Tv-dags...



Nu är klockan 19.50 och det är dags att gå och kolla på tv:n. Klockan nio blir det iaf Desperate Houswives. Nu klockan åtta kan det finnas risk för att det blir "Den rätta för Rosing" Tycker det är ett kasst program men är ju sista avsnittet och hon har två ungdomar kvar. Tror dock inte att hon väljer någon utav dessa utan att detta bara var ett program för sin "status" skull. Men det återstår och se.

Målade som sagt på jobbet idag, trodde jag skulle hinna måla två gånger, men icke då. Hann ju knappt med en gång. Men så var det iof lite förarbete som att lägga papper på golvet och tejpa dörrar och liknande. Men imån är det enbart att börja måla med en gång så det ska nog inte ta så lång tid. Sen så skulle pappa måla taket andra gången så de slipper jag =)

Har varit nere hon Inge och Oiy en sväng, dem behövde hjälp med datorn :P Men nu är vi hemma igen. Ska skära upp lite gurka och morötter och göra en dipp och smaska i mig :P

Ne hörs imån.

Puss puss

31 Mars


Har precis ätit frukost, ska ner och fortsätta måla. Har målat listerna en sålänge så nu ska jag gå på väggarna :) Kommer bli himla fint. Får se hur länge det är det :P

Känner mig lite seg i kroppen idag efter all motion igår men sov himla gott iaf :)

Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Umgås lite med min man om han är hemma :) Känns inte som man träffas så ofta även om man bor ihop. Antingen är jag ute och går eller tränar och ibland är han iväg. Lite tråkigt men då går man inte varandra på nerverna iaf. Sambolivet är helt underbart. Tänk att få dela sin tillvaro med någon man älskar och bryr sig om. Att sitta ihop och kolla på tv:n, tjafsa lite om vilket program man ska se och sen gå och lägga sig ihop och känna värmen från den andra personen. Underbart.
Älskar dig Michael!

Ne dags att måla!

Pyss

Duktig idag :)



Nu sitter jag hemma efter en väldig massa motion :)
När jag kom hem åkte jag till gymmet där jag tränade i ca 1timme, sen åkte jag hem och hämtade Nelly och gick upp till Isa så var vi på en timmes promenda =) Så lite fläsk har vi nog allt lyckats bli av med idag.
Luktar dock inte så gott =O
Får väl dusch av mig lite kanske, men ingen idé att tvätta håret för imån ska det målas och då kommer jag bli helt prickig i huvudet, så det får bli imån...

Fick röjt undan nere i rummet där vi ska måla, tog några förekort så det ska ni få se sen. Är själv resten av veckan, eller tisdag, onsdag och torsdag så jag ska nog hinna bli färdig. Är ledig fredag och då jobbar Linda.

Men nu blir det en snabbdusch och sedan en cigg och sen sängen.
Sov gott och dröm sött.

Puss&Kram


Såhär mysig var Nelly när jag kom hem från träningen :)


30 Mars

Nu börjar även Mars gå mot sitt slut. Tänk att det redan gått 3 månader på detta år? Ja tiden går verkligen fort men vad gör det, snart är det vår/sommar :)

Har precis ätit lunch, blev Thaigrytan från igår. Motstod mat från MC'Donalds som dem andra beställde, tyckte jag var duktigt av mig :)
Jag och syrran har varti iväg och handlat mer färg och tillbehör för att kunna måla om mer här på jobbet. Ska göra om nere vid lagret, ska bli som en liten utställningshall med lite maskiner och så :P

När jag kommer hem tänkte jag åka en sväng till gymmet och träna lite. Var ju ett tag sen och ångesten börjar komma mer och mer, så en stund där får det blir. Ska vi ta en promenad sen Isa?

Ne dags att göra lite nytta.

Puss 

Gjort om...


Nu har jag gjort om lite här på bloggen. Ändrat textstil, lagt in header och lite annat.
Vad tycks?

Samtidigt som jag suttit här har jag kollat på tv:n, först One Tree Hill, sen Gossip och Wipeout. Just nu är det Sanningens Ögonblick, en som stannade på 25.000 kr. Hade jag aldrig gjort, är ju 50% skatt på det med eller något sånt.
Men men det är upp till var och en.

Ska snart gå och lägga mig, börjar bli trött. Gissar att det kommer värka i min rygg när jag lägger mig ner, har suttit i väldigt dum position när jag suttit här.
Imån blir det jobbet igen,ska fakturera och sen måla om lite. Blir nog bra. Är helvecka denna veckan sen så är det påsk nästa vecka igen och då jobbar vi bara 3½ dag =)

Imån hade jag tänkt att åka och träna. Måste komma igång igen. Så så får det bli....

Ne en cigg och sen sängen.

Puss


29 Mars

Sitter ute på balkongen och gottar mig. Helt undebart väder, synd att det blåser bara...
Har varit i stan en sväng idag igen, köpte inget utan var bara och kikade...
Ska snart börja göra mat, thaigryta. Micke och Alicia skulle nog komma bort och äta med.

Igår var ju Hubbe och Mickan här och kollade fotbollen. Jag och Mickan satt mest ute och rökte och tjötade. Blev några öl med. Dem åkte hem vid halv 12(halv 1 om man hade ställt om klockan). Så då gick jag och lade mig, var väldigt trött.

Vaknade vid 10-tiden och tog en långpromenad med Nelly. Sen var det frukost, som jag satt här ute och åt. Hoppas verkligen att värmen stannar nu, ingen mer kyla tack!

Ha en fin dag allihop och njut av solen.

Puss


Kväll...

Nu börjar kvällen komma och det mörknar på ute.
Grillade fläskfilé och åt potatisgratäng nere hos mamma och pappa, satt faktiskt ute och åt. Var så varmt och skönt där nere...Dem har ju ett litet hörne där det är lä när det blåser så det var jätte skönt.
Sen kollade vi matchen, HV71 - Frölunda, som väntat förlorade Frölunda och är  ute, så det blir Färjestad och HV i finalen....

Snart kommer Hubbe och Mickan hit, ska kolla Sverige-Portugal matchen och tjöta lite. Ska bli skoj, var ett tag sen man träffade dem :)

Ne en cigg nu och sen sällskap.

Vill bara Gratta Isa och Arvid som förlovade sig igår, sååå fina ringar. Det tycker jag ni är värda, ni är såå fina ihop och ni har eran söta lilla dotter Lowa :)

Puss



 Solnedgång från stugan..

28 Mars

Solen skiner och det är jättskönt väder ute. Kunde blåst lite mindre så skulle det varit ännu skönare.

