Alone..


Lugnet har lagt sig och kvällen har intagit.. Brasan är tänd och vovvarna ligger och sover =)
Cissi, Troy och Foxy var på besök nyss, vi drack kaffe/te och tjötade, alltid lika mysigt när hon kommer på besök :)

Har fortfarande inte fått städat som jag verkligen behöver göra.. Att det kan vara så svårt att dra fram en dammsugare och göra det.. Jaja jag får väl göra det imån istället. Belle är dessutom rädd för den har jag märkt, hon springer och gömmer sig så fort den åker fram, stackare. Men hon vänjer sig väl snart :)

Ne ska slänga mig på soffan, för tredje helgen i rad ;)


Sol och värme..


Det är precis vad jag vill ha nu! Snön är äntligen påväg bort och man börjar se marken igen. Det är grått och trist ute men jag hoppas solen letar sig fram snart så man får känna dess varma sköna strålar träffa en i ansiktet. Man kan få byta till en lite mindre klumpig jacka, man slipper ha vantar på sig och få köpa ett par nya skor, vårskor! Man får se människor börja le igen, inte mötas av dystra miner för att det är kallt eller för att man tröttnat på snön. Att man kan bli så mkt gladare av att solen lyser. Varje morgon man vaknar och ser solen lysa skiner man upp i ett leende och man känner att de kommer bli en bra dag, bara för att solen lyser!
Jag hoppas på en riktigt fin sommar, massa plusgrader, sol och värme. Efter denna vintern är vi värda en riktigt kanonsommar! Inte vara några fjuttiga veckor utan hela sommaren! Minns när man var yngre och hade sommarlov, då var nästan hela sommrarna fina, solen sken och man sprang och hade vattenkrig för att få svalka av sig... Bada vill jag med göra, nu! Jag älskar att bada i havet och skulle kunna bada nu om det bara var lite varmare. Det först doppet man gör på sommaren är det bästa som finns! Oavsett om kroppen får en smärre chock av kylan så är det såå skönt! Och när man kommer upp igen och man tar en cigg och lägger sig i solen igen, så kan inte livet vara mycket bättre...
Jag har iaf bestämt mig, blir det ingen bra sommar kommer jag att ta en sista minuten och åka iväg en vecka. Någon som vill följa med? Det enda få kraven jag har är att det är sol, det är varmt, det finns hav och det finns god mat!
Tänk att sitta på balkongen, nyduschad med handduken runt kroppen, efter en hel dag på stranden, ta en cigg och något kallt att dricka. Hur underbart är inte det!?!?! Sitta och tjöta en stund, sen göra sig i ordning för att gå ut och käka. Ååh jag vill nu!!

Solen kom fram nu! Det är många som behöver dig, jag lovar!!




Hugga ved..


Japp har varit ute och huggt ved nu så nu finns det fullt så man kan elda =)
Idag tog jag lilla Bettan och vovvarna och körde till Göteborg för att hämta papper på jobbet. Det var inte det roligaste vädret att köra i men kör man lugnt så går det bra. Men lilla Bettan är sketen igen så får väl snart bli en tvätt igen =) Stannade på donken på vägen hem så jag fick lite mat i magen idag oxå ;) Ska försöka hålla min vikt jag har nu för nu trivs jag =) Okej liite snyggare mage vill jag väl ha men får börja göra situps så ska nog den bli fin med =) Köpte nya jeans förra veckan tror jag, har ett par såna innan fast svart så jag köpte ett par mörkblå nu, tog samma storlek som jag trodde jag hade på dom andra men när jag kom hem och kollade så hade jag tagit en för liten. Men jag provade och dom satt som en smäck =) Och vet ni vilken storlek det var? 27 !! Har jag inte haft på år och dar om jag ens haft det nångång, men lycklig är jag =)

Innan jag gick ut och hugg ved satt jag i fåtöljen framför brasan med ett glas cola och en påse gifflar =) Colan har jag fyllt på några gånger och påsen med gifflar är snart slut ;)



Mina små älsklingar är såå söta. Hela vägen till Göteborg satt dom så snällt i sin bur utan det minsta ljud. Här hemma har dom lekt och busat som galningar för att sedan lägga sig och sova, i samma bädd!



