Bra start på dagen..


Dagen kan  ju inte starta mycket bättre än när chefen (pappa) säger det första han gör när man kommer till jobbet att vi slutar kl 12.00 idag =) Såå skönt!
Dag innan röd dag slutar vi ju alltid kl 12.00 och det är det ingen som har tänkt på. Så denna dagen blir kort, underbart =D

Så nu måste jag verkligen sätta igång och jobba.

Puss


Friends..





Vill bara säga till alla min vänner att ni är finast!
Älskar er massor :)


Hello =)


Sitter på jobbet, denna dagen har bara rusat förbi. Fixat massa papper och varit iväg och lämnat papper till mamma och haft mig. Och snart slutar jag =)
Måste till stan en snabb sväng och fixa lite inför lördag, antar att det är bäst att gå till Bolaget idag om man vill få tag på det man ska dricka. Så det ska jag göra :) Det enda jobbiga är den lilla råttan som hänger med, hatar att sätta henne utanför affärer men jag har nog inte så mycket val. Men man blir ju så jäkla stressad av att veta att hon sitter där... Finns ju säkert nån idiot som kan ta henne.

Igår var jag oxå en sväng på stan, var inne hos Ramona och Lina och kollade lite kläder ifall att.. Dom har fullt upp stackarna.. Men kan tänka mig att det är kul att jobba då :) När dom hade stängt så bestämde vi oss för att gotta oss med pizza så vi gick till Campino och käkade. Det var ritkigt gott :) Och sen var dom snälla och körde mig hem, Tack Tjejer :)

Fick hem korten på Nelly igår med :) Jättefina och jag ska beställa några stycken så man har, ett stort och några små :P Mammas lilla plutt. Hihi igår när jag kom hem märkte jag att hon hade fått tuggummi vid rumpan, så det var bara att sätta sig och pilla bort och klippa lite, var inte så populär då ;) Men fjäskar man lite så mjuknar hon ganska snart ;)




Ne får fortsätta jobba :)

Puss


Vaccinet...


Ja nu har de kommit flera sjukdomsfall efter influensavaccinet så jag ska inte ta någon spruta mot detta. Flera har dött och andra har blivit sjuka. Men det som gjorde mig mest rädd var när jag läste denna artikel igår... Fy fan vad hemskt. Från att ha varit en frisk och glad 25-årig tjej till att inte kunna ta hand om sig själv längre på bara tio dagar. Denna spruta skrämmer mig och kommer inte att tas.




Halloween..


Nu är det snart Halloween och det innebär Halloweenfest för min del =)
Men så kommer man till den stora fråga, vad fan ska man ha på sig? Har lite funderingar men tänk om det inte blir bra!? Då måste man ju ha en backup plan, och nu är det inte långt kvar så det gäller verkligen att komma på en :)
Så har ni några tips? Tipsa på =) Spelar ingen roll vad det är..




24 Oktober


God Lördag =)

Sitter hemma själv, Nelly ligger här i sängen och sover. Michael är iväg på innebandyturnering så jag ska hämta dom sen. Vet inte vad som händer ikväll faktiskt. Liiite sugen på att sitta några vänner och bara prata och ha mys men även på att bara ta det lugnt, jaja vi får se vad som händer =)
Lämnade av gubbarna strax efter 11 och sen åkte jag tillbaka till stan och kollade lite. Fick köpt två tröjor på Gina Tricot och lite underkläder på HM... Gick en sväng om Partaj påväg till bilen och hälsade på Ramona som jobbade, även Lina var där =) Pratade lite om Halloweenfesten dom ska ha nästa helg, kommer bli kul :-)

Men nu ska jag väl slänga mig i soffan och glo film eller något, har inte så mkt annat för mig, och pissväder är det ju med.. Får nog bli så :) Först en cigg =)

Ha en underbar dag =)

Puss




Färgat håret =)


Japp mitt hemliga uppdrag jag hade idag var att åka och färga håret. Isa hade beställt tid till idag så jag ringde för några dagar sen och kollade om det fanns tid till mig samtidigt och det fanns det =) Även Lina hakade på och gjorde sitt hår. Så tre brudar satt vi i stolarna och blev fixade av Nicole och Frida =)
Jag blev supernöjd, var precis vad jag ville ha, Tusen Tack Frida =)

Här kommer före och efterbilder :) Kameran gör sig inte riktigt rättvis, men nästan iaf ;) Ni får se i verkligheten sen istället =)


Före



Efter

Det ser grått ut men det är det inte ;)


Skäms..


Ja igår fick jag skämmas..
Skrev ju inlägget på morgonen att min kära mor fyllde år och jag tänkte hela morgonen att när jag ringer henne ska jag inte glömma att gratta henne. Vad tror ni jag gör? Och inte EN gång utan FYRA gånger pratade jag med henne och glömde det varje gång :( Det var först när hon frågade mig om jag skulle stanna i Göteborg och efter vi lagt på som min hjärna fattade! Förlåt mamma, jag känner mig kass :(

Ihelgen blir det lugnt! Ska bara ta det lugnt och njuta av helgen. Inga direkta planer, eller jo det har jag visst. Haha lite lösa fortfarande men Michael ska nog på innebandy turnering och då ska jag leka med lilla Cissi om hon kunde, så den planen är fortfarande öppen ;)
Men i eftermiddag ska jag på hemligt uppdrag, det får ni veta ikväll eller imån, och sen ska de bli tacos och Idol med min man =)
Så vi får helt enkelt se vad helgen bjuder på :) En tripp till Gekås kanske? Finns lite småskit som jag behöver..

