Fiiina Liiina :)


Idag fyller söta "lilla" Lina 25 år :) Nu närmar du dig 30 mer och mer för varje dag som går ;P Grattis sötnosen!! Jag hoppas du får en underbar dag med massa paket, galen som du är i att få öppna dom ;)

I nästan två veckors tid har jag och några vänner, Cissi, Rudi, Natta och Yammi, planerat att överraska Lina :) Vi skulle knacka på dörren precis vid tolvslaget och stå där med tårta och paket och sjunga för henne. Det har varit mkt som ska planeras, vi har förvarnat Ramona så hon kunde hålla Lina hemma och inne, hon skulle tända ytterbelysningen så vi kunde fota henne och ja gud vet vad. Igår på morgonen begav vi oss till Gekås för att inhandla presenten, en stoor korg med massa olika saker, och framförallt det hon önskade sig, hundben ;) Vi köpte även några småsaker till henne, en skjorta, snus, leksaker till hundarna och gosedjur till henne :) Efter Gekås åkte Cissi och jag och fixade ingredienserna till tårtan och vidare hem till mig. Fixade presenten och slog in den, satte oss på rumpan för första gången denna dagen och tjötade lite.. Sen var det promenad med hundarna, Rudi kom och vi grilla och fixa tårtan :) Den blev kanonfin och vääldigt god :) Strax innan kl 23 begav vi oss för att hämta upp dom andra och bege oss mot Himle. Parkera bilen en bit ifrån och fixa med tutar och partypoppers, satte ljus i tårtan och smög oss fram till dörren.. Vi kanckade på och när Lina öppnade tutade vi och sen sjöng för henne :) Har nog aldrig sett någon så chockad innan :D Hon stod där och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen ;) Rudi tog kort och förevigade detta fina chockansikte :) Bilder på det kommer när jag får dom.. Sen var det dags för paketöppning och det riktigt lös i ögonen på henne när hon såg den stora korgen :P Söt som hon är älskar hon paket och sliter upp dom så fort hon fått tillåtelse till det ;) Hon blev lika glad för allting och tittade på det flera gånger om.. Yammi hade gjort lussebullar som Lina älskar och av mig fick hon en canvastavla på Tingeling.. Sen var det dags för tårtan :) Vi ville vara lite roliga och hade beställt en bild på en lättklädd Pamela Anderson som täckte nästan hela tårtan, och så var det jordgubbar och grädde på :) Himla smarrigt :)
Det blev en himla lyckad överraskning och det var väldigt kul att få göra detta, tack Ramona för att vi fick komma och våldgästa er ;)




Presenten :)

Inslagen

Tårtan :)


Såå nyfiken

Lyckliga Lina :)

Hihi :)

Massa mer :)

Skjortan :)

Med ljusen på :)

Specialgjorda lussebulle med jordgubbar :)

Öppnar mitt paket :)



Fina Tintin :)


Kommentarer
Postat av: Lina

2010-05-31 @ 00:38:20
Postat av: Lina

Gud så gulliga ni är! :)

2010-05-31 @ 00:40:06
Postat av: Lina den gamle ;)

TUSEN TACK DE VA DE BÄSTA NÅNSIN!!!!!!!!!!!!!!! NI ÄR JU BARA FÖÖÖÖR UNDERBARA!!! ATT JA HAR SÅNA GODINGAR SOM FIRAR MEJ SÅ BRA :) :) ALLA PRESENTER VA HELT KLART SÅÅÅ UNDERBARA!!! DETTA KUNDE NI INTE GJORT BÄTTRE, JAG ÄR SÅ LYCKLIG & DETTA GLÖMMER JA ALDRIG!!!!!!!!!1 =) =) MILJONER TACK!!!!!!!!

2010-05-31 @ 14:03:19
URL: http://tingelingtheone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0