31 Juli


Ojoj vad tiden springer iväg, har varit ledig i 5 dagar och nu känns det inte som det är så många kvar =( Men två veckor iaf =)

Var ju som sagt i stan igår (igen). Köpte en långtröja och ett par tygskor. Haha undra hur mkt pengar man lägger på kläder varje månad. Isa frågade mig igår men jag har inte en aning. Vill nog faktiskt inte veta heller :P
Sen när vi kom hem åkte jag och michael iväg, fixa en klädstång och fästen så jag kunde hänga mina kläder i klädkammaren =) Blev kanon, så nu ska jag bara vänja mig vid att kläderna finns där =) Men det går säkert fort.. Sen gjorde jag köttbullar och potatis, var såå gott =) Skönt att man kan lyckas ibland ;-)
Sen kollade vi film, Grand Torino. Så jäkla bra! Tårarna rann i slutet men så är det ibland ;-P Men kanonbra, se den!

Idag har vi bytt sängen. Hämtade den nya i stugan och lämnade den gamla. Blev fint, den nya är dock liite lägre än den gamla så det får man vänja sig vid. Men det kommer gå bra =) Kan tyvärr inte lägga upp kort på det nu, har inte bäddat den än =)

Ikväll blir det en lugn kväll, en film och lite gotta =)

Men nu ska jag renbädda!

Hörs imån!

Puss!


Ps: Cissi och Lina, ska vi ses snart? =)

I'm Back!


Jag ber verkligen om ursäkt för min kassa, kassa uppdatering men som senaste inlägget sa så har jag inte mått såbra ett par dagar. Men allt har löst sig och jag är lycklig igen!
Dessa dagarna har enbart gått åt till att tillbringas med mina vänner och Michael. Ni kommer aldrig förstå hur mycket var och en av er betyder för mig! Ni har en liten del var i mitt hjärta och där hoppas jag att ni föralltid kommer att finnas! När man mår dåligt vet man verkligen vilka som är ens bästa vänner!

I måndags var jag, Isa, Kajsa och Lina på stan, köpte ett par jeans, en tunika och nagellack... Vi satte oss på Nyfiken och käkade lunch (frukost) och drack te och rökte =P Efter det gick vi hem till Isa en stund, Lowisen har ju lärt sig att gå och självklart ville vi se när snuttan gjorde detta, och några stapplande steg fick vi allt skåda =)
Sen åkte jag ner till stugan, Lina kom förbi med Lilli och vi satt och tjötade och drack te/kaffe =) Vid 7-tiden kom syster med familj ner för att tillbringa några dagar i Varberg. Vi lekte med barnen, drack öl, jag fixa hennes naglar och bara tog det lugnt.



Tisdag hämtade jag våran nya sängstomme. Träffade Lina och Cissi i rastgården med massa hundar och sen slappade jag och Michael resten av kvällen.





Igår fixade vi först med tältet vi lånat till min fest och lämnade tillbaka det, sen handlade vi och sen fick jag ett väldans ryck! Här skulle röjas! Fram med svarta sopsäckar och bara slänga massa skit. Klädkammaren, skåpen i köket och förrådet utsattes för mitt ryck, är inte riktigt klar än men fint blir det =) Vill ha in alla mina kläder i klädkammaren, men då vet jag inte vad jag ska ha i dem garderoberna där jag har kläderna nu ?! Hmm jaja det får jag fundera ut =)
Sen bort till Lina en sväng, Kajsa och Isa var där med, tjötade och rökte och drack te/öl och sen hem i bingen!

Nu ska jag göra mig iordning, ska ner till staden med Isa. Sen blir det köttbullar, potatis och brunsås till middag =) MUMMA!

Ha det fint så lovar jag att uppdatera flitigt i fortsättningen ;-)


/Frida

.............




Just nu mår jag inte bra. Tårarna rinner och jag kan inte göra något åt det!
Varför ska livet vara så svårt ibland!?!


26 Juli


Igår var vi ju som sagt på Ästad Bondgård och gjode Fångarna på gården. Det var en avgörande dag då det stod 1-1 mellan lagen. Alla var taggade och sugna på att utses till Storbönder! Tävlingen var jämn och efter sista grenen stod det lika. Så vi gjorde en sista avgörande gren där en i varje lag skulle gå genom en labyrint. Snabbast ut vann. I vårat lag fick Linus äran att avgöra och han gjorde det med bravur! Så fort han kom ut först så skrek vi i röda laget som galningar, kampen var avgjord och vi stod som vinnare!! Jag har varit med två år och vunnit båda =) Nästa år är det dags igen och då kör vi nya lag =)
Men en toppendag och vädert var på våran sida! Mina böner om fint väder uppfylldes =)



I fredags gick jag en sväng till Isa, tog några öl och pratade, som alltid =) Tyckte vi skulle fira min semester, som börjar på riktigt imån =) Känns underbart. I veckan kommer nog syster med familj oxå så då blir det att umgås med dem..
Annars blir det nog ganska lugnt. Har ju lite att göra som sagt =)

Ha en fin kväll!

Puss Frida

Ästad 2009!


Japp nu är det dags, det avgörande slaget om Ästad - Fångarna på gården!
Alla är taggade och vill vinna!

Må bäste man vinna!

Vädret är på våran sida, underbart. Snart ska jag byta om, Arvid och Isa kommer på lunch sen åker vi!

Ha en bra dag!


SEMESTER!

Japp om 1 timme drar jag mig hemåt och njuter av 3veckors semester! Ska bli så jäkla skönt, har verkligen längtat dessa sista veckorna, speciellt när baby haft semester i 1½ vecka nu! Men nu får vi njuta en vecka ihop iaf =) Har massa planer som jag hoppas ska bli av..

Sängstommen hämtar vi på måndag istället, det har strulat lite med lönerna så dem pengarna kommer nog inte innan på måndag. Men har fixat lite pengar sålänge så helgen ska jag klara =)
Imån är det ÄSTAD och jag längtar som bara den. Det är andra året jag är med nu och det står lika, så imån är final imån =) Hoppas det är lika jämt som förra året då det stod lika i sista avgörande, gyttjan! Det är en stor pöl med dygna, jagg ni läste rätt, dynga, som man ska ta sig från ena sidan till andra, hela laget, snabbast! Haha jag fastnade förra året men som tur är finns det starka karlar som dra upp en! Så det kommer bli riktigt kul imån. Alla dricker och har roligt!

Ikväll blir det nog ganska lugnt! Måste vila upp inför imån =)
Lite mat och så tänkte jag träna lite på Guitar Hero =)

Men nu ska jag göra det sista så det är fint tills mina päron ska ta över =)

PUSS


Love U darling =)


24 Juli


God Morgon underbara människor!

Nu sitter jag på jobbet, endast 5h kvar innan semester =) Så jag ska skriva lite lappar till mamma och pappa som ska sköta kontoret medans jag är borta =) Och idag ska jag passa på att röka lite mer på kontoret (kommer ju inte göra det på 3v), ta det liiite lugnare(finns ju inte speciellt mkt att göra ändå) och bara räkna ner tiden =) Ska bli såå underbart!