Sitter ensam just nu, förutom Nelly då, Michael är iväg på invigningen av Toveks bil, kommer snart och då ska vi ta en promenad ner till stugan. Kolla hockeyn och äta. Grillad fläskfilé och potatisgratäng, Mums !

Gick en härlig promenad med Nelly i morse. Är så skönt att ta en längre runda på morognen, allt är lungt och stilla och man får vakna till lite. Gick till brukshundklubben och hoppade lite hinder med :)

idag har jag och Michael varit iväg och handlat mat, sen mötte jag mamma i stan. Så vi köpte gardiner till jobbet och alla dess tillbehör. Gick även in en sväng på Gina Tricot och mamma handlade massa nya kläder, kanonfint.
Sen lite andra småärenden och nu sitter jag här.
Magen börjar kurra så dka bli gott med mat snart :P

Magnus och Annika vann ju finalen igår. Är lite kluven på vad jag tycker. Självklart har båda paren varit extremt duktiga och gjort allt dem kunnat. Laila och Tobias finalnummer var otroligt fint, så dem 40p kan jag förstå.
Sen tycker jag att Annika är grymt duktig på att göra koregrafier till finalnumrerna, hon har ju varit i final 2 år i rad innan och kommit två varje gång, så därför tycker jag att dem är värdiga vinnare.
Så jag tyckte det kunde vara två som vann igår! Men det fanns ju bara en glassko :(

Ne nu ska jag bege mig.
Hörs sen!

Kram!


        Blomman jag köpte till köket igår

Final ! !

God Kväll!

Sitter vid datorn en snabbis. Om en stund börjar Let's Dance finalen och den får man inte missa. Kan bli riktigt spännande :)

Gick till stugan vid 8.45 tiden i morsen, blev en skön promenad, dock tar det bara en kvart men bättre än inget :) När jag kom ner hade päronen nästan precis vaknat så vi satt och tjöta och så..Sen bestämde jag och Pappa oss för att vi skulle börja göra lite nytta och tog fram papperna. Gick bra och vi blev färdiga med det vi skulle. Tog ett litet brake för att åka till stan och käka lunch, thaimat blev det. Mycket gott men det var iskallt i lokalen så man fick sitta med jacka på sig =/

Vid 3-tiden ringde Isa och fråga om jag ville med till stan, självklart svarade jag och hon hämtade mig. Snabbt hem och byta om och lämna Nelly, sen begav vi oss.
Köpte en kjol på Gina Tricot, ett långt linne på HM och en duk på Hemtex :)
Sedan åkte vi till Blomsterlandet och jag köpte blommor till mitt hem, lite gröna växter och nägra blommande, alla hade dött här hemma :(
Såg även att efter denna lilla köldknäpp som varit så har våra blommor i lådan på utsidan börjat bli lite ledsna, så får nog bli ett byte på det där :( Tråkigt när det blir så, men jorden är ju fortfarande färsk så slipper nog byta den =)

Imån ska vi åka och handla, börjar bli tomt i kylen, bara massa vätskor och ingen mat...
Måste börja få ordning på handlingen, blir bara massa småhandling :(
Ska gå in på mitt konto imån och fixa min ekonomi.

Ne dags för en cigg och sen Let's Dance :)

Puss


27 Mars

Nu är klockan 8.35 och jag ska bege mig ner till stugan.

Klarade inträdesprovet igår, så nu är vi agilitysugna :)
Hade första kursdagen igår med så då hade vi mycket teori och så.

Sen kom ju ett hemskans väder, blåste och snöade och hade sig, så det blev kallt att gå hem :(

Ne måste dra.
Skriver mer sen!

Puss

Hemma!

God eftermiddag.

Nu är jag hemma från jobbet, åkte med mamma vid 1-tiden så kom hem för nästan en timme sen :)
Sitter här och försöker lägga till en header på min blogg men det går inte så bra :(
Gör precis som det står men ändå funkar det inte..
Får väl se om jag kan lista ut det.

Nu är det bara 3 timmar kvar tills vi ska till brukshundklubben.
Ska börja förbereda med lite godis och så :) Måste ju belönas om hon är duktig.

Imån blir det jobb hemmifrån. Ska ner till stugan och hjälpa Pappa med fakturorna som aldrig blir färdiga :/
Så blir några timmar där så blir det bra...
Och imån är det final i Let's Dance med, ska bli kul. Fast tråkigt att det är slut sen :(

Fick kollat skatten innan, 2094kr tillbaka, plus reseersättningen då på ca 7000kr :)
Så blir en slant iaf...
Blir till Thailand :)

Ne nu ska jag se vad jag ska göra...
Gå ut och leta hundar och träna Nelly?
Hmm nja vet inte. Det får gå som det går, förhoppningsvis bra...

Hörs senare.

Kram


26 Mars

God Morgon!

Återigen strålande väder, fast kallt. I morse var det -4 grader ute. Men nu är solen uppe så det är nog skönare ute :)

Sovit hyfsat inatt, den här jävla halsen vill inte ge med sig =(
Kliar och har sig plus att jag hostar...
Men förhoppningsvis är den bra till nästa vecka, vill ju träna.

Igår betalade vi räkningarna, väldigt skönt att få det gjort så man vet hur mycket man har kvar.
Ska försöka göra en budget som jag skrev igår.
Lägga pengar till mat, nöje och resa :)
Blir Thailand i år igen :) Var såå undebrart sist så det missar man inte igen =)

Jag och Isa tog oss en Powerwalk igår, på lite över en timme. Såå skönt.
Man känner sig vekligen duktig efteråt :)

Har börjat tappa lite av mitt godissug oxå. Dricker inte mycket läsk och knappt något godis.
Om bara min kära syster kan sluta ha massa godis på jobbet så ska jag nog klara det med :)

Idag är inträdesprovet.
Blev ingen träning igår, Nelly följde med Michael ner till Inge och Oiy.
Men jag TROR att det kommer gå bra. Stanna och komma kan hon ju som sagt, bara det att hon ska bete sig :)
Men ni får veta ikväll hur det går.

Idag ska jag åka med Mamma ner till Varberg så jag slutar runt halv 1 :)
Ska bli väldigt skönt.

Ne nu ska jag jobba.

Puss

25 Mars

Och alla vet vad den 25 varje måndag betyder - LÖN ! !
Guud så skönt, har varit lite kris det sista.
Men nu så finns det pengar =)
Så det blir hem och betala räkningar idag.
Är så skönt att få det gjort med en gång. Så slipper man tänka på det med...

Sen ska jag göra upp en budget denna månaden så ska vi se om vi kan hålla den.
Alldeles för mycket pengar går till sakar jag inte har en aning om vad det är, eller jag vet vad det är men det är som dem går upp i rök.

