30 Juni


Hello!

Sitter återigen på jobbet. Inget att göra idag heller. Ska renskriva lite grejer men har inte riktigt orken till det =( Ingen jobblust alls i detta fina väder! Vill vara hemma med mina vänner, slappa på stranden och ha det skönt! Men det får vänta till helgen, ska tydligen vara fint då med =) Så då blir det sol och bad igen, man får ju inte tappa brännan nu ;-)

Sov väldigt gott inatt, vaknade bara 4.45 och då frågade vad kockan var, sen småvaknade jag lite och sen ringde klockan och det var dags att gå upp...Är underbart att gå upp när solen skiner vid 5 på morgonen, då vet man att det blir en fin dag =) Cyklade till jobbet idag med, guud vad skönt det är! Hemåt är ju lite jobbigar, uppför ända till sörse men det ger bra träning =) Så cykla sålänge det går nu!

Ikväll vet jag inte vad som sker, vill åka och handla så jag hoppas vi kan göra det. Sen blir det väl laga mat och slappa... Vi får se helt enkelt...

Har inte så mycket mer att säga.

Puss

Hihi Nelly lägger sig alltid vid mina fötter på morgonen, vid datorn. Vet inte varför =P




Underbara kväll!


Nu sitter jag med datorn ute på framsida. Vilka härliga kvällar vi fått ha det sista. Dagarna är varma och lite av en pers men kvällarna är helt fantastiska, ljummna och svala och man kan höra fåglarna kvittra...Sommarkvällar är det bästa som  finns..

Kom för en stund sen hem från en promenad på 1½ timme. Träffade en tjej, Cecilia och hennes två hundar, Huskyn Troy och Foxterriern Foxy =) Vi hade planerat i förväg att vi skulle öva möte första gången vi träffades då både Nelly och Foxy har en tendens att skälla på andra, men ingen sa ett ljud så var inte på mycket att träna på =) Duktiga tjejer =)
Sen gick vi till rasgården så dem fick springa och leka en stund och sedan tog vi en lång härlig skogspromenad. Både Cecilia och hennes hundar var mycket trevliga och vi ska snart träffas igen. Hon är ny här i Varberg och känner ingen så det var kul...





Nu ska jag lägga mig i soffan en stund innan det är dags för sängen! Är inte alls sugen på att jobba i detta väder, men man måste ju dessvärre..

Hörs imån =)

Kram

Filmer


Som jag lovat kommer här två stycken filmer som jag tycker är såå charmiga. Jag säger bara att djur verkar man kunna lära det mesta och dem ska inte underskattas =)
Så titta och njut....






29 Juni


Ja herregud nu är snart Juni månad slut oxå =) Tiden går otroligt fort men det är rätt skönt, men sommaren behöver inte gå så fort och speciellt inte semestern..Som det bara är 4veckor kvar till. Hoppas, hoppas på fint väder!

Ja idag svider det lite på kroppen, men jag får skylla mig själv. Tänkte jag skulle åka iväg till Hajen sen och köpa lite solskydd och after sun som man kan smörja med, man får ju inte börja tappa färgen nu =P Ska få massa färg som varan ända till december då jag får bättra på den igen =)
Har iaf fått en AC här på mitt rum på jobbet så jag slipper svettas ihjäl längre, hur skönt som helst.. Men det hjälper inte mina stackars fötter som blir supervarma :( Får nog ta på mig flipfloppsen imån =)

Idag cyklade jag till stationen. Det jobbiga är att det är uppför första biten så man blir lite mör i benen, men sen är det bara nerför och de är såå skönt, så får man fläckta armhålerna lite =) Så sen blir det att cykla hem igen. Nelly sitter så snällt i korgen och tittar på allt runtomkring =)

Ikväll kanske de blir ett kvällsdopp, det är ju ganska så varmt idag med..
Så vi får väl se vad det blir!

Nu är det lunch!
Återkommer snart med några otroliga filmer =)

Puss så länge =)




Vaaarmt =)


Guuud vad varmt här är..Jag vet att man inte ska klaga men värmen kommer alltid så snabbt så det finns ingen chans att vänja sig! Men jag håller bokstavligt talat på att smälta bort =) Men jag fick som jag ville ihelgen och det var sol och bad på schemat =) Har badat ett antal gånger och det blir bara skönare och skönare. Jag är som sagt ingen badkruka utan vill att det verkligen ska svalka när man badar, så egenltigen är det rätt temperatur för mig nu =) Hade gärna slängt mig i havet nu men har duschat och orkar verkligen inte cykla ner =)

Men idag gick vi upp hyfsat tidigt och åkte till Gekås/Netonnet och handlade lite. Det enda jag köpte på Gekås var diskmedel och tre tennisbollar till Nelly. På netonnet köpte jag därimot en ny kamera =) Den jag skrev om tidigare i veckan..Men på Netonnet gick inget min väg, först la deras system av när jag skulle ha avbetalning, och det tog ett tag innan dem fick igång det. Sen när jag kom till kassan var det en ny tjej som sabbade allt så det tog ännu längre tid. Jag var såå varm och ville bara hem och bada så jag blev lite irriterad. Men tillslut funkade det och vi kunda köra hemåt. Hemma bytte vi bara om och sen cyklade vi till subbe, Nelly fick följa med idag då vi visste att det inte skulle bli alltför många timmar...Men jag har bränt mig, och då menar jag bränt mig! Ajajaj och detkan ju vara en av anledningarna till att jag kokar.
Har nyss grillat och nu blir det slappa i soffan...

Kvällen igår var mysig och vi hann se 2 av dem 3 filmerna. Den första var "Valkyria" med Tom Cruise, den var väl inget vidare men sen kollade vi på "Benjamin Buttons otroliga liv", och guuud vad bra den var! Se den, gör det! Det var väldigt sorgligt i slutet och en och annan tår kom! Men guud, jag ska köpa filmen så jag kan se den fler gånger, för det lär jag göra!
Fick även ett väldigt konstigt samtal från en gammal vän, eller två kan man väl säga. Men det blev inte direkt ett samtal utan det var klickningar och allt vad det var. Jag blev bara såå paff och väldigt fundersam efteråt, funderar på att skicka ett mess och fråga vad fan dem höll på med! Blev lite smått irriterad för våran vänskap slutade inte så bra, och det var inget jag ville skulle sluta men det blev som det blev. Och sen att dessa två börjat umgås igen gör det ännu mer konstigt...Ja vi får se hur det går med det. Men kan tänka mig att det inte rings något från dem igen!!!

Nu ska jag slänga mig på soffan och bara  slappa. Jobbdag imån igen..

Ha det fin fint!

Puss


Lite bilder från helgens solande och badande =)







Myyyskväll =)


Guud vad jag är slö nu efter en hel dag på stranden =) Årets först dopp blev det och jag får väl erkänna att det var lite kallt. Men icke badkruka som jag är så badade jag fyra gånger =) Vi återvände till vårat kära subbe som jag saknat sen förra sommaren. Det var jag, älsklingen, Mickan, Hubbe, Bjelken, Ted, Sjöö, Annie och michales mor och bror med tjej =) Men vid tre tiden drog vi oss hemmåt då molnen inte riktigt var på våran sida.
Nu har jag och Michael käkat lite och ska lägga oss och kolla film och käka lite godis =) (ja min bantning går inte så bra, men som jag sa, en dag får det vara undantag)

Igår satt vi här och kolla fotbollen, grillade och tog några öl. Var en trevlig kväll men ingen utgång...
Ska försöka ta det lite lugnt nu några helger. I juli är det party iaf två helger irad =)

Nu ropar älsklingen att filmen är påsatt...

Lägger upp bilder från dagen sen, eller imån.

Ha en trevlig kväll!

Puss

26 Juni


God Morgon!
Detta kommer bli ett ganska blandat inlägg känner jag. Men jag orkar inte göra flera olika så ni får stå ut.

