Ny bil...


Ja jag är ju i planerna att köpa en ny bil. Min kära lilla Bettan är "One-of-a-kind" men jag tror dessvärre inte att hon kommer hålla i all evighet. Hon har gjort några resor och vi har haft mycket roligt ihop trots att hon bara varit min i ca tre månader. Men hon har sina små defekter och år på nacken och jag vill ha ett lammkött till bil :) En bil jag kan titta på med stolthet (Förlåt Bettan), en bil som jag vill städa och hålla ren, en bil som jag inte skiter i om det blir repor eller små skönhetsfel, en bil som man inte behöver hålla tummarna för varje dag om den kommer ta mig fram eller inte och en bil som inte byter till en roströd färg!

Men vad ska man köpa för bil då? Jag har ju mina små krav som alltid.

- Måste vara en kombi
- Ska vara hyfsat billig, runt 100.000 kr
- Ska vara i fint skick
- Inte gått för många mil
- Kompl ifylld servicebok
- Man ska inte titta på den med avsmak ;)

Så vad finns det för bra bilar? Volvo V70 är ju helt okej, kan jag tänka mig. Men vad finns det annars för andra bra kombibilar!? En Ford är väl tveksamt om jag köper igen även om jag gillar dom.. Men då kommer jag ju vara mobbad resten av mitt liv i princip :P


Lilla Bettan...


Sminkknappen :)


Har upptäckt att min kamera har en "sminkfunktion" Har inte läst något om det men som jag fattar det så "förfinar" den ansiktet, Och det är ju aldrig fel ;) Tog tre olika kort för att kunna visa skillnaden :) Sista är väl kanske lite väl överdriven,men har man en dålig dag så kanske den är kanonbra ;)

Nu ser ju jag förjävlig ut men ni får titta på hyn och inte mig ;P



Sminknivå 0 (av)

Sminknivå 6 (normal)

Sminknivå 12 (max)


Foto...



Mitt humör igår blev bättre, efter en härlig promenad på stranden med mina fina vovvar och en dusch så var jag på mycket bättre humör :) Och det var väl tur det för annars hade jag nog inte varit ett trevligt sällskap för Lina och Ramona ;)
Idag vaknade man till frost men en fin himel och solen står fortfarande uppe så jag ska absolut inte klaga :) Hoppas det håller i sig så jag kan få gå en härlig promenad idag med :) Sen måste jag städa och röja undan, päronen ska ju ner imån så då får det nog vara lite fint :P Vi får väl se hur denna helgen blir, hoppas jag inte ska bli för rastlös så jag klättrar på väggarna bara :) Men är det fint väder så blir det långa sköna promenader ;)

Nästa helg blir det nog party iaf :) Mamma och pappa ska inte ner så då får man passa på :) Det har gått två månader sen jag drack sist, jag vet att vissa är chockade ;), så nu får det bli att fira in våren :) Så jag hoppas alla mina fina flickor vill komma :P

Ha en underbar dag, och njut av solen ni som kan..















Sen blev det ett par coola kort med, fråga mig inte hur eller varför men coolt blev det :)




Denna sista är verkligen häftig..





Duktiga...


Alla var super duktiga på utställningen igår! Hundarna var jättefina och skötte sig kanonbra.. Lina var först ut med Lilo. Lilo fick HP(hederspris) och blev BIR(bäst i ras) och gick vidare till BIG(bäst i grupp) där hon blev 5:a :) Hennes mammor var riktigt stolta över henne, med all rätt :)
Sedan var det dags för Yammi och Kayla. Vilken stjärna hon är! Det blev HP och BIR, etta i BIG och då gick dom vidare till BIS(bäst i show) där dom blev 4:a :)
Cissi och Troy var oxå duktiga och fick HP =) Men dom gick tyvärr inte vidare, men fick jättebra kritik =)

Efter utställningen blev det rastgården en stund och sedan hem och slappa. Lina och Ramona kom med pizza och sen låg vi i soffan och kolla L Word. Helt utmattad, och var inte långt ifrån att somna. Jag hatar när man ska ändra till sommartid, den där förlorade timmen tar verkligen ut sin rätt, idag är jag helt död och går nog i sömnen tror jag. Jag vill hem och sova!! Så ikväll ska det bli sängen tidigt tidigt!

