God Morgon =)

Ytterligare en kall morgon bjöds det på idag, men det är härligt sålänge solen skiner =) Ni vet ju att jag älskar när det är kallt och solen står och värmer med sina strålar =) Var påväg att missa bussen i morse med, haha var liite för sen och fick springa lite. Har varit så otroligt seg på morgonen dem senaste dagarna..Vill verkligen inte gå upp utan ligga kvar under täcket =) Men man måste ju ta sig upp för att bege sig till jobbet :)

Igår kom Lina förbi en sväng på kvällen. Tog en kopp kaffe/te och spelade kort =) Skitgubbe var det som spelades och jag vann, inte bara en utan alla tre gånger ;) Haha såå jäkla roligt, du är en dålig förlorare gumman =P Bättre lycka nästa gång ;)
Sen kom Michael hem efter träningen och vi käkade och sen kolla vi tv =) Sen var det till att krypa ner i sängen och nana gottit =)

Idag blir det nog simning med Mickan :) Måste komma igång med träningen igen..Inte bra att vara så förslappad som jag är, då mår inte kroppen bra..Så nu är det nya tag och simma är ju faktiskt kul =)

Nu ska jag ner på lagret och fixa lite.. Ha en underbar dag =)

Puss


Igen...

GRATTIS du har lyckats IGEN!
Precis när besvikelsen för ditt förra snedsteg börjar släppa faller du dit igen..Nu räcker det!
Du har lyckats svika oss en gång till, är detta sista gången tro?
Jag vet inte, har inget svar på den frågan...


Lite underhållning..


Läste på Aftonbladet.se om en kille som gått ner från 292kg till 95kg på drygt två år. Det tycker jag är riktigt starkt gjort, och vilken förändring på person!
Här kan ni läsa artikeln. Måste säg att ser ju ganska så bra ut nu..Tänk er vilket självförtroende han har nu!

Sen måste jag visa denna roliga film på en hund som är liiite crazy ;)




Här kommer även några söta katter =)



Fin dag =)


Åhhh vilket underbart väder det är idag =) Men fy faan vad kallt det var i morse, frös ju röven av mig! Så det fick bli en tjockare jacka, vantar och halsduk =)

Igår var en lugn kväll, handlade mat så vi kunde göra köttfärssås och spagetti, käkade och sen var jag en sväng hos Flisen på en kopp te och rök =) Herrejävlar vad det blåste! Trodde jag seriöst skulle blåsa bort. Hade man haft ett stort paraply hade man garanterat gjort det =S Men det var mysigt att sitta på hennes framsida och mysa och prata lite =) Sen var det hem igen och kolla tv:n..
Michael är inne på att köpa ny bil med, en kombi =) Det sa jag till han att vi skulle köpa när vi bytte för ett år sedan men då passade det inte, men nu så så vill han ha det.. Inte mig emot då jag gärna vill ha Nelly i bagagen istället för inne i bilen.. Så vi ska väl börja kolla runt lite försiktigt och se om vi hittar nån. Mazda 6 och Ford Mondeo är vi inne på iaf, av nyare modeller då, 07-08 kanske =) Mitt enda krav är backsensor så jag inte riskerar att backa in i något :) Men vi får se vad det blir =)

Hoppas ni får en underbar dag =)

Puss


Såhär åker Nelly bil nu (längre sträckor)



Måste även passa på att Gratta Melissa och Jerry som idag nedkom med sin efterlängtade son =) Hoppas att ni alla mår kanon och jag är mycket nyfiken =) Han ser underbar ut på kortet ♥


Höja hyra..


Japp fick vi brev i fredags om att dem ska höja hyrorna från 1 Januari nästa år =( Men det roliga är att våran, som dom höjde med 600kr när vi flytta dit, höjer dem med 107 kr och för dem som bott där länge höjer dem bara med 94 kr.... Det blir jag lite irriterad på. Varför höjer dem inte alla lägenheter med samma pris istället för att göra en chockhöjning för alla nya som flyttar in?
Jag ska iaf ringa dom imån och kolla med dom varför det blir olika höjningar..

Nu slutar jag snart och det ska bli väldigt skönt att komma hem. Hoppas det inte börjar regna igen bara, hatar det vädret..Blåser som fasen dock :(

Hade förresten besöksrekord i torsdags, 37 unika besökare =) Är lite nyfiken på vilka ni är?! Haha lååångt ifrån storbloggarna men det var ändå rekord :P
Kommentera gärna allihop =)

Puss

Misstag..


Ja usch vilket misstag jag gjorde nu.. Kollade på dem fem första minutrarna på nya säsongen av Grey's Anatomy... Nu vill jag ju verkligen inte att den nya säsongen ska börja iaf! Men som tur är börjar den på Onsdag så det är inte sålänge jag behöver vänta..

Men ni som är nyfikna och inte kan motstå dessa fem minuter kan klicka här =)

Kom på att jag glömt berätta att jag lämnade in min ring på guldfynd förra veckan. Det var en äldre dam som stod i kassan (erfaren) och jag berätta som det var, att hon vi beställde ringarna av sa att det inte skulle vara skillnad på storleken även om den nya var större och sen att jag inte får av den. När jag visade hur liten den var sa hon att jag inte skulle ta på den.. Så vi provade och jag behövde större ring, nästan en storlek! Provade även skyltexet och den var större än min och den fick jag inte heller prova då vi beställde. Men hon trodde att det skulle gå att töja ut den, och hon hoppades att dem skulle lösa det. Så nu har jag inte min nya fina ring på mig utan den gamla =( Och det får jag nog ha ett par veckor.. Men bara den blir större så är jag nöjd..

Här kommer en bra låt med =)


Hihi =)


Denna är såå söt =)


Helgen..


Haha japp ytterligare en helg utan uppdateringar.. Ni kanske förstår att mina helger är ganska fullbokade :) Men det är underbart! Denna helgen har varit kanon med..

Efter jobbet i fredags åkte jag och söta Isa in till stan. Köpte en mascara, en tröja och örhängen =) Blev även en sväng in på Bolaget där lite alkoholhaltiga drycker inhandlades inför lördagen. Jag har lyckats få Isa att haka på oss men sötnosen blev sjuk och även hennes söta dotter så vi får spara det till en annan helg..Eller min alkohol tog slut så Isa får väl spara sin ;) Vid 7tiden begav jag mig ut mot Himle hem till Lina och Ramona..Jag och Lina tog en långpromenad med hundarna och Lilo och Nelly fick leka lite =) Efter promenaden hade Ramona kommit hem efter en eftermiddag på liseberg så jag rökte några cigg med henne och vi satt och pratade =) Alla deras stora hundar löper nu så dem är väldigt kärleksfulla, speciellt mot mig och Nelly. Haha Nelly tycker det är liiite jobbigt då dem är mycket större än henne, men dem är såå söta allihop =)
När jag kom hem kollade Michael och Hubbe på film så jag joinade dem och vid halv 12 var det dags att krypa i säng..
Vaknade vid 9 och då tog jag och Nelly en promenad och köpte färska frallor på torget. Michael var en sjusovare och sov en timme till..Söta Lina ringde när klockan var 12.15 och fråga om jag kunde hämta henne i stan och det var nog det sletnaste jag sätt på länge :) Men du är söt ändå hjärtat ♥ Klockan ett hade jag, Cissi och Lina bestämt träff i hundgården =) Pricka in tiden ganska bra då det är runt där som alla kommer med sina hundar så det var en massa hundar där som alla sprang runt och lekte :) Efter en timmes gående hade jag ont i ryggen så vi gick och satte oss i lilla hagen och tjötade =)