Jag hade aldrig kunnat drömma om att det kunde bli såhär bra. Nelly har uppfört sig exemplariskt och accepterar att vi har en ny liten familjemedlem =) Jag tror att hon tycker det är väldigt roligt med en liten lekkompis som hon kan busa med när hon vill =)
Just nu sitter vi alla tre här i fåtöljen framför brasan och myser. Nelly vid sidan av och Belle i knät.. Så himla mysigt!! Och brasan smattrar =)

Borde nog kolla till taket imån, vet att de ligger en hel del snö däruppe och för en stund sedan hörde jag världens brak och då rasade det ner massa snö. Nu när det är runt noll grader så blir snön mycket tyngre och man har ju hört om antal tak som rasat inte pga det. Och det vill vi ju inte. Så de får vi nog kolla till imån :)

Ha en mysig torsdagskväll!

Puss
 

Halsfan..



Sitter hemma idag igen, tredje dagen denna veckan, med en halsj*vel som inte är snäll! Kliar och är svullen och tjock och gör ont!! Försökte få tid hos vårdcentralen men icke, fanns inga tider! Så får försöka imån igen..
Var iaf ute en sväng med vovvarna igår, gick runt stugorna bara. Belle varvar mellan att gå och bli buren ;) Tog med mig kameran så här kommer det några bilder :) Först kommer lite "hemma"bilder =)

















Russian Roulette





You can see my heart beating
You can see it throuht my chest
Said I'm terrified, but I'm not leaving
I know that I must pass this test.


Vet inte....


...om jag ska skratta eller gråta faktiskt. För det första har jag så sjukt ont i min kropp och jag antar att det är efter skottningen som jag varit tvungen till. Axlarna värker så jag knappt orkar lyfta dom och ryggen ska vi inte prata om! Min hals är nog oxå påväg att bli kass :( Och till råga på allt, tror ni inte jag är inskottad för tredje gången!? Kom hem från ett försök till en promenad och ser att plogbilen skottat. Hoppas för allt i världen att han lagt snön åt rätt håll för en gångs skull men vad tror ni!? Nej varför ska han göra det?! Ååh jag blir så trött! Hade jag haft ork till att skotta så hade det inte varit så farligt, men när kroppen är som den är och det är jobbigt att lyfta minsta lilla, hur ska jag då kunna ställa mig och skotta?! Nej vi får se hur jag löser detta...
Iaf mitt försök till promenad gick ju sådär.. Jag ville verkligen ut i det fina vädret, gå nere vid vattnet och känna solen i ansiktet och få bara gå och tänka för sig själv.. Ner till stranden gick ju hyfsat, men när man kom ner till stranden blev det svårare. Snön gick till knäna på dom flesta ställerna, Nelly hoppade och kämpade som en galning och Belle fick snålskjuts.. Hade inte en aning om hur djupt jag skulle sjunka för varje steg jag tog. Så jag gav upp och vände tillbaka.. Men en halvtimme var vi ute och det räckte nog. Klickertränade Nelly en stund när vi kom hem och hon är så duktig =) Har inte en aning om vad jag ska göra resten av dagen, men jag är fast här OM jag inte skottar vilket jag inte klarar.. Ska tända en brasa sen och lägga mig i soffan och kolla film. Mat borde jag väl oxå göra, får väl se vad jag hittar på..



Film och bilder...


Kollade på en film nyss, "Allt för min syster". Handlar om två systrar, den äldsta har leukemi och den yngre är född för att vara donator åt sin syster. Cancer ligger mig nära om hjärtat då två av mina släktingar gått bort i det. Man tänker lätt tillbaka när man ser såna filmer och det tynger i hjärtat. Även om det är flera år sedan är minnerna starka.. Man släpper aldrig dom fina minnerna och man glömmer aldrig..! Det var ett par jobbiga perioder i livet, att se någon lida så mkt är något av det värsta man kan vara med om.. Och att inte kunna göra något åt det är ännu värre..