Först måste jag ju nämna den stora händelsen som skedde inatt, The King of Pop dog av en hjärtattack igår och lämnade tusentals fans i sorg. Själv har jag oxå lyssnat en del på honom och jag kan inte säga annat än att hans låtar är ruskit bra. Vissa bättre än andra. Sen är han ju en grym uppträdare på scen oxå... Så det va en liten chock när man läste löper på Metro idag =(
 


Igår åkte vi och grillade ute på piren vid Fästningen. Det var jag och boysen, Michael, Mattias, Bjelken, Ted, Ralle och Jonas. Bjelken fick 4 krabbor men så mycket mer var det inte =) Var hemma vid 9tiden och då tog jag och Nelly en liten promenad. Passade på att ringa Emelie i Lycksele och prata lite med henne. Var ett tag sedan så det var trevligt att uppdatera sig där lite. Sen fixade jag en liten sallad till lunchen idag och sen var det ner i sängen och sova...

Ingen kanonbild men zoomen på min kamera är kass :(



Sen så fick jag veta igår att min systerdotter kommer lyssna till namnet Tilda =) Dem har pratat om det innan men var lite osäkra så därför jag inte nämnt det tidigare. Men nu är det bestämt och det är såå fint, Theo och Tilda =) Fick även en bild där hon hade en av klänningarna på sig som hon fick av mig =)

Lilla dockan

Nu ska jag fakturera..
Hörs senare =)

Puss so long =)


25 Juni

Heeello i det underbara vädret!
Varför ska man jobba? Borde vara lag på att alla ska få vara lediga när det är sool ute =) Eller iaf kontorister :P

Varit fullt upp på jobbet än sålänge, paket, kunder, samtal - ja allt =)
Hoppas det lugnar sig lite nu så jag kan coola ner, hihi...

Ja alla ligger väl på stranden i detta härliga väder, jag missunnar dem inte, sålänge jag får lika fint på min semester =) Är ju som sagt 4 veckor kvar, men jag ska nog stå ut.

Igår när jag kom hem åkte jag och storhandla, 900kr gick det och massa mat fick vi. Köpte en plastboll till Nelly med så hon och Alicia lekte en stund, sen var hon helt slut så jag sköljde av henne i duschen..Men hon torka väldigt fort och blev lika varm igen, stackare =( Funderar på att åka ut till hundbadet snart och låte henne bada lite. Dock är hon inte så pigg på att simma, men i vattenbrynet är kul att leka =)
Vi grillade korv och hamburgare och satt ute till klockan var nio tror jag. Såå skönt och såå varmt.. Var väldigt sugen på att åka och bada men ingen annan var på =S *badkrukor*
Det blev ingen glass på TreToppar. Efter att vi gått av tåget (som var varmt som en bastu) blev det tydlingen strömavbrott och sen krångla bommarna..Men blir nog idag istället =)
Annars vill jag bada =)

I helgen ska det ju bli kanonväder så då blir det subbe. Vill grilla, sola, bada och fiska och ligga där heeela dagen. Nelly får nog haka på med isf. Ta med ett paraply och massa vatten till henne...Så ska hon nog klara det med..

Nu ska jag jobba vidare.
Imån jobbar jag första fredagen på vääldigt länge. Men pappsen ska ner så åker iaf med honom..
Som sagt, 4veckor kvar innan 3veckor ledigt =)

Puss


Sötnosen pussar pappa i örat =)

Nelly sover =)


Nelly har en tendens att sova på lite olika håll och kanter =)
Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se hur söt man kan vara när man sover  ;-)
Bilderna är klickbara :)

   
               


Kamera..


Nu har jag hittat en kamera jag vill ha. Har ju min "proffskamera" men vill ha en liten som man kan bära med sig ut på kvällarna och andra tillfälen då den andra är lite för klumpig. Så har kollat runt lite på nätet och hittat en på netonnet som verkar bra. Detta är oxå en Olympus, en FE-45. Den verkar väldigt bra =) Har ju en liten kamera nu, men det är sånt specialbatteri till den och det blir helt värdelöst efter ett tag. Har ju köpt nytt batteri en gång men det blev inte så mkt bättre, så nu ska jag ha en med vanliga AA-batterier, så kan man alltid ha fulladdade batterier med sig.
Så nu ska jag hem och fjäska för min älskling och se om han kanske vill köpa den i födelsedagspresent, fyller ju faktiskt om mindre än en månad =) Annars köper jag den själv, kostar bara 1090kr =)
Snälla Älskling, kan jag få den av dig ;-)





24 Juni


God morgon =)
Underbart väder idag med, så skönt att slippa ha någon jacka på sig!
Hehe lyckades försova mig imorse, eller försov mig inte riktigt för jag hann med bussen/tåget men det blev lite stressigt. Hade ställt kl på 5.20 som vanligt, och vaknade när den ringde. Men så ska man ju bara lägga ner huvudet en stund och vakna till. Men då lyckades jag somna om. Vaknade till igen och kollade på klockan, 5.42 visade den..Så det var upp med ett ryck, dra på lite smink, ut med Nelly, käka en macka och sen borsta tänderna. Väckte älsklingen och sen packa min mat och begav mig. Så jag tycker att jag var väldigt flitig imorse =) Sov dock som en gris på tåget igen, märkte inte ens när folk gick av/på =S

Kvällen igår bestod av mys. Mys på Kajsas balkong, mys med Michael och Nelly. Livet kan inte blir så mycket bättre =) Plus att jag ska börja mitt nya liv nu med. Så än sålänge har jag ätit en grov macka med ost och en banan. Nu blir det nog en tallrik med lite youghurt och knäckebröd. Ska blir bättre på frukosten med, men idag var det ju bråttom.
Älsklingen har lovat mig att hindra mig från att äta godis/chips och dricka cola. En dag i veckan ska det dock vara tillåtet =)

Men nu ska jag sätta på kaffe till far och fundera på vad jag ska hitta på här på jobbet =)
Just det, var en liten pippi häruppe när jag kom idag. Hade tydligen varit här hela morgonen så den var helt slut. Dem har ju en tendens att flyga rätt in i rutan så den var nog lite snurrig i bollen. Inga fönster gick att öppna i lunchrummet men som tur var flög den i ett av kontoren. Så jag försökte fånga den och tillslut var den så trött så jag fick tag i den och släppte ut den.. Hehe när jag släppte den så åkte den bara rätt ner så jag var rädd för att den skulle störta i backen, men sen viftade den till med vingarna och flög iväg =) Så det var min goda gärning idag...

Kram sålänge =)



God kväll...


Sitter här hemma, har precis duschat... Det var riktigt skönt. Att en stackars dusch kan vara så skön =)

Om en halvtimme ska jag traska upp till Isa så ska vi gå över till Kajsa på en kopp te och några cigg...Alltid lika mysigt att sitta med tjejerna och bara prata..Snart kommer Lina väldigt nära mig och då blir det säkert inte mindre av den saken, då är vi fyra brearedsbrudar som kan gå till varandra och bara snacka massa skit =) Ska bli underbart att ha alla så nära. Ni är bäst tjejer...

Så dagen idag var seg, ingen arbetslust i detta fina väder. Vill vara ute i solen med min vänner! Sola, bada, busa med barnen och hundarna. Inte sitta på ett varmt kontor.. Men jag ska stå ut i 5 veckor till sen har jag semester och då hoppas jag på detta väder!

Ska mysa lite med min man nu innan jag ska kila iväg..
Orkar inte lägga upp bilderna från igår nu heller.

Puss

Varför!?


Varför ska det vara så j*vla svårt att gå och träna för? Det är väl bara att pallra sitt jävla dökött till gymmet och köra? Det är ju jätteskönt när man väl är färdig och man går därifrån svettig och helt mör i kroppen!? Men det är det att ta sig ner dit som är det kämpiga...
Men jag vill ju träna, jag vill bränna bort det fett jag har, jag vill träna min mage så den blir hyfsat platt. Jag "trivs" ju inte som jag är nu. Trivs och trivs, jag vet att jag skulle må ännu bättre om jag började träna regelbundet och på så sätt förändra min kropp.
Jag vet att alla kommer säga att jag är fin som jag är och att jag är normal. Jo jag vet, och det värmer när ni säger det. Men jag vill ändå träna. Träna för att må bra, få kondition och känna mig duktig! Trivs man inte i sin kropp och inte är nöjd, då påverkar det ju en i annat oxå! Jag vill inte ha en perfekt kropp, men jag vill ha en fin kropp. En kropp som jag anser är fin och passar mig...
Jag vill börja äta nyttigt, eller nyttigare än vad jag gör, kunna motstå allt gott godis och chips/cola..Bli av med detta sötsug som finns! Har ni några tips? Känns som det är ännu svårare än att sluta med rökning =/

Är det någon som vill börja träna med mig? Jag har ett medlemsskap på Fitnessexpress, som jag verkligen inte utnyttjar. Betalar 300kr/månad för ingenting! Ååh så trött jag blir på mig själv!
Isa, du och jag ska börja powerwalka igen!
• Jag ska börja cykla till tåget på morgonen.
• Jag ska äta massa sallad.
• Jag ska sluta dricka cola och annat onyttigt.
• Jag SKA komma i dem shorts som inte passade sist jag provade!
• Jag ska aldrig säga att jag inte orkar/vill träna för jag vill visst, innerst inne!

