31 Maj


Grattis Mamma på Mors Dag =)

Ooops bad blogging i helgen =( Hoppas ni inte blivit för ledsna men har inte suttit vid datorn.
Men här kommer en liten resumé av helgen =)

Fredag:
Festen i stugan blev lyckad som väntat. Det var lite drinkar, öl, cider och vin som dracks. Chips, melon och dipp stod på bordet. Underbart väder och vi satt ute hela kvällen. Vid halv 12 tog vi cyklarna och cyklade till mig, Nelly skulle droppas av. Vi hade tänkt cykla till stan men kände att vi inte riktigt orkade så alla lämnade sina cyklar hos sig och så begav vi oss till apelvikshöjd där vi skulle möta Linas underbara mamma Sally och lämna cykeln. Fick lite pengar till en drink av Sally, Tack =) När vi änlände till  stan gick vi till Bodegan och mötte upp karlarna. Tog en cider och sen blev jag och Lina sugna på mat så vi gick till Campino och delade en rulle =) Sen var det hem som gällde.

Lördag:
Vaknade hyfsat tidigt, gick vanliga rundan med Nelly och sen frukost. Lina ringde och frågade om vi skulle sola i stugan, självklart, då kunde jag passa på att klippa gräset som jag lovat far =)
Var först en sväng i stan, Michael och Mattias skulle på bolaget sen åkte vi ner. Klippte gräset och sedan var det olja och solning som gällde. Var riktigt varmt och färg fick man =) Vid tre satte suget i magen igång och vi kockade lite korv och mackaroner. Sen blev det ett parti Tackar, Tackar som Lina vann =)
Åkte hem och skulle göra min iordning. Grillning vid Ankaret stod på schemat. Cyklade till Mattias och mötte upp Lina, åkte och köpte lite mat och sen åkte vi ner. Mycket folk och mycket underbart väder =)
Satt där till 12 och sedan åkte jag och Baby hem och nanade...

Söndag:
Vaknade i tid, bestämde oss för att cykla till stan och käka frukost. Först hämtade vi cykeln hos Hubbe och Mickan som så snällt tog med den hem igår =)
Lina ringde och frågade vad vi skulle göra, dem skulle oxå till stan så vi möttes upp. Frukost på Mignon och sedan drog  vi runt Michael och Mattias i affärer så dem fick shoppat =)
Halv 4 kom Inge och Oiy och jag hade gjort mat. Sen har det bara slappats...
Nu ska jag krypa ner i min säng och gosa med älsklingen, jobbvecka imån :(

Puss och Natti....

 

Dagen


Här kommer ett litet kollage från dagen  =)



29 Maj


Äntligen är detta underbara väder tillbaka! Varmt och skönt, klarblå himel =)
Kan det bli bättre?
Lite faktiskt för ikväll är det party med flickorna igen, i stugan =)
Hehe ska bli himla mysigt, bara vi tjejer - Isa, Kajsa, Lina och jag - det är då det är som bäst. Hoppas inte min karl blir sur på mig bara, inte varit hemma så mycket denna veckan :(
Sov borta söndag-måndag, onsdag var jag uppe hos Kajsa och igår var det BB och sen upp till Isa med en gång. Men imån ska jag hålla mig hemma. Får bli en lugn dag =)

idag var det upp med tuppen, halv 8 klev vi upp jag och Nelly, tog en liten promenad och sedan in i duschen och dags för frukost. Klockan 10 begav vi oss till lekplatsen och mötte upp Isa, Lowa, Peter, Kajsa och Melker. Var där och sparkade boll och busade lite. Sen hem till Isa, solade på balkongen, Lowa nana och Lina kom oxå =) När Lowis vakande åkte vi fyra till stan. Shoppade en klänning och sprit :P
Så ikväll är det party.

Nu måste jag städa lite..
Bilder kommer sen =)

Puss

Tim


Nu har jag snuttat bebis länge :) Han var såå söt, massa brunt hår...









Eller hur är han fin :) Och jag har redan sagt att jag kan vara barnvakt =P Kommer verkligen bli en riktig tjejtjusare...
Grattis Tina och Eigil än en gång, det gjorde ni riktigt bra =)




28 Maj


Vad sen jag har blivit med att skriva inläggen =S
Jaja jag jobbar ju så får ju vänta på en ledig stund, hihi.

Idag ska jag iaf åka och snutta lite bebis, ska bli så kul, och spännande. Är ruskigt nyfiken på hur han ser ut. Träffade Eigil igår och han berättade att han - Tim - vägde 3410g coh var 48 lång. Så det var inge bjässe precis. Lagom liten =)
Anledningen till att jag träffade Eigil igår var för att kom upp och ringde på dörren och sa att Lucy haltade. Så ha bad mig ta en titt på det då han inte är så bra på sådant. Inte för att jag är proffs men ändå. Tur att det är en så lugn katt annars hade jag haft klösmärken över hela mig. Strax ovanför tassen hade hon något som var hårt, pillade lite för att se vad det var och då varade det som sjutton :( Så vi kallade på grannen Lotta som jobbar i djuraffär och fårga om hon visste. Hon kunde inte heller säga exakt men tyckte dem skulle vänta en dag och se hur det såg ut. Katter är ju väldigt bra på att tvätta sig och har bra läkekött, så vi ska se hur det ser ut idag.
Så jag missade Grey's igår med :( Andra veckan i rad nu. Men denna gången kan jag se reprisen iaf =)

Vid halv 7 tiden igår kväll tog jag och Nelly en runda i skogen. Som tur var skydda träden den värsta blåsten och det var riktigt skönt. När vi kom hem stötte vi på Michael som kom hem från innebandyn och sen kom Agneta och Bella medans vi var ute på gräset. Det var lite mer liv i Bella idag och hon tuffade till sig lite :) Nelly börjar nog oxå förstå att den lilla hårbollen faktiskt är en hund =)

Nu ska jag sätta på kaffe sen ska jag kila hem lite tidigare, måste köpa lite presenter :)

Puss









27 Maj



Vill börja detta inlägg med att Gratta Tina och Eigil till deras lilla son dem fick idag =) Han ska tydligen vara väldigt söt och jag kan inte tänka mig annat, är inte alla bebisar det? Imån ska vi åka dit och kolla på det lilla underverket.. Åhh är så nyfiken! Alicia kommer vara en stolt storasyster..