Ahlen hade bokat tid för att fixa naglar och vi bestämde oss för att ta en revbensdate =) Michael och Mattias skulle ut och äta så vi käkade ihop och sen fixa vi naglarna =) Tog det lugnt och började sedan göra oss i ordning för att parta. Ändrade planerna lite och besämde oss för att sitta hemma hos mig =) Paulina och Frida kom runt åtta och det var dags att korka upp =) Hade en supermysig kväll..Vi begav oss mot stan och där mötte vi alla möjliga olika folk =) Cissi kom förbi efter jobbet och tog några öl oxå ♥ Det var en mkt rolig kväll =) Tack flickor för en underbar kväll =)




Igår var en slappdag.. Var i stan en sväng med Tina och Eigil och lilla Tim, sen var det kvällsmys med Lina och Mattias. Vi käkade tacos och sen kollade vi film.. Jag och Lina tog även ett par parti kort innan vi käkade, vi vann varsin gång =)

Dags att jobba..

Puss

 

 


25 September


Och så var det löning igen, underbart =) Är bara att betala alla räkningar och sätta in pengar på matkontot och sen är min ekonomi planerad denna månad! Ska ha en viss summa jag får lägga på vad jag vill och så ska jag hålla detta! NU ska Frida bli en ekonomisk kvinna!

Igår var vi nere hos Tina och fira henne lite, gamlingen ;) Hann inte köpa nån present så ska se om jag hittar något idag eller imån =)
Sen gick vi upp till oss och slappade, kollade tv och myste lite..

Äntligen Fredag =) Älskar att veckorna går så fort, helgerna hade ju dock kunnat gå liite långsammare, men är man uppbokad brukar det ju oftast flyta på. Imån är det fest hos söta Lina, vet inte riktigt vilka som kommer men är väl vi vanliga ;) Ska blir riktigt mysigt iaf, undra vad man ska ha på sig?!
Så kvällen idag blir nog lugn iaf =)

Ne ska fakturera lite, nån måste ju dra in pengarna ;-)

Puss

Skit..


Ja usch denna dagen har inte varit på min sida känner jag..För mycket tankar och funderingar..
Hur ska jag göra? Ska jag göra si eller så? Om jag gör si, kommer jag ångra mig då? Eller ångrar jag mig om jag gör så?
Har ingen jobblust, vill bara hem och gömma mig under täcket och vakna igen när jag känner mig trevlig..Känner mig som världens surkärring nu!
Tur att denna dagen snart är slut!


4 år...


är det sedan du lämnade denna värld..Fyra år sedan du stilla somnade in i din sjukhussäng med dom närmasta brevid dig..Fyra år sedan du tog ditt sista andetag. Fyra år sedan jag fick det beskedet jag befarade mest. Kommer ihåg det som det vore igår..Jag grät och grät, kunde inte fatta det, ville inte fatta det..Men du hade kämpat så länge, du hade haft ont så länge..Du skulle inte behöva lida mer. Vi bad dig släppa taget, vi ville ditt bästa..Vi ville inte att du skulle ha den smärtan längre. Men egentligen ville ingen av oss att du skulle släppa taget, vi ville ju ha dig kvar. Vi ville fortsätta bygga minnen med dig, se dig skratta och le som du alltid gjort..Du kom in i våra liv när jag och syster var små. Vi tog dig till våra hjärtan med en gång, vi älskade att leka och busa med dig. Jag älskar dig fortfarande... Du finns fortfarande i mina tankar. Tanken på att du är död får mitt hjärata att brista...


Förlåt för denna deppiga början..
Men Pelles död är den död som tagit mest på mig..

Igår var en lugn kväll. Duschade och sen slappade vi i soffan =) Kollade Idol och sedan var det Grey's anatomy för hela slanten. Såklart kom jag på med en gång hur det slutade men var ändå tvungen att se båda avsnitten. Det är dem bästa av alla, speciellt det sista. Det hugger i bröstet när man får reda på vem den påkörda personen är.. Det värsta är att man måste vänta en vecka innan man får se fortsättningen =(
Men man får hålla sig till tåls..
Idag ska jag till guldfynd efter jobbet, måste lämna in min ring. Ska kräva att dem får stå för det men det kommer dem väl säkert inte göra..Då får jag väl stå för det själv då.. Men det är ju inte mitt fel..Igår när jag skulle försöka ta av den var mitt finger typ rötet! Ni vet när man varit i vatten för länge och fingrarna blir skrynkliga? Så såg det ut under min ring!! Så det är nog nån fukt eller något som lägger sig där och som inte går bort iom att det är för tätt..Så den måste göras större..Vill ju kunna använda min fiina ring =)
Sen ska vi ner till Tina och fira henne då hin fyller 35år =) Grattis Tina på födelsedagen =)

Imån hade jag tänkt att ta en vända på stan =) Måste ha skor och en varm och go kofta.. Ska nog köpa en ny stav till naveln med ;-)

Ne nu ska jag ringa Cissi =)

Puss


Serier...

Åååh såg precis att dem två sista avsnitten av Grey's anatomy som visades i våras kommer ikväll =) Om jag inte minns helt fel så var dem avsnitten bra =) Hatar att det ska vara sånna uppehåll så man inte kommer ihåg, så det är ju bra att dem visar dem sista igen =)

Ni vet ju att jag är en serienörd och älskar att alla börjar nu igen =) Desperate Housewives börjar den 6oktober och One tree hill började ju förra helgen...Så Frida är mycket nöjd nu =)
Så framöver kommer jag vara okontaktbar mellan nio och tio vissa kvällar i veckan ;)



Tacksam för Livet..