Igår kom jag iväg lite tidigare, hann t.o.m tåget 15.42 =) Så jag var hemma en heeel timma tidigare än vanligt. Var dock tvungen att kliva i världens vattenpöl när jag gick av bussen vid stationen! Jag tror vattnet gick upp till anklarna på mig. Smutsigt, oljigt vatten. Men vad ska jag göra, hade jag gått runt hade jag missat tåget! Skorna är fortfarande blöta =S När jag ankom till Varberg så jag gick en sväng och hälsade på Lina som jobbade, får ju underhålla människan lite ;-) Sen cykla jag hem och Isa kom förbi och vi fixade hennes naglar som gått av, hoppas du blev nöjd hjärtat =)  Även Kajsa och Melker tittade förbi ett par minuter. Michael, Mattias och Ralle skulle förfesta hos oss så dem kom förbi en stund efter Isa och Kajsa gått. Så dem började spela Wii spel och jag kollade på lite. Var även hundvakt åt lilla Bella. Hon och Nelly brottas med varandra hela tiden, tror dem höll på 3h i sträck :-)


Efter ett tag däckade dem i soffan =)

Sen bjöd Isa och Kajsa upp mig på balkongmys hos Kajsa. Även lina skulle haka på. Vi är ju helt klart bäst på dessa balkongmys =) Te och några (ganska många) cigg är perfekt. Vi planerade lite för vad vi ska ha på oss på Ästad imån. Så fula som möjligt kom vi fram till =)


Vinnarlaget(mitt lag) förra året

Verkar fortfarande som det blir sol imån=)


Vid halv 10 knatade jag och Lina hemåt, jag till mig och Lina till sig. Kollade på karlarna när dem spelade och väntade på att Alex skulle komma vid 11 och hämta Bella. Karlarna försvann med Alex till stan och jag kröp ill kojs =) Inte mycket sömn inatt men vad gör det när man har semester snart =)

Ska hämta sängstommen idag med =) Så har lite att pyssla med ikväll! Om jag nu får min lön?! Har inte kommit in än! Får ringa morsan när jag tror att dem har vaknat och kolla upp detta med henne!

Nu ska jag sätta på kaffe och räkna ner tiden =)



Puss

Skitväder!


Ett j*vla pissväder är det ute. Det har nog regnat hela dagen här. Översvämning på gården på utsidan, går ju knappt att se backen! Så det blir till att ta simtag ut till bilen sen! Jimmy är snäll och kör mig till bussen så jag slipper simma ända dit upp =)

Såhär ser det iaf ut utanför =S






Nu ska jag dra mig!

Puss

23 Juli


Japp då har snart halva denna dagen oxå gått, vilket innebär att det snart är semester =)
Haha denna vecka har gått rätt fort ändå, fortare än vad jag trodde.

Igår när jag kom hem mötte jag upp Lina och Cissi i hagen. Lina hade två av sina hundar med sig och Cissi båda sina. Så 5 hundar var dem som sprang runt och lekte i nästan tre timmar =) Var även en annan liten vovve på besök en stund som Nelly tycke var rolig att leka med, lite mer hennes storlek ;-) Och vi bara satt och pratade =) Haha har nog aldrig skrattat så mycket som när Lina dök ner i gräset! Hahaha vad roligt det såg ut och jag och Cicci bara satt och garvade...*sorry Lina*Regnet var för det mesta på våran sida, duggade lite emellanåt bara..Men det var roligt och alla hade kul!

Sally,Lilli och Troy
Vovvarna
Leker jage ;-)
Foxy och Lilli brottas
Fiina Foxy
Nelly
Dragkamp
Lina och Tingen
Herren i hagen, Troy
Tingeling


Var hemma vid halv nio och då var älsklingen iväg och handlade. Han köpte en ny tv igår, en LCD 47" som jag försökte sätta på men det gick inte. Så fick mina tankar på att han köpt en trasig tv men tydligen fanns det en strömbrytare på den som gör att man sparar el på den =) Men det var en bra tv, mycket bätte än den gamla. Plasma är skittv!

Men nu ska jag fortsätta jobba lite.

Ikväll blir det nog balkongmys med Isa =) Ska fixa hennes två naglar som gått av =(  Hmm undra om jag har fuskat när jag gjorde dem? Jaja jag ska rätta till det iaf...Hihi en kopp te och några cigg kommer det säkert bli oxå =) Love you baby =)

Pissväder är det idag med, men det gör ju inget sålänge man jobbar. Men kollade på en norsk vädersida, yr.no, som jag hört stämmer ganska bra, och den visar ju faktiskt sol på lördag =) ÄSTAD! Men vi får se, kanske ändrar sig =) Hoppas inte det iaf!



Ha en bra dag!

/Frida

(rubrik)


Kollade lite på Aftonbladet innan. Hittade denna artikel, tycker det var lite roligt faktiskt.

Ne annars då? Inte mkt. Precis sorterat papper så nu har jag väl gjort vad jag kunnar idag. Fasen vad detta är trist. Knappt ha att göra så man får dela upp det på dagar och sen sitta vid internet resten i princip. Fast jag förvånas faktiskt över hur fort tiden går, även om man bara är inne på Facebook eller kollar bloggar. Men fort går det..
Jaja hade väl inte så mycket att skriva egentligen.

Ska iaf träffa Cecilia och Lina sen. Ska bli kul! Det är två riktigt knäppa tjejer ;-P Haha!

Ne ska ner och fixa lite!

Puss

22 Juli


Japp, och det innebär 2½ dag kvar innan semester. Att man kan längta så mycket på att få vara ledig. Men helgerna går så fort så man hinner knappt göra något. Men nu är jag ledig hela tre veckor, vilken en av dem blir med min älskling! Men det ska iaf bli riktigt skönt och jag har beställt strålande sol och ca 30 grader, tror ni beställningen kommer in?

Jaja vi hoppas på det bästa. Men iaf har ju inte dundermycket att göra här på jobbet. Det finns lite papper och så att sortera som jag ska göra alldeles strax. Men den har jag inte så myket kvar.. Ska se om det finns några fakturor jag kan skicka iväg med, risken är väl att det blir helt fel fakturor, men skit samma, pengarna ska in så småningom i vilket fall som helst.

Igår hann jag med det tidigare tåget, bussen var lite tidig och körde som en dåre. Så jag småaprang lite lätt och precis när jag kommer så ska de avgå, så jag hann =) Mkt skönt att komma hem 30 min tidigare. Sen sydde jag klart gardinkappan i köket, blev väldigt fint =) Sydde även en liten duk till fänsterbrädan, (den gamla var grön). Så nu är köket klart. Bara sovrummet kvar ;-)

Hade tyvärr ingen förebild på denna dator, men lägger upp ikväll!

Före

Efter



Idag blir det nog en tripp till rastgården för att möta upp Cecilia med hennes vovvar och även Lina och hennes tjej och deras vovvar kommer nog =) Så då blir det 7 vovvar (om alla kommer med) Men det ska bli kul iaf.. Sen vet jag inte, blir slappa tror jag!

Måste även Gratta Mickan på hennes födelsedag! Grattis gumman, hoppas du får en underbar dag! *puss*





 

Snuttan, mamma saknar dig!

