New Year!


Ja herregud, imån är det nytt år! Jag fattar verkligen vart detta året har tagit vägen!! Men det har varit ett underbart år på många sätt och vis. Mycket har hänt och jag ångrar ingenting!

Hade tänkt försöka mig på en typ av årsresumé men orkar jag det!? Kommer glömma hälften ändå så det är nog ingen idé ;) Men året har varit fyllt med glädje och många skratt, har nog förlängt livet ett antal år tror jag ;) Finns inget bättre än att skratta och vara glad och omringa sig av dom personerna som får en att göra det. Är såå glad för alla mina vänner och för mannen jag har i mitt liv, och självklart lilla råttan oxå :) Vad skulle jag gjort utan er?! Har kommit många väldigt nära detta året och träffat en del nya vänner =)
Det har varit lugna hemmakvällar och det har varit fester. Det har varit sena nätter och tidiga mornar. Det har varit hälsosamt och mindre hälsosamt. Det har varit upp och nergångar, med och motgångar. Det har varit jobb och en del ledigt. Ja detta året har nog innefattat en heeel del :) Men vad gör det när man har roligt och trivs med livet?! Inte ett skit!

Jag hoppas erat år har varit fantastiskt och att ni är nöjda. Är ni inte det så kommer det ett nytt år att förändra det negativa på :)
Hoppas att slutet och början på det nya året blir underbart och att ni är med dom ni tycker om! Skåla i champange och krama om alla! Pussa din käresta och säg att du älskar h*n =) Njut av fyrverkerierna och lägg ett nyårslöfte, håller du det inte så vad gör det?!

Mitt sista budskap är: Lev livet innan livet leker fan med dig!

Ni alla är guld värda, glöm aldrig det! Finns bara en av dig så var dig själv. Tycker folk inte om dig så är det deras problem!

Gott nytt år på er ALLA om vi inte hörs imån!




Brunett =)


Nu finns det ingen som kan komma och säga att jag är blond ;)


Innan jag började färga håret

Första färgningen

Andra färgningen


Nu =)

Jag är mer än nöjd, Tack Nicole!



Promenad..


Nu väntar jag på att lilla söta Lina ska knacka på dörren så ska vi ta oss en redig morgonpromenad. Fläsket ska brännas och munnen ska prata ;) Självklart ska ju lilla råttan oxå få rasta av sig. Sen ska vi ner till torget och köpa färska frallor som det ska serveras till frukost =)

Så vi hörs senare så får vi se vad denna dagen bjuder på!


Saknar dig... ♥


Puss

Tråkigt...


Frida har tråkigt! Sitter här i soffan med Nelly vid min sida. Går en film på tv:n som jag tänkte lägga mig framför.. Idag är första kvällen i princip som jag varit ensam, eller första dagen.. Har bara varit med Isa en stund och borta hos Lina och tagit en cigg sen har jag varit all by my self..

Har funderat en del idag i min ensamhet. Tankarna snurrar och man vet varken ut eller in. Finns fortfarande en person som gör mig så fruktansvärt arg och besviken. Du frågar om och om igen om man är arg eller besviken och man svarar att sålänge du håller dig lugn och inte ser djupt ner i flaskan så är det ingen fara, men ändå så gör du om det. Du gör mig så arg så jag vill inte ens tänka på dig!
Jag vet att jag inte är guds bästa barn och även jag gör misstag, men jag kan erkänna dom och be om ursäkt, vilket är något du inte gör. Du verkar inte ens inse vad ditt problem är!! Och nån hjälp accepterar du inte heller.

Det är tur man har sina fina vänner och sin underbara syster som står vid ens sida. Ni är guld värda och ni vet precis vilka ni är! Skulle inte byta er mot något i hela världen!


Min nyaste vän ♥

Min äldsta vän ♥

Sötaste ♥

Finaste ♥

Gulligaste ♥

Älskade ♥


Söndag..


Ja dom vanliga tråkiga söndagarna är här.. Isa har varit här en stund och även pappa kom och lämna papper så jag kunde få jobba lite på mina lediga dagar, han är för snäll min far ;)
Och imån ska jag till frissan igen och göra håret mörkare =)

Tänkte jag skulle lägga upp korten från i fredags, så jag får väl göra det =)


Jonte och Arvid

Antonia, Palle och Nicole

Kajsa firades med sång =)

Jag ocg Cissi

Sötnosar ;)

Söta Flisen

Palle

Heta brudar

Antonia och jag





Julen är över..


Japp nu är den över för detta året och ett år får man vänta tills tomten kommer nästa gång =) Hoppas eran jul har varit bra!? Min har varit väldigt fin, lugn och skön och bara fått umgås med familjen och framförallt min älskade syster och barnen! Saknar dom såå när vi inte ses!
Dock kunde en viss person ha besparat sig sitt beteende.. Då hade julen varit perfekt! Men man kan inte få allt man vill ha..