Ja snart är det hemgång, bara en timme kvar.
Det blåser som tusan idag, usch. Inte kul att vara ute då =)
Men funderar på att dra till gymmet när jag kommer hem, måste verkligen komma igång med träningen!
Nu när vi inte promenerar längre så behövs det ju verkligen!
Ska börja cykla till stationen med, men inte när det regnar. Då har jag nog en hund som är mindre glad på sin mamma =)
Så vi hoppas på kanonväder heela sommaren =)

Igår åkte vi iväg och handlade lite smått sen gjorde älsklingen (?) kycklingburgare! Mumma vad gott. Massa dressing och sallad, super gott =)
Sen gick vi ut och sparka boll med Nelly, hehe hon är inte längre rädd för den :P
Sprang som en dåre och lekte med sig själv. Spelar ingen roll om hon är helt slut och flåsar som aldrig förr så fortsätter hon. Men då sätter mamma stopp för det så hon inte stressar upp sig för mycket!

Ne nu är det fika och sen hemgång =)

Kram!

26 Maj



God Eftermiddag =)

Vet inte om jag har så mycket att skriva men får väl kludda ner några ord för DIN skull...

Sitter på jobbet, ska snart köka lunch. Thaigryta =)
Den blev stark igår men Michael älskade den och tackade sååå mycket för maten. Hehe min smaklökar börjar nog vänja sig vid lite starkare mat, är bra det när man ska till Thailand igen. Där är maten stark =)
Funderar på att dela portionen i två så jag får lite imån.
Ska lägga om matvanorna/portionerna så det blir med grönsaker och lita nyttigare. Kan ju äta rejäla portioner men måste börja vänja magen vid mindre mat. Men är det gott är det svårt att sluta och då sitter man där proppmätt och nästan rullar fram. Knäckebröd med skina åt jag till frukost och det tycker jag var bra av mig =)

Kanske ska ta ett pass på gymmet idag? Fattar inte varför jag blev medlem, tränar ju aldrig =S
Blir så trött, 300kr rätt ut i luften varje månad. Men bara att ta tag i det och börja...
Funderar på att börja cykla ner till stationen med varje dag det är sol. Nelly sitter så bekvämt i korgen och bara hänger med...

Påtal om väg till stationen, dem har stängt av vägen där min buss går fram och tillbaka till stationen i 2veckor så man måste gå till stora vägen för att ta bussen. Så nu tar jag Nellys morgonrunda dit istället. Så hon får sova ännu längre jämte sin pappa :)

Det sista har ju Nelly varit väldigt seg och trött. Skrev ju det ang agilityn att hon blev off i slutet av kursen. Anna(kursledaren) frågade ju då när jag satte på henne fästinghalsbandet och om det kunde ha med det att göra. Har ju haft det på Nelly dem 2 tidigare somrarna och inte märkt något. Men idag skrev jag på forumet på vovve.net och visst var det andra som haft detta problem med att hundarna blev slöa och trötta när dem använde det. Så nu har jag tagit av henne det så ska vi se om den livliga lilla krabaten kommer tillbaka :)

Bella hälsade vi på igår oxå, så söt och så liten =) Plutten då. Men hon var väldigt trött när vi kom hem då hon och Alicia lekt i en timme så hon orkade inte så mycket. Men söt var hon iaf...

Nu ska jag sätta på kaffe och sedan äta.
Ha en bra dag :)
Lite fick jag skrivit till dig iaf =P

Kramis


Some pictures

Bella, söt eller hur =)




Jag och Theo


Stina, Farmor och Elisabeth


Färgar håret =)





Nu ska jag promenera =)


J*vla telefon!!! (uppdate kl15:44)


Får snart raseriutbrott på min telefon!
Har inte kunnat skicka sms i två dagar,har pratat med både tele2 och Sonyericsson. Sistnämnda tipsade mig om att ladda ner ett uppdateringsprogram som jag skulle uppdatera mjukvaran med. Sagt och gjort, gjorde som upplysningarna sa,stängde av telefonen höll inne "C" knappen och koppla in till datan. Sen står det "Håll inne "C"knappen", japp och här sitter jag nu, har hållt i kanske 10 min??
Ge upp snart eller? Gaaaah, börjar göra ont i tummen. Ringde support igen och svaret jag fick var: "Den säger till när du ska släppa" Jaha imån eller?
Ne nu ger jag upp....

HejDå!!!!!!!





Precis när jag publiserat detta inlägg så kollade jag på den fina bilden som visade att jag skulle hålla in knappen, och vips så ändrade den till att acceptera dem nya inställningarna :)
Jag höll kvar knappen för säkerhetsskull, för den hade inte sagt till mig att släppa :)
Så nu funkar min telefon galant.....

Nu ska jag snart röra mig hemåt och busa men en viss liiiiten hund =)
Ska ta bilder som ni får se sen =)

Räkningarna ska oxå betalas...

PUSS

25 Maj


Idag är det löööning! Hehe känns underbart.
Nu ska en budgetplan läggas upp som ska följas =)
Haha ja vi får väl se...

Middagen igår var trevlig, väldigt mycket mat bara så man rullade i princip hem. Men gott var det.
Påvägen hem åkte vi om Ica och handlade lite. Jag köpte hårfärg för nu kände jag att det verkligen var dags för att färga håret. Speciellt då Mickan var så ärlig i lördags och sa att det såg fördjävligt ut =) Haha kanske inte så ordagrant men det var det hon menade =P Så på med den sexiga mössan och börja dra slingorna. Ajajaj säger jag, syster är inte nådig när hon gör detta. Men vill man vara fin får man lida pin. Efter tillräckligt med lidande så var det i med färgen och vänta. Satt i 35min och det blev himla bra. Blont blev det och inte något gult =) Thank You Sister...

Sov ju som sagt hos syster och nu sitter jag på jobbet.
Ska börja göra lite nytta här på jobbet och sen längtar jag tills jag ska hem, för då ska Nelly få träffa sin nya kompis =) Ååååh är såå nyfiken. Fick ett mms av Michael igår, hur söt som helst!

Ha det så fint!