/Frida


21 Juli


Ojåd blev visst ingen uppdatering igår =S
Haha men händer inte så mycket heller...

Men Isa kom iaf i söndags på en kopp te, även Lina tittade förbi och vi bara satt och prata som alltid, det är så skönt att bara sitta och prata med varandra. Brearedsbrudarna is the best ;-)

Var en seg dag på jobbet igår, har en del att göra men gör jag allt på en dag har jag ju inget att göra resten av veckan..Så man får dela upp det lite och sitta vid Internet lite =P Måste dock erkänna att det är liite tomt när inte lilla Nelly är här. Man brukar ju inte märka av hennes så mkt, förutom när det kommer folk eller man ska äta. Men det är ändå tomt!
Var så roligt igår när jag gick av tåget i Göteborg. Är en kvinna som går på i Kungsbacka som verkligen älskar Nelly. Hon sätter sig alltid jämt oss och pussar och klappar på Nelly, och Nelly blir alltid lika glad. Iaf så när jag gick av tåget igår så kom hon efter mig och sa "Men var är Nelly?" Hon lät väldigt orolig, så svarade jag att min sambo har semester så hon får vara hemma med honom. Då blev hon genast lättad, hon trodde Nelly blivit sjuk..Så himla gulligt.
När jag kom hem lagade jag mat, Thaigryta med ris. Den blev stark men god =) Älskling hade köpt en Wii spel som han pillade med så det blev en ensam middag för mig, men det gjorde inte så mkt :) Så sen gick jag bort till Lina och Mattias, dem skulle oxå käka, grillad lax, klyftpotatis och romsås! Ååååh vad gott det var! (Fick smaka en tugga av Lina) Såsen var ju inte att leka med =) Så det ska jag laga nåndag!
Jag och Lina gick upp till Kajsa där även Isa var, tog en kopp te och planerade lagen inför Ästad på Lördag! HEJA GULA/RÖDA! Sen gick vi hemåt, Isa till sitt och jag och Lina mot oss. Mattias och Hubbe var hos Michael och spelade så vi bestämde oss för att göra glass med smälta hallon till =) Och en kopp te såklart ;-)
Vid 22.15 gick Lina hem och jag kröp ner i bingen. Var inte jättelätt att somna när dem satt där ute och golfade. Man ville ju höra hur det gick ;-P Men sen gick dem och jag somnade. Men Michael kom på kl 23.30 att han var hungrig så då vakna jag igen och sen en gång till. Så liiite trött i morse..

Idag vet jag inte riktigt vad som sker! Men ska försöka sy klart kappan till köket iaf så det blir färdigt. Det stör mig varje dag =P

Sitter och kollar lite planer för semestern. Borås djurpak ska det bli med vännerna iaf, sen kollade jag och Linda in Halmstad äventyrsland, och dit vill hon att jag följer med så det kan nog bli så med. Sen ska jag måla om sovrummet, rensa klädkammare och förråd och fixa lite allmänt hemma! Och självklart umgås med mina vänner =) Så semestern blir nog kanon :-)

Nu ska jag återgå till jobbet!

/Frida


Hihi såå söt =)


19 Juli

Vilken lyckad fest det blev igår =) Allt var kanon, (bortsätt från en grej men det löste sig tillslut) folk var glada, maten var god och bordet fylldes med tomma dryckesflaskor =) Tillslut blev vi nog 15 personer, så det var kanon. Kvällen gick fort, som dem alltid gör när man har roligt. Tältet var väldigt bra, kom dock en liten blåsvandring så det blåste en del då men vi var skyddade i tältet. Alla drog till stan vid halv 12 tror jag, Mickan och Hubbe stannade kvar och vi satt och pratade en stund. Sen cykla dem hem och vi gick och lade oss. Så vi sov i stugan inatt.. Så imorse gick vi upp tidigt (kl.9.00) och började städa och riva tält. Gick ganska fort, var färdiga efter ett par timmar.
Fick paket oxå =) En flaska vin, en flaska rosé och skor =D Hade önskat mig dem skorna så jag blev jätteglad, TUSEN TACK ALLA SOM VILLE FIRA MIG =)


Paket =)


Farmor och mina två fastrar kom på besök igår förmiddag med. Vi käkade rabarberpaj men vaniljsås och satt och pratade. Dem tyckte min lägenhet var jättefin =) så det var mysigt att dem ville hälsa på mig.

Så idag har vi tagit det lugnt. När klockan närmade sig ett så började det suga imagen så vi ringde Hubbe och Mickan och frågade om det kurrade i deras magar. Så vi bestämde oss för att cykla till solviken. När vi kom dit så stod det en skylt att dem öppnade 14.00...Så vi bestämde oss för en runda minigolf medans vi väntade. Det var väldigt mycket folk så vi spelade bara fram tills dem öppnade restaurangen. Men alla hann få en strike var, jag hann få en 7:a och Mickan två ;-) Maten var god och jag blev mätt =) Sen cyklade vi hem och tittade på en film och nu sitter jag här =)
Isa kommer bort på en te efter hon ätit och sen är det bara slappa som gäller.

Imån är det back to work och kämpa sig i 5 dagar till, sen är det semester =)=) Tre förhoppningsvis underbara veckor...Bara slappa och ta det lugnt...

Ha en trevlig kväll!

/Frida


Mitt nya hår ;-)



Isas naglar =)


Från mamma och pappa =)

Från syster med familj!

Partytime!


Japp nu sitter jag i stugan, Nelly i knät och Isa, Arvid, Mattias, Lina och Michael kommer snart så ska vi fixa iordning allt =)

Tältet är uppställt, gjorde pojkarna igår och borden utplacerade. Kanonfint, och det är faktiskt ganska varmt där inne. Så det kommer bli kanon och en superolig kväll!

Igår var vi på subbe en stund, cyklade dit. Det var inte jättevarmt i vattnet men väldigt uppfriskande. Sen cyklade jag till stan, köpte film och chips, gick in en sväng på HM och köpte strumpebyxor. Sen köpte jag en cykelkorg, in på systemet och köpte ett flak öl och sedan cyklade jag hem. Fy fan vad slut jag var efter det. Flaket vägde en del och cykeln ville gärna gå åt höger så det var en lite pers =P
Isa kom till mig, hon klippte mitt hår och jag fixade hennes naglar. Satte tippar och lade på massa. Tycker faktiskt själv att det blev väldigt fint =) Så vill ni ha gjort naglar, kom till mig, jag är mycket billigare än på salong ;-)
Håret blev kanon, kort men jättefint. Har inte klippt mig på kanke ett halvår så det var en bit som var tvungen att tas men det blev fint ändå :) Så nu är det ännu närmare till att mitt hår är jämnlångt =D

Nu ska jag sätta fart, har en det att fixa. Byta kläder och platta håret ska jag göra med.
Vi hörs imån.