Jag vet att jag har pratat om detta innan, och som ni förstår så har det inte gått så bra!
Men denna gången ska jag verkligen ge det en ärlig chans! Sätta upp små mål, mäta mig kanske så man ser skillnaden även på måttbandet?

Älskling, pumpa min cykel för imån ska jag cykla till stationen!

Nu ska ni få följa mig i detta. Och jag vill ha massa,massa,massa pepp av ER! Vill ni följa med och träna? Gärna för mig, bara haka på!

Önska mig Lycka Till och hjälp mig i detta.
Alla vänner nu vet ni vad jag ska göra, så fråga inte om jag vill ha godis eller något annat smaskit! För jag vill INTE ! Och säger jag ja, så ge mig inget! Tack ;-)

Puss på er alla!




 


23 Juni


God Morgon!

Sitter på jobbet igen och gäspar stort! Är lite smått trött idag och vill helst bara hem och sova i min säng jämte min man. Men det får dröja tills ikväll.
Sov på mor och fars soffa inatt, och det ska tilläggas att det inte finns en enda persienn där nere, så var det ljust ute var det lika ljust i rummet. Och jag är väldigt ljuskänslig när jag ska sova, vill gärna ha det kolsvart men hellre sova i ett ljust rum än i ett rum där maxtemperaturen är ca 5grader (mors sovrum)
Men jag vaknade bara 3 gånger under natten, soffan var lite smalare än vad jag är van vid =P
Är lite konstigt när man sover här, man får sova 40 min längre, men är på jobbet mer än en timme innan jag egentligen brukar vara här. Då tänker man efter hur långt jag egentligen har till jobbet!?!

Jaja skit samma. Igår var jag och pappa först på Toy´s R Us och köpte varsin leksak till Theo. Av mig fick han lite verktyg till sitt verktygsbord och av mor och far fick han en bil med båtsläp. Sedan åkte vi till H&M och skulle köpa lite kläder. Men det var inte mycket att hurra för i den affären. Väldigt dåligt utbud. Men blev några body och ett par klänningar från mig. Sedan hem och ner till syster. Theo blev ju såklart glad för sina paket och lilltjejen är ju lite för liten för att öppna sina så dem fick Linda och Jimmy öppna.
Hon var liten och väldigt söt. Hon var redan stark i kroppen och drog i mitt halsband. Skrika kunde hon oxå =) Små små söta ögon som tjuvkikade lite emellanåt och brunt hår...
Kommer säkert bli en fin tjej..

Men idag ska jag hem till min man. Får dåligt samvete när jag stannar i Göteborg. Brukar alltid ångra mig när jag lägger mig och ska sova, då vill ja hem till honom. Så nu kommer det nog dröja ett tag innan jag stannar här. Nästa gång får dem komma ner till oss =) Tycker inte jag är mer än rättvist :P

Ha en fiin dag så ska jag nog skriva mer sen...

Kram på er!

Bilder =)


Kom på att jag hade lite bilder på mobilen som jag kan visa upp =)

Midsommardagen hos Jenny






Fisketuren igår =)






Och slutligen tänkte jag visa mina ögon =) Vissa säger att det är coolt, andra tror jag har lins, själv tycker jag det ser knäppt ut :P


Nu ska jag jobba vidare =)

22 Juni


Hejsan allihop =)

Sitter återigen på min kära kontorsstol på jobbet. Är lite trött idag men jag ska nog snart vakna till liv.

Igår kväll mös jag och Älsklingen i soffan och kollade på "Hannibal Rising" Usch tycker sånna människor är lite läskiga, helt mysko är dem. Så det blev lite gömande bakom handen igår :=)
Men vid 10 tiden stängde vi av och kröp ner i sängen med lilla Nelly. Sov såå gott =)

Så idag är det bara jag och papsen på jobbet. Men det funkar bra såhär långt, inte mkt ringande och inga kunder än så länge. Men det är nog många sommarjobbare som börjar nu som ska läras upp, gör inte mig så mycket =)

Idag efter jobbet jag äntligen få träffa lilltjejen =) Har ju sett henne på bild men det är ändå inte samma sak som när man ser dem första gången, men hon verkar väldigt söt (ja vilken bebis är inte det) och liten =)
Jag och mor skulle åkt och köpt bebiskläder men hon ville hellre göra det i Varberg, där hon tycker dem har finare saker. Men jag ska nog dra med pappa till Toy´s R Us och köpa något till Theo, man får ju faktiskt inte glömma av den "bebis" som redan finns. Risken för svartsjuka är nog ganska stor och Theo är ju inte så stor än så att han kanske riktigt förstår att det är hans lillasyster som han ska leva med resten av sitt liv. Så man får tänka lite på honom med =)

Ne nu ska jag jobba vidare så dagen flyter på...
Har med mig min kamera så kommer bjuda på lite bilder, men blir nog inte förrän imån då jag glömde sladden hemma :S

Puss

Moster =)


Inatt kl 4.46 blev jag moster till en liten tös =)

Klockan 5.20 ringde min telefon ungefär, det var mamma som ringde för att berätta. Hann inte svara, och när jag tittade på telefonen hade Linda skickar sms vid 4 tiden att det var dags...Strax efter skickade Jimmy ett sms att HON kommit =) Åååh så glad jag blev för deras skull, Linda ville så gärna ha en tjej så fick hon det...
Försökte lägga mig och sova men det gick inte riktigt. Så jag gick upp och tog en cigg och ringde Linda.
Cirka kl 2.15 hade värkarna börjat, och dem ringde Jimmys mamma så hon kunde komma och passa Theo. Vid 4 tiden åkte dem in och hann bara vara på förlossningen 11 minuter innan hon tittade ut :P Så hon hade gottat klart sig och ville snabbt ut och se världen...
Redan klockan 12 åkte dem hem idag och vilar nu ut hemma..
GRATTIS SYSTER OCH JIMMY TILL ERAN FIINA DOTTER =) Jag är en stolt moster igen =)


Idag har vi varit vid Stamsjön hela dagen. Vi har fiskat och grillat och bara haft det allmänt mysigt. det var jag, Michael, Hubbe, Mickan, Robert Sjöö och hans tjej. Vi har nog varit iväg i nästan 6 timmar. Nelly skruttan fick oxå följa med :P Även Isa och Kajsa med familjer var där så jag träffade dem en stund med =) 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det slapp i soffan som gäller.

Ha en underbar kväll så hörs vi nog imån igen =)
Då ska jag pussa på bebis...

Puss

20 Juni


Hello =)

Sitter och slappar här hemma nu, ska snart ta mig en kall cola så man vaknar till lite :P

Midsommar igår var trevlig. Åt lunch hos mor och far vid 13-tiden, sen åkte vi hem igen och kollade på fotbollen. Grannen och Michaels pappa kom, Hubbe och Mickan var här en sväng och sedan kom även Mooe, Bjelken, Ted och Jonas. Satt här en stund sen åkte vi till nån ute i Trönninge. Vädret var lite fram och tillbaka, sol, regn, åska...Ja allt utan snö i princip...
Jag och Älsklingen var hemma hyfsat tidigt, innan 12 iaf =) Så vi åt lite och sen hoppade vi ner i sängen och sov...