PUSS

24 Maj


Sitter nu hos syrran i götet och skriver. Nelly ligger jämte mig i soffan och sover.
Kom hit vid 12 tiden, åkte med mor och far från varberg.
Kl 15.00 är det middag hos min faster Barbro så vi får se vad det bjuds på.
Theo blev överlycklig när Nenny kom, han älskar verkligen den hunden, men Nelly kan tröttna lite lätt när han springer efter och jagar henne.

Igår blev det ingen inlägg som ni kanske märkte, varit lite dålig emellanåt att skriva, men jag ska bättra mig.

Här kommer helgens händelser.


Fredag:
Slappade lite hemma, Michael åkte och jobbade en sväng när vädret inte visade sin bästa sida. Agneta kom och vi hittade en söt liten shih tzu valp hon blev intresserad av. Runt 2tiden kom Michael hem och gjorde sig iordning, skulle ner till Jippodagen med killarna. Jag åkte ner till stugan en sväng innan jag skulle hämta Lina för lite party @ my place =)
Hämtade upp Lina vid 17tiden och så åkte vi till Sörse och handlade revben, chips och dipp. Åkte hem till mig och käkade och öppnade första ölen. Sen var det dags att göra sig iordning. Vid kl 20.00 kom Isa och Kajsa och partyt började. Blev lite drinkar, öl och vin(inte för min del) Var en mycket trevlig kväll och klockan bara sprang iväg. Vid halv 1 tog vi en taxi mot stan och begav oss till krogen. Mötte även upp killarna på krogen. När krogen stängde gick vi till Campino ochh köpte pizza, sen var det hemgång. Var hemma vid halv 4 tror jag och somnade gott i sängen.
Vaknade väääldigt sent, klockan var närmare 12 när jag gick upp. En fördel med att ha en morgontrött hund =)

Lördag:
Satte oss ute på balkongen i solen och tog det lugnt. Funderade på vad vi skulle göra med dagen. På eftermiddagen kom Bjelken, Tård och Mooe och joinade oss. Jag lagade tacos till karlarna och vi åt gott. Även några andra boys kom förbi och länsade faten. Sen var det dags för fotboll. Gick ner och satte oss på gräset och jag tog första ölen för dagen. Satt där ett par timmar och tog det lugnt. När solen började gå ner gick vi upp till oss och satte oss. Folk kom och gick och ölburkarna blev bara fler och fler. Var en trevlig kväll iaf. Vid halv 12 tog alla utan jag en taxi till stan, jag bestämde mig för att städa det värsta, är så tråkigt att vakna upp på bakfyllan och behöva plocka gamla äckliga ölburkar.
Gick och lade mig vid halv 1 skulle jag tro och Michael kom hemvinglandes strax innan 2.
Och så vaknade vi vid 9tiden idag.

Men nu blir det nog en eller ett par vita helger framöver, har varit liiite för mycket alkohol det sista. Och mycket cigg blir det ju med, måste tänka på lungorna =)
Imån kommer lönen och den är efterlängtad.. Nu ska det läggas upp en budget för min ekonomi så att jag har koll på mina pengar.

Nu ska jag vara social mot min syster, Jimmy tapetserar och Theo sover....

Ha en trevlig kväll.

Saknar dig Älskling men imån ses vi =) ♥ Älskar dig mest av allt!

PUSS




Åååhh...


Hittade denna lilla berättelse på aftonbladet.
Sååå gulligt, man blir ju nästan rörd till tårar :'(

Nu ska jag hitta på något att göra.

Puss

22 Maj



Nu sitter jag och väntar på Michaels mamma Agnets som ska komma hit så ska vi kolla på lite hundannonser =)
Har redan hunnit kolla runt en del, och vet ni vad jag hittar?
En annons fårn dem vi köpte Nelly av. Har tydligen fått en ny kull med valpar... Åååh så fina, dock bara en tik, sen var det 5 hanar. Men pluttit så söta. Hoppas Agneta vill kolla på dem =) Hade varit så kul att ta med Nelly så hon får hälsa på sin mamma och uppfödarna. Saken är ju den att jag har försökt kontakta dessa människor men inte fått tag i dem. Men nu har jag ju 3 olika nummer till dem så man kanske ska ringa? Skulle vilja ha en valpträff med Nellys syskon. Dem var faktiskt 7 syskon i den kullen! Hade varit väldigt skoj...Är ju nyfiken på hur dem andra ser ut....

Igår var en lugn kväll, slappade framför tv:n bara. Dirty Dancing 2 visades, en riktigt bra film =) Men ettan är nog snäppet bättre..."Nobody puts Baby in a corner" är ju en av dem mest ihågkomna replikerna =)

Idag vakande vi vid 9, kissade Nelly och sedan åkte vi och storhandlade. (Michael orkade inte det igår) Färska frallor blev det till frukost, mums =)
Ska ner till stugan en sväng sen skulle jag tro, om Agneta kommer snart vill säga =) Michael åkte och jobbade efter frukosten då det är såå tråkigt väder idag...

Fick mitt batteri jag beställt från Netonnet idag med =) Är till min gamla kamera så man kan använda dem oxå. Det gamla höll i kanske 10minuter =O Så nu ligger den på laddning....

Ha en trevlig dag =)

PUSS



























Den stora bilden är såå lik Nelly när hon är liten, speciellt ansiktet =)


Nelly 8v...



21 Maj



Idag har jag varit riktigt duktig!
Har storstädat hela lägenheten. Dammat, damsugit, moppat golven, tvättat toan, ja allt i princip. Förutom att putsa fönstrerna för det orkade jag inte =)
Och sen har jag solat en stund...

Michael är och spelar innebandy, sen ska vi nog åka och handal, kylskåpet är gansak tomt :(

Igår var vi ju som sagt på Gekås, fick köpt lite skit, bebiskläder bland annat till ankommande bebisar...Vi var inte hemma förrän vid halv 9 så vi tog en sväng om Mc'donalds och köpte mat. Jag gick hem till min karl och åt medans Isa, Lina och Mattias åkte hem till Arvid.
Gick upp till dem vid 9tiden sen och satt på Isas balkong och tjötade och drack lite smått...Även Kajsa kom förbi senare. Var himla mysigt. När Isa och Arvid skulle nana gick vi och satte oss vid lekplatsen och drack upp dem få öl jag hade kvar. Första gången jag ser Lina dricka öl med =)
Sen var det hem och nana....