Ne nu slutar jag om 3h :) Hihi så dags att jobba på lite :)
Ha en underbar dag =)

PUSS ♥

....




"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter"




"Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva"


Låt...






22 Oktober


Och idag fyller min kära mor 54 år, Grattis Mami :) Hoppas du får en kanondag, trots ditt "lilla" gips på benet..
Idag är även dagen då Jenny har beräknad födsel. Jag har gissat på imorgon så jag tycker du väntar tills då ;) Men jag hoppas verkligen att den lill* vill komma ut snart, vi alla är ju jättenyfikna =)

Igår var vi ju hos fotografen, jag och Nelly. Det gick bra och blev en del jättefina bilder =) Dock tyckte Nelly att blixtarna var lite läskiga, men han visade tre av korten och dem var superfina, så det kommer nog att bli några beställda :) Väntar med spänning...

Sen tog vi oss en promenad hem, vädret kunde inte bli bättre så jag passade på när jag ändå var igång :) Gick in mot skogen och började vandra, tillslut började jag bli orolig för vart jag var men såg några lampor och gick mot dom, då var jag plötsligt vid brukshundklubben ;) Haha så det var ju bra, då visste jag vart jag var iaf :) 

Nu blir det frukost =)

Puss


Sunset..


Här kommer några bilder från solnedgången igår kväll. Snacka om att det är fint =)








Promenad..


Yes igår var jag och Lina och vovvarna, Nelly, Tingen, Donna och Tindra, ute på en riktig långpromenad. Vi gick ner mot havet i Apelviken, runt Subbe fyr och sedan hela strandpromenaden innan vi styrde fossingarna hemåt. Blev nästan två timmar som vi gick och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv =) Fick så ont i magen i slutet så jag knappt kunde gå. Lina, se dig för när du går! Hahaha ;) Var det inte stenar som var lösa så var det miss av trottoarkanter..Sen gjorde Nelly världens roligaste grej, tur man inte missade det =) Hon kom lite på efterkälken och skulle springa ikapp oss. Lina hade sin hundar kopplade och Nelly kom i världens fart och såg inte det ena kopplet utan sprang rätt in i det..Haha gjorde en liten volt och sen var hon lika snabbt upp på fötterna igen =) Haha det såg riktigt roligt ut, mammas lilla snutt ;) Tusen tack för en kanonpromenad och alla skratt Lina =D
Blev några bilder med. Min kamera strejkade lite med kvalitén på korten men blev några bra ändå =)










Sen var de hem och hoppa in i duschen och slänga sig framför tv:n =)
Idag ska vi till fotografen, jag och Nelly. Hoppas hon vill samarbeta så det blir riktigt fina kort..

Underbart väder idag, solen skiner och då är Frida glad =)

Ha det fint.

Puss


Darker...


Japp nu kommer Frida införskaffa en ny hårfärg =) När hösten och vintern kommer så blir man ju ganska så blek och då är denna blonda färg ingen hjälp på vägen direkt. Jag gillar att vara blond, men hösten och vintern får det vara mörkare. Jag kommer inte att bli brunett men lägga i lite mörkare slingor ;) Så vi får se hur det blir =) Men till våren igen kommer det blonda att vara tillbaka..


Något liknande detta tror jag, kanske liiite ljusare =)



Men de får ni se när det blir av =)

Nelly började löpa idag med :( Usch vad jobbigt! Hatar dessa veckorna, inte bara att man ska hitta massa blod överallt, man måste ha henne kopplad med! Jaja hoppas det går fort iaf. Lär ju få renbädda en hel del med.. En nackdel med att ha en tik i sängen ;)

Morsan ska opereras idag, vet inte om hon gjort det än för har inte hört något. Men blir lite skruvar och plattor och sen gips i 6veckor. Fy fan vad jobbigt för henne. Haha och hon som inte ens kan gå på kryckor ;) Men det klarar hon säkert galant sen =)

Ne slita dem sista timmarna sen blir det promenad ikväll =)

Puss

 


Mix...


Hmm ja prata med pappa innan och tydligen så är mors fot bruten på två ställen. Så dom måste operera den nu. Vet inte hur allvarligt det är men en bruten for är ju aldrig bra. Sen att hon har gått runt på den och haft sig gör väl inte saken bättre direkt. Jaja vi får se hur det går..

Kommer inte riktigt igång med jobbet idag känner jag, varken vill eller orkar heller. Men lite har jag fått gjort iaf så jag ska väl se till att få gjort lite mer, är ju trots allt några timmar kvar att slå ihjäl. Inventeringen har jag verkligen ingen lust med. Får leta efter nya krafter och göra det imån istället.