Igår så gjorde vi lite korv och makaroner, sen fixade jag mitt BankID så jag skulle kunna fixa skatten på internet så får man dem ju till midsommar. Men man kunde inte kolla där hur mycket man fick tillbaka :(
Så får så snällt vänta på skattesedeln. Men den är ju utskickad så kommer förhoppningsvis i veckan.
Ska iaf få runt 7000 i reseersättning.
Är ju lite pengar men inget om man jämför vad man har lagt ut hela förra året. Lite mer än 17.000 kr :(
Så får man knappt 7.000 tillbaka :S
Jaja så är det.

Blev ingen promenad igår, satt bara hemma och slappade, försökte fixa en banner till bloggen men det ville sig inte, vet inte vad jag gör för fel :(
Få kolla idag igen.

Men idag måste jag ut och träna med Nelly. Inträdesprovet är ju imån och jag är Nervös !
Snälla snälla Nelly var den duktiga hunden jag vet att du kan vara :)
Stanna på kommando och komma på inkallning kan hon, men sen ska hon ju uppföra sig oxå. Det är det jag är lite nervös över, hon har ju en tendens att skälla och det är jag rädd att dem inte kommer gilla.
Men förra året när vi gick grundkursen så brydde hon ju sig inte så mycket om dem andra hundarna, så förhoppningsvis inte nu heller. Vi får se.

Vet inte om jag är ledig på fredag, hade velat de så jag kunde umgås med mina föräldrar, men Theo är ju sjuk och Pappa ska vara ledig, så då tycker han att Jimmy ska vara här och då måste Linda vara hemma med honom, vilket innebär att jag måste jobba =/ Men vi får se hur det blir med det med.

Kallt idag, var 6,5 minus i morse, men det är fint väder :)
Så långkalsongerna (tightsen) är på och mössan åkte också på i morse.
Blåser iaf inte så känns inte så kallt.

Nu ska jag väl börja jobba tänkte jag.
Frukosten är avklarad och jag har glott runt på datan på det jag ska glo på :)



Sunrise



Huvudvärk! (uppdaterad)

Har precis käkat lunch, Noka måltidsersättning, med chokladsmak.
Himla gott faktiskt om man häller i liiite O'boy och mixar det =)
En djävulsk huvudvärk har jag med. Kan den inte bara försvinna?

Var min kära faster Barbro som tipsade mig om Noka om man vill gå ner lite i vikt. Man ersätter några måltider med denna dryck, och vips så har man förlorat några kilo.
Hehe ne inte riktigt men det ska göra det lättare.
Är väl inte direkt tjock men är inte nöjd med min kropp så därför ska jag försöka göra mitt bästa för att göra mig själv nöjd.
Magen ska nästintill bort och låren kan väl smalna av lite.

Jag vet inte vad det är med det här med vikt.
Självkart vill man ha en fin kropp och trivas i den men  det behöver väl inte gå till överdrift!
Det där med Size 0 tycker jag är barnsligt. En kvinna ska ha former, inte vara supersmal och se ohälsosam ut.
Jag vill bara gå ner några kilo, få bort lite fett och trivas med min kropp. För trivs jag kommer jag att bli en gladare och piggare människa, och jag kan acceptera och ta till mig om någon säger att jag är fin, vilket jag inte riktigt gör idag. Oavsett om man är smal, tjock eller normal tycker jag att man borde träna, eller iaf motionera.
Kroppen och själen mår såå mycket bättre av att få röra på sig.
Ta en kvällspromenad på en timma och du kommer känna dig mycket piggare och sova väldigt gott.
Plus att du känner dig duktig.
Så jag säger: Rör på er Allihop, oavsett om du har ett mål eller inte.

Jag har ett mål och det hoppas och vill jag att jag ska uppnå!
Jag ska inte ge mig denna gång.
Jag ska inte bry mig så mycket om vad jag väger(vågen lurar en faktiskt) och bara kolla på hur min kropp förändras, hur den blir till det jag vill. Så fort man ser några framsteg blir man mer och mer taggad till att fortsätta, så jag hoppas att det ska gå vägen denna gång!
Kroppen kan förändras även om du inte går ner i vikt. Du kan se en förändring på kroppen med vågen står bara still, och detta tror jag lurar många människor som tillslut kanske verkligen fastnar och bara kollar på vad vågen säger och inte verkligen tittar på förändringarna på sin kropp. Du kanske bara har gått ner ett halvt kilo enligt vågen men egentligen har din kropp förändrats jättemycket. 
Så lås dig inte på vad vågen säger.

Jag ska ju som sagt träna oxå, men nu har jag varit förkyld i 1½ vecka så jag tar det lite lugnt med det till jag känner mig helt bra, bättre att bara ta långpromenader med Isa sålänge.
Men nästa vecka kommer jag förhoppningsvis att återvända till gymmet :)
 

Så nu blev det en uppdatering, kände att jag inte riktigt fått med allt i det första inlägget :)


Hörs ikväll!

Puss

24 Mars

God Morgon!

Sitter återigen på jobbet, snart frukost =)
Kallt idag, men fint väder.

Idag blir det jobb för hela slanten sen hem och träna Nelly skulle jag tro.
Hehe får ju öva så att hon är lydig på inträdesprovet =)
Men det kommer gå jättebra! Bara lite korv i fickan :)

Var på en promenad med Isa igår på 1h.
Är såå skönt att vara ute och gå, bara prata och samtidigt bränna lite kalorier :)
Är så undebart att vara ute med dig Isa, är så glad att vi har kommit varandra så nära igen.
Du är en sann vän och man vet att man kan prata om allt med dig.
Det är som vi säger, vi har det väldigt lika om man tänker efter.

Idag när jag kommer hem ska jag gå in på skatteverket och kolla min deklaration :)
Hoppas på mkt pengar men man vet aldrig :)

Puss.

Slutade bra =)

Jupp dagen slutade bra iaf :)
Fick tag på hon som hade hand om inträdesprovet och vi ska göra det på torsdag :)
Var tydligen två andra som inte kunde komma i lördags så dem skulle göra det med.
Hoppas, Hoppas att hon klarar det.
Min lilla skrutt....

Snart blir det promenad med Isa :)

God Kväll!

Puss

23 Mars...

...är en pissdag!
Usch vad jag inte är sugen på någonting just nu, vill bara hem och gömma mig under täcket!