Nu ska jag vänta på min karl så får vi se vad som händer sen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram


Fina tjejer =)





20 Maj


God eftermiddag =)

Sitter hos Isa nu, Lina är oxå här. Vi väntar på Isas man för att kunna åka till Gekås...
Ska shoppa loss lite med dem pengar jag inte direkt har :)

Vig 9tiden traskade jag ner till stugan, käka frukost och sen åkte jag och pappa iväg på jakt efter en dörr till lillstugan. Slutade med att vi hämtade en i Kungsäter..
Vid 1 kom Lina och Isa och Lowa och det var färskpotatis och sill på menyn..Satt och tjötade ett par timmar och sen gick vi hit...

Vet inte vad som händer ikväll..Men det återstår att se =)

Puss puss


 

19 Maj

God kväll gott folk =)
Sitter med datorn i knät och kollar på Desperate Houswives....Precis käkat lite pasta och pastasås, mums.
Idag var det full rulle på jobbet, hade en hel hög med fakturor som skulle göras så det var bara att ta tag i det...Någon hade varit duktig och kommit ikapp sig lite med fakturorna =)
Vid 5tiden åkte jag, mamma och pappa ner mot varberg. Nu är det 5dagars ledighet, Underbart.

Michael spelade fotboll när jag kom hem så jag begav mig upp till Isa en sväng, även sötis Lina var där.
Planerade lite för morgondagen...Blir ner till mina parents på morgonen så ska jag och pappa åka en sväng, sen ska jag, Lina, Isa och Lowa ner till stugan och käka lunch, färskpotatis, sill och gräslök =)
Sen blir det nog en sväng till gekås med flickorna....

Nu ska jag kolla vidare på tv:n.
Ha en trevlig kväll....

PUSS


18 Maj

Japp då är snart den första av dessa två arbetsdagar avklarade =)
Känns kanon att bara jobba två dagar och sen vara ledig i hela fem...
Som en liten minisemester =)
Men nästa vecka är Lindas sista vecka och sen får jag nog börja jobba fredagar igen :(
Känns väl sådär men men så är det....

Igår var som sagt en riktig slappdag. Bara tog det lugnt, lagade lite mat och kollade på tv hela kvällen.
Riktigt mysigt....

Har börjat sova bättre på nätterna igen, vilket är riktigt skönt. Men inatt vaknade jag vid 2.30 och trodde det var dags att gå upp...Sen när jag var påväg att somna igen så drog Michael i mitt täcke. Drog tillbaka och då kastade han ner sitt egan på golvet och började dra ännu mer i mitt =S Men jag drog tillbaka och tillslut plockade han upp sitt från golvet..Haha han är rolig den karl när han sover. Mycket konstigt han gör i sömnen....

Idag vet jag inte vad som sker, hoppas på lite sol efter jobbet så man kan ta en härlig promenad...
Vi får väl se...

Ha en bra dag.

PUSS

Otroligt...


Måste bara slänga in ett par filmer...
Snacka om underhållning!
Första måste ni kolla hela!







17 Maj



Lite sliten idag känner jag =) Mattias och Ralle kom hit igår, vi satt och drack lite öl och hade det allmänt trevligt. Vid halv 12 drog vi till krogen och var kvar till stängning =) Det var faktiskt riktigt roligt på krogen. Brukar ju inte vara någon krogmänniska annars men ibland får man gå dit iaf...
Var ju 20km Hofman igår, folk ska gå 20km och killarna ska dricka en öl per km och tjejerna en varannan km. Och så var det tema erotisk klädsel =) Så där gick folk på vägen mellan ästad och in till Varberg med knappt kläder på kroppen =)

Idag blir en slappedag. Michael ska iväg på innebandy om en timme och jag ska laga mat sålänge.
Sen blir det slappa framför tv:n...

Ska se om jag kanske ska lära Nelly ett nytt trick med =) Men de får ni se sen....

Ha en trevlig dag.

Kram!


Dehär kallar jag duktig hund...




16 Maj



Vad tycker ni om min nya deisgn?
Tack Jonna för hjälpen =)
Ska göra en ny header och lite annat så ska den nog vara klar snart..
Och Linda jag ska jobba på din med =)

Igår kom Bjelken och Ted förbi, även Hubbe kom senare. Vi satt och tjötade och tog några öl. Var mycket trevligt men jag blev väldigt trött i slutet =(
Vaknade vid 10tiden i morse, så det vara bara att äta frukost och sen bege sig mot agilityn. Vädert var på våran sida och allt gick kanon..Tricket klarade hon galant, fast det var några andra som hade samm trick =)
I slutet ställde dem upp massa hinder, sen fick man 8min på sig att bestämma en bana som man skulle göra under två minuter. Var svårt att hitta en bra bana men tillslut kom jag på en hyfsad. Små hundar tävlade mot små och stora mot stora. Varje hinder var värda olika poäng och det gällde att under dem två minuterna samla så många poäng som vanligt. Och vet ni vem som vann? NELLY =) Min dukitga tjej samlade på sig hela 57poäng, så vi fick medalj och en rosett...Det trodde jag inte att vi skulle göra men tydligen =D

Nu har jag precis duschat, Hubbe är här och Michael ska snart köra Inge och Oiy till tofta.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det återstår att se...

Ha en trevlig kväll så hörs vi imån..

Kram!


Mammas tjej =)



15 Maj



Underbart väder idag, solen skiner =)
Har nu varit med Kajsa och Isa och dem små barnen. Var först på lekplatsen och sen gick vi en promenad. Nu det sista satt vi på ett par bänkar i solen och gottade oss medans barnen sov....
Kl 15 ska jag fixa naglarna, dem har växt som sjutton så ska bli skönt att få det gjort.
Michael sa att jag skulle åka och köpa en grill så vi kan grilla ikväll. Får väl se om jag har lust med det :P

Igår var vi ju agiltyn, hehe gick väl sådär. Nelly var inte riktigt på humör och det var svårt att tagga igång henne. Men tillslut tog hon sig runt den lilla banan :) Min lilla skrutt...Imån är sista gången, känns tråkigt. Lärarna är jättebra och kanonduktiga så dem kommer man nog sakna :( Men hoppas att dem ska hålla fortsättningskursen =)
Sen påvägen hem ringde jag Lina och hon ville att jag kom ner till stan och ta några öl på uteserveringen. Sagt och gjort, bytte snabbt om och cyklade ner till stan. Blev  en mycket trevlig kväll med inte alltför många öl..Lina blev dock ganska dragen, haha, och ville inte hem när dem stängde..Men vad ska man göra en torsdagkväll runt halv 1? Ne så jag cyklade hem och kröp ner i sängen hos min karl...