Känner att mitt humör inte är det bästa just nu. Det är lite gott och blandat som gör det. Påsken kommer nog bli den tråkigaste på länge, jag behöver få vara ledig, få vara ensam och det kommer jag verkligen inte få i påsk. Får se om jag kan ta ut nån mer dag..
Blir iaf att stanna här i gbg på onsdag, pappa ska vara ledig på torsdag och då får jag jobba. Känns jävligt meningslöst att jobba bara några timmar men man måste ju.

Här kommer lite bilder från igår..


Fina Kayla

Lilo så himla fin, och såå duktig!

Och fin fina Troy

Nelly i hagen...


Vännerna..


Idag har jag spenderat dagen med syster och mina fina vänner. Rastgården blev det inget med då vi inte hade lust att stå i ösregnet utan vare sig paraply eller regnjacka, så vi segade lite extra på morgonen istället... Käkade frukost framför tvn och bara tog det lugnt.  Kvällen igår var mysig, fixade naglar, käkade och kolla Let's Dance. En lugn och skön kväll helt enkelt :)
Hämtade upp Lina och Isa på Breared och körde ner till stan där vi mötte upp Lina oxå :) Gick till Mignon och lunchade och sen kolla affärer, ett par skor, lite smink och ett par jeanstights fick följa med mig hem :) Så nu har jag nog shoppat klart för denna månaden tror jag ;) Haha ska nog inte rabbla upp allt som hamnat i min garderob det sista för då tror ni nog jag är shoppinggalen :P Men lite har ni ju fått veta :)
Efter syster satt sig på tåget hem till götet igen så följde Isa, Lina och Antonia med hit och vi drack te och tjattrade som vanligt, väldigt mysigt.
Snart ska jag slänga på en film och fördriva tiden lite..

Imån blir det upp tidigt för att åka och kolla på utställning, Lina ska ställa Lilo och Cissi ska ställa Troy.. Jag håller tummarna för att det går bra för mina flickor =) Ska ta kort så dom får ni se imån :)


Cissi och Troy


Lina och Lilo



Underbart...


Vilket väder det var igår!! Hur underbart som helt. Lite tråkigt att man var tvungen att sitta inne fram till klockan tre och sen åka bil men vad gör det när man kan kompensera det med en härlig promenad vid havet?! Jackan åkte av och solglasögonen på, helt vindstilla och solen värmde hur skönt som helst :) Hundarna sprang som galningar och alla badade i havet :) Nelly vågade springa i med benen iaf och Belle fattade nog inte att det blev djupare så hon badade hon med ;) Så nu längtar jag ännu mer till sommaren så man kan åka ut till Getterön och bada med dom :)

När promenaden var avklarad åkte jag vidare till Gina Tricot där jag mötte Lina och Kajsa för lite shopping, 20% får en alltid att handla lite mer ;) Så jag kom hem med 2par jeans, 2st linnen och några underkläder :) vad det kosta behöver jag inte säga men det var det värt :) Och jeansen blev i stl 27 och satt perfekt när jag prova dom hemma sen :) Så ännu en anledning att hålla vikten eller gå ner dom två kilorna jag vill ha bort med :)
Körde hem dom två fröknarna och sen kom Lina, Ramona och Natta med Mc'Donalds, käkade det och sedan blev det två avsnitt av L Word ;)
Hittade en sån vidrig spindel hemma igår, satt på persiennen i inglasade, stor och j*vligt äcklig!! Jag hatar spindlar, jag flyt platsen när jag ser en och det kryper i hela kroppen så fort dom rör sig. Vi försökte stänga in den med hjälp av en matburk men fanskapet var för snabb och sprang iväg, satte sig på väggen och där fick den sitta, när vi kom tillbaka var den borta och jag har inte en aning om vart den är, vilket ger mig ännu mer panik.. Kan hoppas den smet ut!



Äckliga fanskap, vart är du nu?!