PUSS

It's My Birthday =)


Japp 22 år har man levt nu då =) Känns som vanligt ingenting i denna ålder, men vad gör det. Snart hoppas jag att man inte blir så mycket äldre heller ;-)

Igår när jag kom hem var grillen tänd och köttet marinerat. Så det blev grillat kött och pommes till middag. Efterrätt blev det glass men jordgubbar, mums :-)
Var nere hos Inge och Oiy en sväng. Sen gick vi hem, jag fixade mina naglar, vilka blev hur bra som helst. Så hädanefter ska jag köpa detta och göra det själv, mycket billigare och blir minst lika bra.
Sen vid niotiden ringde Isa och ville ha lite Frida tid med te och tjöt på balkongen, självklart fick hon det min finafina vän =) Satt och tjöta i två timmar, om allt och inget. Du är underbar gumman ;-)
Gick hem och kröp i säng med Michael. Snäll som jag är fick han även en 20min massage :)

Snart blir det nog Subbe, sen ska Isa klippa mig och jag fixa hennes naglar. Sen har jag inga större planer.
Morgondagen kommer vara fullspäckad. Släkt på besök, tält som ska resas, det ska dukas, jag ska göra mig fin. Japp full dag som sagt.
Men jag återkommer nog senare =)

Puss


Min dag idag =)

Snart så...


drar jag mig hemåt =) Och är ledig resten av veckan =D
Dennis skulle inte iväg imån så då är dem två på verkstaden och jag har gjort allt jag kan göra =)
Så då ska jag vara hemma med mina älsklingar imån och bara myyysa ♥

Så ikväll är jag ju lite sugen på att ta några öl. Vi ska grilla iof så blir säkert några då. Nån som vill vara med?!

Ne nu ska jag göra det sista och sen packa ihop mig.

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi imån eller sen...

Puss

16 Juli


Hello!

Sitter på jobbet och fakturerar, så idag har jag att göra =)
Men blir nog inget kvar imån och har faktiskt ingen lust att jobba imån heller. Men jag vet inte hur det blir, Dennis ska vara ute hela dagen så de är frågan om Jimmy klarar sig?! Får kolla med honom sen.

Igår gick jag en sväng till kicks när jag kom hem. Kom ut med ögonskugga, eyeliner och ett kit så man kan fixa sina naglar själv. Så ska försöka mig på det. Mina har växt så mycket så det är bara tipparna kvar snart =S
Så det ska jag ge mig på ikväll =)
Sen var jag en sväng och träffade en tjej som heter Lina. Väldigt trevlig får jag säg ;-)
Så nu har jag och Nelly funnit två nya kompisar inom loppet av ett par veckor =)

Sen cyklade jag hem och då var det pizzatajm! Jag, Älskling, Lina, Mattias, Peter, Kajsa och Melker begav oss ner till Stantons och käkade. Det tog väldigt lång tid innan vi fick pizzan, men gott var det =) Fick även bli en öl till ;-)
Sen vandra vi hemmåt, satt och tjötade på utsidan en stund och sen var det dags för sängen. Sov som en stock.
Men är rätt trött idag om jag får säga det =0

Imorse åkte även mor och far till Azorena med vänner. Ska vara borta en vecka och gotta sig. Men det är dem faktiskt värda =) Hoppas dem inte glömmer att ringa och gratta mig imån bara....
För ni vet väl att jag fyller imån ;-)

Älsklingen hade varit jätteduktig igår. Varit och handlat mat, städat, tvättat och köpt nya kuddar till soffan. Han kan min man =) Tack älskling!

Nu är det snart lunch och faktureringen är färdig!

Ha en bra dag =)

Mina fina tjejer! På lördag ska vi ha suuperkul!





♦ Varför ska människor med samma värde behandlas så olika? Det gör mig fruktansvärt arg och ledsen!

♦ Varför har jag så dåligt minne? Det kan ju såra människor! *Förlåt*



























2½ timme

 
Japp nu är det endast 2½ timme kvar innan jag kan gå hem. Vill verkligen hem nu, inte kul att veta att mina älsklingar är hemma medans jag sitter på jobbet. Men jag får väl stå ut i några dagar till.  
Snart är det fredag vilket innebär min födelsedag =) Och sen är det lördag och då är det Fest! Det ska bli kanonkul och jag hoppas även att mina gäster får det roligt. Men det tror jag ;-) 17 personer blir vi nog totalt så det blir kanon...

Idag har jag inte riktigt koll på vad som händer, men något ska vi nog hitta på =) Isa kanske ska klippa mig, eller så tar vi det en annan dag, innan lördag iaf. Är säkert ett halvår sedan jag klippte mig sist =( Det är inte bra. Märker att det börjar bli tovigt igen.

Men nu ska jag fakturera lite, har äntligen fått lite att göra. Men det räcker nog bara resten av idag och knappt halva imån. Har planer på att vara ledig på fredag men måste kolla med dem grabbarna som jobbar om det går bra för dem. Får väl fjäska lite med kakor eller något =P

Ha en fortsatt trevlig dag.

Puss


Snuttan, det är tomt utan dig på jobbet.. 


15 Juli


God Morgon =)
Snart är det frukost och det passar alldeles utmärkt för min mage börjar kurra. Får bara hoppas det finns något gott att äta med =)
Pappa har självklart inte gjort några fakturor, så jag kommer väl sitta sysslolös idag igen, JÄTTEKUL! Blir så j*vla irriterad, va fan ska jag sitta här 8h om dagen och inte göra ett skit? Öppna några fjuttiga paket/brev som kommer? Det ringer max 5 samtal per dag?! Börjar bli lite irriterad, och nu när man har 7½ arbetsdagar kvar till semestern, då går ju inte dagarna direkt fortare när man inte har något att göra! Vi får väl se om han kan ta tummen ur röven och åstadkomma något, annars vet jag en som kommer ta ledigt på fredag iaf!

Imorse hade vi strömavbrott hemma. Michael vaknade strax efter 4.30 och gick på toa. Han försökte tända lampan men det gick inte. Sen gick han ut i köket för att ta sig ett glas vatten och tyckte då att det var väldigt tyst, annars brukar ju kylskåp ge ifrån sig lite ljud. Så han öppnar och ser att det inte funkar. Väcker mig och jag går upp. Kollar runt i området för att kolla om nån annan har avbrott, men iom att klockan var så tidigt var det inte många som var uppe =) Men vi ringde Varbergs Energi och mycket riktigt så var det strömavbrott i halva stan. Så det var bara att krypa ner i sängen igen. Nu var kl 4.50 och jag skulle upp om 40 min. Hade väldigt svårt att somna om men slumrade till lite och sen snoozade jag i 9min =)
Men usch vad trött jag är nu =(

Igår hade vi mykväll hos Isa och Arvid. Mattias och Lina var oxå med och vi grillade kött med pommes frittes till och massa olika såser =) Det var kanongott och väldigt mysigt ;-) Tack så mycket allihop.
Vid tio var det dags att röra sig hemåt för att slänga sig i bingen...

Nu har Michael semester, så Nelly fick vara hemma med pappa idag så jag kan få vara ledig från att pendla med henne :) Är rätt skönt när man kan sätta sig där man vill på tåg och spårvagnar och slippa kissa henne vid lunch =) Så snuttan får umgås med sin pappa idag...
Det första en kvinna sa till mig vid tåget idag var: "Har du inte hunden med dig idag?" Haha så roligt att dem märker såfort Nelly inte är med..

Men nu är det frukost.

Puss

Tänk om...