Fick ett mail idag av en vän. Detta fick mig att tänka efter lite extra på alla val vi har i livet. För visst har vi det. Du väljer själv vad du vill göra med din dag och ditt liv, ingen annan väljer det åt dig. Det är DITT val.. Tyvärr kan man inte välja riktigt allt här i livet, men du kan välja att göra det bästa av alla saker. Man har alltid två val, antingen gör man något åt det eller så låter man det vara. Jag hade valt första alternativet, det får en att må bäst. Trivs man inte med något, väljer man att göra något åt det, vem vill gå runt och vantrivas hela livet?!
Du kommer att ställs inför många val genom livet, och jag hoppas att du alltid väljer det som är bäst för dig. Här får man vara lite ego, det handlar om dig och ditt liv, ett liv där du ska trivas..Ett liv som du ska göra till det liv du vill leva och som du ska kunna tänka tillbaka på som ett bra liv.
Livet handlar också om att vara tacksam, tacksam för vad du får uppleva och vara med om. Vi här i Sverige borde vara lite mer tacksamma och ibland stanna upp och tänka på hur bra vi egentligen har det. För det finns så många som har det mycket sämre än oss, inget tak över huvudet, ingen mat på bordet.
Så stanna upp, tänk efter på vad du har och var nöjd med det. Man kan inte få allt här i livet.. 

Var tacksam...


....för  skatterna du betalar - det betyder att du har ett  jobb. 

... för att du måste städa efter en fest - det betyder att du har vänner. 

....för att kläderna  är lite trånga - det betyder att du har mat på  bordet. 

... för att huset/lägenheten måste skötas - det betyder att du har ett eget hem. 

... för alla  klagomål på politiker - det betyder att vi har fri yttranderätt. 

... för att parkeringsplatsen är längst  bort - det betyder att du har råd att ha bil. 

... för din höga elräkning - det betyder att du har det varmt. 

... för kvinnan i bänken bakom dig i kyrkan som sjunger falskt - det betyder att du kan höra. 

... för tvätthögen i korgen - det betyder att du har kläder att ta på dig. 

... för  trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - det betyder att du har kunnat arbeta hårt. 

... för väckarklockan som ringer på  morgonen - det betyder att du lever. 

... och sist men inte minst för att du får många mail/sms/samtal - det betyder att någon tänker på  dig. 


Så var tacksam för det liv du lever...
Det är jag...


23 September

Åååh inte långt kvar till löning nu =) Underbart.. På fredag blir det pengar in på kontot, och dem är efterlängtade! Jag MÅSTE få ordning på min ekonomi, mår dåligt när jag är så slarvig med den! Nu ska här sparas och spenderas rätt. Måste klara att hålla min budget! Fy på mig!

Igår när jag kom hem var älsklingen på innebandy. Linas karl var oxå där så hon kom över och spelade tackar,tackar, som jag vann (för engångsskull ska jag väl säga) =) drack även lite te och rökte som vanligt..Sen var det till att laga mat, thaigryta var vad det bjöds på. Michael skulle komma senast halv 8 så maten var klar tills dess. Tiden gick och när klockan var kvart i åtta ringde jag Lina och kolla om hennes karl kommit, det hade han, blev lite orolig och ringde även Hubbe och Michael hade lämnat av han 30 min tidigare! Min älskling är så smart så han tar alltid (inte) med sig sin telefon så man kan få tag på honom. Blev ännu mer orolig och sprang och kollade i fönstret om han kom. Klockan 8 skulle jag befinna mig hos Lina för att se idol med tjejerna, så jag tog en liten portion och åt själv. När jag precis skulle gå som kommer han hem! åååg blir tokig på honom ibland, killar fattar inte att man blir orolig, frågar bara "Vad skulle kunna hända?" Ja vad som helst, bli påkörd kanske? Att tankarna hinner snurra så mycket på så kort tid...! Det är lite skrämmande faktiskt..
Men han kom ju hem så jag kunde lugna ner mig. Sprang över till Lina där vi bänkade oss framför tv:n..Är inte lika roligt när alla auditions är slut så nu väntar man bara tills fredagsfinalerna börjar =)
Sen var vi hurtiga och tog en promenad, även lilla råttan (Nelly) fick följa med. Blev en promenad i rask takt där vi pratade på ännu mer =) När jag kom hem var jag genomsvett, hoppade in i duschen och sen kröp vi ner i sängen.. Sov som en stock =) Och ville inte gå upp när klockan ringde! Men man gör vad man måste =)

Pissväder idag med, hoppas det blir bättre snart igen, hatar regn. Det enda possitiva är att man inte får dåligt samvete när man är inne ;-)

Ha en toppendag!

Puss


Nelly tittar på film =)


Vill ha pappas puffar =) 


22 September


Hello.
Jag är tillbaka på jobbet efter några dagars sjukdom. Är nästan bra, bara hostan som är kvar, bättre men inte helt bra. Vaknade ett par gånger inatt av att jag hostade, hatar att vakna av det!
Men det är iaf skönt att vara tillbaka i rutiner.
Men det regnar ute idag. usch det som varit så fint väder länge nu, vill inte ha regn. Och speciellt inte när man inte är smart och tar på sig kläder efter det. För det första tar jag mina ballerinaskor, som har ett fint litet hål i sulan så allt vatten kommer in och man badar i princip efter en promenad på 2min, sen tar jag ingen regnjacka och sen glömmer jag att ta med mig ett av dem tre papraply jag har! Ååååh blir så trött på mig själv! Så när jag kom till jobbet var jag pisseblöt, stackars Nelly med, hon fick inte heller några regnkläder =(

Igår var en mysig hemma dag..Isa, Kajsa och Lowa kom på besök vid halv 11, vi drack te, rökte och tjötade =) Lowa fick nana i våran i säng då hon var trött..
Vid halv 5 mötte jag upp Cissi och hundarna i rastgården så Nelly fick leka lite =) Och jag och gumman fick prata lite... ♥ Sen var det hem och laga mat, blev fläskfilé och pommes och sås, helt okej ;) Efter det tog jag och Michael två game av tackar,tackar, först gången vann jag stort och andra fick jag ju låta han vinna ;-) Sen ringde Lina och fråga om vi skulle med henne och backen på långpromenad, sagt och gjort, var ute i 40 min och sen var det filmkväll. Vi gjorde morotsstavar som vi mumsa i oss, nyttigt ska det vara! Var en av filmerna om Johan Falk, den var faktiskt helt okej =) Sen var det hem och nana i sängen..

Men nu ska jag öppna all post som ligger här på skrivbordet och sen massa andra papper :)
Ha en bra dag, trots vädret..

Puss


Hemma igen..

Japp blev att jag är hemma idag igen..Denna jävla hosta gör mig vansinnig!Har så ont mellan revbenen nu att jag knappt kan hosta längre..Känns som jag ska vända på magsäcken när jag hostar..Tror att jag ska gå och ta lite av M:s astmamedicin och hoppas att det löser sig lite. Näsan och huvudet är bättre iaf, men fortfarande lite tät. Mamma och pappa tjatar om att jag ska gå till vårdcentralen, men vad ska jag säga? "Hej jag är förkyld" Nee det få vara..

