Freeeedag :)


Tänk om det kunde varit fredag hela veckan!? Fast hade helgen nånsin kommit då?! Nee det hade den ju inte ;) Aja fredagen är här och det innebär helg och denna helgen är fullspäckad den med :) Älskar sånna helger... Ni som känner mig vet att jag älskar när det händer saker heeela tiden! Sitta på röva är ingenting för mig ;) Idag blir det iaf jobb tills jag slutar, sen åker jag och hämtar upp Flisen och så tar vi en roadtrip till Halmstad för att kolla soffa :) Efter det ska jag till stugan oc umgås med mina föräldrar en stund och sen tar jag lilla Bettan och hämtar upp Cissi och så åker vi till Himle för besök hos sötnosarna Lina och Ramona :) Kan det bli en mer fullspäckad dag!? Underbart!

Imån blir det nog stan med mamma, shoppa kläder och ha det mysigt =) Resten av dagen är lite osäkert men en Prison/filmkväll i Himle kan bli av :) 
Söndagen är det mys i rastgården med mina flickor och alla söta hundar !

Kvällen igår var massa mys med syster! Vi är bäst på att se till så Frölunda vinner ;) 5-4 blev det och en riktigt bra match! tack älskade syster, du är bäst ♥

Men nu ska jag återgå till jobbet och längta tills denna arbetsdag är över ;)

Puss


Busungen!


:)


Thildis


Theo älskar att mata Nelly :) Och hon äter så snällt ;)

 


Sovmorgon..


En ordentlig sovmorgon är precis vad jag behöver. Få sova riktigt länge och vakna av sig själv och inte nån jävla klocka som ska ringa och väcka en när man sover som bäst... Men undra när jag ska få det!? Blir ju inte denna helgen iaf.. Mamma och pappa är nere och det innebär att jag ska sova på soffan, och pappa som är uppe med tuppen lär jag ju oxå vakna av... Hmm så vi får hoppas på nästa helg istället ;) Eller så sover man när man blir gammal ;) Men jag behöver nog få sova lite nu ändå, har varit mkt det sista och de känner kroppen av, så lite vila skulle sitta fint.. Men snart får jag vara ledig några dagar när lilla Belle kommer hem och då kommer jag förhoppningsvis få sova ;)



Nu är iaf alla grejer ute ur lägehneten, finns ingenting kvar som tillhör mig längre. Känns skönt att det är färdigt iaf så man inte behöver stressa över det. Nu gäller det bara att hitta en ny lägenhet att inreda precis som jag vill, köpa nya grejer och göra det riktigt hemtrevligt :) *Längtar*

Mmm idag ska jag få våfflor!! :D


Mamma vill ha hem dig nuu!




Fullspäckad dag...


Igår var det full rulle hela dagen och när jag stupa i säng strax efter 12 var jag helt slut! det var verkligen fullt upp från att klockan ringde 7.30 tills en ny dag stod för dörren..
Åkte till lägenheten och började packa alla saker med ett avbrott för frukost med söta Lina A och Isa =) Det blev färska frallor och te :) Jag och Flisen körde Lina till skolan och sen åkte vi för att fixa förrådet jag skulle hyra. Efter det var det att åka tillbaka och börja packa ALLT! Lina W kom och hjälpte till och vi tre utgjorde oss till ett väldigt bra team! Fick packat allt och sen in med allt i bilen och körde till förrådet.. Tack underbara flickor för att ni hjälpte mig, kan aldrig tacka er nog!! ♥
Sen gick jag och Lina en promenad med Lilo och Nelly till stan.. Hälsade på Ramona och socialtränade våra busfrön :) Riktigt duktiga var dom :)
Var även och kollade på en lägenhet igår, men den var inget att ha! Sunkig och äcklig så jag letar vidare =) Trivs bra i min stuga sålänge ;)
Idag ska jag tillbaka till lägenheten och köra bort alla möbler med =) Så sen är jag klar och slipper tänka på det...

Imån ska jag nana hos min syster, vi ska på hockey och hon har lovat att göra våfflor till mig =D Ska bli riktigt mumma och jag hoppas dom är krispiga och goda :) Hihi =)

Ha en bra dag i detta skitväder!! Jag vill ha vår och sooool!

Puss


Vänner..


Jag vet att jag sagt det förr men kan inte säga det tillräckligt, jag HAR världens bästa vänner! Ni är helt underbara och ni vet precis vilka ni är! Tack för att ni finns där och ställer upp för mig!! När jag behöver er som mest så finns ni verkligen där!!

