Underbart...



Ja vad ska man annars säga. Det är såå varmt ute så det är helt otroligt! Man blir ju genomsvett bara man går utanför dörren. Men klaga, det ska vi INTE göra. Man får passa på medan den är framme.

Så idag vad har vi gjort då, förutom att njuta av solen? Jo vid halv 12 begav jag mig upp till Isa. Vi åkte ner till hamnen och köpte korv och glass och tog en liten promenad. Sen var det dags för BVC. Lowis hade gått upp lite granna och hörde fin fint. Kröp även ett par steg =)
Efter det tänkte vi ta en sväng med bilen så Lowis kunde somna men de ville hon inte. Så vi gick ut en sväng med Nelly och sen till Isa igen. Satte oss ute (i skuggan) och tjöta och rökte..

Körde Michael ner till hamnen för en stund sedan, han skulle ta några öl med grabbarna =)
Jag och Nelly ska snart bege oss till stugan och umgås lite...Får se vad som annars händer ikväll..

Imån ska det vara likadant väder och som ni vet så ska vi på agility. Förstår dock inte hur hundarna ska orka arbeta i 4timmar. Men det löser sig nog.

Ha en trevlig kväll och njut av solen!

Puss

30 April



Vilken underbar dag, klar blå himel, solen strålar är varma och jag är ledig =)
Vaknade vid halv 8, varför kan jag inte få sova längre? Lade mig och läste en halvtimme och sedan var det dags för morgonrunda med Nelly. Jag hade bestämt mig för att vi skulle till brukshundklubben och låna lite hinder och tjuvträna =) Sagt och gjort, gick en sväng och sedan stannade vi till där. Byggde upp en liten bana så jag kunde träna på dem olika "vändningarna" man kan göra vid ett hinder. Gick hyfsat bra. Men imån är det ju 4timmar agility så då ska vi nog få till det.
Kameran följde med så jag tog kort på vårat fiiina landskap som börjar slå ut i full blom.

Igår åkte jag som sagt med mamma ner, var massa köer så var inte nere förrän vid 6tiden. Gick upp till Isa en stund och tog en cigg och sedan hemåt igen. Vid 8tiden ringde Isa igen och det var te-time hos Kajsa. Satt en timme och drack te, rökte och tjötade =) Underbara tjejer.

Snart ska jag sätta igång och städa och röja upp lite här hemma, sen ska jag gå upp till Isa och mysa lite. Vid 1-tiden ska jag följa med till BVC där dem ska mäta och väga Lowis.
Och vid 4 är det ungdomsmottagningen för nya p-piller.

Men som sagt, nu ska jag städa.

Puss










29 April



Riktigt sommarväder ju! Och så sitter jag inne och jobbar :(
Men snart slutar jag och då bär det av hemåt, mor och far ska ner så jag åker med dem =)

Annars har det inte hänt så mycket.
Var bara hemma och tog det lugnt igår. Gick en promenad med Nelly. Men det var väldigt kvavt så varm blev jag..
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir fotboll och då blir det fika med Isa och Kajsa, annars kanske en promenad.

Resten av veckan är jag ledig :) Fast fredag är uppbokad, är ju Agility 12-16. Hoppas det inte är för varmt då =P
Ska ringa Agria och försäkra Nelly med, har ju inte fått tummen ur r*ven och gjort detta än, och hon är två år =S Tur att hon inte haft några allvarliga sjukdomar.

Ska jobba vidare lite.
Har ont i axeln med :(

Puss






28 April



God Morgon!

Sitter på jobbet, varit här sen 6.45 imorse. Konstigt att när man börjar i tid, d.v.s kl 7.00 så får man sova 30 min längre =) Men då har jag ju inte en resväg på ca 8 mil heller...
Iaf vi jobbade till runt 8 igår kväll, var segt i slutet, ville bara hem.... Men vi fick gjort mycket och nu har jag en heeel hög med fakturor jag ska göra. Så jag kommer inte vara sysslolös idag..

Vi slappade bara framför tv:n igår, var väldigt trött efter 12h arbete...Theo hade redan gått och lagt sig så honom träffade jag inte heller. Men vi körde ju honom till dagis idag så en liten stund fick jag träffa honom. Regnade en skvätt igår med, och några blixtar och åska kom med, skönt att det kommer lite emellanåt. Är ju helt okej om de gör det när man ändå sitter inne =P
Sover sådär på nätterna nu det senaste, vaknar flera gånger, vrider och vänder på mig och ligger aldrig bekvämt. Är jobbigt att vakna till så hela tiden, man blir aldrig riktigt utvilad....Hoppas det blir bättre snart...

Idag ska jag hem till min man igen, saknar honom. Vet inte vad som händer ikväll, kanske promenad med Isa..Eller så slappar jag bara =) Desperate Houswives är det ikväll iaf...Så det ska vi se =)

Sen är det bara en dags jobb kvar, jag och mor åker ner till Varberg imån eftermiddag. Och sen är det 4 dagars ledighet. Torsdag ska jag nog spendera med Isa och sen till ungdomsmottagningen på eftermiddagen för att få nytt recept på p-piller och fredag ska vi ha agilitykurs kl. 12-16...Hoppas på fint väder då :P

Nu ska jag sätta igång!

Ha en fin dag.

Puss


Nyklippt Theo


Thailand



Nu är resan klar.
9 December 2009 till 8 Januari 2010 är vi i Thailand, 4veckor i paradiset =)
Ska bli underbart.

Men kommer sakna min lilla bebis, Nelly.
Men hon kommer ha det bra hos Linda och Jimmy...

Resfebern börjar snart komma, och nedräkningen börjar oxå =)

Lovley!

Puss

27 April



God eftermiddag kära vänner!

Sitter på jobbet nu, klockan är 14.45 och slutar egentligen alltså om ca en timme. Men nepp inte jag, för jag ska jobba över idag. Pappa och jag ska sätta oss med fakturorna och gå igenom dem. Så att det blir något fakturerat oxå =) Som ni vet sen innan kan min far vara ganska seg med detta och därför får jag ju hjälpa honom...
Men blir lite extra pengar i kassan =)

Dagen har gått fort, var väldigt trött i morse men dem extra 40min jag sover på tåget gör susen. Men undrar fortfarande hur jag ser ut när jag gör det egentligen, men de kommer jag aldrig få veta.

Efter frukost åkte jag och syster mot Axfood för att handla lite dricka och kaffe till jobbet. Hade en GPS till hjälp men den hjälpte inte så mycket, irrade runt ett tag då den inte vet när det är ombyggnader och försökte få mig att köra in på en byggarbetsplats. Men jag och syrran löste detta så vi kom både dit och hem efter ett tag. Blev dock lite irriterade när den tjata om "sväng höger" så fanns det ingen avfart, "sväng höger" men fortfarande ingen avfart. Jaja det var nära den åkte ut genom rutan men vi behöll den så snällt. Dock ingen bra första körning med hjälp av GPS   =S

Jag gissar jag kommer bli kvar här till 7-8 ikväll sen blir det hem till syster och sova. Sen är det bara två arbetsdagar kvar =)

Nu ska jag fortsätta.