Igår begav vi oss mot Göteborg. Blev inget IKEA för det orkade vi inte med, men en sväng till Netonnet blev det iaf. Min man skulle ha en ny mobil, chockade?! Haha inte jag. Men den han hade nu hade han faktiskt i hela 4månader!Det är en chock! Sen styrde vi Forden mot syster och familj =) Theo fick öppna sina paket och blev glad. Dock skrämde Linda honom med den ena bilen då den kan rulla av sig själv, så han blev lite rädd, men det hade tydligen gått över sen på kvällen =)
Vid halv 5 begav vi oss hemmåt och stannade på Campino för att kioska i oss en pizza ;) Mumsigt var det, men som vanligt åt jag inte upp en hel barnpizza!Utan lämnade väl 1/4 del kanske :S
Sen var det bara att ligga på soffan resten av kvällen..Var helt matt efter dagens ansträningningar...









Men nu ska jag käka frukost =)

Puss


Sunday..


Japp då var det söndag igen och helgen är snart slut..Att den alltid ska gå lika fort :(
Jag är fortfarande lite sjuk, har fått hosta nu med så vi får se hur det blir med jobbandet imån, fast egentligen orkar jag inte att vara hemma, det är såå tråkigt, men är man sjuk så är man..

Kvällen igår var jättemysig.. Ramona och Lina kom strax innan åtta tror jag. Satte oss på framsidan och drack te/kaffe och cola och tjötade och myste. Nelly och Lilo lekte som galningar, dem är så söta dem två ihop, man ser verkligen att dem tycker om varandra..Vid tio gick vi in och satte oss då de börja bli lite kallt och fortsatte vårat prat. Sen vid halv tolv drog dem sig hemmåt och jag och Nelly kröp i säng..Tack tjejer för en trevlig kväll =)
 Vid 01.45 ringde tå fulla (Michael och Mattias) killar och frågade om jag kunde hämta dem då det inte gick att få tag i nån taxi, och snäll som jag är gjorde jag ju det..
Har varit på långpromenad med Nelly nu och käkat frukost. Ska snart dammsuga av och sen göra mig iordning för vi ska till IKEA och sen hem till syster och fira Theo =)

Ha en underbar dag så kanske vi hörs senare.

Puss

Mysdag!


Denna lördagen har enbart bjudit på lugn och ro och kommer fortsätta så ikväll =)
I förmiddags tog vi en promenad ner till mor och far i stugan. Michael hjälpte pappa att måla lite medans jag och mamma putsade fönstren. Det är såå härligt att vara nere i stugan. Enda sedan vi köpte den har jag älskat den. Var dock väldigt tveksam till när mamma hade hittat den och visade den för oss, såg ut som ett ruckel. Men efter många timmar av svett och tårar har dem fått det himla fint och det är en av dem bästa platserna jag vet. Våran lilla stuga har varit med om mycket, jag och syster har haft otlaliga fester, massa olika kompisar som kommit och gått precis som dem vill och det har aldrig varit något gnäll från päronen, alla har alltid varit välkomna. Det har firats midsommar, jul och nyår där. Även min födelsedag är tradition att fira i stugan. Det har varit vattenläckor, ombyggnad och massa annat, men det är en fantastisk stuga och allas favoritplats. Den kommer att få utstå massa mer oxå ;)
Några timmar senare traskade vi hemåt igen, och käkade tacos. Alex kom förbi och klippte Michael, Inge och Mattias medans jag röjde och hade mig, så nu är det hyfsat städat här =)
Michael ska iväg och bowla med grabbarna idag och jag har bjudit hit Lina och Ramona för lite mys. Även lilla Lilo kommer så Nelly får en kompis att leka med =) Så det kommer nog bli en mysig kväll, solen lyser och det gör allt mycket bättre..

Imån bär det av mot Göteborg. Först ska vi besöka IKEA och sen blir det hem till syster med familj för att fira busungen =) Har slått in hans paket nu och ställt dem vid dörren så dem inte glöms bort..
Sen får vi se vad kvällen bjuder på, men säkert mys. One Tree Hill har ju äntligen börjat igen så det får man väl inte missa ;)

Ne dags att hoppa in i duschen nu, ser ut som sju svåra år ungefär och det går ju inte när man ska få gäster =) Så in i duschen och sen ska jag måla mina naglar med..

Ha en underbar kväll!

Puss


Mosters Pojk..


blir idag 2år =) Grattis ditt lilla busfrö, nu börjar du bli stooor! Tiden går fort och du blir bara sötare och sötare för varje dag som går. Tänk vilken tjejmagnet du kommer bli sen, kommer charma varenda flicka i hela världen =) Får du problem får du komma till moster så ska hon hjälp dig ;)









Igår blev en väldigt lugn kväll..Slappa vid datorn, lagade mat och kollade på tv:n. Först Idol och sedan kändisdjungeln. Kl 22.00 visade SVT1 "Dirty Dancing" som hyllning till Patrick Swayze så den kollade jag oxå på. Michael somnade i soffan och gick och lade sig strax innan den var slut..Mickan kom förbi strax efter tio och ville ta en cigg, lagom full var hon lilla flickan =) Hihi alltid mysigt att träffa dig ;) Vi ska börja simma nu med, varje måndag =)


Ha en fin dag =)

Puss

Förändring...


Satt och kollade igenom massa kort och herregud vilka förändringar man gör genom livet! Vet att jag har haft många olika färger och längder på mitt hår..Att jag har så mycket hår kvar som jag har är inte dåligt ;-)


Liten skitunge =)

hihi

Lite dålig kvalité men hade dem bara på vanliga kort..Det sista är nog i gymnasiet nångång, 1:an tror jag..

Oxå gymnasiet,hösten 04. Hatade att var brunhårig, det gör jag aldrig om

Långt hår =)

Blondie och långhårig..

Blondie och ganska korthårig =) Detta är frisyren jag har nu.. Håret är avklippt och det är såå skönt, behövde verkligen göra det, plus att det är jämnlångt nu. Det har jag inte haft på hur många år som helst, har hela tiden klippt upp det, men det ska jag heller aldrig göra igen. Utan nu ska det få växa sig liite längre och sen är de så jag ska se ut, iaf några år framöver =)

Har även varit rödhårig, men det behöver vi inte gå in på =)

Så vad tycker ni är finast?


Fixat =)


Nu har jag hållt på med gardinerna en timme eller något. Har gjort lite emellan så inte tagit riktigt så lång tid. Hoppas min karl blir nöjd nu när han kommer hem =) Jag blev det iaf =)




Fint?

Åhh vad jag hade velat vara hos min syster...Skulle ju träffat dem idag och gett Theo hans presenter.. Är jätteledsen för att jag inte kan det..Lillkillen blir två år imån! Får vänta tills nästa vecka, men sparar ju det bästa till sist ;-)
Älskar er mina gullungar!




Björn Gustavsson


Kom att tänka på Björn Gustavsson igår så är tvungen att slänga upp några klipp med honom när han var mellanakt i Melodifestivlaen 2008 =)




Denna sista var rolig =)

Hemma idag..