Lördagen slutade med krogen för våran del och det var en kanonkväll! Vi satt i stugan och drack vin/cider och rökte och tjötade massa massa skit :) Vi bestämde oss för att dra på oss partyoutfiten och bege oss ner mot staden. Arvid hämtade oss och körde ner oss och vi styrde kosan mot Oscars! Det blev två drinkar och en shot och dans :) Tack för en underbar kväll hjärtat! Alltid lika mysigt att vara med dig!!
Igår låg jag och drog mig i sänge till strax efter 11. Sen var det dags att städa lilla stugan. Dammsugarpåsen var proppfull och gjorde inte riktigt sitt men rent blev det iaf :) Sen blev det en promenad med Lina och Ramona och vovvarna i Åkulla =) Våra hundar går verkligen hur bra som helst ihop och det är underbart att se dom springa ihop.. Donna med pinnen i mun, Ting som jagar henne och Nelly som skäller som en dåre och vill vara med :) Tindra hamnar ofta fot med mig och tittar med sina sööta ögon och tigger godis och Lilo är överallt och ingenstans ;) Hoppas lilla valpen kommer trivas lika bra i denna flock :) Sen blev det pizza, film och tjöt i stugan =) Nelly och Lilo busade massa efter filmen, dom lekte väldigt mkt när Lilo var valp men har inte busat så mkt det sista, men igår låg dom och brottades en bra stund i soffan :) Filmade det men vet inte hur filmen blev då det var ganska mörkt men ska kolla det sen och isf kommer den komma upp här :)

Nu är det drygt 1,5 timme kvar att jobba och sen ska jag sätta mig på tåget hem igen. Ska till lägenheten och packa lite och det blir nog även en promenad med Isa :) Imån kommer jag vara ledig och packa så mkt som möjligt och hoppas på att bli klar. Ska hyra ett förråd och ställa allt i tills jag hittar en lägenhet som jag kan flytta in i =) Blir även en titt på lägenhet på Sörse, en 2:a som jag står som nr 4 i kön på :) Så ska kolla om det är något att ha :) Får hoppas och sen är det bara att hålla tummarna för att man får den :)

Ha en underbar dag!

Puss


Nelly och Lilo busar i rastgården =)


Myskväll..


Snart ska jag hämta upp Fliisen så ska vi åka och handla lite gott till kvällen och sen bege oss tillbaka till stugan och käka och dricka vin och bara ha en trevlig kväll. Krogen hoppar vi, ingen som har lust :) Har saknat min och Flisens vinkvällar, dom brukar alltid bli kanon ;)

Var ute med Lina och vovvarna på långpromenad innan, gick längs med stranden, runt Subbe fyr och tillbaka :) Synd att solen försvann bara men det var riktigt skönt. Tyvärr glömde jag kameran för det var en liten dam som stressade ihjäl mig så jag får sno hennes bilder sen ;) Så nu har jag förvarnat dig Lina så du inte kan säga att jag är en tjuv sen :)

Imån vet jag inte vad som händer, borde nog städa lite iaf.. Men vem orkar det när man bor själv ;) Gästerna får helt enkelt ta det som det är :)
Har packat in lite grejer i ena garderoben här så ska vi se om vi kan göra lite mer plats nästa helg när mamma och pappa kommer ner, vågar inte röja för mkt utan dom :) Men vet att det finns en hel del att slänga här ;) Sen hoppas jag att min papi gör klart lillstugan snart så kan jag vara där när dom är nere :) Eller hitta en egen lägenhet :)

Men nu ska jag åka och hämta sötnosen! Ha en underbar helg!


Snart Helg :)


Sitter på jobbet och fakturerar, alltid bra att dra in lite pengar :) Lunchen är avklarad och nu är det bara att vänta på hemgång ;)
Igår nanade jag i stugan, var väldigt svårt att få upp nån värme men idag ska jag nog tända brasan så ska det nog bli varmt och skönt :) Isa kom förbi och vi satt på inglasade och drack te och rökte lite, massa mysigt. Tack vännen ♥

Har inte så mkt att skriva nu för tiden därför det blir lite glest mellan inläggen men så är det ibland :) Jag längtar massa tills jag får åka och hämta min lilla puppy! Är ca 2½ vecka kvar så jag får stå ut liiite till men det ska jag nog klara, jag har ju min älskade Nelly :P Hihi undra hur hon reagerar när det kommer en valp :) Förväntar mig lite bitchighet första dagarna men sen hoppas jag verkligen att dom blir bästa vänner :) Har köpt en bur till bilen med som dom ska få åka i så nu blir det inga mer bilturer i framsätet. Riskerna är alldeles förstora! Har beställt hem en bok med, "Jack Russel Terrier" som jag ska läsa och lära mig ännu mer om dessa underbara hundar :)

Ha en underbar dag!

