Sista Augusti

Japp då var vi inne på sista datumet denna månad med. Vart tar tiden vägen? Man märker att det börjar gå mot höst, det börjar bli kallare, på morgonen är det mörkt och på kvällarna blir det mörkare tidigare. Hösten är mysig men det blir så stor kontrast mot sommaren, den kommer liiite för fort oftast. Men det är en mysig årstid, då man ska börja tända ljus, mysa lite extra, börja ta fram varmare kläder...Men våren och sommaren är ändå bäst, synd att dem försvinner så fort bara =(

Ja annars är det inte så mycket som händer. Michael vill göra om sovrummet nu, så jag sitter och spanar runt lite på tapeter. Är svårt att bestämma sig, det är så svårt att föreställa sig från en liten bild till hur det ska se ut på en hel vägg...Men jag tror det kommer bli bra vilket som... Här är två jag har hittat:




Så vad tycker ni?

Ne ska jobba vidare, snart lunch, ska bli gott med lite mat i magen. Jag hoppas veckan går fort så man kommer fram till helgen, den är ju som jag sagt tidigare, fullspäckad =)

Ha en trevlig dag..

Älskar mina vänner såå mycket och ni har en stor plats i mitt hjärta!
Michael, jag älskar dig med och snart får vi våra nya ringar =)

 


Dop...


Haha inget bloggande igår heller, dehär är inte bra =S
Men ska väl försöka göra en liten sammanfattning till er...

Fredagen förblev lugn. Vi slappade bara här hemma, kollade tv och käkade lite. Var uppe hos Isa en sväng på några cigg och lite cola. Alltid mysigt att träffas en timme eller två på kvällskvisten =)
Igår var det upp i tid för att bege sig till stan och inhandla doppresent. Blev ett jättefint fotoalbum. På framsidan sätter man in ett eget kort, så jag var nere hos Tina och Eigil i morse och fixade detta och skrev ut =) Dem blev väldigt nöjda och Eigil sa att han själv hade tänkt köpa ett liknande =)
Iaf tillbaka till lördagen. Efter stan var jag och Lina ute med hundarna en sväng och sen åkte jag hem för det var dags att färga hår och klippa sig. Isa kom vid halv 4 och vi satte oss och tog en cigg  och tjöta lite. Kom på den briljanta idén att bowla och käka. Då dem var barnlediga så passade vi på. Så vi ringde och bokade bord och bana till kl 19 och insåg att tiden sprang iväg så vi började med att lägga färg i Isas hår. Alex kom förbi och klippte Michael, Frank och Isa. När vi skulle lägga i färgen i Isas hår insåg vi att det inte fanns tid till att fixa mitt hår, så någon pangbrud är jag inte riktigt än, det får bli till veckan ;-) Men Isas hår blev väldigt fint iaf...
Sen var det till att göra sig iordning och bege sig till Superbowl. Käkade och sedan en timmes bowling. Jag vann inte en enda gång men det hade jag inte riktigt räknat med heller ;-)
Efter bowlingen åkte vi hem till oss och karlarna spelade Guitar Hero och jag och hjärtat satte oss på framsidan och spelade kort och tjötade =) En riktig kanonkväll ♥

Så idag var det ju dags för dop för lille Tim Melwin Claussen. Det var ett fint dop och han skötte sig exemplariskt. Efteråt var det lite fika i församlingshemmet.
Efter detta begav jag och älsklingen oss till Netonnet då min kamera inte ville funka igår kväll. Men självklart så funkar den när man ska visa felet. Men han sa att jag måste använda uppladdningsbara batteri för annars är det inte säkert att den orkar med. Så jag hoppas att den ska funka som jag vill i fortsättningen =)
Efter det var vi och handlade och sen har vi spelat kort och nu är det till att ligga raklång på soffan resten av kvällen =)

Hoppas ni haft en trevlig helg allihop!
Nästa helg blir minst lika fullspäckad ;-)

Puss

 

Äntligen helg...


Japp nu sitter jag här hemma och helgen har äntligen anlänt =) Det är inte helt fel, 2 dagar ledighet efter en slitig vecka... Men vad ska man hitta på då? Det är ju ett problem med. Man kan ju lätt bli lite rastlös när man inte vet vad man ska göra...
Men imån är det iaf dags att färga utväxten, blev inget idag då lilla flisen skulle till gekås, så det får bli imån istället =) Sen blir det stan en sväng, ska köpa doppresent till Tim och något kul på Gina Tricot kanske =) Vi får väl se...Söndag är du ju dop så den dagen går väl den med....

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir kanske ganska så lugn..Men imån kanske det blir några öl med lilla Mickan, vi får se =)
 
Men nu vill min dator göra virussökning så den ska väl få göra det..
Ha en kanonkväll så hörs vi imån...