Jag tror jag har hittat mannen i mitt liv. Vi har tillbringat lite mer än 6½år ihop och jag älskar honom över allt annat. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan M. Jag vill & hoppas att det ska vara vi två för alltid. Första gången jag såg denna karl, som då var en liten pojk, föll han mig inte alls i smaken. Men nästa gång, då var det något som fick mig att studera honom, att ta en extra titt. Jag gillade det jag såg och det var även första gången vi pratade. Tänk om jag då visste att vi skulle få uppleva allt det vi har gjort fram till idag? Nyp mig i armen hade jag sagt.
Tänk om vi aldrig hade träffats? Tänk om Linda inte hade varit ihop med hans kompis, tänk om vi aldrig hade gått till den festen, tänk om vi inte hade börjat prata med varandra på ICQ ? Tänk om vi inte hade bestämt oss för att träffas på en fest, tänk om vi aldrig gett det chansen, chansen att bli något mellan oss? Ja tänk om !
Men nu gjorde vi allt detta, vi gav det chansen och vi har det väldigt bra. Visst har vi upp och nergångar i förhålladet, vem har inte det? Allt kan inte vara en dans på rosor och det är det som bygger upp och stärker ett förhållande. Vi är starka idag, vi vet var vi har varandra. Vi delar våra liv ihop, och det hoppas jag att vi kommer göra länge till, hela livet kanske?

M, du är mannen i mitt liv och jag älskar dig. Det är vi nu och det ska vara vi för alltid.
 Den kärlek vi har finns det inget som kan förstöra.

Livet har en mening och jag gillar den mening livet gett mig!
Jag är lycklig!




14 Juli


God Morgon!
Idag får ni ett tidigt inlägg, annars brukar jag ju inte skriva förrän mitt på dagen. Men idag sitter jag här igen och inte har något att göra, så jag får väl blogga lite då =)
Snart är det frukost, ska bli gott för magen börjar kurra ganska bra nu... Men får som sagt vänte 20 min till..

Igår när jag kom hem satt jag på utsidan en stund och pratade med Tina och Michael. Sen gick Michael och åt pizza och då gick jag upp och satte mig vid datorn. Ringde bort till Lina och kolla vad dom gjorde. Frida var där med så jag gick bort på en cigg och kolla när dem spelade Guitar Hero. Märktes ju vem som spelat mest =)
När Lina och Frida skulle dra vidare ut på lite partaj gick vi hem igen. Prata med Faster på telefon och hon och eventuellt farmor ska komma och hälsa på på lördag förmiddag.
Känner att det kommer bli lite stressigt fredag-lördag. Ska sätta upp tältet på fredag, sen tänkte jag att vi ska grilla lite. Lördag kommer dem, måste ner till stugan och duka fram och fixa iordning.. Sen ska jag fixa mig iordning. Ja herregud, hur ska detta gå ? Men är det nån som vill hjälpa till så säg bara till =)

Idag ska jag sitta här och slita på jobbet (mm eller inte), sen blir det hem och kanske grilla om det är fint väder. Jag hoppas på det för då slipper ja göra maten ;-)

Ha en trevlig dag så hörs vi senare, kan gissa att det kommer ett inlägg lite senare =)

Puss

Fiina vänner =)


Här kommer lite bilder från i lördags, fotografen är Isa =)









13 Juli


Japp och jag har så fruktansvärt mycket att göra på jobbet så jag förstår inte ens hur jag hinner sitta här och skriva? (Japp detta var en stor portion ironi) Ärligt har jag inget alls att göra, öppna några brev som kom med posten. Men sen finns det inte mycket mer att göra, och känns inte som det kommer vara så imån heller. Pappa har inte gjort några fakturor och kommer inte göra förrän imån så det blir väl en dag till iaf. Känns lite piss med tanke på att det finns massa saker att göra hemma. Röja förråd&klädkammare, sy gardinen jag inte fick klart igår, sy dukar.. Men det får jag väl ta tag i på semestern.
Jag känner att jag är i stort behov av att få göra om hemma. Nu har jag ju iofs bytt lite gardiner, men skulle vilja ändra lite annat oxå. Måla sovrummet, skaffa ny säng, ta bort lite grejer..Ja listan ka göras lång! Men det ska jag fixa med på mina regninga semesterdagar, för några dagar lär det väl regna ;-)
Jag förstår inte hur mkt skit man samlar på sig, röjde ju i klädkammaren för någon månad sen, köpte 6st trådkrogar, men vad ligger i dem? Enbart skit! Det är förpackningar till mp3/kamera/mobil/tv och ja allt, sen har nelly en korg med leksaker/godis och allt vad det nu är, sen en med glödlampor och annan skit, och resterande består oxå av skit! Ska man inte ha kläder i såna korgar? Så jag har beslutat mig för att röja en gång till. Slänga allt vi inte använder, skaffa hyllor att sätta upp, röja i förrådet så lite kan slängas in där. Så det ska jag göra så fort tiden ges...

Så det var lite klagomål från mig.
Känner att det var i princip det ända jag hade att skriva idag.
Hoppas på att dem sista timmarna går fort så jag kommer hem och får gjort någon nytta idag iaf. Lite piss bara att det ska två timmar att komma hem, så där förlorar jag ytterligare tid som jag kunde gjort något nyttigt av.
Iaf så fick jag cyklat till stationen idag så det har jag ingen ångest över =)

Hejdå!


Tänk om denna ordning kunde finnas i mitt hem?


12 Juli


Ojoj, kass uppdatering..

Helgen har varit fullt upp, inte suttit ner vi datorn sen jag lämnade jobbet i fredags i princip. Så ska vi dra lite snabbt vad jag har hittat på i helgen?
Fredag åkte jag hem till Jenny, Kajsa och Lina var oxå med och käkade Thaimat som Jenny gjort och marängswiss. Allt var väldigt gott och det var en lugn och skön kväll! Var hemma vid 10 och då kollade jag tv en stund innan det var dags för sängen!
Lördag, upp i tid, långpromenad med Nelly och sen iväg för att vara borta hela dagen. Mamma hämtade mig, vi handlade lite, och sen ner till stugan. Syster med familj kom strax innan tolv, käkade sill och potatis. Vid 3tiden kom Lina, Isa och Lowa på en fika med hallonpaj som jag, syster och Theo hade bakat. Satt och tjötade och njöt ute på altanen. Efter dem åkt gick vi en sväng till lekplatsen med Theo och sen hem för att grilla. När klockan var runt 7 cyklade jag hem, packade ihop lite smink och satte på mig andra kläder för att sedan bege mig hem till Lina där flickorna var(Lina, Isa och Kajsa) Var en mycket trevlig kväll, som alltid när man är med dessa underbara tjejer. Strax innan 12 tog vi våra cyklar och begav oss mot stan. Mötte upp karlarna och tog en öl. Vid halv två tyckte vi att det räckte, tog en sväng om Torggrillen och köpte mat. Sen var det bara att hoppa upp på cyklarna och bege sig hemåt. Isa på egen cykel, Mattias skjutsade Lina och Jag och Michael turades om. Han tog första biten men när vi kom till backen vid Sörse fick han inte skjutsa mig mer, hatar att bli skjutsad i uppförsbacke så jag satte mig fram och traaaampade hela backen upp. Usch vad jobbigt det var men jag hade min kära man som peppade mig hela vägen upp, sen var det bara att rulla nerför hela vägen hem. Gick en sväng men Nelly med Lina och Mattias och sen damp jag ner i sängen.
Idag har jag sytt upp mina gardiner jag köpte i fredags. Eller aa den ena längan för sen pajade symaskinen så den andra fick jag så snällt sy för hand =( Så den ovanför diskbänken i köket är inte gjord men det kommer snart. Ska köpa en ny symaskin, antingen köpte jag och mor en ihop(det var hennes som pajade) eller så köper jag en egen. Men fick iaf upp dem och bytte även i gästrum och vardagsrum!