Puss puss


26 April



Hejsan alla!

Idag är en seg dag, inte direkt bakis men kroppen känns seg. Orkar inte göra så mycket och känner inte för att göra mså mycket heller.

Vaknade första gången vid 8 i morsen, gick upp och drack vatten, tog en huvudvärkstablett och sen kröp jag ner i sängen igen. Sov i ytterligare 2timmar.
Åkte ner till stugan och städade, var inte så farligt som jag hade trott =) Städade undan ganska bra innan vi gick igår.
Men kvällen var trevlig, massa härliga människor, och underbart väder. Var nere i stugan vid halv 6, plockade fram bord, stolar och annat som skulle fram. Sen sattes grillen igång och Arvid och Michael agerade grillmästare.
Blev himla god mat, fläskfilé och bakpotatis.
Sen var det lite kubbspel, tjejerna mot killarna och vi vann =) Mötte sedan resterande personer och även då vann vi, men tack vare att Nic satte kungen :P

Kvällen fortlöpte och stämningen var på topp. Dock kände jag att jag tog ner stämningen lite när jag överreagerade på vissa saker, så detta ber jag om ursäkt för, skäms nästan =( Att man inte kan slappna av och bara låta det vara, så tar man städar sen efter istället. Kommer ju ändå bli mer tomma burkar och skräp, ingen idé att städa undertiden då. Men det är väl så det är. Tackar ändå dem fina vänner jag har som hjälpte mig och fick mig på bättre humör. Vad lite alkohol kan göra att man blir mer känslig, men det har man ju vetat sen innan =)
Så förutom detta så var kvällen toppen. Men det är det ju alltid när man får vara med sina vänner och bara umgås och ha roligt.

Så dagen blir lugn och skön, tacos står på menyn och jag längtar tills vi ska tillaga detta =)
Sen är det tv för hela slanten...

Köpte även lite agilityhinder igår på Rusta, två hinder, en ring och slalompinnar, så jag och Nelly lekte lite =) Slalomen har hon lite svårt för men det fixar vi snart...

Nu ska jag slappa vidare.

Längtar efter Lina väldigt mycket, kom hem! Men det är inte långt kvar..
Tycker om mina vänner vädligt mycket, speciellt Isa, Kajsa och Jenny <3
Kärlek till min man med!


Puss










25 April



God morgon alla fina människor!

Först vill jag börja med att Gratta lilla Nelly som blir 2år idag =) Grattis mammas tjej, nu börjar du bli stor!
Så vad gjord evi igår då? Blev en lugn kväll, lagade mat och kollade på tv =) Gick och lade oss vid 22.30 ca.
Skönt att komma i säng i tid. Dock vaknar man ju lite tidigare på morognen....

Snart ska vi dra oss in mot stan, ska på bolaget och lite sånt.
Sen får vi ses vad som händer, men ute i solen ska jag vara iaf =)

Puss








24 April


Och Löning =)
Hur underbart är det inte när det trillar in lite pengar på kontot, som man jobbat och slitit för?! Jag tycker det är kanon iaf.

Så denna dagen har varit helt underbar, kan det vara annat när det är strålande som och termometern står på ca 18grader?! Vaknade 8.40 och gick upp och en runda med Nelly. Sen satte jag på datorn och käka lite frukost. Pratade med Isa på msn och fick reda på att det inte blir något titta på får som vi hade tänkt. Istället bestämde jag och Isa oss för att ta bussen ner till stan.
Först damsög jag lite och plocka undan sen bar det av. Köpte en tunika och en klänning på Gina, lite smink på Kicks, leggins på H&M och en tröja på Only =) Så där försvann lite pengar med vad gör det? Men nu får det vara slutshoppat(?) ett tag framöver, galgarna börjar ta slut här hemma :-O
Tog även en fika med Kajsa, Peter och Melker, var mycket mysigt! Vid halv 2 tog jag och Isa bussen hem och bestämde oss för att ta en te på balkongen, guuud vad varmt och skönt. Lowa sov när vi kom hem så hon fick sova vidare....Vi pratade och myste i ca en timmer sen gick jag hem till lilla Nelly som blev sååå glad. Så vi gick en liten promenad och nu sitter jag här =)

Ska betala räkningarna och sen slappa i solen.

Imån är det fest!!

Puss

                                               








Min Älskade Nelly



Min lilla Nelly fyller 2år på lördag, gud vad tiden går fort. Tycker inte det var längesen hon var 8veckor och vi var och hämtade henna. Lilla plutten så liten hon var. Så lite och rädd. Men helt underbar. Första gången hon kissade gjorde hon det ute på altanen, vilket var väldigt duktigt.
Och vi skulle ju lära henne att inte sova i sängen, ja det var ju jättelätt när en liten tjej står på bakbenen och knappt når upp till kanten och piper sådär hjärtskärande. Så självklart fick hon komma upp i sängen och sova mellan oss. Sålänge hon var liten sov hon alltid på min kudde, ovanför huvudet.
Men hon växte fort och nu är hon en fullvuxen liten tjej. En kaxig sådan, bara för att hon är liten är hon inte mindre tuff. Och det visar hon bestämt =)
Denna lilla tjejen har gett mig och Michael såå mycket kärlek, det går inte att beskriva. Är man ledsen eller nere så gör hon alltid något som får en att skratta och bli glad igen. Visst har hon lite dumheter för sig men allt det bra hos denna hund väger över det sååå mycket mer.

Min trogne vän och resekamrat =)

Nu ska vi bege oss till aligilityn och ha roligt ihop. Vet dock inte om hon gör det för att det är roligt eller för att hon får godis =P







23 April



God Morgon gott folk!

Nu är det snart dags för frukost, ska bli gott för jag är hungrig!
Annars är det jobb hela dagen, sen hem och iväg på agility! Undra vad vi ska hitta på idag?!
Hoppas det är varmt iaf så man slipper frysa =)

Här kommer lite bilder som jag tog igår kväll. Testade kameran lite, bland annat blixten.
Och så en bild på en tidig soluppgång i morse!
Vill verkligen sätta mig vid havet en kväll och titta på en riktig solnedgång, men kan man se den någonstan i Vabrerg, så man ser den ända tills den går ner vid horisonten! Tänk vad fina kort?

Ha en trevlig dag! Puss








Ändrade planer...



Just nu står det Korvstroganoff och puttrar på spisen. Väntar på att min karl, som är iväg och spelar korpfotboll, ska komma hem så vi kan äta...

Ät trött och skulle gärna gå och lägga mig, men kl nio kommer Grey's Anatomy så jag får vänta lite till.