Men här kommer lite bilder från när vi var i hagen igår =)




Vit schäfer =) Såå fin (och stor)


Fina Tingen



Fråga inte vad Nelly gör :)

Hihi Nelly tycker han var lite för stor



Lilla valpen, bara 5 månader :)



Det var tre stycken Jack Russel hundar där, Nelly och två till (dom två sista bilderna), och ingen ser likadan ut =) Det är det som är lite roligt, att det finna alla olika färger och former och ingen är likadan ;)


19 Oktober


Japp och frukosten här på jobbet är avklarad. Vi sitter alltid och tävlar om korsordet i Metro varje morgon, byter ord mot ord och ser vem som klarar mest. Just nu leder jag och Jimmy ;)

Igår gick vi och lade oss klockan nio och jag somna som en stock. Så är ganska seg idag, blev nog för många timmars sömn ;) Men jag ska nog piggna till snart =) Tråkigt väder ute, regn och blåst! Och jag har som vanligt glömt mitt paraply hemma =S
Känner att jag måste gå igenom alla papper som ligger här på skrivbordet, ser ut som ett bombnedslag.. Så det ska jag göra nu, och sen blir det nog till att gå ner och fortsätta med inventeringen...

På onsdag ska Nelly till fotografen =) Så jag hoppas verkligen att hennes päls runt ögat har växt ut så det blir fina kort =) Lina ska nog följa med med sin lilla Selma oxå, så vi hopaps att våra hundar vill samarbeta lite och fastna på kort.. Men med lite godis ska det nog gå...

Här kommer bilder på vårat vardagsrum, först förebilder och sedan efterbilder. Jag är såå nöjd, blir lika glad varje gång jag kommer in där.













Helgen...


Nu har denna helgen oxå gått och en ny vecka börjar imån =) Det har varit fullspäckat som vanligt..

I fredags mötte jag upp Michael och vi åkte och kollade efter soffa. Hittade en jättefin på EM som vi verkligen ville ha men så var den slut på lager och skulle inte komma in förrän V. 47. Så vi gick därifrån lite nedstämda då vi verkligen ville ha den. Åkte och kollade lite andra möbelaffärer men ingen mätte sig med den vi hittat.
Sen var det mys framför tv:n med Idol och chips...

Igår åkte vi till EM i falkenberg och där fanns den! Så vi kom hem med en soffa en en ny tv-bänk. Eigil och Michael började flytta om sofforna så dom köpte våran gamla medans jag tog Nelly och lilla Tim på en promenad.
Vid tvåtiden hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning. Sen bar det av till Göteborg. Gick hem till morsan en sväng, fy fan vad hennes fot såg ut! Bruten är den med..
Sen ner till syster och göra mig iordning det sista, och så tog vi varsinn öl.
Kvällen var kanonrolig och showen var oxå jättebra! 8500 tjejer i ett och samma rum, haha hur tror ni ljudnivån var ;) Men det var iaf en kanonkväll, tusen tack syster!


Idag har vi fixat för fullt här hemma. Städat och ställt iordning allt. Det är såå fint här nu, som ett helt nytt rum. Vi är supernöjda båda två. Nelly är nog mindre nöjd, hihi hon får inte ligga i soffan längre utan har fått en helt egen bädd =) Så nu ska vi vänja henne vid att ligga där med...
Var även en sväng i fårhagen innan med Lina. Massa roliga hundar som vanligt som busade och sprang runt ;)


Men nu blir det mys framför tv:n i våran fina soffa =) Bilder kommer imån, så ni får hålla er lite ;-)

Puss


Sååå söt =)

Inte alltid lätt att vara liten ;)


Freeedag ;)


Japp och helgen är här, snart iaf :)

Testunden hos Isa igår var mysig som vanligt. Men de är såå tråkigt att det är kallt ute nu, inte alls kul att behöva sitta och frysa. Hatar att behöva massa kläder på mig. Mysigare att bara sitta i linné och shorts och få solen i ögonen. Känns inte alls längesen man gjorde det.. Men oavsett väder är det alltid härligt att sitta på balkongen med en kopp te, fina vänner och några cigg =)

Michael har fått för sig att vi ska köpa ny soffa, och det har jag väl inte så mycket emot kanske ;) Får bara hoppas man hittar nån stor, go och mysig soffa som man kan sova gott i sen ;) Haha ne men som är väääldigt bekväm iaf :)

Imån ska jag återigen ta tåget till Göteborg för att umgås med min älskade syster! Jag har köpt biljetter till "Ladies Night" i present till henne så det ska jag bjuda på, och innan ska vi gå ut och käka och dricka gott =) Kommer bli en kanonkväll =) Dom snygga systrarna Widell på stan, vi får se vart det slutar ;)


23 juni 2006 ♥


Tänkte på en sak, tänk vad ett litet leende kan förändra ens dag. Sov som vanligt på tåget i morse och när vi nästan hade kommit fram till Göteborg vaknade jag och kollade på en kvinna som satt mittemot mig och hon gav mig ett leende. Varför vet jag inte, antingen tyckte hon att jag såg rolig ut eller så ville hon bara göra min dag, och det gjorde hon. Så tänk på det, ett litet leende kan göra någons dag. Så le till nästa person du möter, det kommer värma..
Att få människor på bra humör är det bästa som finns. En person som först är lite sur och kinkig och sedan efter en stund skrattar och ler, gör en själv glad ;) Ni har väl hört att ett gott skratt förlänger livet !? Jag kommer nog leva ganska länge om det stämmer ;)

Ha en underbar dag!

Puss


Kväll..