Nu ska jag släng mig på soffan och slappa. Jobbdag imån igen! 2 veckor kvar sen leeedig =)

Puss




10 Juli


Hejsan!

Nu ska mamma snart komma till jobbet igen, ska visa henne lite mer om vad som hon behöver lära sig =) Gick väldigt bra igår, vi fick gjort fakturabiten och ordrar. Så hon ska nog lära sig lilla mamsen =)

Känner att mensen börjar komma nu, jävla mensvärk. Har sluppit detta i 6år men nu får jag lida igen så p-pillerna är väck =) Bara att bita ihop och hoppas att det blir bättre. Men det är ju ett tecken på att jag inte är gravid iaf =) Men egentligen ska den inte komma förrän söndag, men då slipper jag den nästa lördag och det är ju kanon =) Inte kul att springa och byta när man dricker, brukar ju lätt glömma av det då ;-)

Igår när jag kom hem hade vi äntligen fått vårat nya kylskåp. Jag ringde ju HSB igår igen och sa att det var alldeles för varmt, han hade mätt temperaturen och då sa den 8,5 så det var ju för varmt ändå. Så då fixade han ett nytt =) Kanonfint och väldigt fräscht =) Var ju lite annorlunda än det gamla så man fick hitta lite nya ställen att ställa grejerna men det gör inget, för det är nytt!
Vid halv 7 mötte jag Cecilia och hennes kille samt hundarna i hagen så Nelly fick leka av sig lite =) Vi har bara träffats 3gånger men känns som vi känt varandra länge =) Det är kul tycker jag...

Idag blir det nog lugnt tror jag..Vet inte rikitgt vad som händer. Ska nog köpa lite gardiner idag och fixa med det så det blir fiinfint i lägenheten. Är så mycket jag vill göra om. Sängstomme har jag nog fått tag i en begagnad så där spar jag 700kr, så då blir den andra lite billigare. Är ju dock ett problem och det är att dem hyllsektionen bygger ut ganska mycket från väggen, den är 30cm djup, så då kan man inte få upp dörren helt, men de gör inget, vi har alltid den stängd ändå. Så det kommer bli kanon, den är såå fin och jag vill ha den såå mycket så jag skiter i det lilla problemet, hoppas min karl gör det med =) Helst skulle jag velat måla innan vi byter sängen. Har mailar Västerstaden och frågat om man får måla på väggarna så får se var dem säger. Annars får jag väl tapetsera allt. Jaja det löser sig =D

Ne nu ska jag ta en tablett mot mensvärken och jobba vidare. Snart är det lunch =)

Puss


Den vill(ska) jag ha =)


9 Juli


Sitter på jobbet, snart kommer mamma och då ska jag lära henne lite hur man gör man fakturor och ordrar så hon kan sköta det när jag går på semester =)

Igår hade vi en väldigt mysig kväll. När jag kom hem hade Michael fixat mat, fläskfilé och potatisgratäng. Efter vi käkat gick jag bort till Lina och Mattias där Isa klippte Mattias. Sen gick vi flickor bort till mig, jag gjorde te, värmde till rabarberpajen och sen satte vi oss på framsida och mös =) ♥ Love you girls ♥ Sen var Isa tvungen att gå hem och fixa med sin tvätt. Jag hade lova Lina att fixa hennes naglar så dem filade jag till och jämnade ut, sen körde vi ett parti "Tackar,Tackar" som jag loosade. Är bara Lina jag förlorar mot i detta spel! Hehe jaja men sen var det en kissrunda med vovvarna och sen ner i bädden.

Idag rindge jag HSB igen då jag igår kollade temperaturen i kylen och då var den på 10-11 grader. Så våran kyl funkar inte som han så snällt påstod. Så nu kan jag i princip slänga all mat jag har däri och köpa nytt. Är ju påväg att bli rötmånad nu och då måste man verkligen ha en kyl som fungerar. Så jag hoppas att mätaren är på min sida när han är där. Men jag tror knappast att den sjunker 6grader till dem 5 det ska vara sen i morse. Hoppas inte iaf.

Nu ska jag jobba. Hörs sen eller imån!

Just det, om 5månader åker vi till Thailand =)=)=)

Fastnade även på youtube med MJ-klipp och hittade detta. Guud vad jag rös när tjejen springer upp på scen. Tänk att få springa upp på scen inför hur många tusen människor som helst och få krama sin idol mitt i en så fin sång. Ja herregud, det är ju ett önsketänkande :P


Men nu ska jag fortsätta jobba =)
Puss




8 Juli


Ojdå blev visst ingen uppdatering igår, men hade fullt upp.
Förresten är det "bara" 9 dagar tills jag fyller år =)

Ja igår vaknade vi 7.50 av att nån var såå gullig och klippte gräset på utsidan =S Det är inget jag uppskattar kan jag lova. Men det måste ju göras det med så jag får helt enkelt stå ut. Gick upp vid halv, käkade frukost och tog en promenad med Lina och hundarna. Sen åkte jag och Michael till stan, han var tvungen att köpa lite kläder till begravningen.
Begravningen ägde rum kl 13.00. Efteråt lite fika.

När vi kom hem bestämde jag och Isa oss för att åka ovh handla lite mat. Är alltid roligare att handla med någon, och min karl är ju inte så pigg på det där med att handla mat.
Först åkte vi en sväng om Rusta där jag köpte nya lampor till vardagsrummet, grillbestick(det hade M glömt när han köpte grillen) och smörknivar. Kollade efter gardiner men fanns inga roliga =( Ska åka och kolla på Jysk i veckan sen får ni se hur det ser ut =)
Sen begav vi oss till Hajen för lite matinköp. Blev rätt mycket, haha....
Stackars lilla Isa som bestämde sig för att panta flaskor (4fulla påsar), så var båda maskinerna sönder =( Haha när hon äntligen fick med sig dem så blev det ingen pant ändå....