Nu ska jag fixa lite med både min och systers design här på blogg.se..Så ni får se hur det ser ut sen =)

Puss så länge...

Under omgörning...



Håller på att ändra bloggen, därför den är så ful :O
Ska iväg nu men fixar den sen...

/Frida




14 Maj



Snart slutar jag =)
Ja som vanligt har det inte varit supermycket att göra på jobbet, men tiden har gått ändå...
Ikväll är det agilityträning. Har saknat det lite dessa två veckorna så ska bli kul att gå dit igen.

Igår vad gjorde jag då?
Hmm jo Michael var iväg på innebandy när jag kom hem så jag satt vid datorn en stund och sedan gick jag och Nelly ut på promenad. Hade pratat med Emelie underdagen om kameran och hon gav mig tips på vilken inställning jag ska ha när jag tar rörliga bilder så var tvungen att testa detta, och vet ni vad?? Det blev kanonbilder =) Så nu vet jag hur jag ska göra det iaf...

Vi var ute en timme ungefär sen hem och laga lite lyxmat - korv med makaroner :P Hehe är nog den godaste av dem lättaste rätterna =) Sen var det tv tittande...

Ikväll blir det som sagt agility =)
Synd att man inte kan fota undertiden, hade varit skoj...Men känns knas att dra upp kameran titt som tätt...Kanske kan göra de på lördag =P

Nu ska jag sätta på kaffe.

Hörs sen!

PUSS












Everything...




....is back to normal !







13 Maj



Nu sitter jag på jobbet och fakturerar. Pappa hade varit duktig och gått igenom typ 5st som jag kunde göra. Bara 30 kvar typ. Han är hopplös den karln!
Ja annars har jag inte gjort så mkt, var ruskigt trött i morse, sov som en gris på tåget. Skulle gäspa och vakna till men kunde inte gäspa ut ordentligt då jag har ont i halsen så blev massa små gäsp, lite jobbigt.
Vet inte vad det är med min hals, haft ont till och från i säkert två veckor. Oftast på mogonen, men ibland hela dagen. Höger sida precis där strupen börjar. Får väl kolla ner i min hals och se om jag hittar något =)

Idag ska jag gå en långpromenad hade jag tänkt. Så hoppas på att solen kanske tittar fram till kvällen, just nu är det mulet och blåser...Usch!

Igår satt vi ute en stund, jag Michael och grannar. Var mysigt men blåste lite så ganska kallt....Stötte på Lina och Isa en sväng men var bara 5min eller något.

Imån är det agility igen =) Varit uppehåll i nästan två veckor så ska bli riktigt skoj. På lördag blir det sista gången och då är det dubbelpass, kl 10-14....Då ska vi visa vårat trick, så nu får vi ligga i med träningen =)

Ska fortsätta jobba nu.

/Frida

Kväll...



Nu är klockan snart 7 och det blev ingen promenad ner till stranden. Det blåser lite för mycket för det tycker jag... Så har bara suttit här framför datorn...

Ska hoppa in i duschen senare och sen blir det tv...

Gick bra på ungdomsmottagningen. Fick mitt recept. Fast mindre roligt när jag kom, såg att det var drop-in för killar idag, så när jag gick in i väntrummet så satt där tio killar och jag var ensam tjej. Kände mig lite utittad =O

Ne ska ta en cigg..

Får se vad som händer sen.

/Frida

12 Maj



På bättre humör idag. Solen skiner och det är varmt och skönt ute. Har precis haft lunch(nästan) och sen var jag och Nelly ute i solen en stund. Övade rulla som ska bli vårat "trick" till på lördag i avslutning på agilityn och så fotade jag lite =)

Igår kom jag hem, hände inte så mycket. Kollade tv:n och slappade. Vid 21-tiden gick jag och Michael och Nelly ner till fotbollsplanen och sparkade lite boll, var kul ända tills lillen fick bollen i huvudet. Hon skulle ta bollen på en studs men istället fick hon den i huvudet och slog en volt. Lillen vad hon skrek, sprang med svansen mellanbenen fram till mig :'( och gnällde som ett litet barn. Kollade igenom hennes tänder och mun men var ingen större fara, hon blev nog väldigt rädd bara. Så sen var hon lite rädd för bollen, ville gärna springa och leka med den men vågade inte riktigt. Istället satte hon sig i mitt knä och kollade när Michael sprakade. Åååh min lilla plutt vad orolig jag blev =(
Så vi gick hem och myste istället. Vi får se om hon vågar sig på att leka med bollen igen, hoppas det för det är det bästa hon vet....

     
Innan olyckan                       Efter satt hon i knät

Idag ska jag sluta lite tidigare, kl 17.00 ska jag infinna mig på Ungdomsmottagningen för nya p-piller. Så får åka lite tidigare så Michael kan hämta upp Nelly med. Hoppas han kan vänta på mig så jag slipper ta bussen hem sen =)
Är det lika fint väder som nu hade jag tänkt ta en promenad ner till apelviken och fota lite vid havet. Måste ju lära mig kameran utantill snart =) Någon som vill med kanske?

Ikväll är det Desperate Houswives som ska kollas =)

Hoppas ni får en trevlig dag, för det ska jag se till att JAG får... <3

Kramis Frida











Varför?



Usch känner verkligen att idag är en pissdag, rikitgt depp är jag. Vet inte vad jag ska göra, vill hitta på något men vad? Får väl gå en promenad med Nelly eller något.

Vill bara lägga mig under täcket och försvinna. Vill inte vara med längre. Hatar när det är såhär. Varit förmycket av det på det sista. Vill vara glad och ha roligt, inte känna mig depp och nere. Minsta lilla grej får mig att må dåligt och tvivla. Hur kommer det bli nu? Som innan? Ni vet vad jag skrivit innan och känner lite så igen. Men varför gör jag det? Jag har väl ingen rätt att känna så? Herregud vad är det med mig?! såhär kan jag ju inte hålla på då mår jag ju ännu sämre, jag kommer inte missa något, varför skulle jag det? Jag måste jobba, måste få ihop pengar så jag kan leva.