Puss och Kram



Vill njuta av solnedgången =)



Sex on fire...






Soffhäng =)


Igår när jag satt på tåget och skulle bege mig hemåt så säger dom att tåget är inställt och ersätts med buss. Så det var bara att traska bort till bussarna och ställa sig.. Där var fullt med folk och EN buss som nästan var fullsatt! Hamnade jämte en man och kvinna och dom sa att dom väntat i över en timme.. Stog väl i ca 30 min och väntade och sen gav jag upp. Ringde älskade syster och frågade om jag fick nana hos dom och självklart fick jag det :) Så Jimmy hämtade upp mig på Backaplan och vi tog en sväng om Hornbach och sen hemåt :) Och det blev soffhäng resten av kvällen :) Hjälpte syster att färga hennes hår med, blev fiin fint :)
Så idag hoppas jag att tågen går som vanligt så man kan komma hem :)

Nu kommer här ett gäng bilder på vovvar =)

Morgonpromenad 2 Januari:









Rastgården med Cissi och Johanna:















Selma slappar i(på) soffan =)

Promenad på stranden 16 Januari:








Nya valpen =)


I lördags eftermiddag styrde jag och Lina bilen mot Vårgårda för att kolla på en liten valp till mig :) En söt liten tik som nu hade hunnit bli 5 veckor... Uppfödaren bodde på en gård med massa hundar och hästar och det var kanonfint! Det är farligt att åka och kolla på så små knyten för dom är ju så sjukt söta! Nu var jag ju så säker på att jag skulle ha en till så det var ingen fara, men är man det minsta tveksam till att klara av att ha en hund så ska man inte åka och kolla på valpar, man blir fast :)
Satt och myste med "Helvassa Gullan" som hon så fint heter och hennes små syskon.. Båda mamma, mormor och gammelmormor fanns på gården att se och alla var hur charmiga som helst. Så jag är väldigt nöjd med mitt val av valp och hoppas även lilla Nelly blir ;) Om tre veckor är det dags att styra bilen mot Vårgårda igen för att hämta hem henne =) Ååh det är sån pina att behöva vänta!! :D

Kom gärna med namnförslag =)

Här bjuder jag på lite bilder iaf =)


1 vecka


2 veckor







Imån...



ska jag åka och kolla på en troligtvis blivande familjemedlem :):)
Kommer smälta så det står härliga till ;)


Mitt i veckan..


Eller ja, arbetsveckan iaf. Halva veckan har gått och det innebär halva kvar och sen är det helg igen =) Satt och tänkte innan att det inte är så långt kvar tills värmen kommer, så man får ha lättare kläder och får bada och sola =) Dom säger ju att en kall vinter ger en varm sommar så det hoppas jag verkligen.. Ska åka till Getterön så mkt som möjligt och bada med Nelly och troligtvis den nya lilla tjejen =) Blev inte mkt av det i sommar och det är lite dumt. Nelly är inte överförtjust i att bada men att springa i vattenbrynet går bra :) Och sitta där ute på kvällarna och se solan gå ner och ta ett kvällsdopp är inte heller helt fel..Vill ha svensk sommar nu!!


Nelly vid Getterön


Underbara Getterön


Tintin =)

Annars har vi haft lite roligt på jobbet idag och busringt lite =) Haha så jävla roligt! Jag hade aldrig klarat av att ringa till någon så men Jimmy klarar det ganska bra, är så roligt att höra folk bli förtvivlade eller arga ;) Hade nån ringt och lurat mig så hade jag gått på det hur lätt som helst!! Blond som jag är ;)

