsvettig.

Så är det någon som vet en kort, typ 1dags, utbildning man kan gå ?! Haha hade jag verkligen behövt kan jag lova. Man blir ju superstressad när något händer. Så sitter och är lite skakis här men det ska väl gå över oxå..


Suck...


Vad trött jag blir. Är det inte dags att ge sig nu? Eller du kanske ska fortsätta som du alltid gjort. Använd hjärnan för engångs skull ! ! Men fortsätt du, du verkar ju inte kunna sluta ändå. Du glider bara längre och längre bort ibland. Så kommer det en dag och så är det bra, och sen hör man en grej så är du påväg bort igen. Orkar inte mer snart...


5 November


Återigen en dag på jobbet. Ska försöka fakturera idag, datorn var inte på min sida igår och jag var nära att slänga ut den genom fönstret.. Så idag hoppas jag att den är snäll mot mig =)

Blev en lugn kväll igår. Lagade mat och sen var jag hos Isa en sväng och åt en väldigt god äpplepaj. Den var riktigt smarrig men ack så mättande så orkade inte så mycket. Men det receptet ska jag sno och testa nångång och se om jag lyckas lika bra :) Blev ju självklart en kopp te och några cigg oxå :) Satt ute på hennes framsida, liite kallt med snön som föll men vi var välutrustade så det gick en stund iaf. Men usch vad tråkigt de är när man inte kan vara ute på samma sätt längre. Tycker inte det var längesen vi satt på våra balkonger i tunna kläder och svettades. Då var det inte tal om att dricka te utan då var det kalla drycker som gällde :) Men sommaren kommer väl snart igen. Vintern är väldigt mysig, sålänge det är snö.. Annars kan det ju kvitta..

Idag ska jag träffa en vän jag umgicks med en del för en tre-fyra årsedan. Hon flyttade och vi tappade kontakten men nu har hon flyttat tillbaka till Varberg så vi har bestämt oss för att ta en fika :) Ska bli mycket trevligt..

Vi för ca 3½ år sedan. (Usch vad man såg ut)

Sen har syrran börjat tjata på mig om att jag ska åka till Gekås och köpa en lära-gå-stol till Thilda. Så kanske ska bege mig dit då?! Måste ändå köpa nya lakan och lite annat. Hmm ja vi får se hur det blir ;)

Dag att se om datorn är min vän!
Ha en bra dag..


Söt..






Mer Halloween..


Här kommer fler Halloweenbilder :)


























Grattis



Vill gratta Jenny och Linus till eran fina prinsessa Noelia. Hon är såå fin och jag hoppas jag får komma och hälsa på snart :)



Parodi..


Har ju varit ett väldans tjat det sista om serien "Svenska Hollywood fruar" och allt vad dom hittat på. Lina visade igår två parodier på dessan underbara människor. Så klockrent :)


Helgen...


Japp nu har denna helgen oxå gått. Varför ska dom gå så fort?!
Och iom att jag inte skrivit något under helgen så ska jag sammanfatta lite =)

Fredag: Slutade klockan 12 och begav mig hemåt. Gick till resebyrån och gjorde det jag har velat med fram och tillbaka alldeles förlänge med, avbokade resan till Thailand. Tänker inte dra någon förklaring till det här men det jag var mest orolig för var att jag inte skulle få tillbaka några pengar, men får tillbaka nästan allt iaf så det känns bra. Sen gick jag lite andra ärenden, hälsade på Lina och Ramona och träffade även Cissi och hennes vän en stund. Sedan var det hem och städa och slappa framför tvn :)

Lördag: Tog långrunda med Nelly, köpte frallor och sen köpte vi ny bäddmadrass (som Nelly lyckades spy ner första dagen) och sen slappade jag bara. Gick upp till Isa för en kopp te och sen hem och göra mig iordning. Lina kom och hämtade mig vid 18.30 och vi begav oss hem mot dom. Flickorna, Lina, Ramona, Emelie och Judith gjorde sig iordning medan jag fixade med lite tilltugg. Efter åtta började folket strömma in och vi var nog 25pers som mest. En riktigt rolig kväll och alla hade ansträngt sig med sina kläder :) Tack Lina och Ramona för en underbar kväll!

Söndag: Var inte så farligt bakis med desto segare i kroppen. Slappade i soffan och var ute på promenader med Nelly. Käkade mat och sen kolla tv. Gick över till Lina vid åtta och kollade Ensam mamma söker med flickorna..

Hoppas eran kväll var lika bra som min :)

Puss


Emelie

Judith

Lina

Judith, jag och Lina 

Två galningar

Ramona och jag


RSS 2.0