Freedag =)


God morgon =)

Blev visst inget bloggande igår. Höll på att röja här på jobbet, garderober skulle upp och pärmar sorteras. Har sån j*vla träningsvärk i armar och nacke idag efter allt bärande av pärmar. Men fint blev då så det var väl värt denna träningsvärk. Är tyvärr inte klar riktigt än men jag orkar inte göra det idag. Så idag är det enbart pappersarbete som väntar =)

 I onsdags så var jag och Michael och fixade nya förlovningsringar =) Detta är något jag velat länge, dels för att jag inte alls tycker om den jag har nu (för smal) och sen har inte Michael kunnat använda sin på några år då den varit för liten. Så det fixade vi. Min ring var halva priset på så lite billigare blev det =) Såhär ser den ut, nästan dubbelt så tjock som den jag har nu =)


Sen var jag och hämtade ut mina p-piller så dem har jag börjat äta igen. Fick ju mens i söndags, och då hade det bara varit två veckor sen jag hade den sist, och jag orkar inte att inte ha koll på när den kommer och så vill jag ju vänta med barn. Så dem har vi börjat med igen.
Sen var det dags för ringträningen. Jag och Nelly tittade på i vanlig ordning, alla var jätteduktiga och även Rudi och Foxy var med denna gång =) Riktigt fina hundar allihop..


Cissi och Troy, Rudi och Foxy

Lina och Lilo

Cissi och Troy

Allihop =)

När jag kom hem hade Michael lagat mat och på sängen låg något jag inte fått på länge, rosor! 20 st stoora knallröda rosor :-) Tack älskling =)


Igår så var det en lugn kväll. Käkade tacos och kollade på film, "Män som hatar kvinnor", fan var bra den var. Är nog den bästa svenska film jag sett. Men guud vad arg jag blev emellanåt. Men en kanonfilm, så har ni inte sett den, SE ! !
När den var slut gick jag en runda med Nelly, reparerade min nagel som gick av igår och sen gick jag och lade mig. men som jag kokade när jag skulle sova, var så j*kla varm, vet inte varför, kändes som feber. Hade planer på att antingen ställa mig i en kall dusch eller gå ut och röka! Men var för trött och tillslut somnade jag =)

Idag ska jag äntligen bli av med min hemska utväxt. Jag och Isa ska hjälpas åt att slinga håret =) Kommer säkert att bli kanon! Tack gumman för att du vill hjälpa mig ♥

Dags att jobba vidare =)

PUSS


PS: Är liite nyfiken på vem som skrev kommentaren " :) ja blogg på lilla söta du! o massa bilder! på hem o dig! alltid skoj :) "  Så du får gärna kommentera igen och avslöja vem du är =)

26 Augusti

Fick precis skäll av syrran för att jag inte bloggat. Haha du får lugna ner dig lite kära syster, finns vissa som jobbar ;-) Men så jag får väl slänga iväg en rad eller två då...

Händer inte så mycket just nu, allt rullar på som vanligt. Ikväll är det ringträning igen, och jag ska dit och socialträna min buse. Gick ganska bra sist ju så jag hoppas det går fint ikväll med. Hoppas vädret är på vår sida oxå så jag kan sitta och titta på alla ;-) Ska ta kort med så ni får se =)

Ne syster hoppas du är nöjd, kommer inte på något mer att skriva.
Så du kan ju känna att detta inlägg är ägnat enbart till dig ;-)
Love You Sister! ♥


Fina, fina syster!


25 Augusti


Katschiiiiiiiiiiing och där var lönen inne på kontot igen =) Jag älskar den 25 varje månad. Man får in sina pengar som man jobbat och slitit för och som man förtjänar mer än någon annan. Man får känna sig rik i en vecka ungefär, tills alla räkningar är betalda (och man inser hur mkt räkningar man har) och alla andra utgifter är kvar efter det..Men vad gör det?Pengar är inte allt här i världen, finns saker som är mycket viktigare..Vänskap, familj och ha personer i sitt liv som älskar en för den du är och som du älskar tillbaka, det är värt mycket mer!

Igår var det "rökmöte" hos Lina på hennes balkong. Hehe vi har länge pratat om att vi ska ses en gång i veckan hemma hos någon och bara prata och dricka te (och röka). Så Lina tog steget igår och vi valde att kalla det rökmöte..I och med att vi inte gör så mycket annat ;-) Men det var jättemysigt iaf...

Idag vet jag inte vad som händer, blir att betala räkningar och så ska jag fixa doppresent med. Mina p-piller ska även hämtas ut så jag får börjat med det igen.

Nu ska jag se till att jobba lite, ligger massa lappar överallt som jag måste ta tag i.
Ha en bra dag =)

PUSS



24 Augusti


Hello!

Sitter på jobbet, har en del att göra men orkar inte ta tag i det. Men får göra det när jag är färdig här.

Helgen har varit väldigt mysig. Han spenderats med människor jag älskar och bryr mig om. I fredags vet ni ju att jag och Isa hade en himla trevlig kväll. Efter senaste inlägget hoppade jag in i duschen och vid 16.00 hämtade Lina och Tingen upp mig och Nelly och vi begav oss mot getterön efter ett litet stopp för inhandling av cola och choklad. Gick och satte oss på klipporna och hade havet som utsikt. Solen sken och det var en perfekt kväll. Hundarna busade och lekte och vi prata och drack cola och rökte ;-) Tack gumman för en kanonkväll, det måste göras om! ♥

   


Eller hur har vi fiina hundar ?