Idag ska jag hämta systeryster innan vi beger oss mot Varberg :) Ska bli så mysigt att ha henne hos mig! Bara umgås och mysa massa massa. Saknar min syster så mkt när vi träffas så sällan.. Vi hade så otroligt roligt ihop förr, dom minnerna kommer jag alltid bära med mig :) Så i sommar, ska jag minsann sno henne en helg och vi ska återuppliva allt ;) Eller nja inte allt kanske :P Men lite iaf :)

 


Bild från förr, gick ner till stranden och smygrökte :P


Nu kommer bilder från promenaden :) Vi hade inte med oss några vanliga kameror, vilket var otroligt korkat när det var sånt väder, men med mobilkameran blev det några kort :)


I båten :)


Fina Tindra


Donna :)


Tingen :)


Lilo på språng ;)


Alla busar

 

 


Längtar ;)


Denna filmen längtar vi tills den kommer ut :)




Städhjälp =)


Torsdag idag, det innebär löning och att det är bara en arbetsdag kvar på denna veckan :) Så idag blir det till att betala räkningar :/ Underbart att man får slänga iväg alla pengar så fort dom kommit in...

Igår efter jobbet tog jag lilla Bettan och hämtade upp Lina, hon hade varti duktig och gått hemmifrån och kommit ända till Träslövsläge :) Så vi åkte hem till mig, hundarna sprang och lekte med en boll på tomten en stund. Belle sprang sina egna små ärovarv, vågade inte riktigt springa ihop med som stora vovvarna och det var väl ett smart val ;)
Sen kom Ramon och Natta med kinamat som dom köpt med sig :) Så vi satte oss och käkade och sen blev det L Word =) Efter två avsnitt började klockan närma sig tio och jag skulle ju städa oxå, men vi alla var sugna på ett avsnitt till så jag sa att jag kunde göra en snabbstädning medans dom rökte men då erbjöd dom sig att hjälpa till! Såå söta är ni! Så på ca en kvart var huset städat :) Lina rastade dammsugaren och vi andra tre gick och plockade iordning och sen skurade jag toan :) Tusen tack mina fina flickor! ♥ Jag står i tjänst till er :)

Idag ska jag som sagt åka med mamma ner, dom ska sitta i stugan så jag och Lina ska ut och gå på stranden så man kan hålla sig borta ;) Sen blir det ett besök på Gina Tricot med flickorna :) Så får vi se om vi hittar något kuligt :) Lite vårkläder hade inte suttit fel :P

Nu ska jag jobba på så dagen springer iväg, imån är det fredag och då ska min älskade syster följa med mig ner!! Det gillar vi starkt!

Puss på er :)




Här kommer några av mina absoluta favoritkort :)







Hade inte så många på denna dator men hemma finns ännu fler! Kan lägga upp dom nåndag :)


Mitt i veckan..


Japp onsdag och mitt i veckan, även kallad lill-lördag :) Men sånt räknar man bara på sommaren :)

Sitter och fakturerar, men tappa motivationen för en stund så jag bloggar lite istället :) Var och bytte Nellys sele igår när jag kom hem så nu har hon fått rätt storlek :) Rent och fint så nu kommer hon skilja sig ännu mer från Tingens :P Sen hem och gick en härlig långpromenad på drygt en timme, gick vid stranden, hundarna busade som galningar och jag gick och filosoferade lite för mig själv.. Kan vara skönt :) Sen blev det lite klickerträning med Belle, hon verkar fatta vinken och det är ju inte illa :) Så ska börja lära henne så mkt som möjligt nu, får inte fortsätta sega såhär :)



Ikväll måste jag hem och städa, mamma och hennes syskon ska sitta där imån så då får de vara lite ordning och reda ;) Och sen kommer nog Lina och Ramona på lite tvtittande :)
Imån åker jag med mamma ner ihop, så blir hemma lite tidigare =) Sen på kvällen har Gina Tricot 20% på allt så då ska jag dit med några vänner och kolla lite och förhoppningsvis hitta något snyggt :)

Fredag kommer ju systeryster och då blir det massa mys till lördag, laga mat, slappa, kanske hagen med hundarna, stan och luncha :) Kan inte bli mycket bättre :)
Och söndag är det utställning i Sparbankshallen, både Lina och Cissi ska ställa ut så det ska bli kul :) Ska ta massa massa kort :)

Nu har jag babblat klart och ska hitta min arbetslust igen, dagen är snart slut :)

Puss


Ensamtid..