Igår var det party hos mig =) Alla var här och det var jättemysigt! Söta lilla Cissi kom oxå och vi hade massa roligt =D Tusen tack alla för att ni kom och jag hoppas ni hade kuligt =)
Log och drog mig lääänge i sängen idag, som tur är har jag en hund som inte är så morgonpigg utan hellre ligger och drar sig i sängen med sin mami så jag slipper dra mig upp även om jag inte känner för det ;) Sen har vi bara legat och degat i soffan och ligger där fortfarande =) Gladiator går på trean nu så den ska jag kolla på, det är en mycket bra film =)

Vi hörs imån!

Puss






Sötis fötterna =)

Massa paket =)






Theo och morfar

Busungen =)

Söta syster :)





Sötungen


Älskade syster!



Såhär såg de ut när alla paket var öppnade =)


Bilder från igår kommer imån =)



Julafton...



Idag är det julafton och jag och Nelly är hemma hos syster och myser! Barnen väckte mig kl 8 och det var dags för frukost =) Julskina som jag längtat så mkt efter !!

Jag ska hjälpa syster nu med allt julstök så jag säger bara:

God Jul på er och hoppas ni får massa massa paket för att ni har varit snälla!


Julmys =)


Ikväll ska jag och Isa ha julmys! Vi ska baka julgodis =) Knäck, ischocklad och chokladkolor, lyssna på julmusik, dricka te, och bara ha massa mys =) Kommer bli en kanonkväll och mysfaktorn ska vara hög! Ljusen ska brinna och det ska sjungas till jullåtarna ;)




Sista dagen :D


Japp idag är sista dagen sen är jag ledig i 12 dagar :) Ska blir hur skönt som helst och jag ska verkligen vila ut och bara ta det lugnt =) Haha vi får väl se hur det går med det ;) Men sova länge ska jag iaf försöka med.. Fast de får nog inte bli förrän på lördag som jag kan ta en riktig sovmorgon :)
Imån ska jag upp i tid och ta en tripp till Gekås med Isa, på Julafton sover jag hos syster och då finns det två små barn som säkert inte kommer att sova speciellt länge och samma sak på juldagen ;) Men det kommer att bli massa massa mys att få bo hos dom i två nätter =) Ska pussa sönder barnen och kort ska de tas så det står härliga till :) Jag är en mycket stolt moster =D

Igår träffade jag båda mina Linor :) Först fick jag te och mat av söta Lina på Breared och sen åkte jag och Nelly till Lina i Himle och tog en skön promenad med henne och vovvarna :) Sen lekte jag tomte nere hos Tina och Eigil och gav Alicia och Tim sina paket och sen kröp jag ner med datan i knät i sängen, tacka gud för bärbara datorer :P
Så det var en fullspäckad kväll som vanligt!
Men ikväll blir nog lugnt, om det inte är någon som är sugen på att komma på en komm te!? Slå en pling och ni är mer en välkomna :)
Har jag förresten sagt att jag älskar mina vänner!?

Läste i tidningen innan att imån är värsta dagen på året att köra bil på :S Alla ska till släktingar och vänner och fira jul och dom flesta åker ju dagen innan. Själv ska jag ju göra samma sak och styra kosan mot Göteborg. Jag litar på min egen bilkörning men inte andras! Det kvittar om jag kör hur lagligt som helst, håller hastigheten, inte slickar nån bil i röven och inte stressar folk, det finns fortfarande dom som gör det. Och hur andra kör kan inte jag påverka och det skrämmer mig lite.
Så några tips till alla er som ska ut och köra imån: Kör i god tid så ni inte är stressade, håll hastigheten, bli inte irriterad på idioter för det påverkar din egen bilkörning, var uppmärksam och håll avstånd! Kan ni lova mig det?!
Jag hoppas att jag, Forden och Nelly kommer fram till syster utan minsta lilla skråma och det tror jag oxå ;)

Ha en underbar dag allihop!

Puss


Ting och Nelly har likadana selen :)


Donna och Nelly i knät ;)


Sötaste!



Last Night






Nu säger vi God Natt!


Lek i snön =)













Skor =)


Vill ha nya skor, men vad ska man köpa!? Jag och Isa kollade lite igår, då hittade jag dessa:



Bekväma och ganska så fina. Men vill helst inte ha öppen häl som på dessa.. Så då hittade jag dessa på deras sida nu, har inte provat så vet inte hur dom sitter..



Vilka tycker ni?

Vill höra allas åsikt ;)





Snö!