Helt sjukt hur mkt snö det är. Det var längesen det låg så mkt snö här.. Börjar ju som sagt tröttna en del men är väl ingen idé med tanke på att det inte lär försvinna på ett tag.. Kan ju erkänna att det är väldigt fint när det är så vitt.. Men det finns en måtta på allt :)

Bjuder på lite kort iaf :)


Lilo och Belle


Snuttan


Djupdykning =)


Nelly är inte riktigt okej med detta :P


Busar


Sötnosar


Mammas


Leker =)


Mitt hjärta


Nanar =)




J*vla idiot x2


Kvällen igår var vääldigt mysig! Blev lite senare än tänkt pga all snö, var tvungen att skott så man kunde parkera :P Och göra lite fika till mina flickor :) Men vi satt och tjöta och drack te/kaffe och åt muffins :) Och rökte en del med :P Det snöade på hela kvällen och jag och Lina blev lite oroliga för hur bilarna skulle komma ut. Våra bilar är väldigt lika, Fordar båda två och med blankslitna däck, så detta väder är inte det bästa för våra Bettor.. Men plogbilen kom och vi slappnade av. Skulle vi inte gjort. När kl var runt 1 och dom skulle bege sig hem, jag lovade att köra Cissi och Lina skulle hem, så kollar jag framför bilarna och vad ser jag? JO all snö ligger där!! En hel vall mitt framför, ända upp till motorhuven! Fram med skyffeln och börja skotta! Och tid tog det! Närmare 2 fick vi ut Linas bil efter ett antal försök.. Så hon var snäll och körde hem Cissi så vi inte var tvungna att skotta fram min med :)
Så imorse skulle Isa komma hit och jag hade lovat att hämta henne, plogbilen kom och skottade igen och jag tänkte att det var väl inga problem då. Pratade med Isa och hon sa att hon kunde fixa skjuts iom att mina däck är så kassa. Gick ut och kollade hur det såg ut efter han skottat och vad tror ni han gjort? JO lagt all snö framför bilen igen!!! Jag höll på att bli galen! Så var bara till att ställa sig och skotta igen! Tog nog nästan två timmar att få bort allt. Sen när jag skulle köra henne så var det till att skotta igen för mina kassa däck bara slira!! Ingen mer snö nu tack!!
Jag och Isa hade en mysig dag. Satt och pratade, drack te, lagade mat, fixade naglar och tog oss varsitt fotbad ;)Tack hjärtat för idag!




Lilo på motorhuven ;)


Sötnosar! Klara med skottning och dags att åka hem :)


Bettan gick sönder med ;)



Idiot!


Finally..


Äntligen är det snart helg! Har längtat hela veckan till att det ska bli fredag och nu är den äntligen här ;) Snoozade i morse, första gången på läänge, men bara 10 min :) Stressade lite smått när Belle inte ville bajsa utan bara ville in igen men hann bli klar tills att det var dags att gå ut till bilen..Snö täckte rutorna och det var även frost. Och vad ser jag mer?! Jo, dom har plogat! Visst, jättebra att dom gjort de, men vafan ska dom lägga en vall framför min bil för?! Hur har dom tänkt att jag ska få ut lilla Bettan med dom mest blanksletna däcken som finns?! Ne så det var bara att skotta framför bilen och försöka. NEJ det gick inte! Blir superstressad och väldigt irriterad och går ut och skottar bort mer snö.. Och testa igen, och denna gången funka det. Ett antal minuter försent kom jag iväg och slirade ner till stationen! Stressa på morgonen är det värsta jag vet och kan verkligen förstöra min dag! Men som tur är så är det fredag och det gör mig glad :D
Och mina söta flickor kommer ikväll! Jag har lovat att åter baka men inte kladdkaka denna gången :) Det blir nog kladdmuffins, så jag hoppas jag lyckas annars får jag ha en back-up plan ;)


Fick iaf städat igår och det blev bättre än innan iaf ;) Men är väl snart lika stökigt igen :P Lyckades med brasan oxå (får väl erkänna att det tog ett litet tag), och det blev varmt och skönt :) Men Lina, idag är det du som hugger ved och sköter brasan ;)

Dags att fakturera, kort dag idag så tiden springer iväg :)

Puss

 


Torsdag..


Äntligen helg snart =) Undra vad den har att bjuda på :) Mamma och pappa ska inte ner iaf så jag får fortsätta sova i sängen ;)
Imån blir nog full rulle iaf, efter jobbet ska jag till Alex som fyller hela 20 år :) Hon var bara 13 år första gången jag träffade henne och nu lämnar hon tonåren ;) Sen senare kommer Cissi och Lina hem till mig :) Så kommer bli en mysig dag..