När jag kom hem gjorde jag en rabarberpaj med vaniljsås och sen korvstroganoff =) Mumsgott var det!
Ikväll ska vi grilla om det är fint väder, sen kommer Lina förbi så ska jag fila hennes naglar lite och äta rabarberpaj, dricka te och ta ett parti "Tackar, Tackar" Så kvällen blir nog fin den med =)

Guuud vilket oväder det var inatt. Vaknade vid tvåtiden, det bokstavligt talat spöregnade och åskade och blixtrade. en smäll var så hög så det lät som den slog ner i rummet. Men den var nog precis ovanför, men sen hörde man hur det drog sig bortåt. Men lilla Nelly blev livrädd för den stora smällen, hon kröp under täcket och låg och skakade såå mycket. Stackarn, men jag fick klappat henne lugn så vi somna tillslut. Men imorse när vi vakna, då rusa hon upp från sängen(brukar alltid gärna ligga kvar), sprang runt och in i duschen. Förstod att hon var väldigt kissig och inte skulle hålla sig mycket längre, så det var bara att öppna dörren så hon fick sprungit ut. Tur man har en hund som klarar sig utan koppel. Sen sprang hon upp för trappan igen =) Lilla gumman, du är så duktig.

Men nu ska jag sortera världens hög med papper :(

Ha det fiiin fint!

Puss


 

J*vla HSB


Vårat kylskåp ger inte ifrån sig någon kyla längre, mjölken är fesljummen och smöret är inte hårt, nästan smält. Listerna är spruckna och handtaget till frysen har släppt. Så jag ringde HSB i morse och gjorde en felanmälan.
En kille ringde upp strax efter lunch och frågade var felen var, jag sa som det var och sa att han fick använda huvudnyckeln och gå in och kolla.
Och så ringe han för en stund sen.
"Det är inget fel på erat kylskåp"
Nehe men det är ju inte kallt, vi har ju höjt(sänkt) temperaturen men det blir inte bättre. Listerna spricket mer och mer ju för varje gång och handtaget till frysen har vi limmat innan men det fortsätter att släppa..
Då skyller han på att vi har så varmt i lägenheten! Jaha och vad f*n ska jag göra åt det? Alla element är avstängda, vi vädrar för fullt varje dag vi är hemma. Hur kan vi hjälpa att det blir 25-30 grader i lägenheten? Ska jag ha fönstrerna på vid gavlen när vi inte är hemma? Bjuda in tjuvarna till att ta vad dem vill ha?
Han skulle kolla mer på det, sen vet jag inte om han skulle ringa igen?!
Kylskåpet är ju 10år gammalt, är det int dags att byta då kanske? Många andra har fått nytt, men varför skulle vi få det?!

Ååååh så arg jag blir!

Hejdå!

 

6 Juli


Japp då är det "bara" tre arbetsveckor kvar innan semestern, att man kan längta så till ledighet =( Vill vara ledig nu! Men dessa veckorna går säkert fort, det hoppas jag iaf. Händer massa kul nu innan semestern. På lördag ska vi ha lite kalas i stugan för mig(mamma och pappa är inte hemma på min födelsedag), sen nästa fredag fyller jag år, på lördag är det fest i stugan och sen är det bara en vecka kvar =) Den 25 Juli är det även Ästad, men då har som sagt semestern börjat =) Skönt att få lön precis innan man går på semester ;-) Jag och Michael kommer förmodligen inte ha semester samtidigt. Dem har väldigt mycket att göra på jobbet så han vet inte riktigt när han kan ta, men kan ju hoppas att han tar några dagar ihop med mig iaf =)

Lördagskvällen var väldigt trevlig, åkte hem till Linas pappa vid 20.15 och satt där till klockan blev 12 ungefär. Det var jag, Michael, Lina, Mattias och Kajsa, och så hennes pappa såklart. Haha 61år fyllde han. Hennes pappa är för skön, många skratt fick man =) Sen cyklade vi ner till krogen. Var smockat överallt så inte så jättekul. Jag och älsklingen cyklade hem vid 1.15 kanske. Var bara lite berusad, inte alls full så det var skönt.


Utsikten från 14:de våning =)

Grabbarna =)

Igår var bara en slappardag. Michael åkte iväg på morgonen och köpte en grillvagn, så nu kan vi grilla bäst vi vill =) Jag tog en långpromenad med Nelly,  tog en cigg hos Lina, dammsög, putsade alla fönster och tog det hyfsat lugnt. Till middag blev det baconinlindad fläskfilé i marinad, bakpotatis, sallad och tsasiki, mumma var det =)
Sen titta vi på tv, men var inte så mycket att ha :( Skit-tv...
Har knappt kollat på tv i veckan, känner mig riktigt duktig. Annars kan jag ju sitta där flera timmar varje kväll, men inte när det är fint väder.

Nu ska jag sätta igång och jobba.

Puss på er!

4 Juli


Nu sitter jag och väntar på att vi ska kunna åka till stranden, Subbe blir det idag. Lina och Mattias ska oxå med, dem ska bara packa upp lite och käka frukost sen drar vi =) Det är varmt och skönt och jag ska slänga mig i havet med en gång =) Skulle egentligen tagit med Nelly men det är alldeles för varmt och fläktar inte så hon får stanna hemma...

Igår var jag och hämtade vårat nya köksbord. Pappa körde och hjälpte mig bära..Han hjälpte mig även att montera bordet och visa hur man satte ihop en stol. Sen kom Cecilia och vovvarna och vi satt och tjötade och rökte på utsidan. Fick även hjälp av henne att montera dem resterande tre stolarna =D

Före

Efter =)



Sen gick jag över en sväng till Lina och Mattias och kollade hur det gick för dem..Dem börjar så sakta komma iordning, men de ska ju tapetseras om snart så allt kommer inte komma upp riktigt än =) Jag och Michael gick hem och städade och sen vid 18.30 åkte jag och Lina och gick ut med Bellman, Fridas hund. Det hände något märkligt när vi gick på en stig vid skogen, vi hör hur något är i skogen, lät som ett stort djur, vi stannade till och kollade, och såg något brunaktigt, men vi blev lite rädda så vi sprang iväg =) Haha vi har inte en aning om var det var, en älg eller något annat men det var något med hovar och som var tungt...Hehe knepigt var det. Sen åkte vi hem till oss, killarna hade skurit grönsakerna till Tacosen och vi fixade köksbordet. Gick ut och satte oss på gräset här utanför. Var himla mysigt och vi satt ute till klockan var efter 11 =) Tack för en kanonkväll =) Vid 12 tiden var det sängdags och jag somnade som en stock...

Idag fyller även lilla Lowa 1år, Grattis sötnos =)



Nu ska jag packa strandväskan och vänta på dem andra =)

Ha en underbar dag i solen!


3 Juli


Heeeej =)
Hur mår ni idag? Här är det fiiint, slutar om 30 min =)
Då ska jag och far brassa ner till mot Varberg, först blir det en sväng om Falkenberg där jag ska hämta ett nytt köksbord. Isa var så söt och la undan ett till min i onsdags när hon var där, och tur var väl det för det var det sista svarta =) Men det ska jag hämta idag, kommer bli kanon! Sen ska jag städa av lite, Cecilia kanske kommer förbi, jag och Lina ska åka och handla det sista till tacoskvällen vi ska ha ikväll. Ska även köpa ett kubbspel =) Så ikväll blir det jag, Michael, Mattias, Lina, Isa, Arvid och lilla Lowa...Ska bli väldigt mysigt!