Dagen började bra, vaknade till fint väder och solan sken.
Satte mig på tåget och somnade.
I Kungsbacka kom det på en t****is som skulle sätta sig jämte mig, visst inga problem.
Förutom att han satt halvvägs in på migg sätta och snodde armstödet. Brukar alltid ha min arm där för att få bekvämast ställning när Nelly ligget i mitt knä. Men inte då. Plus att han luktade illa.
Men iaf, var väl bra med det, sprang till spårvagnen och hann med den.
Kom till jobbet och första timmarna gick jättebra, hade att göra och så.
Sen skulle jag sätta mig och fakturera. Ja då lägger hela systemet av.
Så fick hålla på och fixa med det i säkert 1½ timme innan det kom igång.
Och nu funkar det med.

Jo men då får jag ett mail om att jag MISSAT inträdesprovet till Agilitykursen jag och Nelly skulle gå!
Mailade tillbaka att det har jag inte hört något om.
Jodå mailade dig den 10 Mars fick jag som svar.
Det mailet har jag INTE fått.
Så nu får man ju så snällt vänta till nästa gång...

JAG BLIR SÅ ARG!
Hade verkligen sett fram emot det och sagt till alla att vi skulle göra det!
Men blir ju inget med det.
Den börjar imån kursen med så det är ju bara att glömma!
S K I T ! ! !
Borde man inte ringa till dem som anmält sig? Hur ofta kan man lite på att mailen går fram!

Ne får väl fortsätta med faktureringen och se vad denna dagen slutar.
I Malmö kanske, vem vet!

Hej då!

Gör om...


Just nu sitter jag och gör om min blogg lite.
Ändrar typsnitt och utseende med mera. Vi får se hur det går.

Men det kommer nog gå bra tror jag, har ju en jättebra sida där man får hjälp med hur man gör :)
Så är inte så svårt som man kan tro.

Snart blir den en paus för att åka och käka pizza.
Var ett tag sedan :)
Men men, lite onyttig får man vara :P
Blir ju antagligen en powerwalk med Isa sen :P

Ne ha det fint..

Puss

22 Mars

Blev inget inlägg igår, hann helt enkelt inte.

Vaknade vid 9-tiden igår, upp och ut och gå med Nelly.
När vi kom hem igen vid 9.45 sa Michael att han ville till Gekås.
In i duschen och göra sig iordning och sen åka. Var väldigt mycket folk så det blev inte så mycket. Jag köpte ingenting, dels behövde jag inget och sen hade jag inga pengar heller.
Var inne på Netonnet med, tänkte kolla på den kameran jag vill ha, men tror ni inte att den var slut då??
Åååh jag som var så nära på att köpa den :(
Sen bar det av hemmåt och jag gick med Nelly till fårhagen så hon fick leka lite.
Klockan 4 var vi bjudna på mat till Inge och Oiy. Även Classe skulle med så vi gick bort till honom vid halv 4-tiden.
När vi kom till Inge och Oiy var det framdukat massa god mat.
Till förrätt: Hummersoppa med vitlöksbröd
Huvudrätt: Var det thaigryta med ris och vårrullar.
Sååå himla gott! Men man blir sååå mätt. Så man rullade ju nästan fram :P
Satt kvar hemma hos dem till klockan var kanske 8-9 nångång sen gick vi hem.

Känner att jag är påväg att bli sjuk igen, bihålsinflmmation?
Jag vet inte men nästan rinner och halsen är äcklig...
Vet inte om jag har feber men orkar knappt göra någt.

Så idag blir en lugn dag, ska väl bara dammsuga av här hemma, kanske ta ett tag med moppen...
Sen bara slappa...

Ska välkomna Isa till bloggvärlden med, hehe..
Hon var väldigt tveksam till att börja med tillslut gav hon med sig :P
Så nu är hon en flitig bloggare :P

Ne nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sedan dammsuga av.

Höres!

Puss

Mys...

God Kväll.

Sitter här och håller på med alla mina bilder.
Är så jobbigt när man tar kort med både kameran och mobilen och sen lägger in det på två olika datorer så tillslut vet man inte vart har dem :(
Men det håller jag på att fixa nu plus att jag ska rensa båda från bilder, mobilminnet börjar bli fullt.
Det är därför jag vill ha min nya kamera nu! Hihi!
Får bli en annan gång helt enkelt...

Idag har jag varit hos Isa, Kajsa och Tina kom förbi oxå så vi tjötade och drack te.
Sen käkade jag och Isa lite lunch, rester från min thaigryta igår, den fick godkännt =)
Sen gick jag hem, städade lite och sedan till ICA en snabbis och handla.
Sen ville Isa att jag skulle med henne och handla och självklart gjorde jag det.
Åkte en sväng om donken och fixade mat till karlarna våra oxå..
Sen var det hemgång.

Har lekt lite men Nelly, ska snart sätta mig vid tv:n och kolla Let's Dance.
Har tänt massa ljus och har det mysigt, hoppas på att Älskling ska komma snart så vi kan mysa ihop, blir bättre då :P

Hörs imån.

Puss


20 Mars

Nu börjar nog våren komma!
Helt underbart väder idag med, vilket innebär att det varit soligt och fint i 3dagar :)
Så underbart, nu är våren påväg!
Blåser inget idag, så det är ännu skönare.
Plus att jag är ledig, kan ju inte bli bättre :)

Är dock lite förkyld men de går över.

Snart ska jag gå upp till Isa och Lowa och leka med dem, Nelly ska oxå med såklart.
Ska käka lite lunch och sen ska nog Tina och hennes dotter komma förbi :)

Igår gick jag och Isa åter våran promenad.
Skulle gå till Willys och inhandla mat till Thaigryta, men dem hade inget, så vi gick hem och hämta bilen och åkte till Hajen istället.
Guuud vilken god mat. Michael tyckte oxå att det var jättegott.
Så nu kan man en maträtt till.
Tack ISA!

Ne nu ska jag kila!
Ha det fint.

Här kommer lite bilder på Nelly ute i vårsolen :)


19 Mars

Lika fint väder idag, Underbart!
Lite kallare dock men vad gör det när solan skiner =)

Igår när jag kom hem så hade Michael tagit hem våran stoora blomsterlåda som Michael har gjort.
Så vi åkte till Blomsterlandet och köpte blommor och jord och sen hem och planterade.
Jag placerade blommorna och Michael planterade.
Blev kanofint, så nu väntar vi bara på att dem ska blomma ut :)
Och att klätterväxterna ska börja klättra.
Det gick åt nästan 150 liter jord, så den är stor :)

Sen så gick jag och Isa ut på våran dagliga promenad på nästan en timme.
Fasen vad fort det går när man går och tjötar, hade kunnat gå hur långt som helst!
Tack Isa för att du finns, du är underbar!