Igår kväll tog jag beslutet att stanna hemma idag. Jag nös var och varannan minut, näsan rann och huvudet var inte på min sida så jag tog mig i kragen och stannade hemma. Jag hatar att vara hemma, man får alltid ångest för det. Är jag verkligen såå sjuk så att jag behöver vara hemma? Klarar jag inte av att jobba? Hatar det. Men mår man inte bra ska man inte jobba och det är ju lite elakt att smitta arbetskollegorna..
Den enda fördelen med att vara förkyld är när man nyser, för guud vilken träningsvärk jag har i magen idag. Haha gör ont varje gång jag spänner den =) Men som sagt, det är en fördel ;-)

Igår åkte jag med mor och far ner till Varberg så jag slapp åka tåg. Man får passa på när man han chansen ;) Så var hemma vid 5tiden och då åkte jag och Älskling och handlade. Så nu är kylskåpet fyllt igen...Sen hade Lina boka tid för återbesök av sina naglar så hon kom bort för fastlimning, filning och nytt nagellack =) Så vi mös lite på framsidan men cola och cigg =) Sen var det dags att fixa mat, hemmagjorda hamburgare =) Riktigt gott, men som vanligt är jag inte speciellt hungrig och verkligen inte nu när jag är förkyld, då funkar inte mina smaklökar..
Sen vad det dags för idol.. Haha var ju en som var riktigt rolig =)


Denna killa var grymt bra =)



Sen när klockan slog nio gick vi hem till Lina och Mattias och kollade på Wallander-Cellisten.. Jag har ju inte sett så många Wallanderfilmer, bara några enstaka men dem är faktiskt bra. Och denna var inget undantag =)
Sen vad det dags att gå hem och nana. Jag var helt slut, mitt huvud var så tungt så jag ramla nästan frammåt :)
Men jag fick en god natts sömn iaf.

Så idag blir en lugn dag, ska hänga upp gardinerna i sovrummet (Nej, har inte gjort det än) och sen blir det bara att slappa här eller i soffan =) Hade gärna lekt med någon men risken är nog stor att jag smittar dem :(

Ne lite te kanske man skulle göra sig..

Aja ska försöka att uppdatera flera gånger idag iaf, har ju som sagt tid till det :)

Puss


Låtar...


Här kommer några fina låtar =)



Usch...

Mår inte bra idag heller..Är nästan värre än igår, det spänner och gör ont i huvudet, näsan är tät och halsen är inte heller min vän :( Hade gärna varit hemma, legat under täcket och myst med Nelly och haft datorn i knät...Men det får nog bli imån istället, då är det inte lika många timmars jobb så då förlorar man inte så mycket på det...
Dagen kunde ju inte börjat sämre, men det gjorde den. Vi försov oss!! Hade ställ klockan som vanligt på 5.30, den ringde och jag stängde av den. Sa till Michael att det var dags att gå upp och sen vände jag mig om, och stensomna! Vaknade kl 5.58 med liiite panik, Michael låg oxå kvar i sängen. Så det var upp snabbt och slänga på sig första bästa klädesplagg och klubba lite mascara och sen åka..Och fyy fan vad kallt det var ute! usch hatar när kylan smyger sig på igen..*brrr*

Igår var det sista ringträningen. Dem hade som en liten utställning där dem skulle kolla utvecklingen och kontakten mellan ägare och hund, och söta Cissi och Troy vann bland dem stora hundarna =) Grattis Gumman det var ni värda ;-) Sen var det hem och slänga sig på soffan i älsklingens knä och slappa framför tv:n..

Idag blir det väldigt lugnt oxå, ska nog handla lite och fixa Linas naglar men annars blir det bara att ligga och dega på soffan. Jag orkar inte göra något, mitt huvud hänger inte med längre. Kan inte tänka, knappt prata ju! Hatar att vara sjuk! Och det värst är att det känns som det är bihålerna, IGEN! Var ju bara et halvår sedan jag hade det..Jaja får väl se om de blir bättre men inget hjälper just nu!
Så imån blir det nog inget att hälsa på syster och barnen för att ge Theo sina paket. Tänk att han blir hela 2år. Tycker inte det var längesen han var nyfödd ju..Tiden går fort och han är den sötaste ungen i världen ;-) Mosters Älskling, Thilda oxå ;)


Ps: Jag hakar på Isas och Kajsas grej, kommentera mera! Gäller alla som läser!


Påväg att bli sjuk?


Ja det känns nästan så :( Nyser titt som tätt, ont i huvud och även halsen vill krångla just nu. Har tryckt i mig en halv påse med Zoo för att riva lite i halsen..Men hjälpe ju såklart inte..Får väl göra mig en kopp te och knapra halstabletter istället...

Igår var jag iväg på bio. Cissi var söt och frågade om jag ville följa med henne, Johanna och Sanne på den nya Beckfilmen och självklart gjorde jag det. Så kl 19.15 var det dags att sätta rumpan på dem mjuka stolarna och titta på denna film. Var faktiskt helt okej, skiljer sig lite från dem tidigare, men den var bra och klart sevärd =)
Sen var det hem och fixa mitt nya Internet som kom igår, och det funkade helt okej =) Så jag slapp vara utan i en hel vecka som jag först trodde..

Ikväll är det ringträning, sista gången så man får passa på :) Cissi skulle dit och jag tror även att Lina skulle dit, så då får man träffa dem lite med..Dessa underbara människor ♥

Nu ska jag forsätta att sortera alla mina papper, röjde på skrivbordet igår men det syns inte nu kan jag tala om =) Men jag har stenkoll ändå..

Nelly fick ha sitt nya täcke idag med, var kallt i morse..Mammas sötis



Hihi i förrgår så fick Nelly en korv av mig och alltid när hon får nått gått så brukar hon springa iväg och käka upp det, det kan ju faktiskt vara så att nån tar det ifrån henne. Så hon sprang iväg och jag undrade vart hon gick. Självklart var dörren öppen och hon hade sprungit ner till gräsmattan och satt sig och mumsat i sig sin korv. Hon är duktig min tjej, så fort den är slut springer hon upp igen och vill självklart ha mer ;-)




Rökning...


Läste i Metro innan om denna lilla dam som bestämt sig för att sluta röka vid 102års ålder...
Är jättebra av henne men kan kanske kännas lite meningslöst. Är ju absolut inte meningslöst att sluta röka, men efter 95år??
Iaf så stod det en grej på samma sida, nämligen detta:
"Av 7597 människor som dör på ett år, så dör 6500 av rökning, 700 av passiv rökning och 397 i bilolyckor"
Hur hemskt är inte det då?! Kanske borde sluta ganska så snart, så man slipper vara en av dem 6500 personerna!
Och förlåt alla jag utsätter för passiv rökning, hoppas ni inte dör pga det...


Iaf så kommenterade Jonna mitt tidigare inlägg. Skrev ju dels att jag var på "Rökmöte" igår och sen att jag hatar cancer, så kanske inte var så smart att nämna det i samma inlägg =) Men iaf så är det ju inte alltid därför man får cancer, och jag vet om riskerna med att röka =) Men som du sa Jonna, lite komiskt var det ;)
Så tjejer, när är ni beredda på att sluta röka?