Ikväll är det party hos Jenny. Det är jag, Lina, Isa, Kajsa och Jenny. Är inte jätteparty just nu men det ska väl gå att hitta den känslan någonstans =) Men det blir ganska lugnt tror jag, bara några öl. Inget avancerat, och får se om det blir krogen eller inte.

Men nu ska jag slappa vidare.
Vi hörs sen.

Puss

Midsommar =)


Glad midsommar på er allihop =)

Tyvärr är ju inte vädret riktigt på våran sida, som vanligt på midsommar...
Det är grått och det blåser, men än sålänge har det inte regnat iaf. Men det kanske kommer det med..

Så igår gjorde jag mina naglar, fick en tidigare tid så kl 14.15 befann jag mig hos Jessica och blev fin om händerna igen. Gud vad lite naglar kan göra :) Man känner sig mycket fräschare om man har fina händer/naglar. Och jag meddelade Jessica att så länge jag gör mina naglar får hon glatt fortsätta att jobba =)

Efter det så hämtade jag upp Michael på jobbet, åkte och köpte fiskespö och sedan begav jag mig till Gekås med Isa, Lina och Linas far Pålle. Blev inhandlat en hel del,  lite smått och gott =) Det är ju nästan inträdesavgift på 500kr när man går in genom dem dörrarna =)
Var hemma vid halv 8 kanske. Packade upp och satt vid datan en stund. Ringde grannen och kollade om min man var där och självklart var han det. Gick bort en sväng och sedan vid 10 gick vi hem och beställde pizza...Gick och lade mig vid 11 kanske och sov mycket gott...

Nu har vi varit och handlat och jag ska börja städa här lite. Förstår inte hur skitigt här kan bli, och ändå har jag inte varit hemma. Men ska iaf dammsuga och moppa golven =)
Sen ska vi nog ner till stugan en sväng för lite sill och potatis.
MEN efter det har jag inte en aning om vad jag ska göra. Ska jag åka med till Espevik eller inte? Vad händer annars? Usch vad jobbigt detta är.

Ne får städa lite och komma på planer!

Hörs sen!

Puss


Jag och Mickan förra midsommar =)

Naglar


Idag kl 18.00 ska jag fixa mina naglar =)

I söndags fick jag ju för mig att bita av mina naglar för att dem växt så mycket och Jessica ändå skulle behöva göra nya, så nu ser mina händer för jävliga ut. Vågar nästan inte gå till Jessica och visa upp dem =S Men ska det blir riktigt skönt att få nya fina naglar igen =) Kosta vad det kosta vill men jag vantrivs när mina naglar är som dem är nu =( Kommer nog bli som mamma och gå dit hela tiden resten av mitt liv :P

Nu ska jag öppna posten för denna veckan =)

Puss


Vänster hand


Höger hand


18 Juni


God Morgon allihop =)

Idag är det skitväder, det spöregnar ute, gått och tråkigt.
Det enda som är mysigt är när man vaknar och hör hur det smattrar på rutan samtidigt som man ligger under ett varmt och gott täcke, och söta lilla Nelly jämte sig =)
Men den känslan försvinner ganska snabbt då man inser att man måste gå upp från den varma sängen och ut i spöregnet =S

Såhär tidigt har jag nog aldrig skrivit ett inlägg innan =)
Detta kanske gör att jag kan skriva flera idag? Vi får väl se vad det hinns med.
Slutar ju som sagt 12 idag och har fortfarande en del att göra innan det...

Verkar som planerna är klara inför imån. Jag drar nog med ut till Espevik, men Michael hänger inte med. Så det blir väl en midsommar utan min älskling. Men jag klarar mig nog =) Lördag blir det party med tjejerna, antagligen hos Jenny, så vi hoppas på fint väder både fredag och lördag. Men det är ju kära Sverige vi bor i och alla vet ju hur den sommarna brukar se ut - regn !

Läste min kära vän Isas blogg nu. Hennes inlägg om inredning, och jag är såå sugen på att själv göra om. Sovrummet ska omtapetseras och in med ny säng, nya gardiner och det ska bli jättefint =) Detta kommer nog ske under sommaren, och då blir jag glad =) Vill även ändra lite i vardagsrummet då tapeten på två väggar är förstörda efter att vi haft lister för kablar där. Men vardagsrummet och hallen går ihop och det finns ingen snygg avslutning om man vill bara göra om vardagsrummet. Kan man måla 3 väggar bara, så låter man den väggen som löper ända ut i hallen vara?
Jaja vi får se.

Nu ska jag jobba vidare.

Ha det fint =)


Satt och lyssnade på nyheterna på radion igår ang denna incident. Och så var det en polis som så himla käckt hade kommenterat det hela med följande:
- "Det var ett grisgöra men satte knorr på vardagen"
Ibland får dem verkligen till det i sina kommentarer =)


Puss

Ps: Ingen bebis än....Tror fortfarande på imorgon, då får h*n och Theo samma datum =) Ds

17 Juni

Ååååh jävla skitsida. Hade skrivit ett helt inlägg och när jag publicera det så försvann det!?!?!?!
Har försökt publicera hela dagen men nu verkar det funka iaf...

Sitter på jobbet, har allt och inget att göra. Får inte inte gjort något.
Ska göra fakturor och följesedlar, samtidigt som det ringer och kommer kunder. Men nu är både Dennis och Jimmy inne så jag hoppas jag kan få jobba lite i lugn och ro. Ska jobba över idag så vi kan sluta 12 imån och då måste allt vara klart till kl 12... Man ligger efter en del när man varit borta i en vecka =S Men det har vi snart jobbat igen!
Nu när jag kan publicera detta inlägg har jag dock röjt färdigt ganska mycket, så nu är det bara några fakturor kvar :P

Sitter och käkar lite godis samtidigt som jag är sjukt sugen på den kalla colan i kylen. Men den lär jag behöva senare i eftermiddag så den får stå och bli liiite kallare =P
Snart lunch med, ja herregud hur ska jag hinna?? 
Japp och nu är godiset slut och colan oxå. Lunchen är med avklarad och om ca en timme är det nog hemgång...

Inatt sov jag ju hos syster, låg på en madrass i gästrummet. Först var det jättevarmt när jag skulle sova och sedan vaknade jag på natten och frös. Hmm så min natt har varit sådär. Drömmer oxå väldigt konstigt när jag sover där. Var på ett barnhem där hon som tog hand om oss var helt psycho, dödade oss och allt var det nu var. Sen var det en ögonläkaren som sprang runt naken med bara sin vita sjukhusrock. Och sen hade jag smitit från barnhemmet och gömde mig och nån annan. När den här personen letade så skulle jag rusa tillbaka och då var jag en snigel, så det gick ju inte så fort, utan tog nog några veckor (?). Vaknade iaf precis när hon hittat mig av att klockan ringde. Ja jag säger då det, någon som kan tyda drömmar?

Är lite kluven inför midsommar med. Vad ska man göra? Lördag är det party uaf. Men det är fredagen jag inte vet. Har ju pratat om att vara i Espevik med Isa, Kajsa, Lina, Jenny och respektive/familj. Lutar åt det hållet men M vet inte riktigt  vad han vill göra?! Och då vet inte jag heller. Vill vara med min man men även min vänner. En hyfsat lugn kväll i Espevik och party lördag, eller party två dagar i rad? Hmm nja svår fråga =) Det löser sig nog...

Ne nu måste jag jobba, allt ska som sagt vara klart till kl 12.00 imån =)
Post för några dagar ligger ju som vanligt =S
Syrran vart är du??? HAHA

Kram på er!


Saknar er tjejer ♥

Slapp i soffan...


Nu är jag hemma hos syster, ligger i hennes soffa och slappar =)
Nelly sitter jämte och tittar när Linda äter knäckebröd, jag tror att hon vill ha =P

Hann aldrig uppdatera på jobbet, var fullt upp, och har ännu mer imån =S
Men imån blir det till att jobba över så man kan sluta kl 12 på torsdag...

Så hos ögonläkaren då:
Det gick bra, fick testa synen igen och nu såg jag mycket bättre. Läste 3 rader längre ner än förra gången så ögat har ju förbättrat sig =) Men det var inte helt bra än. Så jag ska fortsätta droppa i 14 dagar till :S Känns sådär men det får väl gå. Dem pupillvidgande dropparna skulle jag sluta med så dem har jag slängt, så kanske kan få tillbaka en vanlig pupill så jag inte ser helt mysko ut som jag gör nu =)
Så vi får hoppas på det bästa...