Igår var bara en slappardag. Gjorde inget speciellt, handlade och lagade mat bara =) Kollade tv och tog det lugnt.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, hoppas hitta på något roligt.

Puss

Isamys!


Japp det var precis vad jag fick igår....Det perfekta Isamyset som man måsta få varje vecka =) Vi gjorde en liten favorit i repris, vin, cigg, gotta och massa massa tjöt =) Satt hemma i hennes mammas hus, Nelly och My lekte och vi bara prata och prata =) Hade köpt en bag-in-box med vårat vin, och yes den tog slut, haha lagom fulla var vi ;-) Klockan sprang iväg ju fullare vi blev så jag bestämde mig för att sova där. Orkade verkligen inte cykla hem och det var mörkt och kallt och jag var full, så jag sov på soffan =) Tusen, tusen tack gumman, jag älskar våra kvällar =) Haha och det bästa av allt är att jag inte är bakfull! Liiite småseg men inte bakfull, ingen huvudvärk =) Så kan inte bli så mycket bättre.
Frida ♥ Isa

Annars har det inte hänt så mycket, jobbat och tagit det lugnt. Idag blir det oxå lugnt. Känns inte som Lördag men det är ju det. Innebär ju att man har ytterligare en ledig dag. Det är ju inte helt fel. Kommande helger bli fullt upp. Nästa är det fest hos Isa på lördag och på söndag är det dop för Tim. Helgen efter fyller Cissi år och sen är det dop på lördagen för Thilda. Så det är fullspäckat...

Ne ska ta mig en dusch och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen.

Just det, har bytt abonnemang med =) Ville ha där man skickar gratis SMS till alla då jag messar ganska mycket och inte så många av dem som har just Comviq. Så fick ett kanonerbjudande där just detta uppfylldes =) Så tack för det!

Ha en bra dag!

/Frida

20 Augusti


Haha sitter på jobbet återigen. Gör jag något annat?
Det är varmt och skönt ute och hade hellre varit hemma och hittat på något roligt ;-)

Igår på socialträningen så gick det jättebra. Egentligen är det en sk "ringträning" där man tränar ifall man ska ställa ut, men det ska jag ju inte göra med Nelly men tänkte ändå det kunde vara kul att ta med henne och kolla in dem andra lite, bland annat Cissi och Troy samt Lina och Lilli. Nelly skötte sig bra, hon och Foxy underhöll varandra lite medans jag och Rudi, Cissis kille, tittade på =) Dem var duktiga allihop...
Rudi tog bilder med sin kamera så här kommer några.....








Visst är dem fina allihop?  =)

Efter det åkte jag och handlade en sväng och sedan vid 21-tiden kom älsklings-Isa förbi på en kopp te och några cigg =) Att det kan vara såå mysigt att bara sitta och prata?! Tack iaf gumman, är så skönt att prata med dig ♥
Isa berättade även att den 29augusti ska hon ha tjejfest =D Det är såå mysigt att vara hos henne, bara vi tjejer och dricka och prata i oändlighet. Finns inget bättre =)

Nu ska jag kämpa vidare på jobbet.

/Frida

Svårt...


Sitter på jobbet. Slutar om en timme, då ska jag bege mig hemåt för att sedan gå på socialträning med Nelly. Vi får se hur detta går. Tror dock att hon kommer skälla en hel del men det återstår att se. Hoppas hon kan sköta sig, lilla stroppan =)
Sen vet jag inte vad som sker, hoppas kunna träffa Isa kanske =) Saknar min darling väldigt mycket när det går alldeles för lång tid emellan! Du är bäst gumman ♥

Längtar till helgen med =) Dock tryter plånboken liiite men vi får se vad som händer.. Kanske något skoj, kanske ta det lugnt.


______________________________________________________________________________

Angående rubriken:

Ja livet kan vara bra svårt ibland. Man splittras mellan vad man vill och inte. Man vet inte alltid hur man känner i vissa situationer och hur man ska bete sig. Ska man fortsätta eller ta tag i det? Ska man lösa det eller bara låta det vara och se om tiden har sin gång?!

Jag vet inte, känner mig lite splittrad nu. Vet inte hur eller vad jag ska göra. Jag hoppas det löser sig snart, väldigt snart.

/Frida

18 Augusti


Sitter på jobbet, bara två timmar kvar. Haft fullt upp idag, telefonen har ringt som en galning, har öppnat fyra dagars post och fixat massa andra papper. Känner mig nöjd. Men vill hem! Men får kämpa mig vidare.

Besöket hos tandläkaren gick kanon. Inga hål (tur) och det såg bra ut. Tråden på baksidan hade lossnat i mitten men jag orkar inte fixa det. Det får vara så..Sen tog hon bort mina missfärgningar jag hade, haha guud vad skönt att få bort dem, nu kan jag le igen utan problem ;-)

Idag vet jag inte vad som händer. Ska väl laga mat antar jag. Vet inte, vi får se...