När jag kom hem gick jag raka vägen upp till Isa, det var äntligen dags för våran powerwalk. Men först en sväng om Kajsa för en kopp te =) Så vi begav oss ut och gick nog i säkert 45min, men vi båda kände tidigt att det var ett tag sedan vi var ute och gick, flåset kom igång väldigt fort =)

När vi satt hos Kajsa pratade vi om lördag, och kom på den strålande idén att vara nere i stugan istället =) Slipper vi störa massa folk här, slipper gå en bit för att gå på toa, bord och stolar behöver inte bäras och grill finns tillgänglig. Plus att vi slipper få så skitet här hemma..Så jag slog en pling till min mor och självklart var det okej. Så nu är alla orosmoment som fanns innan som bortblåsta =) Kommer bli en kanonlördag med massa fina människor!

Ne nu ska jag ta en cigg...

Puss


Ytterligare en utmaning!



För några dagar sedan blev jag utmanad av Kajsa, men har inte suttit vid min egna dator förrän idag så jag gör den nu =)


Palle och Frida på förfest ute i Lejet. Själva festen var att gå in till stan, en mycket rolig kväll!


Här är reglerna:
- Gå in i mappen "mina bilder".
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Utmanade:
Linda
Jonna

Emelie
Hmm sen kommer jag inte på nån mer =)


Knäckebrödsdansen


Var det någon som såg Talang2009 i lördags. Haha dessa killarna är ju sjukt roliga! Det roliga är när knäckebröden går sönder. Otroligt modiga och dem har nog blivit mer kända än dem trodde när dem gjorde detta =)



Ny utmaning..



Var kommer du ifrån?
Göteborg
Heter? Frida
Hur gammal är du? 22år snart
Tycker du om någon just nu? Ja flera stycken, fast på olika sätt =)
Jag samlar på? Småpengar...
Har du sovit i din egna säng inatt? Klart
Har du sovit ensam inatt? Nej, Michael och Nelly
Har du strumpor på dig nu? Ja, nylon
Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? Promenad med Isa, laga mat och kolla tv:n
Vad ska du göra imorgon? workwork
Var vill du bo när du blir stor? I ett fint hus inte för långt bort..
Vad vill du bli när du blir stor? Rik?!
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Laddar du ner musik och filmer från internet? Nejnej
Bär du glasögon eller linser? Nepp
Har du piercing? Ja, naveln
Öronen? Hmm 5 kanske men bara 2 som jag använder :P
Har du tatuering? Nej och blir nog ingen heller.
Vill du gifta dig? Det är väl klart!
Vill du ha barn? Självklart
Solar du ofta?  Så fort solen är framme! Och någon gång i solarie
Är du bra på att laga mat? Bättre än Michael :P
Gillar du att dansa? Nje
Vilken är din favoritglass? Daim
Tror du på ett liv efter döden? Ja det gör jag nog, man kan ju alltid hoppas på det.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Grönblå
Vilka hårfärger har du haft? Blont, brunt och rött
Är du beroende av något? Mina vänner, min man och Nelly. Cigg
Har du kysst någon under den senaste veckan? Ja klart!
Vilka utmanar du: Isa, Kajsa och Linda




22 April



Hejsan!

Åter en dag på jobbet, ska börja fakturera nu, hann ju inte det igår!
Men det är skönt, har man iaf något att göra...

Fick fixat mina naglar igår, blev kanon som alltid. Sen var det hem och iväg och handla. Orkade dock inte laga någon mat så det får bli idag, korv stroganoff =)
Hoppas att det blir en promenad med Isa idag med?!
Vi måste verkligen komma igång igen, och jag måste gå till gymmet med! Jonna när ska du börja igen?

Hade visst inte så mycket mer att skriva.

Men jag återkommer.

Puss


Så liten =)

Utmanad...


Har blivit utamand av Kajsa!

1. Hur gammal är du om fem år? Hmm ska fylla 27 då
2. Vem var den sista du träffade? Måste bli Jimmy och pappa då, åt ju precis lunch :P
3. Hur lång är du? 160,5 kanske?
4. Vilken var den senaste film du sett? Ojdå, rallybrudar kanske?
5. Vem ringde du senast? Mami
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?" Är hemma om max 30min, kan handla då" , till min karl.
7. Vad är helgens planer? Lugn fredag och party lördag!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, alltid trevligt att höra en röst 
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Still Married
10. När såg du senast din mamma? I Lördags
11. Vilken ögonfärg har du? Grönblå
12. När vaknade du idag? 5,20 som alltid jobbdagar
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej dat har jag nog inte, kaninugnar däremot
14. Vilken är din favoritplats? Varsomhelst, bara jag är i trevligt sällskap
15. Vilken plats föredrar du minst? Ojdå, vet inte!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Varberg.
17. Vad skrämde dig som barn? En hel del
18. Vem fick dig att skratta senast? Hmm måste vart Isa igår =P ("pippa gifflarna")
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Endast underpants
22. Hur många kuddar har du i sängen? Blir 4st, jag två, Michael en och Nelly en =)
23. Hur många landskap har du bott i? 2st
24. Har du någon gång spytt på någon? Hmm ne det har jag nog lyckats undvika =)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Klart!
27. Vilken är din favoritglass? Daim
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara? Hehe ne jag vet inte!?
29. Tycker du om kinamat? Jodå.
30. Tycker du om kaffe? Nope, endast te
31. Vad dricker du till frukost? O'boy är gott
32. Sover du på någon särskild sida? Ne men somnar på mage
33. Kan du spela poker? Nja
34. Tycker du om att mysa? Ja.
35. Är du en beroendemänniska? Nje inte farligt tror jag
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope
37. Vill du ha barn? Självklart!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska kan jag vara bra på (läs "när jag druckit")
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men suttit i
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet såklart
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skit =) Kläder och inredning
42. Äger du dyra smycken? Äger en del bismark, men om det är så dyrt vet jag inte
43. Har du någon gång testat narkotika? Aldrig i livet!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Coca cola, annars fiskgratäng
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm vet inte!
46. Välj ett ärr på din kropp? Finns för många
47. Vad har du för ringsignal? Toniee - Kick It
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jupp, på en nalle J
49. Flirtar du mycket? Nej det tror jag väl inte.
50. Vart togs din profilbild? Vilken?
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men jag kan fylla på.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, men parkeringsböter.
53. Vilken var den senaste bok du läste? 14år till salu
54. Läser du dagstidningen? Metro varje dag och Aftonbladet på fredagar
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nejnej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? 3 olika sorter
59. När var du i kyrkan senast? Hmm Theos dop oktober -07
60. Vilka personer utmanar du: Linda, Emelie och Jonna =)


21 April



God morgon solstrålar.
Solen skiner dock inte idag, kanske hittar fram senare.
Sitter på jobbet, ska börja fakturera snart, pappa har varit duktig och gjort färdigt några så jag kan dra in pengar =)
Så det kommer väl ta en stund, brukar ju alltid bli avbruten av massa annat, typ telefonen eller kunder...