Mötet gick oxå bra, lugnt och sansat. Gick bättre än jag trodde och man slapp sitta och vara arg. Allt löste sig och han ska betala alla fakturor som han inte har betalt. Och jag har lovat att vara lite gladare när han kommer =)

Undrar om bebisen tittar ut inatt? Isf blir jag barnvakt åt Theo =) Men hon är ganska lugn nu så det dröjer nog, men jag tycker den kan titta ut under morgondagen, för då är h*n född samma datum som jag =)

Ne nu ska jag vara lite social.

Saknar dig Älskling och älskar dig ♥

Kram på er allihop...

16 Juni


Nu sitter jag här hemma vid köksbordet i morgonrock och handduk på huvudet.
Gick upp för en timme sen, tog en liten powerwalk på 30 min med Nelly, duschat och ätit frukost.
Så nu ska jag skutta in till badrummet och göra mig iordning. Kl 11 ska jag ju tillbaka till ögonmottagningen. Hoppas det ser bättre ut iaf.
Sen måste jag skynda mig hem, ner till stationen och iväg till Göteborg. Är ju som sagt möte i eftermiddag och jag måste anteckna lite innan och kolla igenom...

Ne nu måste jag röra på mig, annars sitter jag snart fast på stolen =)

Skriver när jag kommer till Göteborg!

Puss


Ps: Linda, rör på dig, städa, hoppa, spring, vad som helst ♥

15 Juni


God Kväll gott folk =)

Har precis käkat lite pyttipanna med stekt ägg. Helt okej faktiskt.
Ska snart börja röra dököttet mot soffan för lite mys med min Karl kanske? Kommer inte att träffa han förräns på torsdag igen =(

Dagen idag gick fort, allt rullade på och det var inte riktigt den kaosen jag hade förväntat mig =)
Men det finns mer att göra så jag har nog att göra imån med.
Kommer ju vara på jobbet på eftermiddagen nångång då jag ska tillbaka till ögonläkaren och kolla mitt öga. Hmm ja vi får väl se vad dem säger helt enkelt. Pupillen är fortfarande stor och ser suddigt emellanåt, men jag har iaf inte ont längre och kan gå ute i solen/regnet utan solglasögon =)

Idag har syrran beräknad födsel men ingen bebis än, vad jag vet iaf =P Hoppas h*n kommer snart, jag är såå nyfiken och vill veta hur den lille ser ut. Tjej/kille? Stor/liten? Med hår/utan hår? Ja det är många frågor man vill ha svar på, men den kommer när den själv vill =)

Ne nu ska jag ta en cigg och sen umgås med min man =)

Hörs imån!

Pyss


Me and my man, Thailand



14 Juni


Har egentligen inte så mycket att skriva. Är seg och slapp i kroppen, mensvärk och lite smått varm. Jaja ingen idé att gnälla, går väl över snart.

Kvällen igår var väldigt trevlig. Jag och Michael cyklade härifrån till Lina och Mattias. Gick till Bästa och käkade en pizza och sedan tog vi taxi ut till Getterön. Var lite trevligt folk där och kvällen flöt på. Vi halv 12 åkte vi in till stan och gick in på Bodegan. Träffade lite mer folk, bland annat Mickan som var ute och svirade. Satt och tjötade och drack öl. Träffade även på Rikard, var väldigt kul att se han. Vid 2 tiden gick vi uppåt och tog en pizza sen vänta vi på taxin hem. Var väl hemma runt 3 och då var det bums i säng....
Så det var en mycket trevlig kväll, tack allihop =)

Snart ska vi ner till Inge och Oiy och spela bingo.

Men nu kommer isa och ska hämta kort..

Hörs imån.

Puss

13 Juni


God eftermiddag.

Vädret är lite mer på våran sida idag, har inte regnat än och är inte riktigt så grått som det varit tidigare.
Imorse vaknade vi efter 9, gick upp och gjorde oss i ordning. Michaels pappa kom förbi och sedan åkte vi till kungsmässan. Var inte så mycket att ha, köpte bara en ny mascara då min andra börjar ta slut =) Så vi får väl se om den är bra, Max Factors "False lash effect" Får väl hoppas på det bästa =)

Ikväll tror jag att det blir Getterön en sväng. Lina och Mattias ska dit så vi hakar nog på =)

Ne nu ska jag slappa lite =)

Puss 

Pjuhh


Hej igen =)

Nu har jag precis varit hos min älskade Isa på en kopp te och några kakor =P
Är helt slut, har röjt hela klädkammaren idag. Ville inte ha kvar det skåpet som stod där innan, så jag röjde ut att därifrån och placerade på andra ställen =) Så nu är klädkammaren lite större och jag lite svettigare =D

Så vad händer ikväll då? Inte den blekaste aning faktiskt. Blir nog en lugn kväll, vädret är keligt och jag har ingen större lust att göra något alls. Så får bli lugnt... Får se vad älsklingen säger med.

Nästa vecka kommer bli en tuff vecka. Har ju varit borta hela vecka så det blir till att styra upp allt jag missat. Post för 5 dagar som ska öppnas. följesedlar som ska kollas och kanske t.o.m paket som inte blivit öppnade. Fakturor kommer det väl oxå finnas att göra och gud vet vad. Blir spännande att se på måndag.
Sen ska vi ju ha mötet nån dag med. Det var sagt måndag men nu kunde inte Bosse de, så då frågade pappa mig om jag kunde komma upp på tisdag efter att jag varit på återbesök på ögonmottagningen så vi kunde ha mötet då, men då blir jag nog borta ända till på torsdag =( Vill ju inte vara ifrån älskligen men samtidigt ingen idé att åka hem 7-8 på kvällen för att åka tillbaka kl 6 på morgonen. Jaja vi får se vad dem säger. Torsdag slutar vi kl. 12 iaf så då har vi sagt att vi ska jobba in dem timmarna på onsdag eftermiddag så där blir övertid. Så några timmar extra denna månad blir det nog =)

Nu kom älsklingen med lilla Bella så ska leka lite =)

Puss


Tapet...


Nu ska alla ni som läser min blogg få hjälpa mig lite.
Jag vill göra om i vårat sovrum, just nu har vi lite beiga väggar och en brun fondvägg. Men detta vill jag byta ut till svart/vitt/grått istället. Jag vill ha vita väggar och en fondvägg på samma vägg som sängen står.
Vi ska köpa en ny sängstomme(ek) och då vill jag gärna göra om hela rummet. Så rösta nu på din favorit, skriv nummret bland kommentarerna så ska vi se vilken ni tycker mest om...Så nu vill jag att alla kommenterar, då får jag även veta vilka ni är som läser min blogg =)

Här kommer rummet hur det ser ut nu :=)




Och här kommer dem olika föslagen som jag hittat. Säg gärna till om ni vet några andra fina =)










Så tänk er nu vitt på alla andra väggar och så nån fondtapet.
Så varsågod och rösta på din favorit :P

Tack för hjälpen ;)

12 Juni


Vilket jävla pissväder! Fy fan, regnet bara öser ner ju =(
Gick upp för en timme sen, ätit frukost och surfat runt på datorn. Nelly ligger fortfarande och sover, hon vill inte gå upp. Hon anar nog vad det är för väder på utsidan, så då är det ju skönare att ligga kvar i sängen =P

Ja vad händer idag då? Inte den blekaste. Är sugen på att åka till stan en sväng. Köpa en klocka och kanske en ny mascara. Får se om det är nån som vill följa med kanske?!

Igår tog vi det bara lugnt. Slappade på soffan. Va pissväder igår med, stackars studenter. Måste varit pissblöta efter turen på flaket...Hoppas dem fick en oförglömlig dag iaf. Studenten är ju bland dem bästa dagarna i ens liv. Kommer ihåg att jag hade superkul! Och flaket slog garanterat det mesta =)

Ne nu ska jag se om skruttan orkar lyfta på sin lilla rompa och gå ut och kissa =)
Hehe önska mig lycka till =P

Hörs senare.

Puss


Vi på min student 2006


Feelings...