Jag känner att jag är inne i ett partyhumör. Brukar få det några gånger om året där jag vill festa varje helg. Bara vara med mina vänner och ha riktigt roligt. Man trivs som bäst när man är med dem man tycker om, och mina vänner är en stor del av mitt hjärta. Jag vill festa! Haha =)

Ne ska kämpa mig vidare.

Puss


17 Augusti


God morgon!
Sitter på jobbet, magen kurrar men jag är inte sugen på något. Vet inte om jag mår illa?! Hmm nja vi får väl se. Har nog iaf funderat på att börja äta mina p-piller igen. För det första vet jag inte om jag vill ha barn just nu. Jag vill och ska ha barn nångång, men tror att vi ska vänta lite till. Och sen så orkar jag inte gå runt och fundera på om man är gravid eller inte. Oavsett om man är "försiktig" (hur man nu kan vara det när man inte skyddar sig) så vet man ju aldrig, dem kanske simmar fort =) Ne så så får det nog bli, men jag kan ju inte börja ta dem förrän nästa mens och det är ju några veckor kvar....

Iaf så var lördagen superlyckad!
Cissi och Rudi hämtade upp mig vid 18 tiden, så åkte vi hem till dem och skulle käka pizza. Lina skulle hämta oss 18.45 men vi (inte jag) blev lite sena så dem fick vänta lite på oss =) Meeen vilket fint hus hon och Ramona har! Blev jätteavundsjuk! Köket var kanonfint, stort och öppet. Inga grannar och lagon stort =) Så där har ju jag kunnat tänka mig att bo ;-) Iaf vi satt och prata, drack och hade det mysigt =) Vid halv 11 begav vi oss mot stan och sociten. Behövde inte betala något inträde. Jag som hatar att dansa tyckte det var riktigt roligt. Träffa lite andra vänner oxå. Vid kvart i två tyckte vi det räckte och beställde en taxi hemmåt. Eller Lina, Ramona och Emelie beställde en och jag hakade på. Dock insisterade dem på att köra mig enda hem =( Haha så de blev omväg för dem, men fick slängt iväg lite pengar för kompensation =)
Tusen tack alla för en underbar kväll, som måste göras om =)
Måste oxå bara säga till er, Cissi och Lina, att ni är såå underbara! Är jätteglad för att vi träffat varandra och står varandra så nära. Ni har en plats i mitt hjärta och där hoppas jag ni stannar länge! ♥

Igår var bara en slappar dag. Var rätt sleten och trött så jag orkade inte göra många knop. Fick dock grillat lite med grannarna men sen var det lugnt...

Idag ska jag till tandläkaren så jag måsta sluta tidigare =) Inte mig emot, dock har jag ingen lust att slänga pengar på det men man måste ju. Kommer säkert ha hål som behövs lagas med...

Nu ska jag sätta fart och jobba lite.

Puss




Partylördag =)


God morgon!

Ja herregud vad kul vi hade igår. Haha klockan bara sprang iväg, tror klockan var halv 2 när Isa begav sig hemmåt =) Men som jag skrattade. Mycket snack om allt och inget. Spelade lite kort och drack lite. Och NU ska ni få höra, Frida drack VIN! Japp I did! Jag och Isa delade en hel flaska, och häpna ännu mer, det var GOTT =) Så jag har hittar mitt vin som faller mig perfekt i smaken, som jag absolut skulle kunna dricka igen =) Stolt nu Lina Ahl? Haha jag är iaf!
Tack älskling för en underbar kväll! Du är bäst och jag älskar dig =)



Vi kom överrens om att detta är livet ;-)



Michael och Pappa är nog snart tillbaka från Tyskland. Så kommer nog när som helst. Resan har gått bra och dem har säkert köpt massa gott ;-)

Lite senare ska jag in i duschen och göra mig iordning, ska ju ut till Lina och Ramona ikväll =) Måste göra klart mina naglar med. Hmm och hitta kläder!? Haha jaja det löser sig säkert =) Men först ska jag ta en cigg och sen pussa på min man när han kommer =)

Men först funderar jag på att lägga mig och kolla film =)

Puss


Iiiiiisa =)


Nu kom min älskade Isa och vi ska mysa =)
Älskar dig vännen =)


Äntligen helg!


Underbart, jag älskar helger! Haha för det första så är man ju ledig och sen så kan man göra precis vad man vill =)
Min älskling kom precis hem och står nu i duschen. Efter det ska vi åka iväg och handla och sen blir det en lugn helg. Förhoppningsvis ska jag träffa min lilla Isa oxå =)
Michael åker till tyskland inatt/ikväll och jag vet inte riktigt när han är hemma imån.
Men imån är det party och jag är såå taggad =) Fan vad kul vi ska ha!

Men nu ska jag handla!

Puss




Freeedag =)


Hej solstrålar =)

Har inte jättemycket att skriva idag. Inte hänt så mycket sen jag skrev sist =) Men sitter iaf på jobbet, ska käka lite frukost, haha fick bli en pizza =) Fanns bara torra äckliga mackor så det hoppar jag =)
Tänkte bjuda på lite bilder från kvällen igår =)

Hörs senare!
PUSS












Systermys!