Idag ska jag iaf städa.. Ser ut som fan själv har varit där så det är väldigt behövligt. Plockan undan och dammsuga. Men är så svårt att plocka undan för jag har ingenstans att lägga allt.. Men ska nog snoka lite i garderoberna och se om det finns något man kan slänga så jag kan få lite plats =) Vill ju hoppas att det blir så att jag stannar där ett tag :) Ska försöka ge mig på att tända en brasa med :) Får se hur mkt vi lyckas med det.. Att man kan vara så kass :P






Please forgive me...




16 Februari


Igår var det filmkväll hemma hos mig :) Isa och Kajsa kom förbi för att kolla på "Twilight". Massa mys trots en Nelly som släppte såna fruktansvärda smygare så det var inte klokt :P Undra vad hon ätit på :)
Sen är jag väldigt stolt över min lilla puppy, hon ställer sig vid dörren och gnäller eller krafsar när hon vill ut och kissa :D Blir väldigt glad när hon gör det så man slipper städa inne ;) Hon har fortfarande inte kissat inne en enda gång, men några bajshögar har jag plockat :)

Orkar inte skriva så mkt mer så här kommer lite kort :)






Måndag..


Japp då var det måndag igen och dags att återgå till jobbet. Hade lite ångest igår för att börja jobba igen, det är ju så skönt att gå hemma :) Men det vara bara till att traska upp när kl ringer 5.20 och göra sig klar. Belle sov ytterligare en natt utan att vilja kissa och det gör mig ingenting ;) Resan hit gick jättebra :) Belle värmde sig innanför min jacka och Nelly gick som vanligt.. Är så stolt över mina fina flickor =)

Igår kom Lina och Cissi på fika =) Jag var snäll och gjorde kladdkaka till mina flickor ;) Det var massa mys att bara ses vi tre igen, händer inte så ofta då vi alla jobbar och jobbar så olika tider :( Men det får bli skärpning nu och vi får se till att ses mer :) Kanske ska ta en kväll igen med lite alkohol inblandat?! Blev ju ganska så lyckat sist :P Ni är iaf underbara och jag är så glad för att jag lärt känna er! ♥

Letar ju även lägenhet och det går ju sådär. Men har funderat en del och vad har jag bråttom för? Kan inte trivas mycket bättre än vad jag gör i stugan! Den är perfekt storlek, det finns allt, kanonläge och så mysigt! Nackdelen är ju då när mamma och pappa ska ner men gör pappa klart i lillstugan så kan man ju bo där sålänge :) Det finns alltid en lösning på allt =)

Ha en fin dag!

 

New...


Nu har jag gjort en ny header till min blogg, vad tycker ni? =)
Funderar på att göra om mer saker på bloggen men vet inte riktigt om jag orkar det..
Vi får se =)

I eftermiddags var jag och Lina ute med vovvarna på långpromenade =) I 2½ timme traskade vi runt och hundarna sprang och lekte =) Lilla Belle fick värma sig i antingen min eller Linas jacka och hon hade inte så mycket emot det ;) Korta stunder fick hon gå men höll sig mestadels runt våra fötter =) Amadeus (Tindra) var såå söt mot henne, en riktig "puppylover" Hon luktade så försiktigt och höll lite koll på henne =) Även dom andra hundarna var jättesnälla mot sin nya gängmedlem ;) Vi gick i skogen och i meterhög snö så skorna var fulla av snö när vi kom tillbaka.. Men det var en väldigt rolig promenad och alla var helt slut när vi kom hem =)
Nelly och Belle ligger här jämte mig i soffan och nanar, blir snart sista kissepausen och sen kryper vi ner i sängen :)
Inatt var det bara upp kl 7.15 för att kissa och sen sov vi till strax innan nio =) Och då kissade vi sista gången runt 23 kvällen innan :) Mammas duktiga tjej!

Sov gott allihop!

Puss




Söööt..