Igår när jag kom in med tåget stod Cecilia och hennes vovvar och väntade på oss. Vi hade bestämt oss för att promenera hemåt =) Det var en skön promenad men oj så varmt :( Nelly blev helt seg så hon fick sitta i cykelkorgen halva vägen =)
När jag kom hem tog jag mig en kall skön dusch, skrev ut kort åt Isa och sen gick jag upp till henne så hade vi balkongmys ett par timmar =) Dem har målat om i hallen och vardagsrummet, kanonfint =)
Och så ska jag få fint i mitt kök =)

Imorse när jag vakna gick de knappt att kolla vilket väder det var ute, helt dimmigt, såg knappt en meter utanför fönstret. Men gick och kollade temperaturen och den visade 19grader så varmt var det iaf. Efter 10min var dimman som bortblåst och solen börjde titta fram!

Nu ska jag öppna posten sen drar jag =)
Kanske hörs ikväll =)

Puss på er!

När jag gick ut för en sväng med Nelly möttes jag av dessa fina bilder. Solen påväg upp, och strålarna bryter sig egenom träden. Kan det bli mer harmoniskt?!



Dimman ligger kvar ovanför husen



2 Juli


Igår åkte jag med mor ner till Varberg, hon kbestämde sig för att åka ner och jag passade på att slippa sitta på en varm och svettig buss och tåg. Skönt att det finns AC i bilar =) När jag kom hem gick vi över till Lina och Mattias. Nu har dem iaf fått klart att de blir tapetserat och så, men dröjer drygt en månad. Men det kommer bli av iaf och det är skönt det. Efter vi varit där åkte jag och handlade mat, fyra fulla kassar och lite fattigare =P När jag kom hem och packat upp allt bestämde vi oss för att åka till Lejet och hem till Frida där äve Mattias och Lina var, sen kom även Kent. Så där satt vi och mös lite. Dem andra drack lite öl och vin men jag körde så blev ingen för mig =( Spelade även två omgångar Kubb, tjejerna mot killarna och vi vann båda gångerna =) Dock var det ju med killarnas förtjänst då dem första gången missade kungen och andra slog ner den när man inte skulle, men skit samma vi vann ;-)

Ikväll ska jag nog leka med min älskade Isa, blev inget igår :( Men ikväll hoppas jag att vi får myyys =)

Ne ska jobba vidare så denna dag också försvinner. Är pisstrött på att jobba och vill verkligen inte. Och så är det 3v kvar till semester, hur ska jag stå ut!?

Hejdå!

Fina, fina vän!


Fick nyss något som gjorde min dag helt klart! Var min älskade vän som skrev:

- Friidisen du är en fiin vän. Jag är glad att jag får plats i ditt hjärta av guld =)

Jag blev alldeles tårögd av dessa fina ord =) Tack gumman, du är guld värd för mig och kommer alltid att vara!
Så tänk på det, påminn alltid era vänner att ni älskar dem, att ni finns där för varandra och alltid kommer att göra! Vänner är det bästa som finns och inget man ska behöva gå miste om. Visst finns det vänner man tappar kontakten med, det gör alla nångång i livet, men dem vänner som alltid finns där, ställer upp i vått och torrt, det är riktiga vänner! Så släng iväg ett sms till den/de vänner du älskar och säg det. Det kan som sagt göra hela din dag =)

♥ JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER, NI ÄR DET BÄSTA I VÄRLDEN OCH JAG SKULLE
INTE ERSÄTTA ER FÖR ALLT I VÄRLDEN! ♥


Ingen nämnd, ingen glömd ;-)




1 Juli


Japp då var det juli månad, och det innebär att jag snart fyller år, 22 år vill säga. Det är närmare bestämt 16 dagar kvar, fyller den 17 =) Och i slutet av månaden börjar även semestern =) den 24 Juli är sista arbetsdagen på tre veckor, underbart. Längtar så det är inte klokt. Så jag hoppas verkligen att det är fint väder då med, förra året prickade jag in dem bästa veckorna på hela året =)

Igår var inte min dag, inte från morgon till kl 17.00 iaf. Jag var sur, irriterad, deppad ja allt man kan vara. En pissdag.
Hade inget att göra, orkade inte göra något. Sen var jag irriderad på vissa personer. Varför ska man dricka varje dag? Vad är det för mening med det? Kanske en öl eller så, men bli full? Nästan varje dag? Jag tycker oxå det kan vara gott att ta en öl nu när det är fint väder,men detta har hållt på länge, flera år. Man vill ju inte umgås med dem när man vet att dem druckit tillräckligt. Man får upprepa allt för dem frågar samma sak 5 gånger, svamlar och pratar massa strunt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, lägg av för fan!
Sen när jag skulle hem gick jag till bussen och den kommer och går som den vill. Jag ska ha gott om tid till tåget men är den närmare 5 min sen börjar paniken komma. Tillslut kom den, men då var det nått pucko som ställt sig vid svängen och då kom inte bussen förbi. så kom en buss från andra hållet och dem tutade på dem med bilen. Då blir killen rasande och ska börja gapa och skrika på chafförerna, speciellt han i som kör den andra bussen. Men då ska han som kör bussen jag ska åka med stanna och lyssna eller något så det tog ju ytterligare några minuter. Han har väl för fan en tidtabell att passa? Aja kom på bussen tillsist, bastu! Hur varmt som helst, och de har det iofs varit hela veckan men har dem ingen ac på bussar? Nelly (och jag) svettas ju som dårar. Fick springa lite till tåget, och vad tror ni? BASTU där med! Tydligen så funkade inte AC just i hundavdelningen. Konduktören sa till alla att det fanns AC både frammåt och bakåt i tåget, men vi då? Om det är nån som blir varm så är det ju Nelly. Men vi får ju inte sitta nån annanstans. Så vi satt där, svettades och flåsade i 40 min! Fick fläktat lite men var hjälper de? Aja kom iaf fram tillslut och fick cyklat hem!
Sen blev dagen lite bättre =)

Michael åkte och fiska, jag åkte med Lina till gamla lägenheten och hjälpte dem att flytta och städa. Guud vad dem har skurat den lägenheten, såå fint. Snacka om skillnad på städning. Den nya dem ska flytta in i var inte mkt till städning, herregud. Så det blev backjobb för dem. Iaf vid nio tiden var vi färdiga. Karlarna åkte och lämna det sista i nya lägenheten, jag, Lina och Frida åkte och köpte pizza och åkte hem till oss. dem var snälla och bjöd då vi hjälpt till (tack igen). Så jag, Lina, Frida, Jenny, Mattias, Michael, Kent och Jenny trängde ihop oss och åt pizza =) Mums vad gott det var, var såå hungrig! Vid halv 11 begav sig alla hem och jag slängde mig i sängen! Sov som en gris =)

Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Isa, var alltför många dagar sen..Vet inte vad vi ska hitta på men är sugen på att sätta mig vid havet. Vi får se, hon ska ringa så fort lillaskruttan fått i sig mat =) Lowa fyller förresten 1år på lördag.

Ne dags att jobba vidare. Hade tänkt jag skulle skrivit ett tidigt inlägg, började skriva vid 10 men har kommit massa emellan, så blev inte färdig förrän nu ;-)

Ha en kanondag!
Puss

Mys med pappa =)



Påväg till tåget i mammas cykelkorg =)






RSS 2.0