Lägger på hyllan..


Känner ingen direkt lust för att blogga och tänker därför lägga det lite på hyllan. Kanske kommer upp lite inlägg då och då men inte så mkt mer.
Livet rullar på och min tid ska gå till mina underbara hundar och dom bästa vänner.
Jag hoppas sommaren kommer igång snart och blir helt underbar med mycket sol, värme och bad!!
Snart kommer jag flytta till en egen lägenhet och börja mitt liv på riktigt.. Jag längtar tills jag ska få inreda den precis så jag vill ha det, och längtar tills jag har ett riktigt hem att komma hem till, ett ställe som är mitt egna och som jag själv kan bestämma över.. Framtiden är ljus och varje dag tas som den kommer..

Hoppas ni får en fantastisk sommar!!

Många kramar från mig och mina små hjärtan!!








Cowboy =)


Japp imån är det party =) Cowboy kläderna är fixade och alkoholen inhandlad :P Är väldigt laddad och det kommer med all säkerhet bli en kanonkväll :) Många kort ska tas så det kommer komma upp om ett par dagar :)

Som jag misstänkte så är det samma skit jag har med ögat igen, irit. Var hos läkaren i torsdags, fick åka till Halmstad då det inte fanns några tider här. Ögat var hyfsat bra men såg dåligt och lite rött.. Dom kollade synen och lyste i ögat, vilket gör döont så mina tårar började rinna :( Läkaren bekräftade mina misstankar och sa även att får man det en gång så brukar man bara få behandling, men får man det igen så vill dom göra en undersökning så det inte är någon bakomliggande sjukdom. Det droppades i ögat för att fixa pupillen och den blev ju lika knäpp som förra gången. Pupillen fortsatte att vara konstig och dom ville ha tillbaka mig idag.. Så ytterligare en tur till Halmstad i morse och få samma behandling igen. Pupillen blev bättre men inte helt bra men jag ska behandla den själv med mina droppar. Vi pratade om undersökningen och då ska dom ta blodprov och göra en lungröntgen.. Så i nästa vecka blir det blodprov och sen får jag kallelse till lungröntgen.. Och veckan därpå blir det återbesök, så det blir ett jävla rännande på sjukhuset men men, bara att gilla läget..
Vi får väl se hur många som reagerar på mitt öga imån :)

Ne ska röja lite här hemma, sen krypa isäng och hoppas på att få vakna utvilad imån :)


Nu är det slut...



Ja nu är det slut på alla dåliga vanor! Jag ska sluta äta så mycket godis och dricka så mkt cola som jag gör. På kvällarna blir det frukt eller grönsaker och vatten!!
Igår när jag och Isa varit ute och gått i 1½ timme bestämde jag mig för att göra situps.. Medans jag låg där och kämpade mig upp till hundra stycken så tänkte jag lite. På vardagsrumsbordet låg en påse med chips, en påse med popcorn (visserligen Linas) och en påse med godis.. Sen fanns det en halvt uppäten påse med gott och blandat och cola i kylen.. Så jag ska slänga allt sånt och njuta av mina morötter och gurkstavar istället :) Och ett glas med isvatten :D Sen ska det bli situps varje dag, minst hundra stycken och promenader på det :) Och äta nyttigt i övrigt ska jag göra oxå :) Sallader och kött är vad som ska lagas härdanefter..

Haha får väl se hur det blir med detta men jag ska iaf ge det ett ordentligt försök!!

Längtar tills på lördag, då är det party :) Lina ska ha Cowboy fest och fira sin 25-årsdag :) Kommer massa folk och kommer garanterat bli en kanonkul kväll :) Vissa har man träffat innan och andra är helt nya människor :) Det ser ut som det ska bli kanonväder så vi får hålla tummarna för det !! Halloween var väldigt lyckat och då kan jag garantera att det blir det nu med :P

Ikväll stannar jag i götet, ska fira mor och far som har 25-årig bröllopsdag :) Så blir lite smörgåstårta och mys med dom och syrran med familj :)
Imån är det onsdag och det innebär att halva arbetsveckan har gått..

Mitt öga börjar krångla igen, funderar på om det är regnbågshinneinflammation igen, känns nästan så. Det är rött på morgonen och kan inte riktigt kolla in i ljuset.. Och suddigt ser jag. Ska avvakta och se hur det är på torsdag, annars får jag gå till läkaren på fredag så jag får droppar igen.
Det är nästan exakt ett år sedan jag hade det och det var en riktig pina! Det pulserade, brännde under ögonlocken och var allmänt irriterande.. Var tvungen att vara sjukskriven då jag inte kunde titta in i datorskärmen ens.. En kväll var det så illa så jag fick sitta med solglasögon i ett bäcksvart rum där endast tv:n var på för att det gjorde så fruktansvärt ont! Och minns att den natten var en riktig plåga.. Så vill jag inte ha det igen!

Bilder från förra gången...


I början

När det var som värst

Min pupill efter att fått pupillvidgande droppar..

Efter pupillvidgande.. "Man ger pupillvidgande medel dels för att förhindra sammanväxningar mellan iris och linsen, och dels för att hålla iris orörlig, vilket påskyndar läkningen och även är smärtstillande."

Kort på mina sötisar :)






RSS 2.0