Det är precis vad jag ska ta mig idag. Vara helt själv, ge mina hundar den tid dom behöver, plocka lite hemma, städa och försöka tända en brasa. Bara njuta av tystnaden och ensamheten.. Brukar inte vara den som njuter av ensamheten, jag älskar ju att ha folk omkring mig, men ibland måste man ta ett litet break och bara vara...
Resten av veckan blir nog full rulle så får försöka passa på att vara lite själv, var ett tag sen känns det som :)

Funderar på att ta några dagar ledigt nu i samband med påsken.. Har några semesterdagar kvar och känner att de hade varit skönt med lite längre ledighet. Så man kan ju hoppas på att man prickar in några dagar med fint väder isf :) Jag får väl prata med chefen och se vad han säger :)

Hoppas ni alla får en underbar kväll iaf :)


Snart, väldigt snart, ska jag ta tag i mitt liv med. Måste skärpa mig med maten och inte stoppa i mig allt gott som finns. Det ska bli morots- och gurkstavar istället för chips och godis, äta mer riktig mat och jag ska ut och gå massa så fort vädret tillåter och jag ska dra ner på min rökning, inte sluta, men dra ner.. Så jag behöver all hjälp jag kan få :) Peppa mig gärna och om jag är påväg med nåt onyttigt till munnen, fråga mig om jag verkligen vill ha den ;) Jag ska inte gå upp dom kilorna jag äntligen lyckats gå ner :)


Mina fina älsklingar..


Måndag igen..


Och huvudvärk. Tog precis en tablett så hoppas att den går över snart.. Har ingen arbetslust, den har jag tappat totalt och dom brötar som fasen där nere så huvudvärken blir ju inte bättre.. Jaja nog om klagomål.

Igår blev det rastgården med Cissi, Rudi, Lina och Yammi och alla hundar =) Undra när det ska vara bra väder så man slipper frysa tårna av sig?! Hoppas våren kommer snart så man kan vara där ännu längre :)
Senare hämtade jag upp Lina och vi åkte till stugan och spela kort, "tackar tackar" =) Vi vann ganska lika och nu för vi statistik på det så får vi se vem som är duktigast av oss :) När Lina gått kom Lina och Ramona och vi såg film och lite L Word :) Sen stöp jag ner i sängen som en klubbad säl och somna som en stock..

Vet inte vad som händer i veckan, blir väl både det ena och det andra så vi får väl se. På fredag ska syster med mig ner iaf och det ska bli massa mys! Ska pyssla om henne riktigt ordentligt och låte henne få sova massa :) Hoppas på finfint väder så det blir långa promenader och massa mys.

Men nu har jag inte så mkt mer att skriva, känns inte som jag har det nu för tiden.. Men bilder ska vi bjuda på och det är mästerfotografen Rudi som tagit dom, dom i början är några veckor gamla och dom i slutet är från igår :)
Sista bilden är klockren ;)






















 


Tudeloooooooo :)



Fredag igen, helt fantastiskt! Idag åker jag med min kära mor ner så kommer vara hemma tidigt :) Inte helt fel!
Hon ska fixa naglarna och sen ska vi handla.. Undra om jag kommer somna påvägen hem :P Skulle behövt mig en liten tupplur tror jag :) Haha ne så osocial får jag väl inte vara :)
Pappa ska köra Bettan hem sen, får vi se hur många klagomål han kommer med sen, haha =) Tanka ska han allt få göra iaf ;)

Ikväll blir det New Moon med Lina och Ramona, och jag ska sitta och spärra blicken på en vääldigt fin kropp, yummie :) Men först ska det bli mys med föräldrarna :)

Ha en underbar fredag!!


Jag och Emelie


Doddan älskar Biabädden, liite liten bara :P


Mammas


Myser :)


Snuttisar!


Kolla tänderna ;)


Spring för livet!!


Sötnos =)

Är man trött så är man ;)

Systrar :)


Rubrik..


Ja vad man ska skriva i rubriken är aldrig lätt...

Har inte så mycket att skriva känner jag. Har inte hänt så mkt sen senast, varit med fina vänner bara =) Isa kom på te i tisdags, sen kom Lina, Kajsa, Frida och Nicole och kollade Desperate =) Igår blev det promenad med Lina och alla hundar, sen bjöd dom på mat och sen kolla vi L Word =) Är nog snart min tur att bjuda dom på mat tror jag :P
Ikväll ska Cissi komma =) Är ett tag sen jag träffade henne så det ska bli mysigt :)

Jag och Morsan har varit och köpt massa nya grejer till jobbet med, gardiner, tallrikar, bestick, blommor och lite annat. Så nu ska här bli iodrning och fint :) Får se hur länge karlarna kan hålla det :P

I helgen ska mor och far ner. Så för mig blir det till att sova på soffan.. Ingen jättehitt men det får väl gå :P Mysigt att umgås lite, så får vi se hur mkt jag är hemma med dom, sist var jag ju borta både fredag och lördag kväll ;P Så idag får jag nog röja undan lite så det inte ser ut som ett bombnedslag när dom kommer ;)

Nu ska jag snart dra mig hemåt :)


Delar säte :)


Jag hos Lina och Ramona i måndags =)


Nelly väntade på maten igår


Already Gone..