Ååh här i Göteborg är det snö! Har snöat sen jag kom i morse och hoppas verkligen det fortsätter och även beger dig ner i landet och stannar i Varberg! Vill ju ha massamassa snö! Dels för att det är väldigt fint och sen för att det är väldigt roligt! Nelly älskar snön (även om hon fryser) och springer runt och busar massor! Så på lunchen ska vi gå ut och busa :)
Var ju ute igår kväll och fotade och det blev massa kort! Haha vissa bra andra inte ;) I slutet tyckte Nelly att mamma var jobbig så jag gav mig och vi gick in ;)
Ramona var sugen på Prison break så dom kom förbi och vi kollade två avsnitt. Sen glömde dom boxen hos mig och båda förbjöd mig från att titta på det utan dom. Självklart ska jag inte göra det men dom tror mig nog inte ;)

Nu är det bara 3 dagar kvar till jul! Jag fattar inte vart tiden tar vägen?! Detta året har rusat iväg, vad har man gjort egentligen!? Jag har jobbat, varit ledig, umgåtts med underbara vänner, hittat nya vänner, haft alla olika humör man kan ha, solat, badat, njutit av dom fina stunderna, hatat dom jobbiga stunderna... Ja listan kan vara lång och jag är mycket nöjd med mitt år, ingenting jag ångrar! Och det är väl så man ska känna?!
Alla julklappar är iaf klara vilket känns skönt. Ska bara slå in alla oxå! Haha :) Men det gör jag nog på onsdag ;)

Men nu ska jag jobba vidare, har bara idag och imån denna vecka så har en del att göra!

Puss


Snö!

Djupt =)

Fiiint =)


4:e advent


Japp idag ska ni ha tänt sista ljuset. Jag har ingen adventsljusstake så jag kan inte tända några ljus men jag hoppas ni gjort det ;) Snön har lagt sig vit och fin på backen, dock inte så mkt men det blir genast mycket finare =) Jag hoppas det börjar snöa igen så det ligger massa massa snö imån när jag vaknar, men jag får nog drömma vidare...

Kvällen igår var väldigt mysig, det blev promenad och sen förberedde jag och Lina för tacos =) Lina mobbade mig för mitt sätt att skära grönsaker och jag blev bara mer och mer irriterad för varje gång hon påpekade det. Finns det nått FEL sätt att skära några stackars grönsaker på?! Nej det gör det inte och Ramona höll med mig :D Så tyst med dig Lina!! :)
Efter maten så blev det först att titta på "Rädda Willy" och sedan några avsnitt av Prison :)
Tack flickor =)


Söta Tingen

Nelly norpa åt sig ett ben =)


Imorse blev det låångpromenad på 1½ timme med Lina och vovvarna. Det finns inget bättre än att gå upp på morgonen och ge sig ut på en låååång promenad! Okej att det är lite kallt men håller man farten uppe så blir det snart behaglig temperatur ;) Man får vakna till ordentligt :) Nelly var en mkt trött hund påvägen hem och somna i bilen och så fort vi kom hem sprang hon och lade sig i sängen, med täcke och sele på ;)


Trött vovve påväg hem =)


Var en sväng på stan med Isa oxå, köpte lite småskit som vanligt :) Sen blev det te här, Lina kom förbi oxå, massa mys ;) Sen fick jag städryck och började göra iordning i köket, fick för mig att åka ut en stund och där försvann den lusten. Men köket är rent och fint iaf ;) Resten får vi ta i veckan =)

Kom på nu när jag sitter här att ikväll är första kvällen jag är helt ensam. Har inte varit det en enda kväll på evigheter. Om man inte räknar nån timme hit och dit :) Tänk vilka underbara vänner man har!! Ni är finast! Men är rätt skönt att vara helt ensam med! Sitta med datan i knät och tv:n på :)
Men nu ska jag dra upp min hund ur soffan och ut och gå en runda :) Ska nog ta med min kamera och fota lite, får väl passa på sålänge det ligger snö på backen :)

Hörs imån!

Puss




Gjort stan...


Japp nu har jag varit iväg och strosat på stan i denna fruktansvärda kyla! Men sålänge solen lyser så klagar jag inte direkt =) Kajsa kom hit vid 12 och vi begav oss mot stan. Fick köpt min sista julklapp till syrran så nu ska alla bara slås in med.. Inte de roligaste men det får väl gå ;) Det roligaste är ju att ge bort dom :D
Mötte upp Lina, Antonia, Nicole och Frida med och det blev en liten fika oxå och sen åkte vi hem till värmen.

Skulle egentligen gått på inflyttningsfest med dessa fina flickor ikväll men jag har inte hittat nån lust och kommer inte göra ändå även om jag letar, plus att min lilla vovve blir alldeles själv. Så jag styr min lilla bil mot himle ikväll med :) Så det blir en nykter helg för mig och det kan ju vara skönt det oxå :) Chockad Lina? ;)

Sen beställde jag en ny tid för att slinga mitt hår idag :) Ska göra det mörkare. Haha jag börjar bli som Lina och gör det stegvis ;) Men bättre det än att man ångrar sig. Så mer mörka slingor ska det läggas i och jag kommer säkert bli nöjd ;)

Ha en kanonkväll !