Allt var bra ett tag men nu är det piss igen.
Varför ska ni dricka på vardagarna? Måste ni det?
"Jag kopplar av med ett glas vin" Sa fan heller, du dricker inte bara ett glas vin. Vi vet det, om det är några som vet det så är det vi. Det blir mer än ett glas vin, två, kanske tre till och med. Vem vet? Du har smugit innan och du gör det igen. LÄGG AV NU! Båda två.
Helger är en sak, men vardagar då kan det kvitta. Ni behöver inte det, men ni har gjort det tillräckligt länge nu för att inte förstå det. Hoppas ni en dag vaknar upp och inser att det är meningslöst.
Du har varit på väg i fällan en gång innan, det var ett helvete, inte bara för dig. Vill du hamna där igen kanske? Ne tänkte väl det, så skärp dig!!!!

/Frida

11 Maj



Hatar måndagar, den värsta dagen på hela veckan!
Sitter på jobbet och fryser, vill hem!!

Jag vill inte jobba längre, har ingen jobblust alls.
22år och har ingen lust att jobba, hmm?! Men beror nog inte på vadsomhelst utan själva jobbet. Jag tycker inte om det längre. Sålänge det finns att göra så är det väl inga problem, men när en viss person inte gör det han ska så finns det inte så mycket att göra heller. Och lyssnar vet han ju verkligen inte vad det är.
Har man ett företag får man fasen ta hand om det oxå, även om vissa delar är skittråkiga så måste det göras. Ska ett företag gå runt måste man få in pengar oxå. Hopplös kallar jag det.
Kanske inte skulle köpt företaget, känns inte så. Det går inte som det var tänka och mycket människor som svikit. Självklart svårt att förutspå när man är påväg att köpa det, men såfort kontraktet var färdigt visade folk sin rätta sida.
Fy Fan för er, jävla idioter!
Skit samma jag trivs inte på jobbet längre, vill bara vara hemma och slippa jobba! Varför ska jag åka 16 mil om dagen och betala massa pengar varje månad för att komma till ett jobb där det knappt finns något att göra?!
Man får ju kämpa för att hitta på något, och när man gör det så passar det inte en viss person!
Jag blir galen snart.....

Hatar måndagar, den värsta dagen på hela veckan. Helgen är precis slut och man kommer inte vara ledig mer, det kommer att dröja ytterligare 4-5 dagar innan man får njuta av ledigheten! Jävla skitdag!

Ha en fin dag!

/Frida



En rolig bild iaf =)






10 Maj



Ojoj, huvudvärk idag =) Man mår som man förtjänar helt klart...
Kvällen igår var himla trevlig, mycket roligt och trevliga människor.
Och vilken lägenhet dem hade, såå fin! Blev ju helt klart avundsjuk och dem har inrett den väldigt fint...
Klockan 5 gick jag till Isa. Kajsa och Lina var redan där. Vi tog en gin och tonic (inte min typ av drink helt klart) och hade det mysigt. Begav oss mot stan och hem till Jenny och Linus.
Karlarna hade suttit här hos oss innan så dem kom en stund efter oss. Vädret var kanon och kvällen börjades på utsidan. Måste ju säga att tiden gick fort men ändå inte, i början när man tittade på klockan var den bara 8 och sen 9, så kändes som att tiden gick långsamt.
Var mest med killarna, vet inte varför men när dem kom så ställde jag mig ihop med dem och sen blev det så resten av kvällen i princip. Men vad gör det, dem är roliga att umgås med =)
Jag och Michael bestämde oss för att dra hem vid halv 12 tiden. Kände att det räckte och hade jag gått till krogen hade jag nog inte fått så roligt. Sorry Lina om du blev besviken på mig ♥
Men nu får det bli vita helger några veckor framöver. Annars försvinner väl alla mina hjärnsäller =)


Idag blir en lugn dag, kanske en film, om nån kan köra :)
Blir thaigryta idag och sen är det hockeyX2, hinner nog dock se mina två program mellan matcherna..

Puss

9 Maj



Nu har jag röja och städat ordentligt här hemma. Igår när jag skulle börja plocka undan för att städa insåg jag vilken j*vla röra här är. I klädkammaren är det saker huller om buller och ingen ordning på något. Så imorse åkte vi till Rusta och köpte trådbackar...Nu skulle här röjas.



Så ut med allting och slänga det som skulle slängas.
Sen lägga allt i ordning i trådkorgarna och fixa allt =) Blev kanon och känns som det är mer ordning och reda, men vet jag rätt kommer det inte hålla för alltid =)




Nu har jag precis tryckt i mig 3 rostade mackor och ska ta en cigg. Ska även ringa Isa och se vilken tid vi ska komma till henne =P Blir en liten "förfest" innan vi åker in mot stan och Jenny och Linus inflyttningsfest =) Ska bli kanonkul och kanske även en krogrunda?! Vi får se. Men en trevlig kväll tror jag absolut på. Solen skiner oxå (dock blåser det) så vi slipper regnet och kan kanske sitta ute =)

Ha en bra kväll.

PUSS




Här har ni mig som brunett =)



Liiiiina ! !


Liiina är hemma igen! Det var detta som var hemligheten!
Fina fina Lina, som vi saknat dig!
Du var mer än välkommen hem =)

Har precis kommit hem, ska damma lite och så nu, får se om jag får tillåtelse att damsuga =S Det är ju hockey på tv:n...
Jag ville verkligen röja ordentligt, sepciellt i klädkammaren men det får jag göra en annan dag...

Hela dagen har spenderats med dem fina vännerna. Var först hos Isa och fikade sen bestämde vi oss tjejer för att dra oss mot staden. Blev ett nagellack, en parfym och alkohol till imån =)

Vet inte vad som händer ikväll, blir väl hockey skulle jag tro. Sverige spelar semifinal...

Ha en fin kväll!

Gillar mina vänner ♥





8 Maj



God Morgon!