15 September


Usch vilken huvudvärk jag har idag, haft enda sedan jag vaknade..Trött som fasen är jag med =( Får väl hoppas jag kan vakna till liv snart...

Igår hämtade Michael mig på stationen och vi åkte och hämta ut ett paket med grejer till Nelly, bland annat ett halsband och täcke =) Kanonfint blev det..
Sen lagade vi mat, slängde ihop något thaigryta som blev helt okej faktiskt. Lina kom bort och käkade sin mat hos oss då hennes karl inte var hemma. Sen var det dags för "Rökmöte" på Linas balkong. Det var jag, Lina, Isa, Frida och Kajsa som drack te, tjötade och rökte, som vanligt.

Sen var det hem och se på "Svenska Hollywoodfruar" Haha sicket program. Två av dem var ju hyfsat normala men den ena, Anna Anka, var ju helt blåst. Det värsta jag sett på länge! Sitter och klagar på att hon får resa runt hela världen, få allt serverat på silverfat och att det finns obegränsat med pengar. Bortskämda människa...

Läste på Aftonbladet.se att Patrick Swayze förlorade sin kamp mot cancern inatt. Usch denna sjukdom gör mig vansinnig..Ni som känner mig vet att jag förlorat två personer som stod mig väldigt nära i denna sjukdom och det är något som jag tänker på varje dag..Snart är det dessutom årsdagen för en av dem...Jag har sett hur dem sakta glidit bort, hur sjukdomen tagit över deras liv och tillslut tagit dem helt ifrån oss...Jag önskar inte ens min värsta fiende detta och jag hoppas snart att dem kan hitta ett botemedel så folk slipper lida...

Fick precis ett sms om att vi kan hämta ut våra grejer från Bredbandsbolaget, hoppas det är Internet som kommit =)

Puss

Ps: Jonna, nagellacket Lina hade på sina naglar, vet att det är ett från Nivea men kommer inte ihåg namnet, men ska kolla upp detta och svara så fort jag vet =)

Tatuering


Japp, satt och pratade med IsaFlisan på msn i morse och vi har tidigare disskuterat dethär med tatuering. Nu ska hon tatuera sig om en månad och jag är såå sugen! Jag vill verkligen ha en, var ju nära på att göra en när jag var i Thailand sist men det blev aldrig av.
Men nu är bara frågan vad man ska göra?!
Har funderingar på mitt namn eller ett hjärta. Tror att platsen blir handleden..
Så är det någon som vet någon bra sida eller liknande som man kan kolla lite?!

Dessa är fina..Något liknande kan jag tänka mig =)






Så hjälp mig nu =)


14 September


Skit internet har slutat fungerat hemma så därför det inte blivit några uppdateringar i helgen :( Men nu har vi beställt varsitt mobilt bredband, men det tar ju en vecka innan det kommer..Så jag får nöja mig med datorn här på jobbet sålänge...

Iaf i fredags så käkade vi tacos och myste till Idol på kvällen. Gick upp till Isa en sväng för några cigg och tjöt med henne och Kajsa.
I lördags var det upp vid halv 9, ut och gå promenad med Nelly och sen göra sig iordning för en sväng till stan med Älsklingen. Bestämde oss för att gå och käka frukost på Ströget och där mötte vi Jenny, Linus och Frida som oxå skulle käka så vi slog oss ner med dem medans vi avnjöt frukosten.
Sedan var det till att springa i affärer. Köpte en mysig kofta och ett par jeans på Gina, lösnaglar och nagellack =)
Mötte upp söta lilla Lina när hon slutat jobba och hon hjälpe Michael att shoppa lite =) Sedan bar det av hemåt och jag fixade Linas naglar. Hennes var katastrof innan men blev himla fina efter några timmars slit ;-)


Före

Efter




Sen värmde jag och Älsklingen tacosen från fredagen och sen var det dags för mig att göra mig iordning för att åka på fest. Lina och Ramona var snälla att bjuda hem mig till dem och deras fina hus =) Kvällen var jätterolig och det var massa roligt folk. Vi åkte in till stan och begav oss till Oscars där det blev lite dans och mer dricka ;-) Sen när dem åkte hem, mötte jag upp Lina, Mattias och Michael och vi gick och käkade mat, alltid gott med nattamat =) Sen var det hem och bums i säng.

Och igår mådde man som man förtjänade, blev en väldigt slapp dag...
Idag ska jag hem och laga mat, och sen måste jag få upp gardinerna i sovrummet...
Snart lunch med =)

Puss


Bilder från lördags =)


Jag och Liina

Syskonen

Jag och Henke

Henke, Lina, Jag, Ramona och Therese


Bästa...


Jag har dem bästa vännerna i hela världen!
Ni betyder såå mycket för mig och jag är så glad för att jag har er.
Ett liv utan er hade inte varit ett liv...
♥ Tack för att ni finns ♥



Idol


Japp nu har ju Idol dragit igång på allvar =)
Denna person är en som utvecklades sjukt mycket förra året..



Vinnaren förra året =)




Och den bästa tjejen =)


Utmanad..


Jag har blivit utmanad av Melissa =)

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fina
3. Flicknamn: Fiona
4. Pojknamn: Felix
5. Yrke: Fågelskådare
6. Färg: Faluröd
7. Klädesplagg: Frack
8. Mat: Fisk
9. Sak i badrummet: Fön
10. Plats/stad: Floda
11. En orsak att vara sen: Flummig =)
12. Något man skriker: Faaan!
13. Film: Fast and furious =)
14. Något man dricker? Fanta
15. Band: Freestyle
16. Djur: Flamingo
17. Gatunamn: Falkenbergsgatan
18. Bil: Ford =)
19. Sång: Falling Down (Takida)

Jag utmanar: Kajsa, Jenny, Jonna, Mickan och Lina

11 September


Fyy fasen vad kallt det var imorse, inte ens tio grader. Så det blev till att ta på sig vantar och halsduk så man inte frös ihjäl...Usch jag vill ha sommar igen!!

Igår när jag kom hem hade älsklingen lagat mat =) Var inget speciellt men gott var det...Sedan fixade jag lite morötter, gurka och dipp och gick upp till söta Isa för en kopp te =) Vi satt och pratade om allt och inget, drack te, rökte och dippade =) Tack fiiina fiiina Isa för en riktig myskväll ♥
Sen var det hem och titta på Idol och Criminal Minds och sen var det dags för sängen...

Idag blir nog en lugn dag, ska lämna tillbaka en film och sen hem och städa kan jag tänka mig..Är välbehövligt. Tänkte jag skulle fixa gardinerna till svorummet så det blir klart oxå =)

Puss

Är ju den 11 september idag med, vilket innebär 8 år sedan World Trade Center... Herregud vad tiden går fort, känns som det var igår man hörde om det och följde varenda nyhetssändning.. Sänder en tanke till alla som drabbades denna hemska dag..
Denna låten lyssnade jag på, såå hemsk!