Nu sitter jag hos syster och myser. Thilda ligger på soffan och jollrar,  Linda kollar på henne, Jimmy kollar på tv:n, Theo sover och Nelly ligger och nanar här jämte mig =) Riktigt mys med andra ord.

Jobbade över idag, när klockan var 17.30 begav jag mig med destination syster =) Är lite tråkigt när man bor en bit ifrån varandra, men då tar man vara på tiden ännu mer när man ses =) Älskar dig gumman ♥

Imån får jag ta bussen till jobbet, min måste börja jobba klockan 5 på morgonen, och så tidigt tänker jag inte gå upp! Så det blir att ta sig på eget sätt =)

Älskar min Michael med =)

PUSS


Mina underbara syskonbarn =)


Vänner!


Vänner är bland det bästa som finns! En riktigt fin vän som man kan prata med allt om. Dela livet med, både ljusa och mindre ljusa stunder. Sitta och bara prata, om allt. Stötta varandra och hjälpa varandra. Finnas där för varandra.  Vad skulle man göra utan sina vänner? Ja inte mycket tror jag!

Jag vill tacka alla mina vänner för att ni finns där. Ni är dem bästa som finns och jag älskar er såå mycket =) Hoppas att vi kommer vara vänner tills vi blir gamla och grå =) Ni är finast! ♥

Ingen nämnd, ingen glömd ;-)


Måste...


..bara lägga upp detta =)




Back at work!


Yes nu är jag tillbaka! Pappren ska få sin vanliga ordning och allt ska vara som det brukar när jag jobbar =) Har kollat igenom lite av vad pappa gjort och det var inte så mycket fel ;-) Han kanske inte är så dum ändå =)
Så mitt skrivbord är fullt med massa olika högar av papper =) Konstigt att man kan hålla reda på allt, speciellt när man haft semester i nästan 3veckor =)

Ordning?


Jag ska stanna här i Göteborg inatt, hälsa på systeryster och hennes små barn =) Var nästan två veckor sedan jag träffade pratkvarnen (Theo) och lillflickan (Thilda). Dem är såå söta, längtar till Thilda blir större och förstår lite mer. Nu ligger hon mest ner och är lite söt =) Men bra att få träna lite på andras barn tills man får egna ;-)

Igår förblev en slappardag. Gjorde inte ett skit! Men det var riktigt skönt måste jag säg.. Bara slappa och njuta av sista lediga dagen. Fick dock dammsugit lite snabbt och lagat mat. Stekt lax med klyftpotatis och kall romsås =) Smaskens!
Sen kom min älskade Isa på en kopp te och några cigg! Har saknat dig gumman, får inte gå såå lång tid igen! ♥



Ne nu ska jag fortsätta jobba lite. Har ju en del att göra!
Sen vill jag såå gärna gå ut på lördag! Ska se om jag kan ändra planerna lite =)
Skulle varit himla bra, alla jag känner ska ut =)

Ha en underbar dag =)

Puss



Måste bara visa mina nya skor =) Trodde inte det var min stil,
men ser ganska bra ut ändå =)


12 Augusti


Här sitter jag seg och orkar inte göra ett skit. Michael och Andreas har varit här och ätit lunch och jag käkade lite med =) Så nu är jag mätt. Precis tagit första ciggen för dagen (duktigt av mig).

Kvällen igår var hur rolig som helst. Längesen jag skrattade såå mycket =) Två helt underbara tjejer! Vi satt och drack och pratade och rökte =) Fick dansat lite med. Men svårt att bugga när alla bara kan vara karl och föra =P Klockan sprang iväg och jag kände att jag hade kunnat sitta där heeela natten! Men med lite (ganska mycket) alkohol i kroppen så måste man ju sova nångång. Lina blev hämtad och jag och Cissi satte oss på cyklarna och cyklade hemåt. Vinglade ganska bra men hem kom jag =) La mig jämte min man och somna som en gris!
Tjejer, dehär MÅSTE vi göra om! Många gånger! Haha tack för en underbar kväll.
Tyvärr glömde jag kameran och kunde inte ta några kort. Så det få bli en annan gång!

Imån ska jag börja jobba igen. Känns väl sådär men vädret är ju skit ändå. Måste kolla upp grejer och gå igenom med pappa vad som är beställt och så vidare. Haha stackarn har det inte lätt när jag är borta. Ringer var och varannan dag och frågar grejer. "Skrivaren funkar inte, hur gör jag?", "Varför kan jag inte göra så?", "Hur gör jag?" Haha undrar hur han ska klara sig en månad när jag är i Thailand. Då är det inte lika lätt att ringa och fråga. Får väl ha en liten kurs för honom innan =)

På tal om Thailand så är det nu bara fyra månader kvar. Åååh ska bli såå skönt! Vara i paradiset och bara njuta. Några kalla öl och gott sällskap. Dock kommer jag ju längta ihjäl mig efter min söta lilla Nelly. Förra årets tre veckor var jobbiga, hur ska det då gå med 4 veckor? Ja usch, kan man inte ta med henne?!