16 Mars


Solen skiner och jag vill inget hellre än att vara ute!! Men men får väl sitta på röva och slita ihop pengarna istället :P Ska ge mig ut på promenad idag när jag kommer hem, gå vid härliga havet och bara njuta :) Hoppas det inte blåser för mkt bara för det blir så satans kallt!!

Igår hämtade Ramona upp mig efter jobbet och vi åkte hem till dom och käkade :) Potatisgratäng och kött, var gottit att bli bjuden på mat, inte så kul att laga till sig själv direkt :) Då tar man hellre en macka än att lagar mat. Jag göra ju alltid hur mkt mat som helst när jag lagar, till en hel familj i princip.. Så det blir vääldigt mkt mat över om jag lagar =) Man kan ju lägga de i matlådor och lägga i frysen, men då försvinner alla matlådor och frysen blir full :) Haha vilka dåliga bortförklaringar till att slippa laga mat :S

Idag eller imån ska jag och mamma åka till Ikea och köpa nya grejer till jobbet, kan blir riktigt roligt ;) Speciellt när man själv inte betalar =)

Ne dags att jobba på!

Ha en underbar dag!


Sover inbäddad i jackan :)


Ny vecka..


Japp då var det ny vecka igen, v.11 går vi in i nu =)
Solen skiner och det är underbart väder, och då vill man ju helst inte sitta här men man har inte så mycket annat val, så det är bara att gilla läget och slita på :) Är ju inte såå många timmar kvar så jag ska inte klaga :)
När Ramona slutat jobba ska hon hämta upp mig och så åker vi hem till dom där Lina och Emelie är och så blir det mat, snacka om lyx!! Sen blir det väl mys resten av kvällen.. Var väldigt roligt att träffa Emelie igen, var på Halloween vi sågs sist så det är ett tag sen :)


Känns som det kommer bli en del fester i vår och sommar =) Och jag har bestämt mig för att ha en "Vårfest" så fort det börjar bli lite varmare och man kan sitta ute på kvällen :) Vi hade ju en fest i stugan förra året, den 25 April, och då satt vi ute i sommarkläder och solbrillor och grillade och spelade kubb. En helt fantastisk kväll och jag skulle vilja göra samma i år. Siktet är den 24 April men det beror ju helt och hållet på om värmen kommit hit eller inte, men en fest kommer det att bli iaf :) Vill du komma?! 




 

Lite bilder på mina gangsters :P



Myser i solen =)

"Mamma, jag blev så rädd för dammsugaren att jag lyckades
hoppa upp alldeles själv!"



Efter jobbet ska jag åka till din minnesplats, tända ett ljus och lägga en blomma. Så svårt att förstå, så svårt att ta det till sig att du valde denna vägen. Kom som en blixt från klar himmel...

 


Sorg..


Igår gick stora delar av Varberg in i sorg. Finns inte ord.. Jag kände dig inte så väl men jag vet vilken underbar människa du är(var) och hur många som älskade dig.. Minns första gången jag träffade dig, jag var ledsen och du tröstade mig, sa att jag inte behövde vara ledsen. Alltid lika snäll och mån om andra. Vi har festat mycket ihop under åren och minnerna sitter kvar. Varför?! Kommer det nånsin finnas svar?
Tankarna går till familj och vänner som stod honom nära. Hur går man vidare?! Går det ens?! Du kommer alltid vara "LillHenke" för hela Varberg, minnerna försvinner aldrig... Vila i Frid ♥

När något sånthär händer så börjar tankarna på hur snabbt allt kan ta slut. Ena dagen skratta och vara glad och andra är det helt upp och ner.. Visa dina vänner att du finns där, säg hur mycket du älskar dom, vad dom betyder, det är små ord som kan betyda så mkt..