Pics











10 September


Det verkar som det bjuds på en fin dag idag, men gud vad kallt det var i morse! Trodde jag skulle frysa ihjäl. Nu var det iofs inte mindre än 13grader men fy fasen vad kallt..Tänk sen när det sjunker ännu mer.*brrr*
Men solen skiner och himeln är blå så man ska inte klaga =)

Igår var vi och stooorhandlade, behövdes verkligen! Så nu är kylen full med mat igen. Till middag blev det bakpotatis och lövbiff. Men jag fattar inte vad det är med mig, jag kan knappt äta något längre. Hann äta halva köttbiten och halva potatisen och sen var jag mätt?! Är väl iofs rätt bra men ändå. Saker som är gott vill man ju kunna äta mkt av men icke! Till frukost får jag bara i mig en macka, jag som alltid ätit två innan!?
Ska börja träna nu igen oxå, så man kan bränna lite fett ;-) Mickan vill att jag ska med på boxning men det vettefan om jag pallar det?! Haha verkar jobbigt så jag får nog få upp konditionen liiite först :) Men simma kan vi göra på måndagar gumman =)

Ciruksen är borta med. Inte ett spår kvar, förutom lite bajshögar och efter "svinen" som grävt i gräsmattan ;-) Nelly tyckte iaf det var mycket spännande dofter i morse =)

Ne dags att jobba!

Haha denna är ju grymt bra, Klockrent!


Ha en underbar dag!
Puss


Cirkus uppdate


Japp och nu är klockan snart 11 och dem har kommit en bra bit =)


Är ca 1h mellan korten



090909


Japp idag är det 9 september 2009 =) Undra hur många det är som gifter sig idag?!

Jaja iaf, igår jobbade jag och far över några timmar, var behövligt så vi hade massa papper att gå igenom. Men vi fick gjort det mesta så idag är det till att fakturera =) Sen åkte jag och träffade en gammal klasskompis till mig. Det var mycket trevligt..

Dem håller på att bygger Cirkus Maximum på planen här utanför då dem ska ha cirkus kl 18.30 ikväll. Så för tillfället är det fullt med lastbilar, transporter och djur överallt. Jag funderar på vart jag ska rasta Nelly sen? Dem har ju bygga massa hagar till djuren så finns inte så mycket ställen att gå på, men de löser sig väl =)
Så ni kommer nog få lite uppdatering underdagen hur det går för dem. Dem började komma hit strax efter 7 och så ska vi se hur lång tid det tar innan dem är klara...

Men nu måste jag jobba =)

Puss















Dop =)


Japp har ju varit på två dop denna månad så tänkte slänga upp lite bilder på det =)
Vi börjar med Tinas(Michaels syster) och Eigils dop av sin lilla son Tim


Sötnosen =)






Fina familjen

Generationen Gustavsson


Och så kommer bilder från lilla Thildas dop i lördags =)




Vi =)


Sötaste busfröt =)

Min älskade far


Vår doppresent

Sötnosen

Finast =)



Förlåt!


Haha förlåt mina trogna läsare för kass uppdatering! Har inte suttit vid datorn sen i torsdags så därför detta usla bloggande!
Men jag lever iaf ;-)

Så jag får väl dra en liten snabbresumé av vad jag gjorde dessa sista dagarna..
Fredag - inventerade lagret här på jobbet hela dagen. Sebbe hjälpte mig så vi hann klart allt utan Torolagret, som är det värsta av allt! Stod upp hela dagen i alla konstiga vinklar och böjningar så min rygg var inte att leka med, är fortfarande inte helt bra! Sen var jag en sväng på stan, fixa present och köpte jeansleggings! På kvällen kollade jag och M film och slappade.
Lördag - upp tidigt så schemat var fullspäckat. Fixade kort till doppresenten, duschade, gjorde mig iordning, och fixade allt som behövdes. Åkte ner till stan för att hämta doppresenten och sen bar det av till Göteborg. Dopet var jättebra, jag och syster stod och skratta hela tiden i kyrkan i princip. Haha att man kan ha så kul på ett dop =) Så jag blev gudmor(fadder) för andra gången..Sen hem till dem och käka och fika och lite paketöppning. Vid halv 5 begav vi oss hemmåt. Bytte om och sen begav jag mig till Isa där det var dags att festa! Enbart tjejer, lite nytt och lite gammalt folk! Kanonkul var det, jag var lite nere pga det som nämns i inlägget innan men det gick över och kvällen blev riktigt lyckad. Tack älskade Isa för att jag fick komma och för en underbar kväll! Love U ♥
Söndag - Jag och M städade lite hemma sen packade vi in oss i bilen och begav oss till Gekås! Fick köpt lite bra-att-ha grejer och present till Theo som fyller år den 19sep =) Herregud vad billiga leksakerna är där! Är ju nästan pinsamt! Men vad det är kan jag inte säga, för syster får inte veta denna gång =)
Sen på kvällen var det dags för middag hos Älskade Cissi! Hon hade fixat tacos och massa dricka =) Sötnosen hade köpt en flaska vin till mig, för hon vet att det är det enda vin jag dricker =) Vi hade super roligt och jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Haha min mage! När alla gått vid 11 tiden gick jag och Cissi ut och satte oss på en bänk och rökte och drack lite till! Tack gumman för en kanonkväll! Jag är såå glad för att jag träffat dig och tycker om dig massa ♥ 
Måndag - igår var jag ledig och gjorde inte ett skit. Hade träningsvärk i magen efter allt skratt föregående kväll och orkade inte göra ett skit. När Michael kom hem tog vi en promenad och sen gjorde vi mat, hemmagjorde köttbullar, potatis, sås och blomkål! Det var mums! Sen spelade vi kort och kollade tv den sista timmen innan läggdags.

Oj vad mycket det blev. Haha men där har ni min helg iaf =)

Idag har jag sjukt ont i hela min kropp, lite är nog fortfarande från inventering och allt skratt som varit i helgen, men det andra vet jag inte. Har väl sovit konstigt skulle jag tro. Hoppas det går över snart för jag känner mig som en gammal kärring! Haha!

Ne dags att jobba vidare!
Lovar att updatera oftare härdanefter =)

Puss

Besviken...