Japp nu är det kväll och om en liten stund ska jag traska upp till Isa flr lite te och tjöt ;)

Älsklingen hämtade mig på jobbet idag då dom var i götet och jobbade så jag fick åka bil hem, skönt att vara hemma lite tidigare =) Så vi har käkat pizza och inte gjort så mycket mer =)

Ska ta bort min turban på huvudet nu och kamma mig och sen bege mig.
Hörs imån och då är det fredag =)

Pyss

Sol...


Mammas älskling älskar att ligga i solen ;)



Lite smink..


Ja tänk vad lite smink kan göra..Ibland kan man ju känna sig ganska så sleten och trött när man inte har smink på sig, men så tar man fram lilla sminkväskan och kluddar på lite och vips så känner man sig som en ny människa ;) Man känner sig redan lite piggare och redo för att möta dagen :)
Så jag tänkte bjuda på före och efter bild på mig =)


Före, helt naturell(och förjävlig)


Efter med lite foundation och mascara och ett drag med borsten genom håret =)


Så jag föredrar att sminka mig ;)


14 Oktober


Idag är det min fars födelsedag, han blir hela 51år gammal =) Så grattis Farsan.
Det är även årsdagen på min farfars bortgång, 6 år blir det nu. Tiden går så otroligt fort, känns som det inte var så längesen mamma och syster kom och knackade på dörren på kemilektionen och min lärare vägrade låta mig gå..Han fattade inte vad det handlade om! Farfar drabbades av en stroke och blev förlamad på ena sidan. Läkarna gav oss inte mycket hopp till att han skulle klara sig så mycket längre, men i tre veckor höll han ut, läkarna var chockade. Så det kanske var hans sista krafter och vilja, att klara sig till pappas födelsedag så han kunde gratta honom en sista gång..

Idag var det svinkallt ute! Termometern stod på -1 grad! Snacka om att jag frös! Det är mysigt med höst/vinter men kylan kommer alltid så snabbt, man hinner inte vänja sig..Men det blir att börja ta på sig på morgonen nu, Nelly får ha sitt täcke på sig med :)
Hennes öga börjar föresten bli bättre, så salvan gör susen ;)
Igår kom ju Cissi förbi med söta Troy och Foxy. Vi satte oss på framsidan och gottade oss. När det blev för kallt så tog vi fram en filt och värmde oss med. Sötnosen hade köpt med sig vin så det blev några glas och lite cashewnötter som snacks ;) Tusen tack gumman för en kanonkväll, det får göras om! Love you ♥

Idag blir det till att jobba ända tills inventeringen är färdig, så jag ska gå ner efter frukost och sätta fart. Det är ju inte det roligaste som finns och det är en hel del delar att räkna! Men jag ska bli klar idag!!

Ha en kanondag..

Puss


Plantera...


Snart har denna dagen gått och jag ska bege mig hemåt =) Är kanonfint väder ute, men liite kallt! Imorse var det bara 1,6 grader när jag gick upp, trodde jag skulle frysa röven av mig! Så det blev en lång polotröja och stövlar så man skydda det mesta av kroppen! Funderar på att leta efter en mössa jag kan ha, men jag ser förjävlig ut i mössa. Men men man måste ju skydda dem små öronen ;)
När jag kommer hem så kommer söta Cissi förbi. Vi ska mysa och jag hörde något om en flaska vin?! Hihi vi får se vart det leder, men ska bli jättemysigt iaf ;)

Har börjat med inventeringen av Torolagret men det är såå tråkigt och såå mycket! Så har inte kommit speciellt långt men ska greja med det hela dagen imån! Så hoppas jag blir färdig snart så jag slipper tänka på det...

Igår när älskling kom hem från jobbet så åkte vi till Blomsterlandet och inhandlade blommor, mina gröna fingrar hade kommit fram och jag ville ha nya blommor. Älskling som vann i söndags fick slänga fram plånboken och pröjsa, Tack baby ;)







Oj måste rusa!

Puss


Veterinären...

Japp nu har jag och Nelly varit hos veterinären med hennes öga. Det är det gamla vanliga och vi fick salva som vi ska smörja in henne med =)

Så idag är jag hemma från jobbet, ska strax gå upp till Isa och mysa lite ;)

Men skriver med sen =)

Puss

Bilder...


Här kommer en mix av lite bilder. Några från igår och sedan några jag tog på Nelly i fredags när vi väntade på bussen =)

















Fick gjort blomkålssoppa idag med, inte lika god som den igår, men min var god oxå =) Så det kommer det bli fler gånger ;)
Ska ju börja ett nytt liv imån =)


8862 kr


Japp det var vad min kära man kammade hem igår, 13 rätt på stryktipset =) *Respekt*
Så den där taxiresan från Göteborg till Varberg kanske var värt det när man rättar sitt spel dagen efter ;)
Men gårdagen var iaf supertrevlig igår. Det var lugnt och skönt och blev inte för många öl, lyckades med fyra stycken men sen fick det vara bra, blev väääldigt seg efter spat...Kände mig helt tung i kroppen, men guud var ren och fräsch man kände sig =) Man fick gå olika stationer med vatten och grejer, masker och inpackningar..Riktigt skönt!
Efter det var det middag, förrätt och varmrätt. Fick även två aptitretare, den ena var en blomkålssoppa, som var såååå god! Det måste jag testa nångång =)