Åååh vill verkligen tillbaka!



Ne nu ska jag se vad jag kan göra. Städa gjorde jag igår, röjt garderoberna är oxå gjort, diskmaskinen urplockad. Hmm ja vad finns det att göra? Äsch slappa lite till =)

/Frida

11 Augusti


Heeello =)

Nu ska jag snart göra mat till min man som kommer hem snart. Först ska jag bara ta en cigg =) Har precis sett den nyaste Fast and the Furious filmen. Lika bra som dem andra, lite besviken att man inte fick se lite mer av Vin Diesel bara =( Eller hans kropp rättare sagt =) Men den var bra ändå, precis som dem tre tidigare filmerna.
Annars idag har jag umgåtts med Lina på morgonen, vi tog en promenad och sen käka vi frukost och spelade kort. Jag loosade alla tre gånger =( Men jag får ta henne imån istället =)

Ikväll ska jag, Cissi och Lina ner till stugan och dricka lite. Vi har sagt i tre veckor att vi ska ta det nån kväll men inte blivit av och nu är sista chansen. Jag ska nämligen börja jobba på torsdag. Så idag var sista chansen och den tog vi. Kommer bli kanon! Skulle ner till bolaget innan men självklart har dem varken Kung eller Sofiero, dem skulle komma in imån, så det fick bli några cider och några Norrlandsöl. Blir lika bra det =)

Igår i hagen var det jättetrevligt, som vanligt. Hundarna leker och vi tjötar på =) Hade lite fika med oss så vi drack lite kaffe/te och käkade bulle =) På kvällen gick vi hem till Lina och Mattias och kollade "Ice Age 3". Haha det var inte den bästa (ettan är bäst) men man fick många skratt =) Sid är så jäkla rolig! Dock tycker jag att det ska vara svenskt tal =)

Men nu måste jag sätta fart med maten!

Puss







Såhär fint kan Nelly bädda =)




10 Augusti


God förmiddag allihop!

Sitter och väntar på min man som ska komma hem till lunchen, vilket borde vara nu! Men han kommer nog närsomhelst. Så ska umgås lite med honom. Sen vid 12.45 ska jag möta upp Lina och Cissi och hundarna så ska vi leka i hagen =) Blir lite fika och gott =)

Ja vad har annars hänt?
Michael jobbade på förmiddagen. Sen åkte vi iväg till Subbe en sväng, var varmt och skönt och fläktade precis lagom. Vattnet var oxå helt okej! Låg och lapade dem sista timmarna av sol och sedan vid 3 åkte vi hem igen...



På kvällen åkte vi hem till mor och far i stugan där vi grillade och hade det lite mysigt. Vi åkte hemmåt vid halv 10 tiden och då gick vi över till vår granne Thommy som hade inflyttningsfest. Var där nån timme kanske och sen gick vi hem och nanade.
Igår var en lugn dag. Jag städade och Michael åkte och tvättade bilen. Sen handlade vi och hyrde film. Så en riktig myssöndag.

Nu ska jag umgås med min karl som kom precis (har tagit ca 15min att skriva detta).

Puss och ha en bra dag!


Kort från i fredags när jag och Lina var ute med hundarna =)




Haha så söt =)




















 

8 Augusti


Hello!

Sitter här och kollar runt lite, väntar på min man, som nog kom nu =) Blir nog iväg till straden tror jag, men det blåser lite =( Men varmt och skönt ändå. Vi får se hur vi gör..

Vaknade vid 9 idag, var en liten bebis på nedervåningen som inte var på sitt bästa humör =) Men det var dags att vakna då, gick ju ändå och lade mig 10 igår, så 11h sömn inatt =)

Det blev en lugn kväll igår, gick ner till Stantons och käkade, tog en öl och bara slappade. Sen vid 20.15 mötte jag Lina och tre av hennes hundar så gick vi en långpromenad på 1½ timme. Var även en sväng i hagen =)
Sen var det hem, lugna ner sig lite och krypa i säng =)

Men nu ska jag umgås med min man =)

Puss

Hello!


Tiden på stranden var kanon =) Botade huvudvärken och piggade upp mig. Precis vad jag behövde. Det var jag, Lina, Kajsa och Melker som begav oss neråt. Mycket folk, som väntat, och varmt och skönt. Enda nackdelen med Apelviken är att det är sååå långgrunt. Kanon när man har barn men vill man doppa sig fort så är det mindre bra. Men helt underbart iaf.

Ikväll blir en lugn kväll, tror jag =) Inget bestämt men den kommer bli lugn. Kanske ska träffa Lina en stund sen med hundarna =) Vi får se..

Ne nu ska jag sätta mig i solen och läsa en bok!