När jag kom hem mötte jag Micke som varit i Thailand i 2½ månad, fick en limpa cigg för att jag passade hans katt :)
Gillar dock inte paketen för det är äckliga bilder på =/

Inge och Oiy var oxå och hälsade på.
Sen var det tv och sen sängen och nana!

Ne nu ska vi fortsätta måla :)

Puss

     
Massa jord                          Färdig!                                 Så stor är den =)

Utmanad...

Jag har blivit utmanad av Emelie...

Fyra tv-program jag brukar se: Gossip Girl, One Tree Hill, Desperate Houswiews och Grey´s Anatomy
Fyra saker jag gjorde i går: Jobbade, var ute och gick med Isa och Nelly, åkte tåg och duschade..
Fyra saker jag längtar till: Sommaren, Thailand, Agilitykurs och My Man
Fyra saker som står på min önskelista: Ny sänggavel, omtapetsering, ny kamera och massa pengar :)
Fyra saker jag avskyr: När djur far illa, när människor mår dåligt, regn och vänner som sviker..
Fyra saker jag tycker om att göra: Träna Nelly, fotografera(därav vill jag ha ny kamera), vara i solen, vara med mina vänner :)
Fyra saker jag åt i går: Thaigryta, mackor, hamburgare och en plopp =)
Fyra bloggar jag utmanar: Jonna, Syster, Kajsa och ?

Haha kom inte på en fjärde blogg.

Ne back to the målning.
Går kanon, har färg överallt dock men då syns det ju vad man gör iaf..

Hej då!
Njut av solen!


 


18 Mars

Guud vilket underbart väder. Stålande sol och lagom kallt!

Sitter på jobbet nu, ska snart börja måla om iett av kontorsrummen.
Både tak och väggar ska få ny färg, kommer bli kanon tror jag.

Igår kom jag hem en halvtimme tidigare än vanligt, det vill säga 17.15.
Pappa skulle åka om ringön så jag hakade på och hoppade av vid frihamnen och så kom jag med tåget 16.10.
Vilken skillnad det gör men en halvtimme :)

Vid halv 6 tiden gick jag och Nelly upp till fårhagen, såg att hennes kompisar var där så tänkte dem skulle få leka lite.
Var där i en halvtimme ungefär och sedan gick jag hem för Michael hade lovat mat, hemmagjorda hamburgare :)
Vid 7 tiden mötte jag upp Isa och vi tog en promenad på 45 minuter :)
Gick och pratade om mat och annat.
Sen hem, in i duschen och sedan var det tv.


Blir nog en promenad ikväll med =)


Åhh vill så gärna köpa en ny kamera.
Emelie hade en jättebra digitalkamera innan som jag är sugen på.
Jo just det Emelie, jag sa ju till dig att den kostade 3.700kr men det var visst en SP-590 UZ som kostade det, så kan nog stämma att eran låg på 2.500kr nu :)
Är 590 lite bättre då tro?
Hihi...

Ne dags att jobba.

Puss

     
Happy                                  Lisa och Nelly                    Kl 6.15 imorse =)

Nelly hittade en pinne i morse som hon tyckte passade henne :)

17 Mars

God dag!

Tisdag idag och den andra dagen i veckan.
Snart är det fredag och helg.
Okej kanske inte riktigt än men veckorna brukar ju gå fort. Och tyvärr helgerna med :(

Igår var det en vanlig dag på jobbet, eller inte riktigt.
Jag och Linda åkte iväg till Hornbach och köpte färg och diverse tillbehör för nu ska här målas om!
Är så j*kla fult här. Gammalt och smutsigt.
Men nu ska det bli bättre, vitt i tak och beige på väggarna!
Måste bara flytta ut alla möbler och skit först. Står ett stort kassaskåp här med mitt på golvet (nästan iaf) som jag vill ha flyttat på men det blir nog ett problem, dem väger ju en del.
Jaja det får karlarna fixa!

Igår efter jobbet gick jag och Nelly ut och gick.
Michael var iväg och hjälpte sin pappa så jag tog en promenad istället för att träna.
Vid fårhagen mötte jag Kicki och hennes vattenhund Happy, så vi slog följe och Nelly och Happy busade hela promenaden :) Dem har ett speciellt sätt att leka på, och det kan verka väldigt våldsamt, men det är det inte.
Happy är bara 1månad yngre än Nelly så dem har lekt sen dem var valpar.

När vi kom hem var Äslklingen hemma och vi gjorde mat, pyttipanna och stekt ägg.
Michael fick steka äggen för det är jag urkass på =/ haha så lika bra han gör dem :)
Sen kollade vi på Hockeyn, är spännande när det är avgörande matcher, och så var även denna, hela 5 perioder :)
Men jag orkade inte vara vaken så länge så jag gick och lade mig efter fjärde...

Idag funderar jag på att träna men min hals samarbetar inte riktigt. Kliar och har sig :(
Men vi får väl se!

Ne nu ska jag fortsätta röja så man kanske kan börja måla.

Ha det fint.

Puss


I förrgår kväll busade vi lite med Nelly och satte halskrage på henne, gillade hon inte riktigt!
       

16 Mars

God Morgon!

Nu sitter jag på jobbet igen.
Har precis ätit frukost och tagit en cigg.
Snart ska jag och Linda åka iväg och köpa lite färg och skit så man kan måla om här.
Äntligen något att göra!

Kvällen igår spenderades framför tv:n.
Haha Wipeout är så jäkla roligt. Kommentatorerna är ju grymma!

Ne nu ska vi åka

Hörs sen!

Puss!

15 Mars

God Kväll.

Vilket väder det är ute!
Kanonfint ju, stålande sol och varmt och skönt.

Var och bytte däcken på bilen innan, så nu är det sommardäck på :)
Nya fälgar med så det blev fint.

Annars har det inte hänt mkt, handlat och lagat mat och nu sitter jag här.

Igår var det som sagt firande av Isa.
Var bara jag, Jenny, Isa och Kajsa så det var mysigt.
Blev en lugn och skön kväll :)
Tack flickor.

Var en sväng i hagen idag med Nelly med, var ett tag sedan vi var där och det var ju fint väder så fick bli en sväng dit. Nelly och Lisa sprang runt och lekte som galningar :)


Kram


14 Mars

Hello Bloggen!