9 veckor gammal







Mina snuttisar


Som jag skrev igår åkte jag och Lina och hämtade hem lilla Belle! Resan både dit och hem gick kanonbra och det var en trevlig liten roadtripp :) Valparna hade växt en del men var fortfarande små och såå söta! Dom sprang runt som galningar i köket och lekte med varandra och dom vuxna hundarna :) Riktiga charmtroll! Påvägen hem hälsade vi på syrran för det ville hon, hon bjöd på lite fika och dom fick hälsa på den nya familjemedlemmen :)
Nelly har skött sig exemplariskt, hon nosade och var snäll första gången dom hälsade och har fortsatt varit snäll. Nån liten morrning när Belle ger sig på hennes saker har det blivit men inget mer =) Är så stolt över dig Nelly :) Första natten gick oxå bra, var ute 00.30 och 01.40 sen sov hon ända till kl åtta :) Kan hoppas hon blir lika slö som Nelly när det gäller nätterna ;) Idag har det pendlat mellan sovpauser och lek :) Isa och Lina var här och hälsade på och allt gick jättebra, sålänge det är en famn att krypa upp i spelar det inte så stor roll vem den tillhör ;) Bjuder på lite bilder, får se hur många jag orkar med :)






Bröderna

Systrarna










Nu orkar jag inte mer :) Lillskiten måste kissa och sen ska jag busa med mina bebisar =)



Belle


Idag ska jag och Lina bege oss till Vårgårda och äntligen få hämta lilla Belle :) Är så nyfiken på hur mycket hon har växt och på vilket litet busfrö hon är :) Sist vi var där var hon bara fem veckor och sov mestadels, men nu är hon hela åtta veckor och stora tjejen =)



Kort taget igår :)


Vill även påminna er att kolla på Efterlyst ikväll, dom kommer ta upp fallet om David som är försvunnen här i Varberg, så titta på det! Dom har iaf fått in en nytt tips nu, en kvinna som såg han senare på natten. Men fortfarande inga spår... Hoppas han är välbehållen!!

 

 


På begäran..

...lägger jag ut fula bilder på Nelly :P
Den sista slår allt!!!








Pics..


Här kommer några bilder från helgen :)


Nelly sitter på mammas rygg :)

Tindra nanar i sängen :)

Tindra och Nelly

Mys med mamma ;)

Mys med Lina =)


Byxor..


Hmm ja jag har ju gått ner några kilo här det sista och det är ju vad jag velat. Har inte gjort något speciellt för att göra det (förutom att inte ätit jättemkt kanske) utan dom har trillat av lite eftersom.. Den enda nackdelen är att alla jeans blir så j*vla stora!! Det är både i midjan och över låren som dom inte längre sitter speciellt snyggt. Idag tog jag på mig ett par som ja köpte i somras, då satt dom bra, och nu, ja då sitter dom inte ens åt i midjan och på låren ska vi inte prata om! I med ett skärp och se på fan, det var bara att ta ett nytt hål där med! Haha men vad ska jag klaga för ? Jag har gått ner i vikt precis som jag ville och jeansen kan man slänga iväg snart för det blir sommar :) Tacka vet jag leggins ;)



På tal om lite utseende nu då så mätte jag mig i söndags. Jag har sprungit runt och sagt senaste åren att jag är 160cm lång så jag tänkte se om jag hade rätt eller fel. Fram med tumstocken och trycka sig mot en vägg, Lina fick mäta av och visst, en centimeter kan jag lägga till nu när jag säger min längd :D Eller 161,5 cm visade den faktiskt, så kanske ska runda upp till 162 cm ? =) Lina och Ramona mätte sig oxå, Ramona var 162,5 cm och Lina 10 cm längre med 172,5 cm :) Jag trivs med min längd, en liten nackdel ibland när man inte når men då finns det alltid nån vänlig själ som ställer upp =)


Ändrat..


Idag ringde uppfödaren till Belle och sa att det blivit ändrade planer... Veterinären som skulle ta sig an valparna hade en operation som troligen skulle dra ut på tiden så han fick avboka valparna.. Och det blev inte en ny tid förrän imån kl 17.00 :( Så jag får sätta mig i lilla Bettan på onsdag istället och hämta henne :) Men vad gör det? Jag är lika glad ändå för snart får jag hem henne!! :D Ååh längtar massa ju!

Igår inhandlade jag en ny kamera :) Söta Ramona erbjöd sig att köra (då jag inte var i tillstånd för att göra det ;)) till Netonnet så jag kunde få köpt den, Tack sötnos! Så nu har jag väl inhandlat min 4 eller 5 kamera på bara några år ;) Haha jag är knäpp! Men det verkar väldigt bra iaf :) Sen käkade vi pizza och så blev det Prison Break som avslut på dagen :) Tack fina flickor..








Nelly och Lilo
















Ramona ville inte vara med så Lina får drabbas själv :P


Bilder..