Så vad hände igår.. Det blev fotboll, så jag, Isa, Lowa, Kajsa, Melker och Nelly satte oss och tittade på. Isa hade köpt bullar och jag fixade te, så blev en liten picknick =) Är himla mysigt att sitta där och prata och kolla när karlarna springer efter en boll. När matchen var slut, gick jag hem och bytte om till bekvämare kläder och gick ut en runda med Nelly.
Bli ju inte alls så bra rund som när jag och Isa promenerar, men bättre än inget. Blev en 30minuters promenad. Tränade henne lite på att stanna och sen komma när jag ger släppkommandot, "kör". De måste man ha i starten och sen på balanshindrerna. Så man ber henne stanna och sen ska jag kunna säga allt annat än "kör" och hon sitter fortfarande kvar. Gick väl sådär men snart kommer hon nog fatta =)

Sen var det hem och slänga sig i soffan. Gick och lade oss klockan 21.00 igår, var väldigt skönt.

Men nu ska jag jobba.

Puss


Ögongodis...!



Vin Diesel, riktigt ögongodis !













20 April



Ny vecka nya tag.
Dagen kunde ju ha börjat bättre, varit massa strul med datorer och skit. Hatar sådant, och speciellt när man har saker som ska göras på datorn.

Iaf nu verkar allt funka och jag hoppas det fortsätter göra det under dagen.

Ikväll när jag kommer hem, hade Michael beställt hemagjorda köttbullar med sås och potatis. Är supergott men såå tråkigt att göra. Rulla och steka dem tar en j*vla tid. Men vi får se.

Ska iaf ut på promenad med Isa ikväll, en riktig powerwalk. Har inte gått våra promenader på snart 2 veckor =(
Så ni ska det brännas lite fett igen.
Tänkte jag skulle åka till gymmet en sväng imån efter jag har varit hos Jessica och fixat naglarna igen. En har spruckit (när jag hjälpte pappa taket) och sen har dem växt en del.
Och inget godis denna vecka!

Lördag blir det party. Vi hoppas på fint väder för då blir det kubb och kanske även grillning och sen party hos oss =) Ska bli väldigt mysigt.

Nu ska jag jobba igen, snart lunch och då är det Thaigryta =) Tröttnar inte på det..

Puss

     

Nelly älskar att leka med bollen =)





God Natt!


Nu ska jag snart krypa till sängs, först ut och kissa Nelly och en cigg.

Blev ingen fotboll idag heller =( Veliga karlar. Men jag och Michael gick ner till planen med Nelly och sparkade lite boll. Isa och Arvid var ute och gick och kom förbi och sa hej till oss =)

Tog lite kort, men orkar inte lägga upp dem nu.


Jobb imån igen, full vecka denna vecka, om jag inte är ledig fredag..


Sov gott.


Pusss


19 April



God eftermiddag.

Nu har vi precis käkat middag, thaigryta blev det idag. Mycket gott om jag får säga det själv =)
Annars har det inte hänt mycket idag, bara tagit det lugnt och slappat. Håller på lite med min design och testar mig fram. Ska se om jag kan fixa lite så systers oxå =)

Lite senare blir det fotboll här nere på plan, så idag blir det mys med Isa och Lowa på en filt.

Sen är det tv för hela slanten, känner mig lite seg idag så det får bli en slappdag, precis så söndagar ska se ut.

Så vad gjorde vi igår då?
Blev ingen fotboll, så Mattias och Bjelken kom hit och vi satt ute på gräset och gottade oss i solen med några öl. Sen vid halv 5 gick vi upp till oss och kollade klart på Innebandyn, som dem förlorade. Sen blev det mer och mer öl. Även grannen och förbi och senare även Ted. Så vi satt här allihop och hade det trevligt. Gici åt väldigt många öl, 3fulla påsar =S Dem andra drog till krogen, men jag stannade hemma och städade, sen bums i säng.

Ne nu ska jag fixa lite här och sen göra te till mig och Isa =)
Tänkte jag skulle fota lite sen med =)

Vill även Gratta min kära vän Sandra och hennes Kim som igår eftermiddag fick en liten dotter.
Leona är namnet hon fått och vägde 2790g och var 46cm lång =)

Puss





18 April



Hejsan!
Just nu ligger jag ute i solen med datorn.. En fördel med bärbar och trådlöst internet =)

Så vad har vi gjort idag då?
Var först nere i stugan i morse och hjälpte pappa med pappen på taket, sen hem och göra sig i ordning. Drog ner till stan och kollade biljetter till Thailand och tog en fika. Blev även en sväng på bolaget.
Och nu ligger jag här då =)

Blir ingen fotboll, inte som ville spela vilket var synd. Så blir inget med fotbollsfruar för mig och Isa. Så nu vet jag inte riktigt vad som händer?!
Isa skulle ringa senare så vi får väl se då...

Som ni ser håller jag på att ändra designen lite. Hehe vet inte hur jag vill ha det. Vad tycker ni? Är texten för svår att läsa? Ge gärna tips på vad ni tycker =)

Puss puss

17 April


God kväll gott folk!

Hoppas allt är bra med er, här är det väldans bra.
Har tillbringat dagen med dem jag tycker om, dock saknade jag en viss Isa och Kajsa =) Måste verkligen ses när jag är ledig. Dock var jag ju inte direkt ledig idag men vi måste verkligen träffas mer. Saknar mina flickor.

På tal om saknar så saknar jag Lina väldigt mycket, men idag fick jag äntligen prata med henne i telefon! Pluttan var skönt det var att höra din röst =)

Men vad har jag gjort idag då.
Vaknade klockan halv 8, satte mig vid datorn och käkade frukost. Sen tog jag och Nelly en promenad ner till stugan där jag och pappa skulle jobba lite. Satt med lite papper sen skulle vi iväg för en sväng på stan och lunch. Jag bytte batteriet i min klocka och köpte två tunikor. Hehe samma som jag köpte sist fast två andra färger, dem är såå sköna.
Var även iväg en sväng på färghuset och trivas. Sen åkte vi ner till thairestaurangen dem öppnat här nere på Breared och köpte med oss mat som vi åt i stugan. Jag jobbade lite till och sen var klockan 3 och det var dags att gå hem.
När jag kom hem börjde jag plocka undan och sen var det dammsugning och moppning av golv. Rent och fint, precis så jag vill ha det.
Nu har vi varit och käkat pizza(inte jätte gott) och en sväng hos Inge med.

Blir en lugn kväll idag, skönt att bara slappa lite =)

Imån är det fotboll och då är jag och Isa fotbollsfruar för hela slanten...

Agilityn igår gick kanonbra, är såå skoj! Dock går tiden otroligt fort så känns inte som man hinner med något. Ska lära Nelly ett trick med till sista gången, vad tycker ni?

Ne dags att slänga sig på soffan med lite cola och chips, vilket man får äta när det nu är helg =)

Puss och kram!

    


Fina, fina Nelly!

16 April


God morgon kära vänner!