Nu sitter jag med datorn framför tv:n och kollar hockeyn. HV71 - Timrå som spelar.
Michael och Classe är hä oxå, dem dricker öl och det står även varsinn semla här till oss.
Jag har fått en öl med men vet inte om jag ska öppna den nu?
Hehe ska ju upp till Kajsa ikväll och fira Isa :)
Var väldigt osäker i början om jag kände för det men nu börjar humöret komma upp :)

Var i stan en sväng innan med.
Köpte en tunika, en t-shirt och ett par leggins.
Eller Michael köpte tröjorna =)
Tack Älskling <3

Igår var det som sagt Let's Dance och Elisabeth åkte ut, vilket inte var mer än rätt!
Blev ett par öl med.

Innan idag kollade vi "RallyBrudar", den var väl helt okej, lite långdrgen kanske.
Men jaja fördrev tiden en stund iaf...

Skulle väl åkt itll stugan en sväng, men vet inte om jag orkar.
Dem ligger väl och sover nu ändå skulle jag tro?
Och ska ju iväg om 3timmar..
Nje får nog hoppa det..

Ne nu ska vi vara lite sociala.

Puss


Idag ska du firas :)

Let's Dance

God kväll gott folk!

Nu sitter jag här och är mätt, jag och Älsklingen har ätit tacos :)
Det var himla gott men mätt blev jag :)

Snart börjar Let's Dance och det ska vi se...
Börjar ju närma sig slutet.
Tycker faktiskt det är elisabeths tur att åka!

Idag har jag varit i stugan och städat.
Mor och far skulle ner så dem bad mig göra det iom att jag var ledig, och självklart gjorde jag det =)
Var där vid 8.15 och var klar vid 11 tiden.
Rent och fint blev det, hoppas dem blev nöjda :)

Sen hem och så gick jag till Isa.
Dem passar en chihuahua vid namn Donna och hon tyckte inte riktigt om Nelly, haha så dem blev lite pilska på varandra. Men det är väl så med fruntimmer :)

Sen gick jag och Kajsa hem till henne för Lowa skulle nana.Så vi tog en kopp te och sen gick vi en promenad.
Sen gick jag hem och städade lite.
Hann plocka undan och damma och sen var det dags med en sväng till stan och sen sola :)
Hihi det var varmt och jag låg och drömde mig bort till Thailand :)
Gud vad jag vill tillbaka!

Sen var det hem och fortsätta städa och sen laga mat.
Så nu är det rent och fint i mitt hem :)
Måste köpa nya blommor men de får vänta till löning :)

Ne nu ska jag krypa ner i soffan och gotta mig!

Hörs imån.

Puss


Underbara Thailand!

13 Mars

Japp fredag den 13 igen :)
Hehe men gör mig inte så mkt, brukar inte ha otur *peppar peppar*

Igår snöade det som sagt.
Men idag är det plusgrader och det är påväg bort.

Vaknade halv 8 idag, gick ut med Nelly, åt frukost och sen åkte jag ner till Mammas och Pappas stuga och städade.

Är hemma igen, och ska alldeles strax gå upp till Isa :)

Skriver mer sedan.

Puss


Nelly invigde sitt nya täcke idag som jag köpte på Gekås.
Lite lite för stort men det gör inget.
Är ett regntäcke fast med fleese innuti så det blir varmt.
Så nu kan vi slänga den andra som var lite för litet :P






...........

Denna dag är en pissdag!!!
Gillar inte alls denna dag, vill hem och gömma mig under mitt täcke och inte tänka på all skit!

Vill bara skita i allt, vara med dem jag tycker om och inte bry mig om allt runtomkring!
Jag orkar inte mer nu!
Nu får det vara bra!

Fråga inte vad det är med mig för det tänker jag inte svara på!
Ska bara få ut mina aggressioner lite!

Och nu tog mina Polly slut!
Kan det bli värre?
JA det snöar ute!!!!


HEJ DÅ ! ! !


En söt bild iaf!


12 Mars


Ja nu är kl 12 och det är dags öfr lunch, pasta bolognese blir det idag :)
Varit på jobbet i ca 4 timmar nu och har inte åstadkommit så himla mkt, städat lite på lagret och nu sitter jag och går igenom lite fakturor...Allt för att underlätta för pappsen :)

Igår mötte Michael mig på stationen med min träningskläder, så han tog Nelly och jag tog träningskläderna och gick och tränade :)
Tränade en timme ungefär och sen åkte jag hem och duschade...
Så nu har jag tränat 2 dagar denna vecka :)
Ska fortsätta med detta nu!

Sen vid kl 8 gick jag upp med en blomma till Isa, blomman som var med i förra inlägget. Inte den Michael fick utan den andra. Hon tyckte den var fin så det var ju bra.
Även Kajsa kom till Isa så vi tog en kopp te och lite tårta :)
Sen var det hem och kolla på Grey's Anatomi och sen nana...

Imorse vaknade man upp till ett kallt väder, men det var nästan ljust när jag var ute med Nelly vid kvart i 6 tiden :)
Så himla härligt!

Nu ska jag äta min lunch.
Ha det fint..

Hmm undra om man ska vara ledig imån :)

Puss

11 Mars

Onsadg idag, och det är ingen vanlig Onsdag för det är Isas födelsedag :)
Hon fyller 23 år min lilla sötnos =)
Hoppas du får en fin dag gumman!
Finaste tjejen i stan!


Sitter på jobbet vid pappas dator, våran hade ballat ur i morse så då tog jag pappsens istället.
Och här förblir jag väl ett tag till !

Igår var det min Älsklings födelsedag!
Han fyllde 24 år så han börjar bli gammal :P
Och självklart hade han inte önskat sig något, och fantasilös som jag är så kom jag inte på något att köpa till honom,
samtidigt som min plångbok är lite för tom för att vara mig =/
Men jag stannade iaf till på Centralen och köpte en lite blomma till han.
Men den blev jag inte nöjd med så jag åkte till Hajen och köpte lite snittblommor och satte ihop min egen bukett, eller det blev faktiskt två :)
Inget proffsjobb men blev helt okej!
Har kvar några talanger från min tid på Blomsterlandet =)
Jag älskar dig Michael och i helgen kommer jag att laga middag till dig!
Det blir min present!

Vill köpa en ny kamera med, min är kass :(
Batteriet håller kanske en timme, okej lite överdirft, men det är väldigt kasst!
Ska se om jag kan hitta någon systemkamera som inte är för dyr men ändå bra :)
Gärna som går att spela in filmer med :)
Någon som vet?

Ne dags att börja jobba...

Pusss


Före

      
Älsklingens                          Den andra                Båda

Nelly

Var ute och lekte med Nelly på rasten, här kommer några bilder :)


Står på händer :P
    
 


Hihi =)

Snart hemgång.
Då vet jag vad jag ska göra :)

Kram!

10 Mars

God eftermiddag allihop.