Nu ska jag rensa lite här hemma, sen ska jag ut på en promenad men mina söta hundar. Rensa tankarna och njuta av solen, några kort ska vi ta med, blev ju inga bra igår när solen försvann..

 
Ikväll blir det spel och pizza med Lina, Ramona och söta Emelie =)


Hundvård..


Idag fick jag liiite sovmorgon iaf, vaknade 9.20 och det är man ju inte direkt bortskämd med ;) Solen sken och ett leende avfyrades till följd av det =) Älskar att vakna till solens strålar och öppna dörren och höra fåglarna kvittra.. Det är en bra start på dagen det =) Lina och Lilo kom förbi en sväng och vi gick en skön promenad, sen begav vi oss till stan en sväng. Hälsade på Ramona och tog en cigg, Lina beställde klipptid och så köpte vi kakor och satte oss i solen :)

Väl hemma igen så kom Johanna förbi, har inte träffats på ett par månader så det var dags. En kopp te och tjöt blev det ;) Sen tog jag mig en liten promenix ner till havet igen med mina busfrön, fotade lite, tyvärr hade solen gömt sig precis innan jag gick ut så blev inte så fina kort som jag hoppats på men får väl ta det imån =)
Efter spring i snö och vatten var dom skitiga och jag bestämde mig för att vara en duktig matte och vårda mina vovvar lite =) Så det blev kloklippning och en dusch för båda =) Så nu luktar dom gottit =) Hade tänk klickerträna lite med men det ser jag att jag inte hinner nu, kl 19 ska jag befinna mig på Håsten för att fira Flisen och hennes kusin Sara. Dock stannar jag inte alltför länge, mina vovvar får ju stanna hemma :) 
Sen blir det L Word med flickorna igen :)

Hinner inte lägga upp bilderna nu så dom kommer senare eller imån :)


Ha en underbar kväll!


Äntligen Fredag..


Jag förstår verkligen INTE vart veckorna tar vägen. Dom bara springer iväg, och det får dom väl iofs gärna göra fram tills våren kommer, men helgen kan väl få vara lite längre.. Hoppas på en lika underbar helg som förra helgen var.
Sov hos syrran inatt, vi jobbade över till klockan nästan var åtta, eller halv åtta la jag nog av men sen tog jag hand om lilla Bettan =) Karlarna bytte olja och filter och fyllde på spolarvätska och bytte torkarblad =) Och jag dammsög och tvätta rutorna på henne =) Så hon fick lite omvårdnad men blev även utsatt för mobbning av karlarna. För det första är det en Ford och sen är den röd =) Fick även klagomål på att hon var rostig och dom trodde hon skulle rasa när jag dammsög henne :) Elaka karlar!!
När vi kom hem till syrran var Theo fortfarande vaken, så han fick ge Nelly mat och så myste vi lite. Imorse när dom kom ner, frågade jag Theo om jag fick en kram och fick då väärldens mysigaste morgonkram, tänk om man kunde få det varje morgon!? Fick även puss och kram innan vi gick till jobbet :) Mosters Älskling!! Thilda är förresten livärdd för Belle ;) Haha hon satt på golvet och skrek som en galning när Belle var i närheten, hon är nog liite för valpig för vad Thilda klarar av :)
Efter jobbet idag blir det kanske till att fixa Isas naglar, beror nog på vad klockan blir, och så kanske Lina kommer på en kopp te =) Jag måste iaf duscha och tvätta när jag kommer hem igen =) Och röja lite därhemma :) Senare ikväll kommer Ramona och Lina, ska käka varma mackor och kolla på L Word =) Så denna dagen blir nog rätt bra =)

Och imån hoppas jag få soooova länge!! Annars vet jag inte vad dagen bjuder på, det återstår att se :)
Nu ska jag lyxa det med räkmacka till frukost! Mumma!! Det är ju faktiskt fredag ;)


Sitter i bilbarnstolen =)


Åker vagnen :)


Miss a thing...




Update..


Här var de kasst med uppdatering, men händer det inte mkt så finns det inte så mkt att skriva =)
Idag blir det till att jobba över några timmar, har ingen lust egentligen, skulle bara vilja hem och slänga mig på soffan !! Men det får jag göra imån kväll istället :P Men jag får iaf träffa syster yster och barnen =)
Var förrästen och lämnade vovvarna till henne innan, hon ville passa dom så då fick hon det =) Hoppas det går bra *hihi*

Idag är det älskade Isas födelsedag, Grattis i massor sötnos!!