Pyss

HotHot


Japp idag är det varmt och skönt igen! Just nu sitter jag och väntar på min man som kommer hem och äter på lunchen. Maten igår var riktigt god och jag blev proppmätt =) Satt ute i solen och gottade oss. 
Lina kom förbi och ville att jag skulle hänga med ut, sagt och gjort, gjorde mig iordning och gick bort till dem, satt och tog några öl och sen cyklade vi in till stan med destination Bodegan. Rätt mycket folk ute, en hel del som man kände så det var riktigt trevligt. Var hemma vid 3 tiden kanske och slocknade med en gång jag lade huvudet på kudden. Och idag mår man som man förtjänar =/ Blir nog lugnt nu ett tag framöver tror jag =)

När Michael varit här ska jag packa väskan och bege mig mot stranden. Idag blir det Apelvikens strand. Jag vill inte lämna Nelly för många timmar själv så det får bli där. Vilken strand det är spelar inte så stor roll sålänge man får bada och sola. Och bada ska jag göra såfort jag kommer ner. Ska slänga mig ut i vattnet och kyla ner mig =)
Ikväll hoppas jag på myskväll. Jag är ju ute och ränner var och varannan kväll så min älskling får sitta själv =( Men ikväll tänkte jag bara ta det lugnt!

Åååh glömde berätta igår, på natten till igår så drömde jag om Vin Diesel! Ni som följt min blogg vet att jag gillar honom, iaf hans kropp! Så natten igår spenaderades med honom och jag ska absolut inte klaga =) Men blev ganska så arg när man vaknade mitt i allt =( Man vill ju veta hur det slutar! Men iaf jag hade närkontakt med honom i mina drömmar och längre än så kommer det väl inte att gå! Så snart ska jag se den senaste Fast and the Furios filmen =)

Ha en underbar dag!




Mysdag =)


Dagen idag med familjen Källqvist/Barrstrand var kanon =) Riktigt mysig och skön =) Solade och badade och busade med lilla trollet Lowa =) Mamma var en badkruka men lilla Lowa plaskade och hade sig i vattnet. Undra hur många kallsupar hon fick? ;-) Vi var ute på 5:e vik på Getterön, var där i ca 3h och gottade oss =)
Var hemma vid halv 4, kissade lilla Nelly och sen kom Isa förbi. Jag lärde henne spela "tackar,tackar" och vi vann varsin gång =) Några cigg och ett par glas med saft på det gjorde det hela bara bättre =)

Nu ligger köttet på grillen, potatisen är i ugnen och ölen ligger på kylning så kvällen kommer bara bli bättre =) Mys med älsklingen är det bästa som finns =)

Ha en underbar kväll allihop!

PUSS



Off to the Beach =)


Japp om en timme ska jag packa ner mina saker och bege mig till Getterön med Isa och familj, det vill säga Arvid och Lowa med =) Äntligen kan man få åka till stranden och lapa lite sol igen! Men innan det måste benen rakas! Dem är håriga och äckliga! Så det får bli en rakning på dem så den är lena och fina och glänser lite i solen =)
Kan hoppas på att man får lite färg idag med, men när jag var ute med Nelly innan var det jättevarmt ute så lite ska vi nog kunna lapa åt oss =) Nelly får dock stanna hemma, dels för att vi inte ska till hundviken och sen så är de nog liite för varmt för henne att ligga ute nu. Hon vill hellre ligga i skuggan och den är svår att hitta på en strand!


Favoritpositionen i värmen

Igår var en lugn kväll, var nere på kalaset en stund, sedan fixade Michael sin cykel och sen spela vi lite Guitar Hero =) Jag blir bättre och bättre får jag nog säg =) Haha men inte bra riktigt än =P
Sen tog jag och Lina en omgång tackar,tackar innan det var dags för lite mys i soffan med min man! Gick och lade oss vid 10 och jag vaknade 8.30 idag av att några arbetare just arbetade. Funderar på om det var min kära man som är och bygger på Idrottshallen här nedanför då det lät som nån stod och slog mot stål, isåfall ska han straffas ikväll! Haha!

Ne packa grejerna och röka står närmast på listan =)
Michael har tagit med sig alla 6 kylklampar i sin lilla lilla kylbag så jag har inga! Hur ska jag få med mig något gott till stranden då?

Ha en underbar dag och ut och njut i solen nu!
Dock kan ju inte två stycken tjejer vid namn Lina detta då dem jobbar ;-) (jag retas inte, tycker synd om er)


Frustrerad efter att inte fått någon respons från sängen =) 


Mätt...


Japp nu är jag mätt! Har precis ätit pastagratäng, det var gott =)

Annars har jag städat och handlat lite. Helt slut, är ju ganska varmt så efter att ha gått lös med dammsugaren så rann svetten på mig =/ En dusch hade väl inte suttit helt fel, men orkar jag det? Nja det vette fasen!

Iaf om en timme ska vi ner på kalas som jag sa innan. Blir väl lite tårta och så. Får väl se hur stor bit man orkar =)

Haha försökte lära Nelly skall innan, gick väl sådär då hon bara satt och sjöng hela tiden. Men ibland fick hon till ett litet skall och då var det belöning som gällde. Iom att hon skäller så mkt så ska jag försöka att lära henne skall på kommando och sedan "tyst" och se om det funkar och får henne att minska på skällandet. Många säger att det funkar och jag hoppas verkligen det. Blir lite tröttsamt när hon skäller på det mesta.