Om 20 min är det lunch, och jag glömde min mat hemma :(
Så får väl bli mackor =/

Vid halv nio kom en tjej och skulle hjälpa oss med SPCS och få in nya prislistor, gick väl hyfsat bra men en fil hade massa decimaler som vi inte fick till...Men hon skulle lösa det.

Igår gjorde jag för en gångs skull vad jag planerat, solade OCH tränade.
När jag kom hem åkte vi iväg och solade, denna gången var ett solarie ledigt, ett hade 6min kvar och ett hade 19min kvar, så vi paxade det som var ledigt och sedan väntade vi på dem andra två att bli lediga. Så alla fick sola samtidigt igen :) 
Sen hade jag världens beslutsångest om jag skulle träna eller inte. Skulle ju som sagt träna själv och det är inget som är superroligt..
Men Isa singlade sant för att bestämma åt mig, självklart sa den att jag inte skulle träna.
Men jag kände, att nää, jag VILL träna, så det gjorde jag.
Blev 45 min och det var lagom tycker jag :) 
Sen hem och en sväng i duschen innan jag joinade Michael i soffan.
Han är lite sjuk så det är lite synd om honom :)

Ne dags att göra någon nytta...

Puss


    

Träna och sola!

När jag kommer hem från jobbet ska jag snabbt byta om, sedan gå upp till Isa.
Då åker jag, Isa och Kajsa och solar :)
Sen ska jag träna efter det är det tänkt.
Nu får jag inte tappa det. Kan vara jobbigt att tänka att man ska dit men så fort man kommer så känns det sååå skönt!
Hoppas inte det är så mycket folk när jag ska dit själv :)

Här kommer en bild på väskan jag köpte på Gekås.
Isa säger att det är en riktig Fridaväska :)
109 kr så billigt och bra. Och kanonbra förvaring, mycket större än min förra :)

Ne snart hemgång!

Puss



9 Mars

God Morgon Alla!

Hoppas ni sovit gott inatt.
Jag har sovit gott men drömt väldigt mycket konstiga grejer.
Skulle köpa katt, men kom på att Michael inte tålde det, skulle ha överraskningsfest för min faster men det blev massa strul, vi blev jagade av någon anledning, ja det var en enda stor röra inatt :)
Inget som hänger ihop med varandra.

Satt igår och försökte få upp filmen på bilderna från Thailand, och först funka det inte men tillslut fick jag ordning på det med lite hjälp av Emelie och hjälpmenyn i Windows Movie Maker. Så den kommer här nedanför.
Bara att se och njuta :)

Idag ska jag och Isa åka och sola när jag kommer hem, sen ska jag träna hade jag tänkt.
Jonna jobbar tyvärr kväll så hon kunde inte, men tänkte jag skulle vara duktig att gå själv :)

Ne nu ska jag jobba lite.
Hörs sen...


Puss

8 Mars

God eftermiddag.

Nu är klockan strax efter 5 och jag sitter här och glor lite.
Kollade precis en film på youtube från Tsunamin, usch vad hemst det är att kolla på de.
Man tänker på alla männsikor som var med om detta och alla som drabbades.

Ja igår var vi ju hos Classe och käkade mat och drack "några" öl. Var mkt trevligt.
Rätt roligt att man kan umgås så med en person som är typ 30 år äldre än vad vi är :)
Vi umgick ju mycket förra sommaren och sen var han oxå nere i Thailand samtidigt som vi.
Men iaf vid 1-tiden på natten kände jag och Michael att det fick vara bra så vi gick hem och sov.
Vaknade kl 11 i morse. Så länge har jag inte sovit på hur länge som helst.
Men det kvittar ju när det är sånt sketväder ute :)

Så vi har bara varit iväg och handlat och käkat lite, sen inte gjort ett skit..
Kl 18 börjar det bra program på tv till klockan 21 och då är det nog läggdags..

Upp och jobba imån igen.

Nu ska jag ut och gå med Isa.

Puss

7 Mars

Hello!

Nu sitter jag här igen och har precis kollat på dem två sista avsnitten(säsong4) av The Hills på internet.
 Vilken tur att Heidi och Spencer inte genomförde det lagliga bröllopet, Spencer verkar ha lite innanför pannbenet iaf :)
Nu ska jag ta på mig något och kamma håret, ska iväg till grannen och äta fläskfilé och potatisgratäng :)

Annars idag har vi inte gjort så mycket, var iväg till Netonnet en sväng och köpte en mobil till Michaels pappa som fyllde år.
Var en sväng hos Ina och Rolf med för dem skulle ha lister till trappan.
Sen var Inge och Oiy här en sväng och sen var vi ute och gick....
Och nu sitter jag här..

Igår var en lugn kväll, käkade pizza och sen tog vi några öl med Classe.
Var isäng vid 11 tiden och vaknade nio imorse :)

Now time to go.


Puss


Saknar min Lina med, men dem kommer hem 1 månad tidigare iaf :)

Gekås nästa..

Om 20 min hämtar Isa upp mig så far vi en tripp till Gekås.
Hon ska köpa lite leksaker till lilla Lowa.
Funderar på att köpa barnleksaker till Nelly med för hon verkar gilla dem väldigt mkt :)

Imorse så klickertränade jag Nelly lite igen.
Sitta i lådan och plocka upp saker.
Gick himla fint.
Sen ringde Kajsa och ville att jag skulle komma upp på fika, hennes tänkta sällskap ställde in i sista stund, så jag blev lite av en räddare i nöden :) Jättegoda muffins fick jag :)
Sen kom Isa och lämnade Lowa för vi skulle passa henne, Isa skulle till läkaren.
Gick himla bra och hon vad så glad så :)
Isa kom tillbaka och vi tog en kopp te till. Och en cigg såklart.

Jag och Nelly valde att gå en långpromenad och så blev det.
Var väl ute i 45 min kanske, träffade även Zorro och Happy med deras Mattar i hagen så dem lekte lite.

Nu får jag skynda mig, på med lite mascara och kläder.

Hörs sen!

Puss

     
Melker                        Lowa                         Nelly gräver

Zorro och Happy



6 Mars

God Morgon!
Är åter ledig idag, det är ju hur skönt som helst att vara ledig på fredagar.
Idag är det dock lite trist, ingen bil och ingen som verkar vilja göra något :(
Hehe...

Men vaknade iaf 8.15 imorse.
Busade lite med Nelly och sen tog vi en promenad.
När vi kom hem fick Nelly hoppa in i duschen och tvätta sig.
Hon var väldigt sketen på magen :)
Hon tycker väl inte det är jättekul att duscha men hon står still iaf.
Försökte även klippa klorna men det gick ju sådär, hon skriker som en dåre så fort man tar fram kloklipparen.
Fick iaf klippt några klor.