Men nu ska vi åka och handla :)

Puss

Spa =)


Japp snart ska vi bege oss mot tåget och ta oss till Göteborg för att gå på spa med Pappa, Linda och Jimmy =) Ska bli väldigt mysigt..Efter ska vi käka gott och sedan beger vi oss hemmåt igen till våran lilla råtta ;)


Igår kom Isa förbi på en kopp te och några cigg och sen vid 17.30 kom Lina och Mattias hit, jag fixade Linas naglar och karlarna spelade Guitar Hero =) Sen fixade vi käk, lax och potatis i ugn med romsås, riktigt gott. Sen begav vi oss mot stan och biografen, såg "Flickan som lekte med elden", den var riktigt bra, men ettan var faktiskt bättre =)
Sen var det hem och krypa ner i sängen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka mina ben, sen blir det till att ta på sig kläder och bege sig mot tåget. Michael syster är snäll och passar Nelly så hon slipper vara ensam =)

Ha en underbar dag och kväll!

Puss


Hemgång!


Japp nu ska jag resa mitt feta arsle och bege mig hemmåt. Såå underbart med helg!
Måste en sväng på stan först bara, hämta stövlar och kolla om min ring är klar..

Glömde ju säga att vi ska på spa imån =) Är jag, Michael, mor & far och Linda & Jimmy. Ska bli lite lyxigt och det kostar inte en krona, gratis är gott!

Ne en sväng in på toa och sen packa ihop sig.
Kanske hörs sen =)

Puss


Äntligen fredag!

Japp så var det fredag igen, jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Den bara susar förbi och man hinner knappt med. September månad känns som vi hoppade över..Jaja bättre att det går fort än att man segar sig igenom varje dag =)

Igår hade jag ju som sagt blivit bjuden hem till Ramona och Lina. Började med en timmes promenad och sedan hade Ramona varit duktig och lagat tacos :) Var riktigt gott och min mage blev nöjd. Tusen tack Ramona! Sen busade jag lite med hundarna, alla attackerade mig och tyckte jag skulle leka med dem =) Nelly var snäll och försökte försvara mig men hon har inte så mkt att säga till om mot fyra liite större hundar.. Men jag fick mig ett gott skratt iaf och Lina var ju såå snäll som filmade, så den kan du ta bort lilla vän. Du vet vad jag gör annars ;) Det kortet ligger fint här på datan och väntar på att få hamna på internet ;)
Efter maten blev det en film, kommer inte ihåg vad den hette men bra var den =)
Tack tjejer för en kanonkväll! Hoppas det blir fler gånger =)

Idag blir det nog middag och bio med paret Ahl/Backström =) Filmen blir "Flickan som lekte med elden" och jag har verkligen längtat efter att få se den =) Alla säger att den är bra så det hoppas jag på =)

Men nu ska jag sätta igång och jobba =)

Ha en underbar dag.

Puss


Därför har kvinnor sex...

Finns en kille som intevjuat 1000 kvinnor om deras motiv för att ha sex och han fick 237 olika svar. Man kan ju tro att anledningarna är för att man han känslor eller liknande, men inte då... Här kommer några av svaren!


För att motverka tristessen – för att det är lättare än att bråka. För att ha något att göra.
• Som gengäld för hushållssysslor.
• "Därför att det är det närmsta man kan komma Gud."
• "Jag låg med några killar för att jag tyckte synd om dem."
Ekonomiska motiv: "För att han bjöd på en trevlig middag"
• "Jag har sex med min pojkvän för att öva upp mina sexuella färdigheter."
• "För att lindra min spänningshuvudvärk eller migrän."
Med en oattraktiv man – för att lågt testosteron attraherar kvinnor eftersom de tror att det är mindre risk att han är otrogen.
• För att höja sin status bland väninnorna.
• För att stärka självkänslan.
• För att hämnas genom att ge någon en sexuellt överförbar sjukdom (ovanligt).


Vaccinera sig..


Det är ju ett väldigt prat om det här med att vaccinera sig mot svininfluensan eller inte.. Själv vet jag inte riktigt hur jag ska göra, är inte så förtjust i sprutor överhuvudtaget så jag vet inte. Men det kanske är smart att göra det. Var iaf en insändare i Metro idag ang detta..
Dom skriver att det är "En häftig risk att inte vaccinera sig". Att tio gånger fler svenskar insjuknar jämfört med idag, då vi inte sett skuggan av influensan än, och att mellan 800.000 och 1 miljon svenskar tillhör riskgruppen. Även om man inte tillhör riskgruppen så handlar det inte bara om att skydda sig själv utan oxå dom i sin omgivning..
Sen till alla er som använder handsprit, det hjälper inte mot vinterkräksjukan som nu tydligen är här oxå.. ;)  

Så jag tycker att man ska passa på att vaccinera sig. Ett litet stick i armen, hur skadligt kan det vara?