Ja idag blir det lite mixade feelings.

Begravningen var fin, liten och enkel med bara dem närmaste. Och visst fälldes en tår eller två. Det är svårt att inte gråta på en begravning, stämningen och musiken gör att man lite flyter med, man fäller en tår. Kanske inte för sin egen skull men för den som levt sitt liv med personen, hela 47år hade Stina och Gunnar delat ihop, i vått och i torrt, i mot och i medgång. 47år är en lång tid och det är mycket som man varit med om under den tiden. Stackars Stina, för 4 år sedan förlorade hon sin älskade son Per-Åke (Pelle) i en elak cancer och ne gick hennes man sedan många år tillbaka bort. Även om dem inte bott ihop det sista och inte delat vardagen som innan så finns det mycket minnen och det blir ännu ett nytt hår i hjärtat, hål efter dem som gått bort.

Som jag skrev innan så har jag varit på en del begravningen med den värsta jag varit på var Pelles. Pelle kom in i våra liv när jag var runt 2-3 år, han blev ihop med min faster Barbro och från första stund så var han en i familjen. Jag och Linda älskade honom och jag vet inte hur mycket hyss vi har hittat på mot honom, rivit sönder skjortor och ja gud vet vad. Som vi tjatade på han i alla år att han skulle fria till Barbro och vi skulle vara brudtärnor. Tillslut efter många år hade dem förlovat sig, det var ett steg på vägen och alla blev så glada. Men tjatet från våran sida och att fria dämpades knappast där. Nu hade dem ju förlovat sig, varför inte gifta sig då med? Nej det fick vara. Men så en dag för 5 år sedan så berättade dem att dem skulle gifta sig. Då hade Pelle redan drabbats av denna elaka cancer och det fanns viss baktanke med det hela men såå lyckliga vi var, Äntligen skulle vi få vara brudtärnor! Vi sprang runt och letade klänningar, hittade på massa hemligheter inför vigseln och höll allt hemligt. Till saken hör att min kära faster måste alltid ha stenkoll på allting, men som hon pinades. Haha vad skoj det var. Det skulle bara vara dem närmaste i kyrkan, men vi bjöd många fler. Efter bröllopet skulle vi vara hos farmor men vi ändrade det till att vara hos mamma och pappa, ja det var mycket dem inte fick bestämma. Och så när dagen kom, gud vad nervösa vi var. Åkte till Barbro och hon fixade våra hår. Vi fixade hennes, tog på oss och gjorde oss klara för avfärd mot kyrkan. Vi blev nästan avslöjade påvägen till kyrkan. i hade stannat intill vägen för att inte komma för tidigt och då kör en klient till mamma förbi, även en klippkund till Barbro och hans registreringsskylt består av hans initialer och självklart körde dem förbi och Barbro såg detta. "Men vad gör Håkan här?" Ja du vad skulle man svara på det, "Inte en aning" Så tillslut fick vi bege oss till kyrkan och såå nervös jag var. Tänk om folket fortfarande står utanför? Men det gjorde dem inte. När vi kommer fram och prästen tar emot oss säger han "Det är lite mer folk en vad ni sa att det skulle vara" Det var bara att le och gå in genom portarna. Hade velat se deras ansiktsuttryck när dem såg alla som samlats där, för att bevittna den dagen jag och Linda så länge tjatat om =)
Barbro var så lycklig och såklart Pelle oxå. Dessa fina människor hade äntligen knytit kärlekens band....
Ett år senare orkade inte Pelle mer. Han hade blivit så dålig så han låg på sjukhuset. Varje gång han skulle upp eller ner ur sängen fick han morfin lika mycket som till en hel elefant, tänk vilka fruktansvärda smärtor han måste haft. Gör ont i mig när jag tänker på det...
Det var en lördag. 24 September 2005. Jag hade som vanligt åkt ner till Michael i varberg på fredagen. Mamma ringer mig lördag morgon och ber mig komma hem, hon anar att det inte är långt kvar. Jag vill helst inte lämna Michael men samtidigt vill jag inte vara över en timmes färd ifrån om det hände något. Så mamma kom och hämtade mig och körde mig till syrran som bodde i Majorna. Vi tog det lugnt och hade de mysigt. Varje gång telefonen ringde var vi på högspänn och väntade det värsta. Men det var aldrig det beskedet vi väntat på. Förren det ringde och klockan var kanske lite för mycket för ett vanligt samtal. Linda svara och jag ser på hennes uttryck med en gång att det är som vi befarant. Jag bryter ihop totalt, ringer Michael och gråter och gråter och gråter. Varför? Jag vill inte, men samtidigt vet jag att hade det så mycket bättre....
Vi tog taxi till sjukhuset och först vågar jag inte gå in, vill inte se det, vill inte fatta att det är sant. Men jag tar mod till mig och kliver in.. Sätter mig på en stol brevid honom och bryter ihop igen, och där satt jag, länge. En timme kanske två. Jag vet inte, ville inte släppa taget.
Begravningen ägde rum inte så långt efter, och herregud vad jag grät. Det var samma präst som nästan ett år tidigare hade vigt dem och när han säger, "För inte ens ett år sedan var vi samlade här i denna kyrka då Per-Åke och Barbro gifte sig..." Det jag önskade när dem gifte sig var att dem skulle få fira en bröllopsdag ihop, tyvärr får man inte alltid som man vill och det fick jag inte i detta fallet......

Oj vad långt detta blev...

Men som sagt blandade känslor, idag är det studenten här i stan och planen var att åka ner och kolla på när dem åker runt på sina flak och är lyckligast i världen. Men så kommer nästa slag i ansiktet, en till person har gått bort, ingen som stod mig nära men den jag älskar... Aaaa jag säger då det. Livet är inte rättvisst...Har aldrig varit och kommer aldrig bli..

Ha en fortsatt trevlig dag.

Puss

11 Juni


Hello =)

Nu sitter jag hemma hos syrran, har precis ätit lite frukost, frallor, youghurt och cola =) Mycket gott...
Gick upp klockan 6 imorse och gjorde mig iordning, kissade nelly och käkade lite frukost. Fick höra på nyheterna att det brann vid frihamnen och att all trafik var avstängd på Göta Älv bron, då fick jag lite panik, hur ska jag komma till Hisingen? Men ringde Västtrafik och då var allt som normalt igen så det var inga problem =)

Vid 10.30 så kommer mamma och hämtar oss och vi far iväg på begravningen...Vet inte hur jag kommer känna, kommer jag gråta? Tänk om jag inte gör det, det kommer kännas dumt. Men samtidigt var det längesen jag träffade honom och har aldrig stått honom sådär jättenära. Detta är även första gången jag går på en begravning där den bortgångna dött en normal död. Dem andra jag varit på har varit två som gått bort i cancer, en som tog livet av sig och en som fick hjärnblödning. Så då har det verkligen varit tragiska döttsfall. Visst är alla dödsfall tragiska men det är ändå lite skillnad på när en människa dör för att den är gammal eller om dem dör på grund av sjukdom.
Jaja vi får se hur det går, ledsamt kommer det ju vara i vilket fall, det är det ju alltid.

Igår var jag och Isa en sväng i stan, köpte lite bebiskläder till systers kommande, är så svårt när man inte vet könet, var lättare förra gången, då visste man ju att man skulle köpa killkläder men nu får man köpa lite mer neutrala som passar tös som pojk =) Köpte även ett par tights och sen åkte vi till Blomsterlandet och köpte lite blommor =)

Ne nu ska jag vara lite social mot min syster =)

Hörs ikväll ;)

PUSS




10 Juni


Hej gott folk!

Känner att jag inte riktigt skrivit att jag vill skriva till er, men dagarna går så fort och det hinns liksom inte med med allt. Men nu har jag lite tid över så ska fösöka skriva av mig lite...