Igår gjorde jag och Nelly lite klickerträning.
Hehe bland annat ska hon sätta sig i en låda.
Sen tränade vi att hon ska bära grejer i munnen, hon är duktig på att ta upp det men ska få henne att hålla det med.
Ska träna lite till sen :)

Ne nu ska jag ta en cigg.
Vet inte vad jag ska hitta på, har ett paket att hämta ut.
Träna kanske?
Åååh  blir galen....

Kram

     

5 Mars

Usch vilken huvudvärk jag har idag.
Bara spränger ihuvudet, kan knappt tänka ju =(
Imorse när jag kom till jobbet var mitt vänster öga helt suddigt, försökte läsa lite bloggar men det gick inte.
Orden bara blanda ihop sig.
Men nu är det bättre, men en j*vla huvudvärk då.

Igår var jag och Isa aldrig ute och gick, vi orkade helt enkelt inte.
Så jag satte mig vid datorn lite och fixade med filmen från Thailand.
Inte riktigt färdig än, men förhoppningsvis till helgen :)

Tina, Eigil och Alicia kom hem från Thailand igår, bruna som satan :(
Men nu slipper jag katterna mer iaf :P
Fick en fin ljusdekoration som tack :)
Så idag kunde jag sova 5 min längre =)

Läste en insändare igår i Metro ang att pendla med hund.
Det var en tjej som skrev upp 4 regler som hon tyckte att medpassagerare borde tänka på.
Bland annat att man inte ska locka på hunden, inte hälsa utan att fråga, inte stirra och att dem inte ska gnälla när man sitter på dem få platser när man har hund.
Jag tycker att detta var väldigt bra skrivet av henne, då jag själv känner igen mig i allt detta.
En gång var det ju en tjej som var påväg att ge Nelly en smörgås på spårvagnen, då blev jag arg.
Herregud hon vet väl inte om Nelly är allergisk eller något.
Och folk som gnäller på en när man har dem i sätet osv.
Jag har inte Nelly i sätet om jag vet att hon är sketen om tassarna, och om hon hoppar till ett säte ser jag självklart till att ta bort det.
så jag säger bara, har ni något emot djur, välj en plats där djur inte får sitta så finns det inget att störa sig på!

Ne nu är det snart lunch.

Puss och Kram!


Nelly åker buss :P

4 Mars

God Morgon!

Är återigen på jobbet.
Linda är på MVC så jag är själv en stund till.
Hehe då kan man sitta vid datorn och slappa lite :P

Guud vad gott jag sov på tåget idag, sov nästan hela vägen.
Jag brukar ju alltid sätta mig tillrätta med Nelly i knät och sova lite extra.
Så ibland somnar man himla gott.
Undrar hur det ser ut när man sitter där och sover, vet själv att vissa kan man le lite åt när dem sover.
Hehe får väl fråga någon nåndag.
"Ursäkta mig, men hur ser det ut när jag sover"
Kanske snarkar!!
Ähh jag måste sova på tåget annars är jag helt seg hela dagen.

Igår var vi som sagt och tränade, jag och Jonna...
Det var himla skönt att äntligen komma igång igen.
Var ju dutkig ett tag förra året, typ 3 månader.
Men det sket sig när sommaren kom, men inte nu!
Nu ska jag träna 2-3dagar i veckan, HELA året. 

Idag hoppas jag på en promenad med Isa igen :)
Kanske sola med?
Eller vad säger du Gumman?

Igår var det ju säsongspremiär av Desperata Hemmafruar.
Och det var full fart med en gång.
Men vad är det med han Dave, vad är det han har för något emot Mike?
Jag blir galen.
Men det lär vi väl få se.

Ne nu ska jag jobba lite, snart frukost med :)

Puss på er!


Såhär glad kan man vara :)


Jonna :)

3 Mars

Hello alla!

Sitter åter på jobbet, slutar om ca 2timmar :)
Då ska jag hem, och sedan bär det av till träningen..
Nu ska vi bli flitiga igen...

Igår tog jag, Isa och Kajsa en powerwalk på 45 min.
Det var himla skönt...
Gick och tjattrade och tog några cigg på det.
När vi gått färdigt bjöd Kajsa in(ut) oss på te på sin balkong.
Så satt där och tog en kopp och ytterligare 2 cigg =)

Sen gick jag hem, skötte katterna lite och sen kolla vi tv.

Idag är det säsongspremiär för Deserate houswives :)
Äntligen börjar programmen komma igång igen :)
Är ju som sagt en riktig serienörd =/

Ne nu ska vi återgå till jobbet.

Ha det fint.

Puss


Isas söta dotter Lowa

2 Mars

Måndag igen och åter jobb.
Lite mer att göra idag än annars så det är helt okej.
Denna vecka tänkte jag att jag ska jobba helvecka, mor och far ska ner till Varberg i helgen så då får man åka bil ner iaf :P

Igår var en väldigt lugn dag..
Tillbringades endast framför tv:n.

Det är pissväder idag, snöar som satan :(

Ne kanske blir en powerwalk sen med Isa...

Ne nu röka och prata med Isa...

Puss


USCH!

1 Mars

Ja usch vad tiden går fort.
Redan mars, alltså har det redan gått 2 månader på detta år.
Ja snart är det väl 2010 oxå.

Igår hade ju Isa fest och det var supertrevligt.
Bara vi tjejer som partade och hade skoj :)
Jag anlände till Isa vid halv 7 och då var Amanda redan kommen.
Sen droppade dem andra tjejerna in eftersom runt 7 tiden.
Spelade lite sanning och konsekvens, rökte en hel del och tjuvkikade lite på Melodifestivalen.
Tycker inte att det var något vidare denna vecka heller.
Vid kvart i 12 kom en taxi och hämtade oss och vi åkte in till stan, Cheers and beers fick det bli.
Var väl där nån timme sen gick jag, Isa och Amanda ut och mötte Arvid så åkte vi hem.
Var hemma vid halv 2 och då kröp jag ner jämte Michael och Nelly..

Vaknade väl runt 10 idag.
Jag och Michael åkte en sväng tll Fynda i Falkenberg, vi vill ha ett runt köksbord, men det fanns inget.
Åkte och köpte en film istället.
Och sen har vi lagat mat.

Imån är det tillbaka till arbetet.
Hoppas verkligen att det finns något att göra i veckan så man slipper klättra på väggarna igen.
Ne nu ska jag slappa lite..

Kram

       


RSS 2.0