Du gör mig så jävla besviken. Du är en människa som jag älskar högst upp på denna jord och du sviker mig om och om igen. Och inte bara mig, alla som står mig närmast om hjärtat sviker du också. Vad håller du på med, tror du att det du sysslar med kommer att lösa allt? Tror du att du mår bättre för det?! Du tror inte att det får dig att sjunka ännu mer? I mina ögon är du tyvärr inte så mycket längre, inte förrän du bevisar motsatsen. Jag älskar dig mest av allt men jag kan inte acceptera vad det är du gör. Du har klagat om och om igen på människor som varit i den situationen du är i nu, och ändå sjunker du lågt själv. Du ska inte tro att det bara är du som drabbas av din nergång, hela din familj lider. Vem vill se dig såhär? Och allra minst den du lever under samma tak med. Hur tror du h*n mår? Du har varit där innan, där du befinner dig nu. Du reste dig och mådde bra igen. Men nu har du fallit igen...
Allt jag ber dig om är att du ska ta dig i kragen, inse vad det är du sysslar med, inse hur många människor du sårar och förstå att folk bryr sig... Vi vill alla ditt bästa, oavsett vad vi säger till dig.
Klarar du inte att resa dig själv, sök hjälp! Du kommer aldrig kunna resa dig innan du själv inser vad det är som är fel..

Inte förrän du bevisar mig motsatsen till vad du är nu, så kommer jag känna mig besviken och inte se dig med samma ögon som jag en gång gjort...

Jag älskar dig, men du sårar mig fruktansvärt mycket just nu!



3 September


Ska snart gå ner och ta tag i inventeringen. Men jag orkar inte! Och vill inte heller för den delen! Men som sagt, jag måste! USCH! Känner att jag är på ett tjurigt humör idag med. Lite huvudvärk och allmänt kinkig. Att man aldrig kan få som man vill! Så tycker du att jag verkar sur idag, ta inte åt dig, är inte dig jag är tjurig på!

Igår var det ringträning som sagt då. Vi möttes i hundgården innan, jag, Cissi, Rudi och Lina och alla hundar så dem fick springa av sig lite. När klockan började närma sig begav vi oss mot ringträningen. Jag fick sällskap av Linas mamma som oxå var med. Var ganska kallt men det är kul att titta på att männiksor och hundar =)



När jag kom hem sen hade Michael tapetserat, med hjälp av sin pappa, och det blev skitfint =) Så vi städade och röjde undan så vi kunde sova där..Hade inte klarat en natt till i den andra sängen! Renbäddade och ställde iordning allt, blev jättefint, ett helt annat rum! Så jag är supernöjd. Nu ska det vara upp tavlor och gardiner så är det klart sedan =) Så nu är jag klar med dem projekten som jag skulle gjort på min semester :-)

Före:




Efter:






Här kommer bild på ringarna :-)





Ne dags för inventering!
Ha en bra dag!


 

 

 


Födelsedagspresent =)


Japp nu har jag fixat födelsedagspresent till min älskade syster! Det är något vi pratat om att gå på men som inte blivit av än så nu fixade jag så att det blir av ;-) Hon vet vad det är så det är ingen hemlis, och det är nästan en månad innan hon fyller men hade inte så mycket att välja på. Men det kommer iaf att bli en systerdag med bara mig och Linda =) Kommer bli kanonkul tror jag.
Jag har ju trots att den bästa systern i världen =D
Älskar dig gumman, du är min bästa vän!


Hihi klär dig utmärkt ;-)


2 September


Jaha har fortfarande inte börjat med inventeringen. Jag måste verkligen gå ner och göra detta nu, men kommer massa emellan hela tiden. Och vem vill gå ner till ett lager där det är kaos? Har gjort detta två gången innan och jag vill verkligen inte göra det igen. Det är hur många tusen grejer som helst att räkna! Plus att man blir kolsvart av att vistas där nere! Men jag måste, ingen annan tar ju tag i det direkt...

Så igår var jag och fixa doppresent, blev inte det jag ville ha men detta kommer nog bli minst lika bra. Kanonfint iaf =) Så på lördag får jag hämta ut den igen =) Hoppas systeryster blir nöjd ;-)
När jag ändå var i stan hämtade jag ut våra nya förlovningsringar =) Dem var klara.. Kanonfina. Men funderar på om jag skulle behöva en storlek större. Jag frågade när vi beställde om dem nya var lite mindre iom att dem är större och det sa hon (verkade ny) att de inte skulle vara någon skillnad. Men när jag hämtade dem igår var det en mer erfaren och hon sa att dem blir lite minder iom att dem är så kupade. Och jag var varm om händerna när jag var där och tänkte att den kommer säkert sitta bättre när svullnaden går ner lite, men icke. Den sitter fortfarande hårt och jag kan knappt röra den. Så funderar på att ringa och säga att dem får göra den större, utan kostnad...Måste ju kunna ta av den utan att det tar en kvart..
Tyvärr glömde jag sladden till kameran hemma så bild får ni se en annan dag ;-) Men dem är jättefina..Tack älskling ♥

Igår så målade Michael väggarna i sovrummet. Han hann måla båda gångerna så nu är det bara tapetseringen kvar. Den ska han nog göra idag med hjälp av Eigil =) Så sen blir det en stooorstädning av hela lägenheten. Är fullt med damm från slipningen och lite färgfläckar här och var..Så det blir väl morgondagens projekt..
Inatt har jag inte sovit mycket. P.g.a att vi gör om sovrummet så fick vi sova i gästrummet inatt. Där finns bara en 1,20 säng. Och den har jag, Michael och Nelly delat på. Inte många timmars sömn blev det som jag misstänkte. Michael och Nelly tar ungefär 80% av sängen, så jag har fått en liiiten liten del inatt, plus att det blev varmt som i en bastu! Ja herregud, blir väl den sängen inatt med..Så jag kommer vara som en zoombie imån tror jag!

Ringträning idag med =) Kommer säkert bli kul, sålänge det inte regnar =)

Ne nu ska jag förbereda inför inventeringen så jag kan påbörja den imån!

Puss ♥


Gammal bild =)


1 september


Japp ny månad =) Och hösten är väl därmed invigd..
Sitter på jobbet och fixar med massa papper, som vanligt..Mycket som måste fixas nu vid bokslutet. Allt som är sålt innan 31/8 måste faktureras och gå ut från lager. Sen ska det ju inventeras med..Förstår inte hur jag ska hinna allt!

Igår när jag kom in med tåget hämtade Michael upp mig och vi åkte och köpte färg och tapeter. Blev tapet nr 2 för er som är nyfikna. Och så vit färg på väggarna då. Så när vi kom hem röjde vi ut i sovrummet och M började spackla skarvarna =) Jag lagade mat och när han var klar käkade vi..
Sen gick jag upp till Flisen på en kopp te. Haha som vi skrattade igår, har inte skrattat så mycket på länge. Tror vi skrattade konstant i en timme =) Haha tack gumman för att du förlänger mitt liv och jag hoppas att jag förlänger ditt med =) Kan ju säga så mycket som att det var under bältet humor vi hade. Men magen fick jobba iaf så där är ytterligare en fördel ;-) Älskar dig gumman! ♥
Sen var det hem och nana gott i sängen!



Idag ska jag till stan en sväng och kolla efter doppresent till lilla Thilda. Vet vad jag vill ha så jag hoppas att det går att få tag på... Men det får vi se =)


Ne dags att fortsätta jobba...

Kärlek till er alla!

♥♥♥



RSS 2.0