Igår var det promenad med Lina och vovvarna, sen fixade jag mat och hennes blogg =) Hon har sina krav den där damen :) Men jag hoppas hon blev nöjd tillslut :P Ska väl fixa lite till men min hjärna var helt slut igår och kunde inte tänka :)

Helgen har jag ingen aning om vad som sker, hoppas på en fin helg med massa sol så man kan få gå några fina  promenader med hundarna =) Isåfall blir det stranden som gäller, älskar att gå där!!



En underbar solnedgång..


Try sleeping with a broken heart...






Underbar helg!!


Ja denna helgen har verkligen varit perfekt! Promenaden i lördags var hur skön som helst, bilder kommer nedanför så ni får se själva :) Sen hämtade jag upp Lina och vi åkte hit och laga mat, grillade dock inte för de blev för sent, men gott var det. Lina hade en plan om att ta några glas vin och bege oss till stan för en drink, men när vi lagade maten kände vi inte alls för det utan slängde på oss myskläderna och la oss i soffan men hundarna.. Kollade nån film som gick, och inte helt oväntat somnar Lina mitt i filmen ;) Hon är så söt när hon sover och snarkar :P
Sen kröp vi ner i sängen och nanade :)
Gårdagen bjöd även den på ett toppenväder. Färska frallor blev det till frulle och Lina W kom förbi och klippte Selmas klor och det gick lika bra som sist :) Sen var det städ och plugg som gällde. Lina satte sig med matteboken och jag tog fram dammsugaren och trasan och storstäda =) När vi varit flitiga några timmar spela vi kort och gottade oss av den sista tiden solen stod på himeln :)
På kvällen kom sötisarna från Himle och vi kolla L Word =)

Idag var det dags för vaccination av vovvarna, gick kanonbra =) Nelly gillar inte att åka till veterinären och skäller så fort man kommer in. Men sprutan gick kanon. Bad dom även kolla en knöl hon fått på benet, så den ska jag hålla koll på så den inte blir större eller irriterar henne för då får vi ta bort den.
Passade även på att färga håret när jag ändå var ledig, mörkare blev det och kanonfint :) Så nu luktar det massa gott, mumma :)





Här kommer bilder från promenaden :)

 


Busar =)


Donna och Ting


Gräver


Tindra


Hihi kolla bakbenen :P


Belle i mammas famn


Fina Tingeling


Mammas ♥


Fina :)


Underbart!


Belle på hal is :P


Sötis :)


Sällskapet :P


Såååå underbart!!


Belle får snålskjuts :P




Njuuuter!!

Vilket väder vi har!! Hur underbart som helst ju... Ska städa och renbädda nu och jag ska vädra och hänga ut sängkläderna så dom luktar gott sen!!!
Lina var här och käka frukost i morse, tjöta och drack te =) Åkte och köpte nya sängkläder (vill inte håra ner mammas och pappas) Sen var jag en sväng hos Lina sen med Isa och drack te igen och sen åkte jag ocg Isa till stan snabbt och köpte en skinnjacka :) Lääängtar tills man kan börja använda den! Men vilka vårkänslor man har i detta vädret, helt otroligt!
När Lina varit och ögonlyst Lilo ska vi ut och gå vid havet! Kommer bli en underbar promenad och jag ska ha kameran i högsta hugg!

Spelkvällen igår var mycket trevlig, spelade några timmar och det blev en hel del skratt som vanligt =) Lina vann dom flesta gånger och de var väl tur de annars hade den dåliga förloraren kommit fram :P

Nu är det på med städkläderna, musiken på högsta volym och börja =)

Vet ni? Jag och Lina ska GRILLA ikväll!!! Ännu mer vår!


Underbara fredag!!