Fick bli lite irriterad i morse med, alltid underbart. Var en karl på tåget som tydligen inte tyckte om hundar! Hade puttat över Nelly i sätet jämte när vi skulle gå av för att kunna lägga ner handduken hon legat på i väskan och då fråga han om jag tyckte hon skulle få vara där. Varför inte?! Han sa att jag inte visade någon respekt när jag satte henne i ett säte för att hon var sketen om tassarna, men jag försökte vänligt förklara för honom att hon legat på en handduk i 40min och inte alls var sketen längre men han tyckte jag snacka skit.. Sen gick han så hann inte säga att om han har så mkt emot hundar och är rädd för att bli sketen så behöver han inte ens vistas i hundkupén, men han vågade väl inte stå kvar.. :) Fattar inte ens vad sånt folk har där att göra, kan man lösa en biljett för att en hund ska kunna få en egen plats så borde man väl få ha dom i sätet!? Självklart hade jag lagt en filt eller handduk om jag planerade att ha henne i ett säte men när hon bara ska vara där ett par sekunder så tror jag inte hon hinner lorta ner speciellt mkt!! Idioter, och han är inte den första.. Får vi se hur mkt dom klagar sen när det blir två små råttor :)

Idag blir det till att jobba över, så natten spenderas hos syster med kidsen :) Ska fixa naglarna på oss båda och bara mysa!

Ha en underbar dag!

Puss



Köpa valp!?


Nu har jag ju varit inne på att köpa en till valp i ett par veckor. Vill ha en Jack Russel till, och en tik! Har spanat runt lite på nätet och kollat om det finns någon potential valp till mig :) Har ju sagt att jag ska köpa en som är reggad i SKK denna gång, så det är ju krav nr ett! Och igår kikade jag in på blocket.se och hittade en som jag kan tänka mig. Är en tik, är leveransklar den 28 januari och reggad. Har mailat lite med ägaren och det är av den högre sorten precis som jag vill ha.. Dock är pälsen inte riktigt som jag vill men mamman var korthårig och pappan sträv så kanske inte blir av den värsta varianten.. Så nu är frågan: Ska jag köpa en till?! Jag vill och jag vet att jag kommer klara av det. Är ju lite iom att jag pendlar till jobbet med buss och tåg men sånt borde ju alltid gå att lösa. Kommer inte bli några extra resekostnader för att jag har två istället för en. Så det enda är ju bara vart jag ska ha dom på buss/tåg?! Nelly har jag ju i knät på tåget på morgonen och hon har oftast eget säte på hemvägen. Så så stora problem borde det inte vara, valpen kan jag ju vänja vid att sitta på golvet istället, vilket jag inte gjort med Nelly... Åååh jag vill sååå gärna!! Kom gärna med tips på lösningar när det gäller pendlingen :)


Damen längst ner till vänster är det isf :)


My Dog


Igår hade vi bestämt oss för att gå på My Dog. Jag har aldrig varit där och Lina var inte där förra året. Så vid elvatiden hämtade Lina upp mig och vi styrde lilla Bettan mot Göteborg. Väl framme velade vi runt och försökte hitta en parkering och tillslut fann vi en =) Tog oss en liten promenad till Svenska Mässan och in för att få se massa söta vovvar =) Och många var där! Farligt att gå på ett sådant ställe, speciellt när man är sugen på att skaffa en till! =) Men det var mycket roligt! Många fina uppvisningar och ännu fler människor och hundar. Så dit kommer jag absolut åka igen :) Tack vännen för en bra dag =)

Idag är man tillbaka till jobbet efter 13 dagars ledigt och en vecka i förkylning! Känns väl lite trist men kommer man väl igång så rullar det på =) Skönt att vara tillbaka iaf.. Massa att ta tag i nu när det är nytt år och allt så jag har nog att göra några dagar framöver. Blir nog lite övertid en dag med...

Ikväll blir det powerwalk med Isa. Vi ska ta tag i detta nu och verkligen få fram kroppen för Beach 2010 =)
Jag har redan gått ner några kilo och har bara ett par kvar =) Så det är bara att köra på. Fram med grönsakerna och nyttigheterna och bort med skräpet. Men hur ska jag kunna sluta med Colan? Denna underbara dryck som är såå god! Personen som uppfann colan och troligen är/var stormrik borde straffas!! Det är ett plågsamt beroende! Så sluta kommer jag inte men kanske minska iaf ;) Vi får se hur det går med allt, men dom kilorna jag nu loosat ska inte få sätta sig igen!





Sista kvällen..


Imån kommer Michael hem och det innebär att detta är sista kvällen jag och Nelly är själva. Har inte blivit så många ensamma kvällar dock men några stycken och det känns ju alltid. Jag älskar att ha folk omkring mig och är jätteglad så fort jag har det, men att vara lite ensam skadar inte heller =) Det är alltid nyttigt.