Sitter på jobbet nu,snart är det dags för frukost.
Lyssnar på nyheterna nu, tydligen är det farligt att röka och äta sallad och frukt?! Man ökar tydligen risken att drabbas av grovtarmscancer!!! Jag blir så trött, nu vill ju jag börja äta nyttigt, mycket sallad och frukt, men ska jag inte få göra det så för att jag kan få cancer för att jag är rökare? Men dem försäkrade att äter du bara sallad och inte röker, då finns det ingen risk att drabbas av cancer, utan det är bara om du gör båda delarna =S

Jaja nog om det.
Det blev ingen powerwalk igår. Killarna(Mattias, Bjelker,Peter,Arvid,Jonathan och Ted) skulle spela fotboll på planen nedanför oss, så jag, Isa och Kajsa bestämde oss för att sätta oss där med Lowa, Melker och Nelly och titta på. Jag fixade kakor och te så satt vi där på en filt och mös =)
Så powerwalken får bli en annan dag =) Vi skulle ju gå 3ggr/vecka så vi har 3 dagar på oss =)

Efter det så satt jag och Michael nere hos Tina och Eigil en stund innan det var dags för Grey's Anatomy....

Idag är det åter Agility, ska bli himla roligt som alltid. Blir 4:de gången nu så det innebär att halva kursen är avklarad. Hoppas dock att dem med hanar kan hålla sig på avstånd så Nelly slipper göra dem frustrerade =)
Är inne på att köpa lite egna hinder så man kan träna på fritiden, men var kan man köpa det? Rusta hade det förra året så jag hoppas att dem komer in iår igen.

Tror att jag ska jobba imån med, mor och far ska åka ner vid 12 tiden så då behöver jag inte jobba hela dagen iaf och är hemma i hyfsad tid. Men känns samtidigt onödigt att jobba 4h. Ähhh jag jobbar så kan jag vara ledig en annan dag. Den 1 Maj är ju röd dag och det är en fredag, så då kan jag ta det då =)

Nu är det snart dags för frukost, hörs senare.
Just det, tränade med apportbocken på Nelly igår, helt plötsligt bara hon lyfte upp den =) Mammas duktiga tjej! Hon lär sig snabbt när hon väl vill =)

Puss på er! Ut och njut av solen!














Vårkänslor!


Trots att vädret inte är det bästa idag så går det inte att undvika alla vårkänslor som flyger runt i luften. Knopparna på träden börjar slå ut, fina blommor tränger sig upp ur jorden och pryder marken. Våren är som bäst när allt är påväg ut i blom. Människor blir gladare & piggare. Dem tjocka och tunga vinterkläderna kan man slänga längst in i garderoben och ta fram dem tunna vårjackorna och lätta skorna. En underbar årstid helt enkelt. Sen är den ju inte sämre för att den är ett tecken på att sommaren står runt hörnet!
Hoppas på en lika underbar sommar som förra året, då jag och  Älsklingen prickade in dem rätta semesterveckorna =) Låg och solade och badade i princip varenda dag i 3 veckor =)
Har ju förrästen bestämt semestrarna här på jobbet, så vecka 31,32 och 33 är jag ledig! Så då kan ni boka in mig på något...

Om en timme är det hemgång, skönt. Då blir det som sagt en powerwalk med Isa.
Har lyckats hålla mig undan gottigheter idag, bara vatten och frukt som jag stoppat i mig utöver maten. Blev en sallad med stekt (kall)kassler till lunch idag. Gott. Får se vad vi hittar på att göra för mat ikväll!

Nu är det kafferast.

Puss


Underbara vår!


Nelly och pappa busar(helgen)




15 April


Hejsan Alla =)

Åter en dag på jobbet. Sitter och fakturerar lite.
Lite huvudvärk idag med...

Igår åkte jag iväg och tränade 1½ timme! Så skönt var det, ingen träningsvärk heller vilket gör det ännu bättre. Konditionsträning i 30 min, 200 situps, och sen lite olika styrkeövningar =) Kände mig riktigt duktig efteråt.
Är så skönt för det är inte så mycket folk på gymmet, så det finns alltid lediga maskiner.
Ska köra mycket kondition nu i början så man bränner bort fettet och sen bygga lite muskler på det, men inte för mkt. Har dock ganska klena armar som vi får bygga upp lite, orkar ju knappt lyfta något :( Men benmuskler har jag, efter att ha ridit i 8år och spelat fotboll 5år så blir dem ganska starka =)

Annars idag blir det promenad med Isa =) Powerwalk på en timme hade vi tänkt oss. Ska vi försöka göra 3ggr i veckan nu. Och så gymmet utöver det så något resultat ska vi nog få til sommaren.
Är bara det här j*vla sötsuget jag ska få bort!! Är så trött på att alltid vara sugen på godis eller chips! Eller cola! Ne ska ersätta med något annat!
Nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv, och jag menar allvar!
Så hjälp mig och stötta mig, kommer behöva det!

Back to work!

Puss vänner!


14 April


Hej Alla!

Nu sitter jag på jobbet återigen. Har haft lite att göra under dagen men nu tar jag en lite rast.
Syster sitter jämte mig och stryker gardinerna som ska upp här på kontoret så det blir färdigt nångång =)

Ja vad händer annars idag då, lunch om en timme, ska bli gott. Blir köttfärssås och spagetti med blomkål och rivna morötter =P Mums. Sen skulle pappa köpa glass på vägen med så får väl se om han kom ihåg det...

Ja idag är det dubbelavsnitt av Desperate Houswives =) Underbart, är hela kvällen räddad.
Tänkte jag skulle ta en svängom på gymmet när jag kommer hem med. Ett pass på en timmer ungefär, är ju lagom. Sen kanske Isa min vän vill ta en promenad med mig?
Hon har bott i sin mors hus sen i torsdags så har inte träffat henne på länge =( Saknar våra promenader...

Tänkte att jag skulle vara nyttig heeela denna veckan. Har en stor bytta med sallad hemma som jag tänkte smaska i mig ikväll =) Så ska jag köpa morötter och gurka och gräddfil så man kan äta istället för chips. Och MASSA vatten!
Hihi sommaren here I come!

Ne dags att jobba.
Men bjuder på lite vårbilder från imorse....

Puss

     






13 April


Ja sista lediga dagen på denna långhelg. Känns trist, är ju så skönt att vara ledig.
Vädret idag har varit sådär, soligt men lite halvmulet eller vad man ska säga. Ingen toppenvärme som dem andra dagarna.

Imorse var jag och Michael iväg en sväng.
Fick köpa ny micro då den andra pajade, gick inte att trycka på startknappen. Men vi har behövt en ny ett tag ändå, var ju någon som micrade bakpotatis - med foliet på - i den en gång, (Jag känner mig skyldig), så den har låtit lite konstigt. Så blev en ny isätllet. Sen var vi och köpte hundmat till Nelly för den var slut.
På agilityn har vi fått provpåsar på mat som är bättre om man ska hålla på och tävla och så, men det har hon ratat, hon är väldigt kräsen och varit enda sedan första löpet. Inte ens foder som var avsett för kräsna hundar åt hon. Så vi kör på på det gamal, så en 15kg säck fick det bli.
Sen en sväng till Apoteket, var slut på bandage för min arm. Min arm mår inte alls bra, varit och äckligt. Gör ont när man böjer och har sig. Hoppas det blir bättre snart.
Och så var vi på Hajen och handla. Bestämde oss för att gå bort till grannens kollonilott och grilla så vi köpte lite kött och potatisgratäng och sallad =)


Så nu har vi varit iväg och käkat. Mycket gott blev det =)
Michael är iväg och spelar korpfotboll och Nelly ligger och nanar och jag sitter här och pratar med Isa på msn, eller pratade för hon svarar inte nu =P

Funderar på om jag ska leka lite med Nelly. Prova något nytt trick med henne =)
Har köpt en apportbock som vi kanske ska testa. Är så kul när hon utvecklas...