Om vi fortsätter lite med mitt öga då.
Som sagt så fick jag ju diagnosen regnbågshinneinflamation. Detta vet man inte vad det beror på men brukat komma när man varit förkyld eller haft ledvärk, men jag har ju haft varken eller så jag vet inte varför jag fått det...
Men iaf när jag var på ögonmttagningen så kollade hon ju i mitt öga, massa olika droppar som bedövade hinnan för att hon skulle titta bakom ögat och massa annat jag inte förstod. När man får inflamation som jag fått så låser sig tydligen pupillen (ni vet ju att den annars vidgar sig och drar ihop sig med jämna mellanrum) så då måste man ta pupillvidgande droppar. Detta testade min läkare medans jag var där i måndags men det ville sig inte riktigt. Den ville inte riktigt släppa taget så min pupill är inte riktigt rund, men de kommer att komma tillbaka snart hoppas jag. Iaf så droppad hon detta 5ggr undertiden jag var där men tillslut så fick jag åka hem så fick jag droppa lite själv istället. Så nu är min pupill stoor och det gör ju att ännu mer ljus går in i mitt öga, så fortfarande ljuskänslig men inte som jag varit innan. Det gör inte ont längre men jag ser suddigt. Blundar jag med mitt friska öga så kan jag inte se vad jag skriver här, utan allt blir suddigt. Detta leder ju till att jag anstränger mitt friska öga ganska mycket och det ger mig huvudvärk. Men det kommer ta ett tag, ca 1 vecka, innan det är helt läkt så jag får stå ut.
På tisdag ska jag tillbaka och då hoppas jag att allt är bra så jag kan börja jobba igen.
Måste verkligen jobba, känns som det finns hur mycket som helst att göra och dem andra är ju inte så insatta i det jag gör så dem kan ju inte göra mycket annat än att svara i telefon. Far är stressad som han är och detta gör ju att han bli ännu mer stressad, så jag hoppas jag kan vara tillbaka på måndag iaf..... Då har vi även mötet med den personen som jag skrev om i måndags. Vi flyttade fram mötet så det var ju tur det, så jag får vara med iaf.
Men sen måste jag åka tillbaka hem för kl 11.00 på tisdag är det tillbaka med ögat....
Ja vi får se hur detta går ihop.

Imån ska vi på begravning, ingen sovmorgon inte. Blir till att sätta sig på tåget vid 8 tiden upp till göteborg och hem till syrran. Läste i anvisningarna för dropparna att man inte bör köra bil när man precis droppat, men iom att jag ser suddigt hela tiden vill jag inte köra alls...

Så igår var vi på bingo, det var kul men vi vann inget =( Varje gång jag sa att jag var nära var den nån j*vel som ropade bingo så då sket det sig. Så i slutet sa jag aldrig när jag var nära utan höll tyst, men vi vann inte ändå...Bättre lycka nästa gång, för nån mer gång blir det kan jag lova =) Tack tjejer för en mysig kväll ♥

Nu ska jag lägga mig vid tv:n och kolla på film, Australia blir det. Fick låna den av Isa (Tack sweetie)
Regnar gör det ute så blir en mysdag idag =)

Så nu fick jag uppdaterat lite mer om vad som hänt de senaste =)

Ha en fin dag...

PUSS

Här ser ni hur min pupill såg ut när jag var på ögonmottagningen och det är inte så jättestor skilland mot vad den är nu, men hoppas den blir bra snart...


9 Juni


Sorry att jag inte skrev igår, ni måste varit jätte oroliga ;)

Jo åkte först till vårdcentralen kl 13.00 men han skickade mig direkt till ögonmottagningen på sjukhuset då han såg med en gång att det inte var bra. Åkte dit och fick vänta en liten stund. Sen fick jag komma in i ett rum där hon skulle kolla synen på mitt öga, och den var katastrof kan jag ju säga. Utan förstoringsglas kunde jag väl i princip läsa 4 raden, sen fick jag större och större förstoringsglas och det blev något bättre men inte mycket. Mitt friska öga kunde jag se kanon med så skillnad var det. Sen fick jag komma till en läkare som skulle kolla i mitt öga. Och AJ vad ont det gjorde när hon lös lampan rätt in :( Men iaf, Regnbågshinneinflamation är det jag har.
Så nu ska jag droppa massvis med gånger i mitt öga tills jag ska dit nästa gång :S Glömde det första jag gjorde igår men nu ställer jag klockan så fint =) Så varje timme kommer en liten droppe i mitt öga =)

Idag har jag lekt med Isa Lina och Lowa. Picknickat i det gröna och myst.

Nu ska vi snart spela bingo så jag ska göra lite mackor =)

Hörs imån igen, ska berätta lite mer imån =)

PUSS

8 Juni


Varnar för bilden som kommer längre ner i inlägget!

Gog Morgon, eller inte så god morgon för mig. Ögar är paj fortfarande, vad är det för fel??
Ställde iaf klockan på 7.45 imorse. Ringde vårdcentralen och dem skulle ringa upp kl 8.50 så jag ställde om klockan och sov till halv 9. Gick ut med Nelly och när jag kom hem ringde dem upp mig. Sa som de var att jag var där i fredags och dem sagt att jag skulle ringa om det inte var bättre. Så kl 13.00 ska jag dit och träffa samma läkare som sist...
Hoppas bara mitt öga fortfarande ser ut som det gör nu...Jag kan knappt öppna ögat och jag sitter med solglasögon på mig. Börjar bli lite orolig faktiskt, ögonen ska man inte leka med...

Iaf nu sitter jag här, vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog ringa Isa och kolla med henne, Lina Ahl sover väl fortfarande ;)
Nelly ligger och sover i mitt knä, min lilla plutt, sötast i världen..
Älsklingen är och jobbar, han är duktig han =)

Får väl se om jag kan jobba imån, skulle behövt det, vi ska ha möte med en person imån som jag verkligen skulle behöva och vilja vara med på. Kanske kan åka upp på eftermiddagen.
På torsdag är det begravning, har ingen större lust att gå men ska göra det för underbara Stinas skull...
Får se vad läkaren säger idag, jag lär ju inte kunna jobba med detta ögat, och då ska jag be om sjukskrivning...

Ne nu ska jag hitta på något. Fick precis veta att Lina och Isa ska till Ikea, och då kan ju inte jag följa med =(
Tråkigt..Hade oxå velat åka med men måste til doktorn..

Ha en bra dag kära vänner..
Ska uppdatera när jag varit hos doktorn...

Puss





7 Juni


Kvällen igår blev väldigt lyckad.
Efter jag varit i stugan fixade jag lite med Isas blogg och gick och köpte lite chips och dipp =)
Vid 5tiden gick jag upp till Isa och åt pizza med henne och Lina, killarna gick iväg och åt pizza för sig själva =)
Efter det gick jag hem till mig och fixade mig lite och vid sju tiden kom folket.
Tillslut blev det jag, Isa, Lina, Alex, Michael, Mattias, Arvid, Jonte och Classe =)
Vi tjejer tittade inte så mycket på fotbollen utan satt ute i solen och tjötade och rökte, det som vi gör bäst helt enkelt =)
Tiden sprang iväg och det var dags att fara till stan. Bestämde mig dock för att hoppa det, ville inte ha en helvetsnatt igen, och det slapp jag =) Men ögat är långt ifrån bra, därför ska jag vara hemma imån för att kunna gå till vårdcentralen igen. Är fortfarande lika rött och inte bättre alls. Hade tänkt åka och sätta mig på akuten men nu känns det knappt något och det kommer ta en evighet så jag tar det imån direkt på morgonen när det är som värst....

Var och kollade på folken som skulle på balen här i Varberg... Mycket fina var dem =) Längtar tillbaka lite till den tiden, det var en underbar tid när man skulle ta studenten...Allt var så bra, man var glad och bara längtade..

Nu ska jag ta en cigg och sedan blir det nog nana...