Puss


Freeeeedag =)


Fredagen är här och jag slutar om 45 min =) Då ska vi bege oss bort till lunchstället här allihop och käka jullunch :) Morsan och syster med barnen kommer oxå :D Kommer bli massa mys ;)
Sen ska jag och Nelly styra kosan tillbaka hem till Varberg och då blir det lek med Isa och Lowa, ska nog gå och mata ankorna :)
Sen måste jag städa hemma med :( Är liiite sketet och jag orkar inte se det.. Så röjning och dammsugning får det oxå bli :)
Ikväll styr vi kosan vidare mot Himle och Lina och Ramona. Först blir det promenad med vovvarna och sen är det Prison Break maraton som gäller :) Jag har verkligen fastnat i denna serie! Sååå himla bra!

Nu kom syster!

Puss

Storstädning!


Haha japp det är vad jag har sysslat med idag =) Inte hemma då utan här på jobbet! Lagret var lika skitigt som en svinstia och behövde några rediga tag, så nu är det rent där nere medans jag är desto skitigare ;) Men fint blev det och det får man njuta av i ca en dag! Haha jag jobbar med lortgrisar!!


Ska snart dra på mig allt vad ytterkläder heter och sedan bege mig hemåt! Jag hoppas det finns värme på tåget idag för frysa mer orkar jag inte göra! Sen blir det till att tanka bilen och åka förbi rusta för att köpa en tavellist och vänta på att Mattias kan sätta upp den åt mig så jag får upp mina tavlor på Nelly :)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss

Torsdag...


Pratade med Älsklingen innan, han hade det bra, skulle ner och lägga sig och få en massage på stranden =) Det var väldigt varmt och gick knappt att vara ute.. Bada var heller ingen idé då det inte svalkade.. Det är lite skillnad mot här, fy fasen vad kallt det är. Har frusit konstant sen jag gick upp i morse. Druckit två koppar te men det enda det bidrar till är ständiga toabesök, det rinner verkligen rakt igenom! Hade det legat lite snö på backen hade denna kyla varit helt okej, men inte annars!
Så ikväll blir det till att krypa upp i soffan under en filt med massa varmt te och lilla Nelly som värmer min mage!! Går det inget bra på tv:n så ska jag läsa eller kolla film!

Snart är det helg och jag har inte en aning om vad som sker.. Känner nog för att ta det ganska lugnt iaf, är ju snart jul och nyår och då blir det full rulle. Vad ska ni göra i helgen?
Ska försöka fixa dom sista julklapparna iaf.. Så allt är klart och slipper stressa. Tycker jag är ute i ganska bra tid iår :)

Puss

 

Låt...






Kunde varit en bättre morgon...


Ja herregud, när klockan ringer ska jag verkligen inte ligga kvar och dra mig i sängen. Somnar ju om och vaknar senare än tänkt och vet inte om jag ska upp eller inte. Så kollar man på klockan och upptäcker att man sovit 20min för länge!! Då blir det lite panik, för ska man passa bussar och tåg så finns det ingen chans till att sega. Så det är bara att flyga upp och bli en duracellkanin med en gång ;) Men hann iaf med bussen och tåget oxå. Men ingen j*vla värma på tåget så jag och Nelly satt och huttrade och försökte värma varandra.. Fick sovit lite iaf så jag är som vanligt igen :) Har precis fått i mig några mackor och det var välbehövligt för min mage kurrade...

Blev ingen promenad med Flisen igår utan Lina istället :) Gick precis lika bra :) Laga mat fick jag gjort oxå och det smakade himla fint :) Sen kom flickorna, Kajsa, Frida, Jenny med Noelia och så Lina då på en kopp te och lite tjöt. Vi höll oss inne då lilltjejen var med. Så fick snuttat lite bebis och det är aldrig fel :) Tack flickor! ♥
Sen var det dags att krypa i säng och sova..


Sötaste Noelia


Redo för avfärd :)

Nelly nana i mammas knä :)


Nu ska jag vara en flitig kvinna och få lite gjort här :)

Har bara fyra dagar kvar att jobba innan jag är ledig i 11 dagar :D Ska sitta gött med lite ledighet ;)

Puss


Tea @ my place


För en liten stund sen så ringde söta Lina och bjöd in sig själv och flickorna för en kopp te hemma hos mig :) Älskar när folk bjuder in sig själv ;)
Så min kväll kommer att bli fullspäckad ändå verkar det som :)
Om en timme kommer jag gå hem och njuta av min underbara resa mot Varberg, sen blir det promenad med Flisen och sen hem och fixa maten :) Och sen kommer ju dom finaste flickorna på te och ett antal cigg kan jag tänka mig ;) Kvällen kunde inte bli mycket bättre än så :)

Ha det fint sålänge :)

Köss


Kort =)


Här kommer lite mer kort =)



Sötungen!