Sitter här nu och har precis ätit frukost. Fick sova ända till 8.45 idag :) Underbart. Ligga under det varma täcket och mysa och höra hur det blåser och regnar ute är aldrig fel =) Och sen har jag världens bästa hund, hon ligger fortfarande och sover och har inte gått upp en, vilket innebär att jag inte behövt gå ut och kissa med henne än =) Men snart ska jag väcka lilla trollet så får vi ta en runda iaf....

Igår när jag satt på tåget hem kom den bästa överraskningen på länge =) Jag blev såå paff och såå glad. Men de får ni veta senare =) Men jag blev suuuperglad ! !

Jag och Michael åkte och handlade sen kollade vi hockeyn. Go Sverige! En spännande match i slutet, och hade dem inte släppt in sitt enda mål i 5mot3 läge så hade dem hållt nollan =) Men men dem vann iaf och nu är det semifinal idag, mot Canada. vilket jag har svårt att tro att dem vinner =S
Men dem kanske "chockar" idag...

Snart ska jag ta ut lakanen ur sängen och plocka undan lite. Vid halv 12 ska jag och Isa ta bussen ner till stan där vi ska fika med goda vänner =) Kommer bli mysigt.

Fattar inte var jag har gjort av alla min pengar :S Känns som dem bara gått till skit, och det är iofs vad dem brukar göra. Från och med lönen denna månad ska jag göra upp en budget. Har sagt det innan, men nu ska jag verkligen göra det. Måste få bättre koll på min ekonomi! Iofs blir jag 1200 fattigare i några månader då jag ska betala av kameran men det är skit samma...
En ordentlig budget kommer det att bli! Så jag har koll på varenda öre =) (inte för att jag kommer ha det men men)
En viss summa som jag får ha som fickpengar, viss summa på mat, räkningar och bensin. Sen Thailandskassan måste ha sin månadskvot =)
Så nu ska det planeras.

Men nu ska jag dra upp trollet ur sängen och ta en promenad :)

Puss på er!


Månen igår






Hem...



Usch vill hem, inte sitta här och tråka.
Men imån är jag ledig och då ska jag leka med Isa =)

Måste handla med, idag? Eller imån =P Vi får se.
Städa och byta sängkläder.
Gör nog det ikväll, inget annat för mig ändå =)

Ska öppna posten nu...

Puss


7 Maj



God morgon!

Varit på jobbet en timme nu, och inte hunnit göra speciellt mycket. Eller hunnit, det finns inte så mkt att göra =S
Ska se om vi kan hitta något att göra efter lunchen.

Igår var det jobb hela dagen, tog ett tidigare tåg och var hemma vid 17.15. Tänk vad en halvtimme kan göra. Satt och slappa lite framför hockeyn när grannen ringde och fråga om vi var sugna på pizza =) Jag hade 10min tidigare sagt till Michael - Tänk vad gott med en Campinopizza =) Så vi åkte ner och käkade, Hawaii barn med mild sås, mums. Men äter inte ens upp en barnpizza, kan man beställa en halv barnpizza tro? Hade varit perfekt för mig...  =)

Sen hem och kolla på vänner, var det sista avsnittet, usch vad tråkigt att dem inte fortsatte, helt klart den bästa serien ever. Men hörde att dem ska börja visa repriserna från början igen, kanske man ska kolla på. Undra hur många gånger den serien gått i repris?!

Sen vid 8 begav jag och Nelly oss ut på promenad. Hon har fått dålig motion denna vecka så vi gick i ca 45 min. Försökte mig på att ta några kort, men jag måste nog plugga lite på hur kameran funkar, massa funktioner..
Så jag kan lägga upp massvis med fina bilder till er :)

Idag ska jag nog träffa Isa när jag kommer hem, teatime kanske?
Är såå mysigt att bara sitta med en kopp varmt te och prata. Får hoppas på bättre väder bara =)

Efter ett pass på gymmet i tisdags kom Isa och Kajsa till mig och drack te, men det blåste som fasen så inte så skönt att sitta ute =(
Man skulle haft en inglasad balkong!

Nu är det snart frukost så jag ska röra mig uppåt igen.

Hörs sen!

Kramis!






Försäkrad !



Nu efter nästan 2år har jag försäkrat Nelly. Har tänkt göra det hur många gånger som helst men då har det kommit saker emellan. Så tur har jag haft att det inte hänt henne något..
Men nu är hon försäkrad mot vetrinärvård och lite annat, drygt 180kr/mån kommer det kosta mig...Billigt och bra.

Snart ska jag röra mig hemåt, är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Snälla låt mig sova på nätterna så jag kan bli en normal människa !!

Puss




5 Maj



Vilket vidrigt j*vla väder! Regnar och blåser och är kallt =( Men det behövs lite regn, har ju trots allt varit kanonväder ganska länge nu =)

Sitter på jobbet, har fortfarande inte fått tillbaka arbetslusten. Den är putsväck och jag hittar den inte någonstans =S Får väl se om jag hittar den en vacker dag.

Igår när jag kom hem hade älsklingen gjort korv och pommes frites. Älskar när man får komma hem och det bjuds på mat, även om det inte är såå avancerade grejer. Sen fick Michael ett av sina välkända idiotryck och skulle städa ugnen. (Han får sådana här ryck emellanåt, och då ALLTID på kvällar) Hämtade skruvmejsel och började skruva..PANG sa det och hela luckan hade rasat i 38 olika delar typ =) Haha han är så söt, hade tänkt putsa rutan, men den blir ju inte sketen emellan =P Så vi satt och pusslade en stund för att få ihop den och efter en stund lyckades vi. Så jag förklarade för honom att man behöver inte skruva isär hela, utan bara ta på innsidan och utsidan av luckan =P Min Prins!

Idag funderar jag på att träna en liten stund. Sen handla kanske och laga mat, korv stroganoff =)
Kl: 19.30 ska jag iaf se på Sjukhuset (tv3), handlar om en liten kille vid namn Viktor som för inte så längesen gick bort i cancer. Tv-teamet hade följt han en tid på sjukhuset och nu kommer det alltså på tv. Tror det är både idag, onsdag och torsdag som han är med.

Nu ska jag jobba vidare.

Puss





Depp....



Känner mig lite depp, vet inte varför.
Kan vara någon liten grej så blir jag nere och osäker.
Vill att livet ska flyta på, vara men min älskling, min vovve, mina vänner, dem jag håller kär helt enkelt.
Har försökt hitta på något ikväll, men alla bara försvann :S
Michael är hos Inge och hjälper han med datan och ingen svarar på msn...