Äntligen är fredagen här och man har jobbat en hel vecka :) Dessutom blir Belle 12 veckor idag, tänk att jag redan haft henne i lite mer än tre veckor redan?! Tiden går såå fort!! Hon växer och busar som en galning och man får många härliga skratt :) Ett riktigt charmtroll!
Försov mig lite idag så jag tog lilla Bettan till jobbet, höll på att frysa röven av mig, värmen var seg och fingrarna stelfrusna så kunde knappt hålla i ratten.. Men tillslut tinade jag upp :) Hämtade in ved i morse så den kan "tina" lite så jag kan hugga den sen och elda ikväll :) Eller Lina får elda för jag lyckas ju fan inte få fart på grejerna :) I utbyte ska hon få kladdkakemuffins med grädde *haha*

Om en timme ska jag och vovvarna dra oss hemåt, ska handla lite, hugga ved och städa :) Och ladda för ikväll :) Och som vi ska spela!!! Hoppas ni är taggade!

Puss




Hahaha




Kort..


Ännu en dag med sol och det är så härligt! Tänk vad lite sol kan göra för humöret =) Den enda jag är lite kinkig på är att jag inte är hemma förrän när solen börjar gå ner igen så jag kan inte njut fullt ut än, men mer sol lär ju komma detta året så jag får nog några dagar när jag kan vara ute och njuta :)

Imån är det fredag, helg igen och det känns skönt =) Och sen är det spelkväll :D Är riktigt taggad och laddad och det ska bli himla kul :) Jag är ju inte så dålig förlorare som vissa andra så för mig spelar det inte så stor roll om jag vinner eller inte, bara jag har roligt :P

Bjuder på lite kort på mina små busfrön. Har ett kort hemma sen som jag bara måste få visa er, men det får jag lägga upp sen :)

Puss puss


















Haha Foxy =)


Solen tittar fram =)


Ååh det är blå himmel och sol idag! Känns genast lite bättre med humöret men min önskan hade varit att vara ute i solen istället för att sitta här och jobba. Promenader i detta vädret är det bästa som finns! Hundarna springer och busar och solens strålar träffar en i ansiktet och får en att le =) Jaja man kan inte få allt här i livet =)

Igår fick jag äntligen rastat dammsugaren! Daten med Isa blev inställd och jag åkte och handlade mat, massa mat! Men gud vad tråkigt(jobbigt) det är att handla själv!! Tunga kassar och enveten som jag är så ska jag självklart bära kassarna till bilen för att slippa gå tillbaka med kundvagnen! Det känns i axlarna kan jag lova. Kom hem och packade upp all mat och slängde den gamla. Sen blev jag så trött på mig själv och min svårighet att ta fram dammsugaren, så jag tvingade mig själv att ta fram den och städa av. Och gud vad skönt det kändes med en gång! Soffan fick sig en städning oxå och nu ska jag lägga lakan så jag slipper dammsuga den så ofta ;)  Stackars lilla Belle satt och tryckte i ett hörn och tyckte dammsugaren var vääldigt läskig ;) Tände en brasa och satte mig vid datan, och för första gången på länge kom jag i säng kl 22, så skönt att få sova ordentligt. Och på tåget sov vi alla tre som en stock :)

Denna veckan börjar alla serier igen :) Desperate Houswives idag och Grey's Anatomy imorgon =) Så nu börjar serienörden Frida igen ;) Och förutom dessa så är det ju Prison Break och L Word med Lina och Ramona =)

På fredag ska vi ha spelkväll, jag, Cissi, Rudi, Lina, Ramona och en till som vi inte riktigt vet än. Spelet är "Med Andra Ord" och jag ska vinna alla gånger ;) Fast de lär jag ju inte göra så som jag skrattar hela tiden :) Men det är sjukt kul och inget man ska ta seriös, iaf inte om man är i mitt lag ;)



Nu är det frukost, magen kurrar så det ska bli gottit :)

Ha en underbar dag!

Puss

Dagens..


Dagens humör:
Huvudvärk och lite smått grinig

Dagens mående: Bättre än innan men fortfarande huvudvärk

Dagens borde: Städa och handla!

Dagens frisyr: Utsläppt med urtvättad färg! Måste färga om det!

Dagens smink: Mascara och foundation

Dagens klädsel: Svarta tights, linne och grå lång hoodtröja

Dagens planer: Handla och träffa Isa

Dagens materiella vill ha: Inte en aning

Dagens fundering: Hur mycket kan snurra i huvudet på en och samma gång?!

Dagens beroende: Ciggaretter!

Dagens tråkigaste: Min jävla huvudvärk...

Dagens längtan: Efter dig ;)

Dagens superlängtan: SOMMAR ! ! !

Dagens tidning: Metro

Dagens låt: King Of Leon -  Closer


RSS 2.0