Slapphunden ;)

Nelly i sitt nya sele =)

Försöker förstå sig på aktiveringsbollen :)


15 Dec


Tisdag idag... Jag är seg som vanligt och sitter och längtar efter en säng! Har sovit hyfsat bra inatt men är ändå dödens, borde inte vara det iom att jag fick sovmorgon idag :)
Men ikväll kommer bli en väldigt lugn kväll, ska laga lite mat och sen ska vi nog bara ligga i soffan och slappa.. Jag och Nelly =) Sätta på en film, för det verkade inte vara något vidare bra på tv:n, och krypa ihop oss under filten, kan det bli bättre!? Ska se om jag ska ta mig en promenad oxå kanske :) Flisen kunde du?!

Lina lade upp bilderna på promenaden igår så här kommer dom :)


Bästa vänner :)



Söta Donna

Tindra

BusLilo

Vovvisarna

Nelly och Tindra

Sötaste Tindra. Hennes ögon är farliga ;)







Hos syster =)


Nu sitter jag i soffan hos systeryster =) Barnen sover och jag, Linda, Jimmy och Sebbe glor på tv:n =)
Fick köpt klart mina julklappar innan, eller inte riktigt för syster är kvar =) Och lite andra paket =) Även Nelly fick nya grejer, några grisöron, en sele och aktiveringsboll :) Hon blev jätteglad :)
Nu ska vi fortsätta mysa i soffan och sen är det nanedags =)
Sov så gott ;)
Puss

Bilder


Har varit ganska kass med bilder så här kommer lite blandat =)


Älsklingen innan han åkte =)

Toottis nanar

Förlåt Lina, men såhär såg det ut när vi kolla film i lördags =)

Lowa lyxar till det hemma hos mig =)

Nelly och Dennis har blivit bundisar =)

Dessa söta flickor är inte blondiner längre =)


Systermys!


Underbart att vara tillbaka på jobbet! :) Helgen känns som den varit hyfsat lång iaf så det känns skönt och jag känner mig utvilad ;) Ögonen slog igen vid halv 10 igår så jag har fått min skönhetssömn som jag behövde :)
Fick även tag på Michael imorse =) Han hade det varmt och skönt... Saknar dig!

Idag ska jag leka med min syster :D Vi ska nog åka in till stan och shoppa lite julklappar och sen ska jag hem och nana hos dom ;) Och mysa massa med barnen! Moster saknar sina små troll :) Och sin syster sååå massa mkt :)

Men nu ska jag sätta fart och få massa gjort!

Puss puss på er!


Nelly var sååå glad som fick leka med sina bästa kompisar igår,
Lilo, Tingen, Donna och Tindra =) Kort kommer på det så fort jag tjuvat
Linas kamera ;)



Ensam...


Sitter ensam i soffan med datorn i knät och Nelly sovandes vid min sida. Ska snart hoppa in i duschen och sen funderar jag på att krypa till kojs.. Vi får väl se hur det blir med det ;)

Idag har varit en mysdag =) Började med en långpromenad med Lina och vovvarna, sedan platta jag Linas hår som skulle iväg på dop och inte klara det själv ;) och sedan har resten av dagen spenderats med söta Isa och Lowa. Vi bestämde oss för att styra kosan mot Göteborg och min syster =) Efter några timmar på våran roadtrip kom vi hem hit och slängde oss i soffan. Lowa busade och såg till så vi inte somnade :) Tack för en underbar dag Älskling!

Ska upp till Flisen på en kopp te nu så duschen får vänta...

Puss =)

1 år...


Japp idag är det ett år sedan idiotjävlen körde på mig på övergångsstället! Kan fortfarande hysa agg mot denna person även om det inte blev några allvarliga skador, men det sätter sig i hjärnan och jag får panik när en bil närmar sig för fort, speciellt vid övergångsställen! Den första tanke som slår mig då är "snälla, snälla bromsa!!" Varför kan bilister inte bara sakta ner så fort dom närmar sig ett övergångsställe och det är folk omkring..? Inte tvärnita, eller inte ens hinna det som denna person gjorde... Hade den där lilla saken vid lyktorna suttit lite längre ner så hade mitt knä bokstavligt talat blivit mos och jag kan gissa att det inte hade varit bra än. Men med den turen jag hade träffa den ett par centimeter ovanför knäskålen! Vill inte tänka på hur det hade gått om jag ramlat framför bilen och inte flögit upp på den på sidan som jag nu gjorde... Om jag inte fått upp händerna tillräckligt fort och dämpa det värsta när jag slog huvudet i motorhuven.. Ja fy fasan vad det hade kunnat gå illa! Och om Nelly hade varit med!?!?! Då hade han nog inte levt när jag var färdig med honom!!
Ja får väl konstatera att jag hade tur iaf...