Det är skrämmande hur fort tiden går, fyra veckor har bara sprungit iväg! Vart har dagarna tagit vägen? Men sen är ju frågan vart det senaste året tagit vägen. Hoppas inte detta året går lika fort, då sitter man där sen, gammal och grå ;)
Jag vill iaf tacka alla mina underbara vänner, för att ni finns där och alltid gör. Älskar er såå mkt!


Nattinatt så hörs vi imån!

Puss


....


Vet varken ut eller in. Tankarna snurrar och jag kommer inte fram till något. Näsan är inte min vän och jag har nog nyst flera hundra gånger idag. Fördelen är väl bra träning för magen. Helst av allt vill jag bara krypa ner under täcket och vakna en annan dag när allt känns bättre.
Sitter man ensam så börjar tankarna lätt skena iväg och dom tar aldrig slut. Varför gör h*n så? Varför gör man så? Tänk om man gör så istället?! Blir det bättre då? Vill jag skaffa en till hund? Hade jag blivit nöjd med den jag valde? Hur hade Nelly reagerat?!
Och den stora frågan är hur kommer livet att bli?! Inte fan vet jag! Vill väl egentligen inte ha svar på den frågan heller för hur kul är det att veta hur varje dag kommer att se ut och hur livet kommer att sluta?!
Jag vet inte, ska sluta tänka för ett tag och strunta i allt.




2/1 2010


Nu har det nya året börjat. Känns konstigt att det är 2010 nu.. Men man vänjer sig fort och detta året kommer väl flyta på som vanligt =)

Nyårsafton var riktigt rolig! Jag begav mig ut mot himle strax innan fyra och sen gick vi en långpromenad med hundarna för att försöka att trötta ut dom så mkt som möjligt =) Det var svinkallt och jag höll på att frysa röven av mig men vad gör man inte för dom små djuren ;) Sen ställde sig Lina och agerade kock och jag fixade musiken och poletterna inför "Med andra ord" spelet. Strax efter sex åkte i in mot stan och hämtade upp tre små flickor på stationen, Ida, Therese och Judith. Så nu var alla samlade, sex flickor och sex hundar (Ida hade med sig en oxå), så huset var fullt. Vi käkade mat och den enda som klagade på den var kocken själv, vi andra tyckte det var mycket gott men det örat lyssnade inte hon på ;) Sen var det dags för att dela ut julklappar, massa paket fick vi =) Så snälla är ni flickor =) Nu var det dags för julklappsspelet! Alla hade köpt huuur mycket julklappar som helst och hela bordet var fullt! Tre olika omgångar körde vi och vissa paket var det mer tjaffs om än andra :) Riktigt roligt och det blev många skratt...


Alla paket =)

Sen var det dags för det omtalade spelet "Med andra ord", har spelat detta en gång innan och det är typ fyra år sedan. Med 700 nya poletter och ingen som kunnat tjuvträna så var ju starten väldigt jämn. Första omgången vann jag och Ida och dom andra blev lite ledsna i ögat ;) Vi bytte lag och då var det dags för jag och Ramona, Lina och Ida och Therese och Judith. Denna omgång vann Ida och Lina. Jag och Ramona flamsade oss som sjutton och jag har nog aldrig skrattat så.. Min bästa förklaring var "En skådespelare, inte svensk" Någon som kan gissa på det? Nej inte Ramona heller ;)

Nu närmade sig klockan tolv och vi förberedde oss för att gå ut. Inga fyverkerier då det var många hundar, utan istället var det megatomtebloss =) Öppnade champagnen och välkomnade det nya året. 

 








Sen gick vi in igen och bestämde oss för ytterligare en omgång av spelet. Jag och Lina hamnade i samma lag och vi utklassade dom stort trots att en av oss var lagom rund om fötterna =) Dom skyllde på att vi för mkt tjuvar men det är ju skicklighet det med =)

Allt var verkligen kanon och en roligare kväll hade vi nog inte lyckats med :)
Dagen igår spenaderades framför tre filmer ihopkurade i deras soffor :)
Sen var det Prison på kvällen =)

Men nu måste jag verkligen sätta igång här, ska åka och handla, köpa mat och så ska jag städa och sen hinna göra mig iordning. Ikväll kommer flickorna hit och vi ska festa =)

Hörs imån!

Puss


RSS 2.0