Pusss









6 Juni


Hejsan Allihop.
Idag är det hyfsat bra väder, solen skiner emellanåt och det är ganska så varmt sålänge den är framme =)

Igår åkte vi ju till Lina och Mattias och kollade film. Först hyrde dem nån psykofilm där dem skärde upp kroppar och hjärnor och skit så de vill jag och Lina inte se. Så vi satte på en film som heter "Taken", den var riktigt bra. Dock så ville inte mitt öga vara på sin bästa sida, så dem var snälla att släcka lampor och ljusen och bara ha tv:n på. Var behagligt stund, men sen fick jag ändå sätta på mig solglasögonen :( Inne när det är bäcksvart och sitta med solglasögon, normalt? NEJ!
Efter det har jag haft en helvetes natt. Fy fan säger jag bara.
Vaknade vid kanske 4 tiden inatt, ögat pulserade som fasen och det rann och jag kunde inte öppna ögat. Låg och vred och vände på mig, försökt somna men så fan heller. Vid kvart över 5 gick jag upp, kunde inte kolla något för det var för ljust. Baddade ögat lite med vatten och försökte tvätta rent. Tog en Ipren ihopp om att det skulle dämpa pulserandet, och tillslut gjorde det det så jag fick somna om. Vaknade vid 9tiden och då var det hyfsat okej.
Får dock fortfarande ha solglasögon när jag är ute, om inte för att inte irritera ögat för mycket.

Imorse städade jag, sen ropade två små söta tjejer nerifrån balkongen om jag ville med på promenad. Det var Lina, Mattias, Zingo, Selma, Isa, Arvid och Lowa =) Så vi tog en promenix i solen. Mycket skönt.
 
Nu ska jag ner till stugan en sväng, lämna ett par dukar och kolla vad dem gör.
Ikväll blir det fotboll och lite dricka hos oss.

Hörs sen =)

Puss

5 Juni


Har precis duschat, ska klä på mig och sen ska vi bege oss till Lina och Mattias för filmkväll =)

Har varit och hjälpt pappsen i stugan idag, vaknade kl åtta och gick ner till stugan. Mitt öga var värre än tidigare så jag ringde vårdcentralen på väg ner...
Jag och pappa röjde bort all skit vid stugan, åkte till dumpen två gånger. Så vi har varit väldigt duktiga.
Jag har tydligen fått ögoninflamation så det blev salva som ska läka det. Är de inte bra om två dagar får jag ringa igen för då är det något annat.
Till lunch blev det sallad för mig och mamma och pizza till pappsen.
Vid 3 tiden bestämde jag och Nelly oss för att gå hem. När vi kommit kanske 10 meter började de spöregna så vi vände igen. Väntade ut att det skulle sluta regna och sen lånade jag mammas cykel och cyklade hem..

När älskling kom lagade han lite mat, pastagratäng =) Min älskling har lagat mat 3ggr denna vecka, älskar dig :P

Ne nu måste jag göra mig iordning lite. Inget smink för min del dock, får lugna mig med det :P
Men torka håret och ta på mig iaf :P
Nelly kanske får följa med =)

Hörs imån..

Puss


Blogg...


Nu har jag suttit en stund och fixat med Isas blogg. Kan dock inte göra så mycket innan hon godkänner headern :P
Men jg ändrade bakgrunden på hennes blogg, tyckte den andra var lite för beige och skulle inte passa med resten, hoppas hon inte blir arg :S Haha men då får jag ändra tillbaka, fixar jag i en knapptryckning baby :P

Uuuuh nu fes Nelly i mitt knä =( Haha plutten har klippt sig idag =) Så fin så. Speciellt svansen den blir så söt när dem klippt den, bilder kommer längre ner.

Ska stänga av datorn nu, sen sätta mig i soffan och slappa. Är väl inget bra på tv:n idag va? Jaja vi får se.
Handlat fick vi gjort medans Nelly klippte sig, men som vanligt så blev det ju bara för två dagar typ. Jag blir galen snart, jag ska handla själv härdanefter så blir det för en vecka! Har inte lika bra ekonomi som min karl så jag kan inte småshoppa mat hela tiden...
Men nu är det toa och sen en cigg...

Ska ner till stugan imån och hjälpa far, så så mycket ledigt blir det väl inte =(
Men kan ju hoppas på halvkasst väder.
Sen är det två flickor ute och svirar lite smått idag så dem kanske inte är jättepigga imån =)

Ne nu måste jag verkligen gå på toa.
Och Nelly fes igen.....!




 




























Översta är före, den andra efter =)


4 Juni


Ojoj blev visst inget bloggande igår, fullt upp hela dagen :)

I tisdags lagade vi lite mat hemma, kött, klyftpotatis och bearneissås, det var smarrigt. Jag skulle gått ut med Nelly en sväng men dem hade skottövning på brukshundklubben så hon totalvägrade. Stannade och bara tittade på mig, jag fortsatte gå men hon kom inte efter. Så vi vände och gick hem igen, eller aa efter att hon vänt och börjat gå hemåt. Hon brukar aldrig reagera på skotten annars, har ju varit ute flera gånger innan. Jaja vi får se hur det blir nästa gång.
Sen var det iaf slapp i soffan.

Igår var det jobb hela dagen, fullt upp så dagen flöt på fin fint.
När jag kom hem hade älsklingen gjort mat, korv och makaroner, men det är faktiskt tanken som räknas :P
Sen kl 7 skulle Michael och Mattias spela innebandy så jag och Lina besämdet oss för en fika på Nyfiket. Satt och drack te och bara tjötade om allt, mest våra resor =)
Sen smet vi iväg till videomix och köpte varsinn påse godis och sen gick vi hem till Mattias igen så åkte jag och baby hem.

Idag ska jag gå runt 15-tiden. Nelly ska äntligen klippas. Synd att mamma och dem inte ska åka ner då, så det får bli tåg. Men men. Jag och M ska nog handla idag med, så vi har mat till helgen.

Imån är jag ledig med ska ner till stugan och hjälpa min far. Det ska röjas. Sen blir det en lugn kväll, kanske med mina vänner? På lördag är det fotboll och nationaldagen =) Så då blir det säkert lite dricka, men inte för stora mängder =)

Ne nu måste jag jobba, snart lunch...

Just det, mitt öga är paj =( Rött och gör ont. Varit så hela veckan. Ringde sjukvårdsupplysningen igår och dem sa bara att jag ska badda med vatten och en bomullstuss, men det gör sjukt ont. Blir ju torrt och konstigt så jag inte kan se något. Får nog testa med ögondroppar. Ont i huvudet med, undra om det beror på att jag anstränger ögat?!

Hörs ikväll.
Puss



My eye, är rödare i verkligheten :(
I brist på att lägga upp annan bild =)


2 Juni


Vilket innebär att jag och Michael firar 6½ år som par, och även 3½ år som förlovade =)
Grattis Älskling, du är det bästa som finns i mitt liv ♥ (bortsett från Nelly)
Hoppas vi får massa underbara år  ihop och även några barn ;-)

Har precis käkat lunch här på jobbet, lasange som jag fick av pappa, mums. Önskade jag kunde göra lika god men har dock aldrig lyckats. Men träning ger färdighet =)

Så vad gjorde jag igår då? Inte ett skit. Michael vilje inte följa med ner till stranden, kanske blir idag istället. Dock är ju inte vädret på sin bästa sida men hoppas det blir bättre. Ska nog åka och handla idag med, om det inte blir fotboll.
Ska skriva en lista på vad vi ska äta så vi vet vad vi ska handla. Då blir det inte så mycket annat som köps. Så ska försöka planera mat till söndag =) Vi får se hur det går...

Fick klipptid till Nelly idag med :) På torsdag kl 16.30 ska jag vara där, så får åka hem lite tidigare, men hon MÅSTE verkligen klippas så det var bara att tacka ja =) Ska bli skönt för snuttan att få lite mindre päls...

Nu ska jag fortsätta jobba =)
Kanske hörs senare ikväll..

Puss


Jag och Lina midsommar förra året =)


1 Juni


Äntligen börjar sommaren visa sig, när man kommer in i juni månad känns verkligen sommaren påväg.
Inte kul att jobba i detta väder men man gör vad man måste. Var dock en liten fågel som viskade i mitt öra att jag nog är ledig på fredag =) Hoppas på fint väder då =)

Nu har Linda slutat jobba så äntligen fick man komma tillbaka till gamla rutiner. Har varit lite jobbigt när hon varit där när man kommer men Nelly har iaf varit glad =)
Jobbet har gått fort idag, massa ordrar att lägga in. Så nu ska vi dra in lite pengar...

Funderar på att gå ut på promenad med Nelly, är ju såå skönt väder.
Ta lite kort. Vill ner till havet...

Ne nu ska jag hitta på något.

Puss

Här kommer lite bilder från i fredags...








RSS 2.0