Kvällen igår var väldigt mysig. Tacos lagades och stämningen var kanon! Det var dött lopp mellan vilka som heja på Erik och vem som heja på Calle, jag tycker båda är bra med Erik har ändå det mesta. Så jag tycker rätt vann, men hade han inte vunnit så hade han haft ett kontrakt ändå :)
Vi drog oss mot krogen vid 12, men jag och Kajsa var hemma redan 1.10 =) Det var inte jättekul ute..
Tack så mkt  mina fina flickor =)

Idag har jag varit med Lina och Antonia..  Var på stan en sväng, sen slängde vi oss i soffan och kollade på film, A man Apart =) Lina snarkade så sött i slutet av filmen och vovvarna myste med oss =) Tack för idag flickor ;)

Nu ska jag rasta lilla råttan =)

Puss










Igång


Musiken är på, maten är inhandlad, bolaget avklarat och det att dags att sätta igång =)
Det ska plockas undan, diskmaskinen ska tömmas, dammsugan ska rastas och jag ska försöka bli snygg inför kvällen :D Känner att det kommer bli en fiiiin fin kväll ;)
Dessutom viskade en lite fågel i mitt öra att sötnosen (Isa) kanske ska med ut iaf =D
Kl. 18 kommer Lina och Isa och maten ska börja förberedas sen kommer flickorna droppa in eftersom :)

Kanske hinner slänga in ett inlägg till sen =)

Köss på er ;)


Vi önskar en fin kväll :)




Partyfredag =)


Äntligen fredag, och jag har längtat =) Idag ska flickorna komma hem till mig och vi ska käka och se på Idolfinalen =D Efter det blir det utgång för dom som vill ta på sig partyhumöret och skaka rumpan inatt ;)
Åtta underbara flickor och en liten bebis blir vi, hur ska vi få plats?! Haha jaja det löser sig ;)

Igår var jag och min fina Flis ute på en promenad när jag kom hem =) Vi har ju tappat det lite igen men nu ska de bli fart på bränningen igen =)

Sen kom Lina och Ramona och vi kollade film, Heartbreak Hotel =) Haha hade inte sett den innan och dom var chockade ;) Men den var skitrolig och fick mig många goda skratt :D Tack igen flickor!

Saknar dig Älskling! Tänker på dig massa och hoppas du har det underbart, det är du värd! Älskar dig av hela mitt hjärta!

Ha en fin dag =)

Puss

Snart Fredag =)


Herregud vad veckorna springer iväg!! Imån är det fredag och då är det party på G :) Flickorna kommer till mig, vi ska käka och sen kolla idol och efter det är det utgång som gäller :) Kommer bli en kanonkväll och jag längtar, men kommer bli väldigt stressigt!

Kajsa gissade rätt och min suprise var en spontanfärgning av håret. Eller kanske inte jättespontan, visste ju att jag ville färga men inte när :) Men en tid hos Nicole fíck jag och det blev himla bra =)=)



Vad tycks? =) Kommer nog att göra fler mörka slingor eftersom ;)

Igår var ju Lina förbi efter jobbet, satt bara och tjötade skit =) Lina och Frida kom förbi en sväng med och rökte lite med oss ;) Sen åkte Lina hem och jag kurade ihop mig i soffan med Nelly och en filt =) Efter en timme ringen Lina igen och frågar om dom kan komma och kolla Prison Break och självklart tackar jag inte nej till sällskap =) Tack fina flickor =)

Nu är det frukost och jag ska sen börja röja bland alla papper på mitt skrivbord =)

Puss


Min dag...


Då börjar dagen lida mot sitt slut och jag har haft fullt upp =)
Frukost med Lina, hemligt uppdrag, långpromenad på 1½ timme med Nelly, uppröjning av lägenhet, och nu sitter jag här. Lina ska komma förbi efter jobbet och hålla mig sällskap :)

Jag och Nelly gick ner mot Apelviken, gick på stranden sen runt Subbe fyr där vi klättra lite i bergen och sen styrde vi kosan hemåt.. Var en mysig och uppfriskande promenad och jag känner mig fräsch efter lite motion =)
Fick tagit med mig kameran så här bjuder jag på lite bilder...



















Suprise..


Ska dra mig ut på hemligt uppdrag men när jag kommer hem igen kommer jag att bjuda på en liten suprise =)

Min man har åkt nu och mitt hjärta känns lite skadat. Men jag vet att det kommer gå bra och att vi snart ses igen =) Älskar dig massa min älskling ♥

Vi hörs när jag kommer hem!

Puss

......






Tisdag...