Okej nu ska jag lägga ut bilder som lovat :) Får se hur mkt jag orkar med, det tar ju sin lilla tid ;) Men vi börjar med min och Nellys fotokväll :)

















Bilderna på Lilo och Nelly från igår får bli imån :)


Äntligen fredag..


Som jag längtat till att det ska blir fredag och nu är den äntligen här! Svinkallt är det ju fan med, mina tossingar har fortfarande inte tinat upp! *Brrr* Ska tända en brasa (om jag lyckas) när jag kommer hem och stoppa ner fötterna i ett varmt fotbad! Och sen mysa framför tv:n... Har inga andra planer så så får det nog bli :) Men vad satan ska man äta ikväll då? Hmm det får vi nog fundera på...

Igår när jag kom hem styrde jag och Nelly lilla bettan mot sörse och Cissi :) Hon bjöd på tacopaj och sedan blev det te, kakor och godis ;) Hundarna busade och vi satt och prata om all möjlig skit ;) Tusen tack hjärtat!! ♥
Sen åkte vi hem och satte på värmen i stugan och inväntade flickorna Lina och Ramona och lilla Lilo :) Det var dags att se lite Prison :) Och dessa flickor är ju såå söta, jag fick paket :D Alla hjärtans dag paket :) Två stavar till navelpiercingen, en nallebjörn och två champangeglas med hjärtan på! Tusen tusen tack fina flickor :) ♥ Lina blev lite irriterad för att jag vägrade öppna paketen när jag fick dom ;) Saken är så att jag inte gillar att bli överraskad med paket (okej gillar det lite då) för jag blir så glad och tappar ord och nästan skäms för att jag inte har något att ge, så jag försökte dra ut på det men det tyckte inte Lina om ;) Men jag blev massa glad och ska sätta i den ena piercingen idag :):) Och ni ska få något av mig ;)
Lilo och Nelly busade som vanligt och denna gång fick vi massa kort på det,men dom är på kameran som ligger hemma så det ska jag fixa ikväll :) Ska även göra en ny header =) Så jag har nog en del att göra ikväll :)

Nu ska jag jobba på så jag får något gjort!

Puss puss

Belle...


Pratade nyss med Ewa, uppfödaren till lilla Belle (uttalas Bell) och sa att jag får komma och hämta henne på tisdag :D Ååh längtar massa massa nu :) Hon är ett litet energiknippe och springer runt och busar hela tiden med sina små syskon :) Bara fyra dagar kvar =)




Myskväll :)


God morgon gott folk :)

Igår kom Isa, Lina och Sara på besök i stugan och vi drack te och tjötade massa skit :) Haha snacka om att prata om all möjlig skit på bara några timmar ;) Jag fick fixat mina naglar med så nu mår jag bra igen ;)



Har ju glömt lägga upp bilder från rastgården när vi var där i söndags.. Så här kommer dom =)



Igår kväll var jag och Nelly ute och fotade i snön :) Bilderna ligger på datan hemma så dom kommer upp senare, men här är ett litet smakprov :)




Insnöad?!


Det trodde jag att jag skulle bli igår! När jag skulle köra till stugan kom jag knappt fram. Föreningen som äger tomterna vid stugan tycker inte det ska behövas skottas då det är sommarstugor, så om det är några som bor året runt tar dom inte hänsyn till det och skottar alltså inte.. Så jag gled runt som en galning och försökte ta mig fram. Skottade på uppfarten så jag skulle ha nån chans att ta mig ut i morse.. Men det fortsatte snöa och min bil försvann lika fort.. Trodde verkligen att jag skulle vara fast nere i stugan och inte komma till jobbet (men vad hade det gjort ;) )!! Men en snäll själ väckte mig kl halv 3 i morse genom att skotta så jag kom ut :) Fick dock skotta framför bilen för där hade han lämnat spår efter sig.. Sen somna jag om och vad tror ni inte jag gör?! Drömmer om fanskapet! Att han lastat massa snö på altanen så man inte kom ut, han hade pajjat staketet på altanen då han kört in i det och ja gud vet vad! Haha helt galet.. Men som tur är så var det inte så :)
Hoppas jag kommer hem lugnt och säkert sen :)
Jag vill ut och leka med Nelly i snön!!

Ikväll kommer iaf Isa på besök, vi ska ha myskväll på hög nivå! Kommer bli en kanonkväll!