Jag får väl stänga ner min dator och sätta mig framför tv:n....

Hoppas dagen imån blir bättre.
Har tappat lusten för det mesta. Vill inte jobba, bara vara ledig. Träffa dem vänner som är hemma på dagarna, känns som man missar massa när man är tvungen att jobba. Tänk vad mycket jag kommer missa när tjejerna kommer hem från Bali, dem kan träffa alla andra hela dagarna och berätta vad som hänt, men jag får vänta tills jag kommer hem och det finns tid över....

Har väl alltid känt mig lite utanför. Träffar ju inte alla lika ofta som dem träffar varandra, och då känns det som man missar mycket grejer. Känns tråkigt att höra grejer så långt efter, då blir det lite att man känner sig utanför.
Nu har jag fått mycket bättre kontakt med alla men då är man rädd för att man missar grejer igen när man jobbar hela dagarna. 

Vill bara vara hemma. Dessa fredagarna jag varit ledig nu det sista har varit underbart. Vara med vännerna, umgås och prata. Men snart är det slut. Då måste jag jobba fulla veckor igen, inget jag har lust med.

Vad ska jag göra med mitt liv? Vad ska jag jobba med?
Vill inte ha så långt till jobbet och vara borta 12 timmar om dagen. Man blir så trött, seg och orkar inte göra jättemycket. Känns knappt som jag träffar Michael ibland.
Ska ta mig en riktig funderare snart på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med!
En sak vet jag att jag vill göra, men vi ska vänta liiite till.

Ha en trevlig kväll !




Love you 4-ever




4 Maj



Lunchen är avklarad och det är dags att jobba igen. Lasange bjöds jag på till lunch, tackar för det.
Får ta bakpotatis och lax imån :)

Kvällen igår blev slapp som jag hade sagt. Var en sväng hos Kajsa på en te, även Isa och Jenny var där. Alltid mysigt att sitta på balkongen med en kopp te, cigg och bara tjöta =)
Sen var det tv för hela slanten. Vad hade man gjort om det inte funnits tvapparater? Är ett himla bra tidsfördriv har jag kommit på.

Blev tidigt i säng och mös med min Älskling. Somnade gott men vaknade som vanligt några gånger på natten. Varför kan jag inte få sova hela nätter längre? Har ju sovit jättegott på nätterna hur länge som helst, men nu är det konstiga drömmer och vrid och vänd =( Jag måste få min sömn ! !
Jaja får väl hoppas det blir bättre snart, känner mig ofta väldigt seg fram mot förmiddagen. Lediga dagar får man inte heller sova länge...

Vet inte vad som händer idag: Promenad? Träna? Te med tjejerna? Laga mat?
Är det nån som vill ses så är det bara att ringa, hemma 17:20 som vanligt =)

Måste till Gina en snabbis tror jag, min nya tunika och ett linne förstördes av PIZZAFETT i lördags =( Så jag får skynda mig dit innan dem tar slut...Den färgen var väldigt nice =)

Måste kolla kontot med, känsla av att det inte är så mycket pengar kvar =O

Ha en trevlig dag.

Kramis !

3 Maj



Sitter i soffan men datorn i knät. Är proppmätt och lite småseg. Åt laxknyten med bakpotatis för nån timme sen och är forfarande proppmätt =S

Så vad har helgen haft att erbjuda?

I fredags kväll ringde Isa och fråga om jag ville komma förbi på lite balkongmys och självklart gjorde jag detta. Satt och tjötade i 1½ timme och bara hade trevligt. Gick och lade oss tidigt och vaknade vid halv 9 igår. Bestämde oss för att åka en tripp till Ullared, Michael ville ha ny mobil och jag skulle köpa en kameraväska. Då dem inte öppnade innan 10 så tog vi en svängom på Gekås med, mycket folk och trångt så det blev bara en snabbrunda. Köpte lite "bra-att-ha" grejer.

Vad hemma vid 12 tiden igen och då åkte vi och handlade mat. Bestämde oss för att grilla. Ringde hit lite vänner och satt ute i solen och drack lite öl. När solen försvann gick vi in och satte oss. Hade en trevlig kväll och drack lagom mycket =) Var i säng vid halv 12 kanske.

Idag har vi varit på blomsterlandet och köpt nya blommor till våran megakruka. Blev lite pelagoner och annat, blev fint faktiskt =)

Tänkte jag skulle ringa Isa och se vad hon gör. Blir iaf en lugn kväll då det är jobb imån.



♥ Älskar dig Michael, mer än allt annat. Du och jag för alltid ♥

Puss





1 Maj



Hello...

Idag har jag haft fullt upp.. Vaknade vid 9tiden men låg och småslumra ända till halv 11, hur skönt som helst.
Gick en snabb runda med Nelly och sen var det frukost som gällde.
Vid halv 12 begav jag mig mot brukshundklubben för 4timmar agility. Varmt även idag men inte lika varmt som igår. Men det var rätt skönt för det tärde på hundarna att jobba i sådan värme. Blev många pauser och mycket vatten. Men det var riktigt kul och vi fick lära oss nya grejer...I slutet byggde dem ihop en bana som alla fick springa..Det var riktigt kul =)
Hemma en stund innan 4 duschade både mig och Nelly och så var det att vänta på Michael. Satt ute i solen men datorn och slappade lite.
Vi gick ner till torget och köpte thaimat och gick hem till Inge och Oiy. Satt och tjöta och käkade lite. Och nu har vi kommit hem igen.

Blir nog lugnt ikväll, har väl egentligen ingen större lust att sitta inne men finns ju inget annat att göra. Så blir väl "Så ska det låta" och lite annat.

Justdet, när jag och Nelly tog ett brejk idag på träningen så lärde jag henne "rulla runt" =) Så nu kan hon det. Ska lära henne kommandot med så jag slipper visa henne hela tiden. Hehe dem flesta såg nog det så kanske ska lära henne ett annat trick till sista gången? Vi får se. Men Nelly tyckte de var skoj så nu kommer hon väl göra det istället för att snurra varje gång hon vill ha godis :P


Ha en fortsatt trevlig kväll..

Kramar


RSS 2.0