Får väl börja med att tacka för er hjälp i förra inlägget =) För tillfället leder ettan men fortsätt tyck till :) Sen om jag tar den ni väljer är en annan sak :)

Igår fick vi fixat så jag fick upp mina ljusbollar i fönstren :) Älsklingen tappa tålamodet som vanligt och var påväg att ge upp men en snäll granne kom över och hjälpte till, med lite bättre tålamod än min man ;) Så det blev fixat och jag blev himla nöjd ;) Så nu är det massa mys hemma :) Ska ta kort sen så får ni oxå se :P
Sen kollade vi på Ullared, jag tog en liten snabbpromenad med Lina och Selma och fixade mina naglar som gått av. Sen myste jag och älsklingen i sängen ;)

Imån på morgonen ska jag köra karlarna till Landvetter... Planet går vid 10 så vi åker väl vid 7-7.30 nångång. Kommer kännas tomt när jag ska säga hejdå, men har ju min lilla råtta och mina fin fina vänner som nog kommer få stå ut med mig ;) Så tiden kommer nog att rulla på ganska bra ;)

Nu är det dags för frukost =)

Puss


Älskar dig Michael, mer än allt annat!!  ♥ 



Brunett...


OM jag skulle bli brunett, så finns det ju en hel drös med färger att välja på. Och det är riktigt svårt. Det får inte vara för mörkt och inte för ljust.. Inte fel sorts bruna färg heller.. Men har hittat några jag kan tänka mig iaf :) Och lite blonda slingor måste finnas i ;)
Rösta på din favorit och vilken du tror att jag skulle passa i :)
Jag vill att ALLA lämnar en kommentar :D








Cats vs Dogs


7 December


Åter på jobbet, lite småseg idag och hade hellre legat hemma i sängen och gottat mig.. Men det är bara att sätta fart och göra vad som ska göras.. Hoppas dagen flyter på och att jag snart sitter på tåget påväg hem igen :)
Då ska jag och älskling åka till Harald nyborg och köpa nya kontakter till ett par ljusbollar jag köpte igår som hade vanliga stickkontakter. Ska se om det går att byta som så jag kan hänga upp dom i vardagsrumsfönstren. Ska även köpa en dosa så vi kan byta ut dimmern som inte funkar ändå :)
Sen ska jag sätta upp tavlorna på Nelly med, dom ligger kvar på sin plats där dom inte gör någon större nytta...

Nelly fick en ny leksak igår, som hon älskade.. Hon sprang t.o.m och hämtade när vi skulle gå och lägga oss =)


Söndag kväll =)


Gekås avklarat och det sprang iväg en tusenlapp idag med =) Men fina saker och jag ångrar inget inköp ;) Ett par nya stövlar fick oxå följa med hem ;) Älskling var lite bakfull och hade väl helst legat hemma och spelat eller sovit istället ;) Så nu har jag fått pyntat lite, om det räknas med att sätta upp 3 adventsljusstakar?! Haha mer kommer med tiden :)

Kvällen igår var väldigt trevlig, mycket mat och skratt och jag trodde verkligen jag skulle rulla hem ;) Men icke, den skönk fint ner i magen och till min förvåning var jag hungrig imorse :P

Men nu kommer Isa på en kopp te då båda våra karlar sitter och dödar i spel ;) Så dags att sätta på vattnet :)

Ha en mysig kväll!

Puss

Julbord


Nu har jag fått putsat alla mina fönster så nu ser man ut igen :) Och imån ska jag till Gekås med Flisen och då blir det till att handla lite julpynt som ska upp i fönstren =) Dock inga gardiner och dukar, utan bara adventsljusstakar och massa annat ljus =) Finns inget mysigare än att täna miljoner ljus när mörkret faller sig på =) Så jag hoppas jag hittar massa fint ;)

Lina var här en sväng och jag fixade hennes naglar. Vi gjorde dom ganska korta och hoppas på att dom håller denna gången ;) Och för att inte kladda ut nagellack efter jag var färdig följde jag henne hem och öppnade dörren för henne =) Hon är expert på att kladda ut det igen annars ;)

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det nog till att ligga och läsa en stund och efter det göra sig iordning för att gå på julbord på Sociten =) Hoppas det finns mycket gott, är ju ganska kräsen så det kommer nog vara begränsat urval för mig ;) Men lite ska nog kunna mätta magen...
Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt.. Men kommer bli lugnt iaf..

Älskling åker om bara några dagar, 4 rättare sagt. Jag har gjort mitt val att inte följa med men klart att jag kommer sakna min baby =) Kommer bli tomt i sängen, men då kanske jag slipper få knän och armbågar lite överallt och få behålla mitt täcke för mig själv ;) Sen får vi se hur Nelly reagerar när pappa försvinner. Sist när han var borta en vecka längre än oss och vi satt och prata på webcam blev Nelly helt förtvivlad av att höra hans röst och det skar så i mitt hjärta att tårarna rann på mig :( Nelly älskar sin pappa!!

Ha en underbar lördagskväll!!