8 Oktober


Snart är det frukostdags, ska bli väldigt gott =) Magen kurrar liiite :)

Igår hade jag en pissdag, finns en person som gjort mig såå besviken, så jag kunde inte koncentrera mig på jobbet eller något och kände bara att jag behövde komma härifrån. Så jag prata med min underbara pappa och sa som det var och fråga om jag kunde få gå lite tidigare. Självkart förstod han och lät mig gå om jag kände att det var bäst för mig. Mötte upp Cissi och Lina och tog en underbar skogspromenad med alla (dem flesta) vovvarna! Skönt att få göra något och inte bara sitta still och tänka på eländet! Väl hemma lagade jag mat, kunde nog inte bli mer misslyckat men jag och Lina styrde upp det ganska bra så det gick att äta iaf =)
Sen kom Kajsa och vi flickor satte oss på framsidan med varsinn kopp te och tjötade(och rökte)....

Sen slängde jag mig framför tv med min man och glodde lite..

Ikväll har jag blivit bjuden hem till Ramona och Lina. Var nån som viskade i mitt öra att det ska bjudas på tacos =) Vilken lyx! Kommer nog bli en mycket trevlig kväll..

Ska nog iväg på ett samtal under dagen, är väldigt nödvändigt och jag hoppas att det inte kommer spåra ur. Vi får se hur det går.. Och om det överhuvudtaget blir av!

Puss

Ps: Michael, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är det bästa som hänt mig och jag vill inte leva utan dig. Tack för att du finns. Mitt hjärta tillhör dig! ♥


....


7 Oktober

God Morgon!

Idag är jag trött..var lite farligt att sätta sig och köra bilen upp, ögonen ville inte riktigt hänga med, men jag lyckades hålla mig på vägen och inga krockar blev det heller ;) Men ska ta och dricka en cola sen så jag vaknar till lite ;)

Igår hämtade jag Jimmys bil och sen begav jag och Lina oss till stranden tillsammans med Nelly, Lilo och Tingen. Det blåste som attans med det var mycket kul och hundarna älskade det! Hade tagit med mig kameran för att kunna ta kort men batterierna var nog slut, så jag snor Linas istället :P














Mötte även Rudi med Troy och Foxy

Två muppar ;)


Sen kom jag hem och gjorde mig två knäckebröd med skagenröra och satte mig vid datorn =) Där börja jag prata med Isa och hon fråga om jag skulle haka på ner till Donken.. Självklart ville jag det så vi tog oss en tripp! Fick pratat lite, alltid lika mysigt att prata med dig gumman! ♥
Sen var det tv tittande för hela slanten. Gjorde morätter och gurka med dipp och gottade oss.

Nu ska jag sortera papper =)

Ha en underbar dag!
Puss




....

Du är en jävla idiot!Sjunker bara längre och längre ner i mina ögon...


6 Oktober


Och det är tisdag idag. Snart är helgen här igen =) Fattar inte hur fort tiden går, detta året har bara rusat iväg!
Igår lämnade jag som sagt in Jimmys bil på Volvo, älsklingen hämtade upp mig och Nelly och vi drivade hemåt. Halv 5 hade jag ju en promenaddate med Cissi och vovsarna =) Gick en lite skogsrunda och avslutade med att sitta och prata i rastgården så vovvarna fick springa av sig lite =) Sen hade älsklingen gjort mat, så det käkade vi. Tog ett parti kort och sedan hoppade jag in i duschen.. Och vilken underbar älskling jag har, när jag står och tvättar av mig sminket så kommer han med ett glas iskallt vatten och häller över mig! Trodde jag skulle få hjärtattack!Fyy fan vad kallt det var!Och tyckte han det räckte med en gång, nejnje ytterligare ett glas fick jag men då hällde han så sakta och fint så jag fick pinas ännu mer! Haha du är elak älskling, och hämden är ljuv!! Vänta bara ;)

Sen ringde Flisen och ville ta en kopp te så jag drog på mig kläder och mössa och traskade hem till henne! Mysigt som alltid =) Du är underbar gumman, bästa lyssnaren i världen! Tack för att jag fick prata av mig för dig!

Vill passa på att säga till alla mina vänner att ni är dem bästa som finns! Ni finns alltid där och ställer upp. Hoppas ni vet att jag alltid finns där för er om det är något !? ♥♥♥

Sen var det hem och kolla Hollywoodfruar och sedan ner i sängen =)



Råttan sitter och tigger mat för tredje gången på en dag =)


Leende?


Kom och tänka på det när jag la upp bilderna innan från festen. För några år sedan så hade jag ju tandställning (räls) och hade i 2½ år..Fick den nog i 7:an/8:an och hade den två år, fick ta bort den men sen flytta sig tänderna igen och fick ha den ytterligare ett halvår. När man har tandställning så skäms man ju ganska mkt då det inte är speciellt snyggt, och man ler ju inte speciellt mycket heller, varesig på kort eller annars..Men nu när jag slipper denna hemska sak så kan jag ju le precis hur mycket jag vill och det gör jag ju på nästan varenda kort =) Och jag får nog säga det själv att jag har fina tänder nu! Haha ni som inte sett hur det såg ut innan, var glada för det =) Det var ingen vacker syn... Men det var värt dessa åren och jag är jättenöjd idag =)

Idag ska jag åka hem vid tre, ska köra ner Jimmys bil till Volvo i Varberg, och den måste vara där innan kl 17 så då åker jag i tid istället så jag slipper köerna ;) Så jag och Cissi har bestämt att vid 16.30 ska vi ta en promenix med vovvarna =) Ska bli skönt att komma ut och få prata lite =) Det kan jag behöva..