Nu ska jag och älsklingen spela Guita Hero lite. Jag är väl sådär grym men jag ska lära mig och slå Michael :-)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss

5 Augusti


Och idag fyller Michaels systerdotter Alicia 7år, grattis =)
Tänk vad tiden går fort, första gången jag träffade henne var hon endast fyra månader och ett litet knyte som vilade på mammas arm. Nu är hon en stor tjej med egen vilja =) När man tänker på det så förstår man verkligen hur länge jag och Michael har varit ihop, helt knas!

Solen skiner idag och här sitter jag =( Vet inte vad jag ska hitta på, men känns inte som nån idé att dra iväg till stranden eller något. Michael kommer hem vid 4, då ska maten stå på bordet och sen ska vi på kalas till Alicia. Och innan det måste jag handla och lämna tillbaka filmerna vi hyrde förra veckan...
Jaja vi får se vad dagen bjuder på.

Igår var jag i stan en sväng och köpte paket till födelsedagsbarnet, körde även ner en granne till tåget och sen hälsade jag på Lina som jobbade =)
På morgonen igår hämtade jag Lina som slutade jobbet vid halv 11, åkte hem och spelade kort. Haha det har blivit en "dagsgöra" nu att vi tar ett eller ett par parti kort varje dag. Idag svarar hon dock inte på telefon så vet inte vart hon håller hus !?

Kvällen hos Frida i måndags var väldigt mysig, kanonmat och mycket trevlig sällskap. Min kväll slutade redan klockan 11, dels för att jag var trött och sen kände jag inte riktigt för att gå ut och svira när magen inte var som den skulle! Så hem och lägga sig i sängen, och det var ett bra val =)

Nu ska jag åka och handla lite!

/Frida





Fiiint väder =)


Haha detta kortet tog jag nyss på Nelly ;-)


3 Augusti


Jaha hemkommen från en tur på stan. Har fixat present till Frida som fyllde år igår =) Så ikväll blir det hem till henne i Lejet och käka och bara ha det trevligt. Vet inte om jag ska dricka eller inte. Har något problem med min mage. Det värker på höger sida mellan revbenen och höftenet! Gör ont när jag sträcker mig, böjer mig och ibland när jag går. Trycker jag så gör det ännu ondare. Vet någon vad det kan vara? Ringde vårdcentralen i morse, hon trodde inte det var blintarmen men blev det värre ska jag åka upp. Hmm ja jag vet inte. Vi får avvakta och se, därför funderar jag på att vara nykter ikväll, ifall det skulle bli värre.

Igår träffade jag som sagt Lina i hagen med Nelly och Lilli och lekte. Var där ett par timmar och sen åkte jag Michael och Micke och käkade pizza. Riktig bakismat =) Sen var det bara till att slappa. Nelly duschades och jag kammade henne, hon fäller som en dåre! Fick bort ganska mycket men måste ta ännu mer! Sen spela vi tärning och efter det var det läggdags.

Imorse tog jag och Lina och Nelly en långpromenad sen gick vi till Breareds torg och köpte frallor och pålägg och gick hem till mig och käka frukost. Mycket gott med en riktig frukost.

Nu ska jag göra mig iordning!

/Frida

Michael och Nelly spelar tärning

En liten puss

Och sen fick Nelly smaka på glass =)


2 Augusti


Ja herregud! Sommaren är snart slut ju...Hösten är väll på ingång och mer regn och rusk väntas. Men hösten är ganska mysig den med =)

Usch idag är jag seeeg! Var på 40-årsfest igår, Oiy var födelsedagsbarnet =) Hon hade lagat massa mat (gått upp kl 6 på morgonen och börjat =O ) och allt var supergott! Vågar ju dock inte smaka på den maten dem äter, då sprutar det eld ur munnen sen =) Men mätt och go blev man... Var ensam svensk tjej så jag satt med grabbarna (gubbarna) och tjötade. Nelly fick oxå vara med på festen =)
Det är konstigt för hon fattar precis vad man gör. Oftast när vi gör oss iordning så ska vi ju iväg och då får hon vara ensam hemma. Hon blir orolig och följer varje steg man tar. Man försöker förklara för henne att hon ska få följa med men hon fattar ju inte rikitgt. Sen när man är klar och ska gå kollar hon väldigt oroligt på en och när man säger "Ska du med Nelly" så ser man hur glad hon blir. Ögonen lyser upp och svansen börjar vifta, hon springer fort ut genom dörren (så att vi inte kan ångra oss) och blir superglad! Det är mammas lilla plutt =)

Iaf så blev det ju en del dricka igår och man mår som man förtjänar =( Men det är bara att rycka upp sig och inte klaga, det är ju faktiskt jag som orsakat det själv ;-)

Ska nog leka med Lina sen, hon skulle ringa när hon varit ute med alla hundarna =) Vädret är ju hyfsat så blir en sväng till rastgården så Nelly och Lilli får leka lite =)
Annars blir det en lugn dag. Inga förhastade grejer :)

Här kommer korten på hur det blev med sängen och klädkammaren, min walk-in-closet =)
Vad tycker ni?








RSS 2.0