Ne ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi imån.

Puss

Ps: Skickade in min skattedeklaration igår, får inte alls tillbaka så mycket som jag trott på reseersättningen. Blir bara drygt 3.000kr tillbaka där. Räknade igenom kvittorna, 17.980kr har jag lagt ut, och får 3.000 kr tillbaka. Det är fördjävligt! 15.000 spänn åt helvete! Är ju för fan en hel Thailandsresa(biljetten). Ds.







12 April


Lika underbart väder idag med, helt otroligt =) Det tackar vi vädergudarna för. Hoppas bara att det håller i sig lite till.
Ska snart åka iväg till Veddige och Karlssons, Michael ska köpa något. Har ingen större lust, är ju så fint väder ute...

Igår var jag nere i stugan hela eftermiddagen/kvällen. Satt och grillade och myste i det fina vädret.
Theo sprang runt och pratade för sig själv och lekte med Nenne (Nelly) Hihi han är så söt den lille.
Ingen vet vad han säger, men han pratar på. Sen hjälpte han Jimmy och Pappa med förrådet med, plockade undan brädor och så :P

Stackars Nelly, blev jätterädd för smällarna igår =( Hon tryckte in sig i ett hörn och satt där och skakade.. Lillen. Så hon fick sitta inbäddad i cykelkorgen påvägen hem. Mammas lilla plutt =)

Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Ha en underbar dag och njut av solen. En ledig dag till sen är det dags att jobba igen =S

Puss


Sunshine!


Hej igen!

Guuud vilket härligt väder! Solen står på som bäst och värmer massa =)
Nu har jag varit och fixat naglarna, blev kanon =)
Så nu har man vårfräscha händer oxå, lite mer färg bara....

Tänkte sätta mig ute i solen med datorn, men det gick inte att se något =( Så fick bli inne så jag kunde blogga lite =P
Syrran och Jimmy är påväg ner, kommer väl närsomhelst. Så ska åka ner till stugan sen och bara gotta mig i solen. Är så underbart att vara där nere, blåser knappt och man kan bara slappna av.

Så det blir lite grillning och skit. Mys med andra ord.

Isa nu får du komma tillbaka, saknar ju dig :P
Ingen att promenera med ju =(
Hihi.

Puss alla.


Glad Påsk!









11 April


Hejsan!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta upp mig så ska vi åka och fixa naglarna =)
Solen strålar lika härligt idag, underbart.

Igår tillbringade jag största delen av dagen i solen. Städade först av lägenheten, bytta lakan och så. Sen åkte jag och mor och handlade. Var även tvungen att åk om apoteket och köpa gasbinda samt kompresser då jag bar mig väldigt klantigt åt när jag städade =S Skulle damma uppe på skåpet i badrummet, så jag ställde ena foten på taoletten och den andra på en hylla i skåpet och så började jag damma. Då föll ju självklart hyllan ihop så jag drog upp hela underarmen mor skåpskanten. Ajajaj vad ont det gjorde. Så nu har jag ett ful "sår" i armvecket som är ivägen hela tiden. Jaja är man klantig så är man :P

Satt även med grannarna ute i solen och drack öl och tjötade. Farligt att börja med första ölen vid 1-2 tiden =)
Måste dra.

Puss

10 April


God Morgon!
Vaknade till ett soligt Varberg i morse, underbart. Hoppas det håller i sig hela dagen.
Nu har jag ätit frukost och varit ute med Nelly.
Tänkte jag skulle börja städa lite. Får bli en påskstädning =)
Vet inte om jag ska byta lakanen, någon idé när Nelly löper? Jo så får det bli, dem är äckliga =S

Agilityn gick bra igår, tränade lite mer på hinder och tunlar sen fick vi även testa på slalom =) Gick fin,fint. Nelly gör allt för lite godis =D
Men vilken dimma det blev då! Såg ju knappt något i slutet eller när jag gick hem.

Michael är och jobbar, vet inte hur länge han ska göra det. Det återstår att se.

Ska iväg och handla med mor sen med.

Ne dags för städning!
Här kommer bilder på det jag köpte igår.


Puss

    
Två tunikor                           Kjot och långt linne            Kjolen

Mulet...


Det som var så fint väder innan, blå himel och strålande sol har blivit en tråkigt grå himel.
Jaja inte mycket att göra åt.

Klockan är snart 6, vilket innebär att om en halvtimme ska jag bege mig mot brukshundklubben för ytterligare några timmer på agilitybanan =) Ska bli kul som alltid, men som jag sagt innan, tråkigt att det är på en ledig dag.
Hoppas inte det blir för kallt ikväll. 

Dagen har gått otroligt fort, gick ner till stugan vid 9-tiden i morse och varit där fram till 4-tiden ungefär. Vi har städat, putsat fönster, renbäddat, tvättat jag allt möjligt. Sen vid 12 tiden åkte vi ner mot stan. Blev först en panini på ströget, sen in på Gina Tricot, Hemtex och så blev den vända till blomsterlandet oxå. Så i tre timmar var vi iväg, helt slut när jag kom hem =)

Men nu har jag fått i mig lite mat, ska snart packa väskan för agilityn. Godis och vatten ska med.

Imån får vi se vad som händer, ska väl ner till stugan kanske och hjälpa mamma plantera blommorna vi köpte, annars vet jag inte. Ska ju iväg på kvällen med Inge och Oiy.

Ha en trevlig kväll allihop.

Puss

 Bilder från vår promenad på stranden i morse


9 April


God Morgon!
Sitter i mitt kök och fryser om fötterna. Nelly sussar i fåtäljen och magen är mätt. Lite disigt väder är det ute men solen försöker tränga sig igenom. Hoppas den lyckas, vill ha sol.

Idag är schemat fullspäckat:

• Promenad vid havet ner till stugan
• Städa stugan med mamma
• Åka till Blomsterlandet och köpa blommor
• Åka och handla mat
• Dammsuga av här hemma
• Agilitykurs ikväll

Ja jag kommer nog ha fullt upp verkar det som.
Ska testa kameran lite när jag tar promenaden nere på stranden =) Hoppas det blir fina kort...