Puss


God Morgon Lördag =)


Grått och trist ute idag.. Ser kallt ut men vad vet jag!? Mina älsklingar ligger fortfarande i sängen och gottar sig. Jag är alldeles för rastlös för att ligga där, och för pigg för att somna om igen och man kan ju inte låta hela dagen flyga iväg ;)
Men vad som händer idag har jag inte en aning om. Ikväll ska vi på Julbord med Michaels jobb men det är allt jag vet så långt. Så hela dagen är ju fri till att hitta på något :)

Tycker det var lite småskandal på Idol igår. Kunde ju aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att Erik var den första till att hänga lös, och att sedan Calle var den första att gå till final fanns inte heller så mycket tankar på. Men när det stod mellan Tove och Erik i duellen så var det inte jättesvårt att lista ut vem som skulle följa Calle till finalen. Man märkte nästan på Tove att det var hennes tankar med och man såg i hennes ögon hur det smärtades att veta att det var sista gången hon stod där... Usch vad hemskt, bättre hon stod med Calle så hade det iaf varit osäkert!? Jaja man får inte alltid som man vill men jag hoppas ju att Erik vinner nu då...

Ne ska försöka dra upp mina latmaskar till familj och sparka igång denna dagen oxå =)
Ha en underbar lördag!!


Fredagsmys i soffan :)


Lowis tidigare i veckan

Syster med familj

Nellys sovstil på tåget :)

Söta Emil





Fredag igen =)


Japp då börjar veckan gå mot sitt slut och det är än en gång fredag =) Inte mig emot, finns inget bättre än när veckorna flyger iväg =)
Kommer bli en lugn helg, Idolmys idag, imån ska vi käka julbord och sen hoppas jag på en vända på stan med :) Så vi får väl se hur det går med allt.. Ska försöka få putsat mina fönster med, så jag hoppas på uppehåll ;)

Igår handlade vi och sen myste jag med Flisen, en kopp te och en liten promenix ;) Tack älskling för att du finns! Du är guld värd :)




Som ni ser i tidigare inlägg har jag haft lite roligt här på jobbet med :) Haha så jävla fult :) Hoppas ingen tog illa upp för att jag lånade era ansikten ;)

Ne ska kämpa mig igenom dom sista två timmarna ;)

Puss


Hihi =)



Send your own ElfYourself eCards

Hip Hop =)



Send your own ElfYourself eCards


Vi önskar god jul =)

Send your own ElfYourself eCards

Förlorad..




Du är förlorad i mina ögon. När vi tar steget och verkligen vill hjälpa du vägrar du ta emot den. Du kunde bli hur arg du ville på oss, det hade inte gjort något, sålänge du hade följt med. Men du vägrade, du låg där i soffan och tyckte synd om dig själv, sa att du skulle skärpa dig. Men du har inte gjort det på flera månader, varför skulle vi tro på det nu!? Du är ynklig...! Du har fått ett ultimatum och jag hoppas att du väljer den rätta vägen. Annars är det nog tyvärr inte bara en person du förlorar!!
Din nya bästa vän eller din familj?!
Kalla mig hård men vad fan ska man vara för att du ska fatta!?


Seven years..



Igår firade jag och Älsklingen 7 år tillsammans. Sju år är väldigt lång tid och den har varit underbar. Började med distansförhållande, sen förlovade vi oss, efter 4 år tog steget och blev sambor och sedan skaffade vi lilla Nelly... Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra!! Du är min stora kärlek, min man =)


Begär...


Jag hatar när jag får begär efter något. Just nu är det choklad och jag vill ha det nu!! En enda liten bit och jag hade blivit nöjd, men hade säkert tryckt i mig allt ändå ;) Men jag vill ha nu, måste ha nu! Kan någon sända mig lite choklad som kan komma om typ 5min?! Eller måste jag stå ut i ytterligare två timmar!? Fy vad jobbigt!


*Mums*


3 rätters..


Söta, älskade Cissi har gjort 3 rätters till oss igår! Såå gott alltihop och vi rullade nästan därifrån så mätta som vi var :) Men det var jättemysigt att bara vara vi tre igen, hag, Cissi och Lina... Var alldeles för längesen vi träffades alla tre, så det får vi skärpa oss med :) Jag höll på att dö av skratt när jag kom hem och skulle tömma fickorna i jackan, då hittar jag Cissis plånbok! Det roliga var att tidigare på kvällen när vi gick ut för att röka så kände jag ett papper i fickan som jag visste att jag inte haft innan, och kollade på det, då var det Cissis handlarlapp :) Hon hade lagt den i fel jacka så när jag kom hem och även hittade plånboken så skratta jag gott :) Ringde Cissi och hon skrattade minst lika mkt =) Tack mina flickor för en underbar kväll! ♥




______________________________________________________________________________________

Du gör mig såå arg!! Jag trodde du hade bättrat dig, men än en gång svek du mig. Jag vet inte hur många mer svek jag orkar ignorera.. Detta kanska var sista gången. Nej det finns en chans till du kan få, tar du inte den så får jag nog säga att jag inte kan ge dig några mer. Ditt val, ditt beslut, din förlust!




RSS 2.0