Kort lånat av Rudi =)

Fina Cissi =)




Partybilder!














Ny vecka..


Japp måndag igen, vilket innebär nya tag =)
Sitter och fryser på jobbet nu, värmen funkar inte så här är svinkallt..Sitter med tjock tröja och schal och ändå fryser jag! Funderar på att ta på min mina vantar ;)

Gårdagen blev en vääälidgt slapp dag!Förutom den lilla trippen till Fynda(där vi inte hittade något) så låg jag som en klubbad säl på soffan..Det blåste storm och jag var seg som sjutton så det blev inte många knop gjorda!Inte ens en middag var jag sugen på, så det blev äggmacka (?) :)

Men som sagt, ny vecka och nya tag och jag ska skärpa mig och inte vara alltför slapp denna vecka! Funderar faktiskt att dra till gymmet en dag, känner att jag måste komma igång med träning, men jag lovar inget för det brukar ju gå sådär! Men ska nog lyckas pallra mitt arsle dit och bränna lite...Annars kanske det är nån som är på att ta långpromenader?

Ska nu lägga upp lite bilder från festen i lördags, så det kommer ett nytt inlägg snart :)

Puss


_________________________________________________________________________

Nu har du verkligen gått för långt! Jag är såå arg på dig så jag vet inte vad snart. Du har sjunkigt otroligt långt ner i mina ögon, jag vet inte om jag någonsin kan se dig komma upp igen så att jag ser upp till dig! Fattar du inte? Det hjälper inte så som du håller på, känner du själv att du mår bättre? Ser du inte att människor försvinner längre och längre bort från dig? Jag vill inte ringa dig, jag vill inte prata med dig. Jag orkar inte höra på ditt gnäll! Ta dig i kragen för fan innan vi andra tvingas göra det! Och det kommer vi göra, jag lovar! Du har problem och snart finns det ingen annan lösning än att dra in andra, utomstående, personer!
Jag är besviken, mer än jag någonsin varit innan, och jag vet inte om det kommer gå över denna gång. Det är upp till dig! Men du kommer få kämpa ! !



Awsome!


Vilken kväll det var igår, roligaste på läänge! Och Kajsas och Peters lägenhet var såå fin =)
Vid sjusnåret begav jag och Michael oss ner till dem i regn och blåst! Paraply var meningslöst att ha för det bara blåste sönder, men vad gör man inte för att inte sabba frisyren ;-)
Vi tjejer satte oss ganska snabbt i köket och myste och pratade..Glasen tömdes och flaskorna blev bara fler och fler =) När fotbollen var slut ville karlarna vara sociala och vi satte oss inne hos dem. Min kamera var överallt och ingenstans, så många kort blev det =) Ska snart kolla på dem och jag gissar att det kommer bli mååånga skratt :) Ska lägga ut några här sen, så ni oxå får se vilka galna vänner jag har ;) Vid halv tolv begav vi oss ner mot stan, och första stoppet blev Cheers and Beers. Uteserveringarna var bortplockade (tråkigt) så vi blev inte så långvariga där utan begav oss mot Oscars istället. Där var det fullt drag och den mesta tiden spenderades på deras uteplats. Det blev många skratt då det var en pojk som blev ganska full och skulle dansa och sen tappade sin plånbok som han letade fibrilt efter (låg precis vid fötterna) ;-) Lite innan två begav vi oss mot torggrillen för lite nattamat(hoppade dock det då magen var full på annat) Sen var det till att beställa en taxi och det är ju inte alltid det lättaste..Men tillslut fick vi tag på en och 2.40 kom vi isäng och sov gott =)
Tusen tack ALLA för en underbar kväll! Ni är underbara =)

Snart ska vi bege oss mot Falkenberg och fynda för att kolla om dem har någon pall istället för våran fåtölj då vi fått för oss att den tar liite för stor plats. Men är den för dyr får det faktiskt vara!
Sen vet jag inte alls vad som händer, men blir en lugn dag iaf ;-)

Ha en underbar dag och blås inte bort, för blåser gör det verkligen ute!

Puss


3 Oktober


Inte långt efter det förra inlägget kröp jag ner i en kall säng och somnade. Var jättetrött och verklige i behov av att sova. Sova fick jag med, vaknade runt nio i morse och låg ocg drog mig lite, sen var det upp, på med regnkläder och ut på en promenad med Nelly. Vi gick en ganska bra runda idag, runt 40minuter var vi ute och vi tog vägen om torget och köpte färska frallor.
Morgonpromenader är faktiskt helt underbara, älskar att gå upp och ta en lång härlig promenad på morgonen. Spelar ingen större roll om det är regn eller sol, lika härligt för det. Man vaknar till och känner sig mycket piggare och fräschare efter =) Dessutom blir det mörkt så tidigt nu på kvällarna så det är inte kul att gå på kvällen, iaf när man inte har nån att gå med..