Hoppas ni har det bra i snön och inte kör fast! Kör lugnt, lova mig det!


Såhär mkt snö är det utanför stugan :)


Utanför mitt fönster :)


Naaaaglar :)


Fortfarande huvudvärk.. Tagit tablett och den hjälpte väl sisådär en timme.. Så jag dissar tabletterna nu och låter huvudet värka!
Vill hem, tända en brasa och krypa upp i soffan med min lilla Nelly och gosa länge. Tänk så mycket kärlek en liten hund kan ge, helt otroligt. Och hur mycket man kan älska dessa varelser... 

Ska fixa mina naglar idag med, bet av alla igår och det är katastrof! Hatar att inte ha mina naglar! Så idag ska det på vita tippar :) Önskar att jag var lite brun på kroppen med för då är det ännu finare och fräschare att ha vita tippar :)

 


Fint, eller hur?! (Isa)


Huvudvärk!


Åååh dumma huvudvärk som inte vill försvinna! Har haft den till och från i flera dagar och jag orkar inte mer! Tabletterna hjälper bara en liten stund sen är den tillbaka igen :( Vi får se hur länge jag står ut idag, tappar bara motivationen när det dunkar hela tiden..

Isa bangade igår kväll ;) Haha nee skoja bara hjärtat, jag var oxå jättetrött så det var lika bra :P Så vi ska ta det en annan dag i veckan, har inte bestämt vilken dag än bara :) Men jag längtar :)

Mer snö har vi oxå fått, vi klagade innan att det inte var någon snö men nu har vi fått så vi tiger ett tag tror jag! Jag vill att all snö smälter, utan att bilda slask, och sedan få se hur träder slår ut i full blom =) Underbar årstid är våren, men sommaren är ändå bäst :P Sola och bada! Man kan ju nästan hoppas att jag bor kvar i stugan då, finns inget bättre än att sitta i solen på altanen och bara njuta! Men får nog fortsätta drömma ett tag till :)

Ha en fin dag!


Mys på morgonen!


1 Februari


Och jag är dödstrött! Hade lätt kunnat lägga ner huvudet på skrivbordet och somnat!! Det tog mig 2h att köra hit upp idag, hastigheten låg på 80km/h och det var massa köer. Blev bara tröttare och tröttare ju närmare jag kom jobbet! Tur man slipper köra hem sen..

Helgen har varit fullspäckad och jag har fått sova en hel del men ändå är jag såå trött!
Fredagen åkte jag och Isa till Halmstad och hämtade min soffa och tv-bord. Sen hem och vid 19-tiden hämtade jag upp Cissi och vi åkte och köpte pizza. Styrde Volvon mot Himle och flickorna där. Käkade upp våran pizza och sen spelade vi "Med andra ord" i flera timmar! Så jäkla roligt och ännu roligare var det att Lina, som är den sämsta förloraren som finns, förlorade dom flesta gånger ;) Tror hon fick vinna ett par gånger iaf :) Vet inte hur många gånger jag vann men några iaf :)
I lördags begav jag, mamma och pappa oss till stan för shopping, och shopping blev det :) Mamma köpte massa nya kläder och även jag kom hem med lite nytt :) Sen käka vi god mat på Cheers and Beers =) Tack för en underbar dag mina päron!
Sen på kvällen åkte jag och Nelly ut till Himle och gick promenad med Lina och Ramona och vovvarna och sen kolla vi film och Prison Break :)
Gårdagen var även den hyfsat fullspäckad, rastgården kl 11, ner till Halmstad med Isa för att hämta deras tvbänk och sen handla mat och sen fixa hemma. Kl 22.00 stupa jag i säng. Hade världens huvudvärk som vägrade släppa igår. Så fort jag anstrände mig så kändes det som om nån slog en hammare i huvudet på mig.. Är lite bättre idag som tur är..

Ikväll ska jag och Isa ha myskväll! Vårda våra äckliga fötter och jag ska fixa mina naglar som jag bet av innan :S Dricka te och bara ha massa massa mys =)

Har fått nya bilder på Belle nu, så här kommer dom :)


Om en vecka ska jag få hämta hem henne och jag längtar! I helgen ska jag åka och köpa koppel, halsband, matskål och allt annat :)

Nu är det dags för lunch!




RSS 2.0