Ne så nu ska jag slänga på mig lite mascara och kläder och sen bege mig, hoppas morsan vaknat till liv bara :P

Pusss




Vill tillbaka



8 April


God morgon!
Blev ändrade planer igår, stannade i Göteborg istället och sov hos syrran. Vi åkte en sväng om Backaplan efter jobbet där jag köpte två par skor samt ett tikskydd till Nelly. Det var mycket bättre än det jag hade innan, ser ut som en riktig trosa och sitter perfekt =)

Inatt var det någon som ringde mig 23:50???Var skyddat nummer så jag vet inte vem det var. Vaknade av att telefonen vibrerade men kopplade inte riktigt att det ringde, trodde det var dags att gå upp. Men när jag förstod att det ringde så kopplades det vidare. Undrar verkligen vem det var. Men det får jag väl aldrig reda på.

Jaja idag hämtar mamma mig här på jobbet och sen åker vi ner till Varberg. Åker nog om Blomsterlandet så då ska jag köpa nya blommor till utekrukan. Är ju två som dött så får byta ut dem. Sen imån ska jag ner och hjälpa henne städa innan far kommer. Sen är det ju Agility på kvällen. Känns lite trist att det är på en ledig dag, får man ju rätta sig efter det, men det är kul som sjutton så gör inte så mycket :)

Ne ska jobba lite nu. Tråkigt väder, regn =( Men dem har lovat mycket fint väder i helgen.
På lördag ska jag göra mina naglar. Snälla Jessica fixade en tid till mig =)

Ha en fin dag, trots vädret.

Pyss

7 April


Hejsan kära vänner!

Nu sitter jag på jobbet, ska börja röra mig hemåt om 20 minuter.
Dagen har gått snabbt, varit nere och grejat i rummet vi målade förra veckan. Men nu är jag äntligen klar. Blev himla fint får jag nog lov att säga =)
Annars har jag inte hunnit med så mycket annat idag.
När jag kommer hem vet jag inte vad som händer, funderar på att ta en promenad och testa den nya kameran. Är väldigt sugen på det med inte riktigt tagit mig tiden. Det gäller ju att testa sig fram när det finns så många funtioner =)

Annars vet jag inte vad som händer ikväll, är ju hockey på tv, så det innebär att det inte är något Desperate Houswives     =( Då blev jag lite arg, men men får väl vänta ytterligare en vecka. One Tree Hill var oxå inställt i söndags pga hockey och antar att Grey's Anatomy oxå är det imån. J*vla Hockey! Haha ne ska väl klara mig en vecka =)

Här kommer iaf före och efterbilder på rummet :)



Före



Efter


6 April


God eftermiddag.

Sol idag igen, blåser lite dock men vad gör det?!
Synd att det ska vara så disigt på morgonen bara, man är lite tröttare nu när det är mörkt på morgonoen igen, men snart blir det ljust igen.

Sitter på jobbet, försöker hitta lite motivation till att jobba. Har huvudvärk och är trött, så hade helst velat åka hem, men det är bara 3 timmar kvar =)
Sen blir det en powerwalk med Isa. Ska bli skönt. Hoppas vädret håller i sig och att vi får upp en riktig fart idag =) Är så skönt att bara gå och gå och gå, prata och lätta sitt hjärta till denna FINA vän. Är såå glad för att vi hittat tillbaka till varandra igen. Var ett tag där vi knappt umgicks, bara när det var lite fester och så. Men nu träffas vi flera gånger i veckan och det är såå skönt.
Måste verkligen duscha sen med.

Tror jag ska lämna in mina skor på lagning oxå, sulan har slitits så det är hål undertill. Och det är mina favoritskor för tillfället så jag måste åtgärda detta. Hoppas Michael kan hämta mig, kan ju inte sitta på bussen utan skor =P

Annars vet jag inte vad som händer, vill ut och testa kameran så kanske blir efter promenaden =)

Ne dags att leta upp den där motivationen!
Som sagt, bara 3 dagars (2kvar) jobb denna vecka =)

Puss

Gårdagen..


Nu ska jag berätta lite om vad jag gjorde igår i det underbara vädret.

Vaknade vid 8-tiden, upp och ut med Nelly sen var det frukost. Vid 9-tiden åkte vi ner till stugan, skulle hjälpa mor och far lite. Dem har ju rivit den gamla lillstugan och ska nu bygga en ny, större. Så Michael och pappa började med att riva stommen som var kvar av den gamla stugan medans mamma och jag satt och tjötade och läste lite tidningar. Sen tog jg och Michael en liten avstickare för att åka och lämna bilen hos Robban för lackskydd skulle läggas på. Väl tillbaka började jag och mamma röja bland alla krukor och blommor dem har, slängde gamla och sparade dem som var fina. Michael och pappa åkte för första av två vändor till dumpen. Sedan putsade mamma fönstren och jag plockade upp massa löv som legat under stugan. Jag och mor beskärde även träden lite, gick väl sådär. Var en väldigt lång sekatör så var svårt att sikta =P Michael och pappa började sätta ut plintarna för den kommande stugan.
Sen var det dags för grillning, kött och majskolvar och jag stod för kockandet =)
Blev väldigt gott, med lite potatisgratäng och sallad till. Satt även ute, andra helgen irad.

Sedan begav jag och Michael oss hem, Michael hämtade även bilen. Vilken skillnad, kanonfin =)
Sedan satt vi lite med Martina på utsidan och slappade. Sen var det hem och glo lite på tv innan läggdags.

Så det var en underbar dag fylld med varm härlig sol och lite jobb. Kändes nästan som sommar. Jag gick runt i linne nästan hela tiden, och när vi satt och solade på altanen åkte shortsen på =)
Det är underbart att vara därnere när det är fint väder.

Så idag då. Sov lite längre, halv 10.
Åkte till Netonnet och köpte kameran. Sen har vi bara slappat och tagit det lugnt. Just nu är hockeyn på på tv:n och Micke är här med. Lite mat har vi oxå hunnit med. Om 45min är det One Tree Hill och då hoppas jag att hockeyn är slut ?! Annars får jag väl be snällt =)

Imån är det jobb igen, men bara tre dagar denna veckan :)
Är ju röd dag på fredag och då slutar vi 12 dagen innan, alltså torsdag. Men så tyckte mamma att vi kunde åka ner på onsdag efter jobbet och städa på tosdag istället. Helt okej för mig...

Har även hunnit kolla lite på kameran, är ju lite större än jag hade tänkt, men verkar väldigt bra..
Massa finesser och grejer så kan nog bli väldigt bra kort. Så prov på det för ni se snart =)
Jag är mycket nöjd med mitt köp. Värt varenda krona.
Men ska nog behålla min gamla kamera, bara köpa nytt batteri. Så man kan använda den ibland när man inte kan få med sig den nya..

Fick även veta en väldigt bra grej igår, som jag blir mer än nöjd med =)
Hihi älskar mina föräldrar ibland...

Ne dags för något annat.

Puss

5 April


Hejsan alla!

Nu har vi varit på Netonnet och köpt en kamera =)
Blev en Olympus SP-590 UZ...
Så nu ska jag sätta mig och installera och kolla igenom den lite. Finns massa att lära sig.

Återkommer senare...