Vi bestämde oss för att ta en tripp till Gekås imorse, pratade med Hubbe och Mickan och dom hängde på =)
Men fy fan vilken kö! Usch det är första gången jag köar in till Gekås och den sista oxå kan jag tala om..Haha sällskapet var ju kul och det gick hyfsat fort, men är man inte ute efter en storshopping så är det inte värt det. Hittade inte ens en jacka så lite less blev jag. En ny tekokare fick jag med hem iaf =)

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning, ikväll är det inflyttningsfest hos Kajsa och Peter =) Jag är såå nyfiken på hur deras lägenhet ser ut så det ska bli skoj!
Ska dock ta det väldigt lugnt, ingen fylla här inte ;-)

Ha en underbar kväll!

Puss


Enda kvällen vid ankaret i somras..


Sent?!


Haha japp nu är klockan snart halv elva och jag börjar bli seeeg..Varit vaken många timmar nu så snart är de nog dags att krypa i säng.
Var iaf en fulladdad dag på jobbet, hade fullt upp och blev klar lagom tills det var dags att bege sig hemåt =) Solen sken och det var inte mkt trafik så lagom fort gick det hem, tillskillnad från ditresan =) Var hos tandläkaren och fixade min vårdförsäkring så nu slipper jag betala varje gång jag går dit, underbart =)
En sväng på stan blev det med, lämna in stövlar för omklackning och fixa lite nya nagelgrejer..

Mattias är här nu, han och Michael kollar hockeyn så jag ska väl sätta mig där med snart..
Imån vet jag inte riktigt vad som händer, men på kvällen blir det nog liite inflyttningsfest, men inte mkt alkohol till mig kan jag meddela..
Har nog två nagelkunder imån med, mina fina flickor =)

Ne ha en underbar kväll!

Puss

Tidigt?!


Japp idag var jag verkligen uppe med tuppen! Klockan ringde 5.00 och det var bara till att slå upp ögonen och resa sig ur sängen. Sköljde ansiktet i iskallt vatten för att vakna och det hjälpte nog =) När klockan var 5.30 satte vi oss i bilen och jag körde Baby till jobbet. Sen var det att styra lilla forden mot Göteborg och Biskopsgården! Och det var verkligen mitt älsklingsväder att köra i, becksvart och spöregn! Jag HATAR att köra i detta väder, livrädd för vattenplaning, hatar att köra om lastbilar och blir vansinnig när någon bil lägger sig framför och skvätter vatten så jag inte ser...En bil skvätte upp så mkt vatten att jag inte såg ett piss, var som att ha parkerat i ett vattenfall några sekunder..Då blev jag rädd men jag höll mig så fint och rakt på vägen =)
Kom hit vid 6.50 och alla blev lite chockade att vi kom så tidigt =)

Och hur tror ni det gick med min städning igår? SKITBRA =( Haha fick plockat undan, satt på en maskin tvätt och diskmaskinen, sen kom älskling hem och magen blev sugen efter en hamburgare på Hamnkiosken! Så vi åkte och handlade och sen köpte vi varsin hamburgertallrik och åkte hem =) Det var gött!
Sen var de mys framför tv:n och sen hopp i säng =)
Så det får bli städning idag, och sen är det Freeeedagsmys =)

Ha en underbar dag!

Puss till er ♥


Städa...


Japp är vad jag tänker göra nu! Karl är inte hemma (vet inte vart han är) och här ser ut som fan så nu ska jag dra på min städoutfiten och skura från golv till tak.. (Hoppas jag inte tappar motivationen nu)
Så jag hoppas på en skinande ren lägenhet sen!

Imån blir det till att ta bilen till jobbet. Dels har jag stor lust att köra bil och sen måste jag vara hos tandläkaren innan kl 15 så då får det bli bilen =) Ska ner till stan en sväng med, lämna in skor för omklackning och köpa lim och annat till naglarna, tror bestämt att Isa bokat tid imån?! Eller hur gumman?

Ne fram med trasa och mopp!

Puss


Simsim


Hmm publicerade ett inlägg i morse men det ville tydligen inte komma med...Jaja får skriva nytt..


Japp igår var jag och Mickan iväg och simmade =) Blev 30 längder som vi simmade och det var riktigt skönt..Fördelen med att simma är ju att man inte känner svetten rinna på ryggen, det är bara i ansiktet som man känner sig varm =) Klarade mig ifrån träningsvärken med men har nog gjort något med ena knät för det gör ont, kanske sträckte en sena lite =) Men sånna smällar får man ta ;-)
Sen var det hem och mysa med Älsklingen och Nelly..
Kollade såklart Grey's oxå, varför skulle h*n dö?? Tycker jag inte var så roligt men man får väl hoppas det blir bra ändå..

Har varit nere på lagret idag med, städat och fixat så nu är där rent och fint =) Men jag är desto skitigare..Får väl bli en dusch sen kanske. Är väldigt sugen på att ta mig en tripp till Gekås idag, måste ha en ny varm och regn tät jacka som jag kan ha i vinter, och jag har hört att dem är billiga på Gekås =) Ett par nya skor hade inte heller suttit helt fel.. Hihi shoppingsuget börjar ta fart igen ;) Vi får se vad min Karl säger, han har ju som vanligt inte med telefonen men annars var nog Flisen sugen =) Så det blir nog av vilket som.. Måste köpa mat med, det eeeekar i kylen =(

Ha en fortsatt trevlig dag =)
Imån är det fredag vilket innebär helg efter kl 14.00 =) Vi får se vad helgen har att bjuda på?!

Puss sötisar


RSS 2.0