Puss

Sol =)


Nu har solen bestämt sig för att titta fram, vilket jag inte har något emot.
Har varit disigt/mulet hela dagen men nu är himeln blå, underbart =)

Så vad har jag gjort idag då.
Vid tolvtiden kom min kära Isa, tog en kopp te, rökte lite och sen klippte hon mig. För engångs skull var jag ute i tid innan dem kluvna topparna tittat fram så man var tvungen att klippa bort typ halv håret. Så det var skönt det. Vill ju att mitt hår ska bli jämnlångt, har haft uppklippt så länge nu. Så de är bara att klippa och klippa och klippa så ska det nog bli så snart :)
Sen var jag och Oiy iväg en sväng, åkte till Hajen och handlade och sen till jysk och köpte nya kuddfodral till kuddarna i soffan. 
Har även hunnit med en snabb powerwalk med Isa, vilket inte blir så snabbt då kära Nelly ska kissa var 5:e meter typ, måste ju visa att hon finns där, tillgänglig för alla hanar =/

Även dammsugat och röjt undan här hemma. 

Ikväll står det tacos på menyn, om Michael känner för det.
Annars vet jag inte vad som händer, en öl i solen kanske?

Puss



Dem ska vara gröna =)


3 April



Vaknade till ett disigt Varberg. Klockan var 8 och det var dags att gå upp. Skulle ju till Veterinären för vaccination mot kennelhosta. Tog en promenad runt dammen. Sedan käkade jag lite frukost och läste bloggar =)
Klockan 9.25 begav vi oss mot Varbergs Djurklinik. Allt gick bra. Lite osäker är hon ju så hon gnällde och skällde lite, så vi satte på en munkorg ifall att...

Är hemma nu. Funderar på vad jag ska göra. Blir nog en vända till stan. Måste köpa en ny gardinstång till jobbet, den var alldeles för kort. Och en sväng till Gina Tricot skulle jag väl tänka mig att det blir. Jysk med och köpa kuddfodral.

Igår var det Agilityträning. På schemat stog springa i tunlar och hoppa hinder. Allt gick jättebra och Nelly var inte alls rädd för tunnlarna som jag trodde =) Dock när vi stod och hoppade hinder så sprang hon och norpade andras godisar. Detta tyckte jag inte om men vad sk man göra, hon är ett godisvrak. Så får nog vara på lite mer avstånd nästa gång till dem andra hundarna. 
Hon började löpa igår med =( Så nu blir det blod lite överallt. Har tikskydd på henne men vad hjälper det när hon puttar det åt sidan...

Ne dags att hitta på något..

Ha en bra dag. Återkommer senare...

Pusss


 


2 April


Hejsan allihop!

Torsdag idag vilket innebär sista arbetsdagen denna veckan :=)
Håller på att fixa lite där nere, i det som kommer blir "Utställningshallen". Skurat golvet, plockat bort tejpen och tagit bort pappret på golvet. Nu väntar jag på att gubbarna ska hjälpa mig att skära till "gräsmattan" som det ska stå på :)
Får helt enkelt hitta på något annat att göra sålänge =)

Agility idag. Får nog messa tränaren och säga att det finns risk för att Nelly börjar löpa snart. Man får ju inte distrahera dem hanhundar som finns, blir nog inte ägarna så glada :)

Ha en fin dag. Lite mulet idag, men gör inget för mig för jag sitter ju ändå inne.

Kramis!

God Kväll


Sitter i soffan med morgonrock och med datorn i knät. Nyduschad och klar för vad som kommer ske under kvällen. Inte mycket vill säg :)
Hoppas få titta på Grey's Anatomy men det är hockey på tv, så man vet inte =)

När jag kom hem från jobbet tog jag och Isa en promenad. Var riktigt skönt väder ute, solen lös i ögonen och det var riktigt härligt. Lite jobbigt när man får ha Nelly i koppel, hon ska stanna och lukta och kissa lite överallt så man får inte riktigt upp farten. Så på ett sätt är det lättare att gå utan henne men hon behöver ju sin motion hon med =)

Nu är det bara en jobdag kvar. Förhoppningsvis så har pappa målat klart så jag kan tvätta golvet och börja göra iordning. Kommer bli kalasfint :) Fått mycket uppskattande ord när man stått där och målat.

Ne dags för en cigg.
Kanske dra borsten genom håret med, står åt alla håll =O

Puss


Änderna gottar sig i solen

Åååhhh


Min kamera har kommit in på Netonnet igen!
Vill ha den! NU!
Kostar 3700kr, kanonkamera, jag har frågat en expert =)
En Olympus SP-590 UZ ....

Kan ta på avbetalning, 3 eller 12 månader utan ränta. Blir nog 3 månader isf...

Åååååhhhh vill ha!

Vad tycker ni?!

Innan den tar slut igen :P


Underbart väder!


Solen skiner och det är varmt och skönt! Vill bara ut i solen men får sitta här inne i 1h till iaf.
Har tre dagars post att öppna så får sysselsätta mig med det :P

När jag kommer hem blir det en Powerwalk med Isa. Ska gå riktigt fort så man bränner massa =)
Burn Baby Burn ! Vårt motto =)

Undra om uteserveringarna har öppnat i Varberg med? Någon som vet?
Förra året var jag, Kajsa och Jenny ute den helgen dem öppnade, så vi satte oss ute medans dem fortfarande höll på att bygga upp den. Så man kan säga att vi invigde den :)

Äntligen VÅR! Som man längtar efter den. Hösten och Vintern är så grå och trista, man blir trött och seg och känner inte för något. Men så fort solen börjar titta fram så blir man pigg och glad. Wonderful!
Har satt semesterveckorna här på jobber med. Vecka 31, 32 & 33 valde och fick jag :) Så sista veckan i Juli och två första i Augusti. Som förra året och då fick vi dem finaste veckorna på hela sommaren :P

Ne dags att öppna posten.

Puss

1 April


Jupp första April idag. Solen står högt på himlen och det ser riktigt skönt ut ute :) Synd att man inte var ledig och kunde njuta av det lite mer.

När jag kom i morse hade pappa målat väggarna och taket en gång till så nu behöver jag bara ta vid listorna i golvet och i hörnen så skulle han rolla där sen :P Så nu ska jag fakturera lite. Så har jag gjort någon nytta denna vecka =)

Fick en lapp igår från veterinären att det var dags för Nellys vaccination, så på fredag kl 9.40 ska vi dit så hon får sig en liten spruta. Kommer gå galant :)

Imån är det ju agility igen, ska bli kul. Vi ska börja hoppa lite och springa genom tunlar, eller a Nelly då =P
Men hon är nog pågång att börja löpa så får nog säga till dem om detta. Så får man vara på en separat plan så att man inte distraherar dem andra hundarna. Får kolla senare i eftermoddag om det börjar komma något. Jag som hoppades på skenlöp =O

Ne dags att få in lite pengar till företaget.

Puss


Funderar på om jag måler mer på mig själv =) 

RSS 2.0